Kattegatcentret Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Der var flere mennesker end fisk og det siger en del. De har mange fisk, men kan absolut ikke anbefales i højsæson. Der bliver lukket for mange besøgende ind og det fungerer bare ikke. Folk kørte ogs... See more

Rated 1 out of 5 stars

For det første er p pladserne drevet af de der private p selskaber .der intet andet formål har end at drive penge ud af folk.for det andet var der ingen p pladser da vi ankom.for det tredie var der... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hvad der skulle have været en hyggelig eftermiddag endte i kæmpe skuffelse! Centeret var overfyldt af besøgende, så vi hverken kunne se, høre eller røre fiskene. Der var fyldt med forladte klapvogne... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Super oplevelse.....ifm. Panda Club - arrangement.... For én voksen og ét barn (6 år). På trods af mange besøgende, føltes det ikke overfyldt på noget tidspunkt. Kun etniske danskere bla... See more

Company details

1. Amusement Center

Written by the company

Bliv bidt af havet i Kattegatcentret!

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 20% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Dyk med hajene

Vi (6 voksne) havde bestilt en dyk med hajene i det store kar med 1,5 mio liter vand. Som aftalt mødes vi med deres Peter ved ingangen. Og sikken en oplevelse. Lige fra Peter's velkomst til hans rolige og sikre instrution og hjælp under dykket.
Vi var delt i 2 hold men det var helt ok. Skønt at kunne ser sine børn svømmede rundt i det store kar.
Det var en rigtigt god dag.

February 10, 2023

Kære Hans
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi rigtig stor pris på, og det glæder os meget, at I havde en god oplevelse. Jeg vil straks sende din ros videre til Peter :-)

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig dag med familien i Kattegatcentret..

Dejlig dag med familien i Kattegatcentret. Fin skiltning og info omkring dyrene. Flotte store rene bassiner med masser af farverige fisk, hajer og rokker. Ikke mindst det fine område med pingviner som vi også så svømme i vandet.

Sælene blev fordret, hvor der var super fin information omkring hvordan de boede i deres lagune og hvilke øvelser de lavede med dem hver dag.

Godt med siddepladser undervejs hvor vi kunne sidde og kigge på alle fiskene.

Tak for en skøn oplevelse.

Hilsen An-Marie.
DEBRACY PLUS

August 1, 2022

Kære An-Marie
Ej, hvor er vi altså bare glade for at høre, at I har haft en dejlig dag i Kattegatcentret! Og tusind tak, fordi du har givet dig tid til at skrive en flot anmeldelse - det sætter vi stor pris på :-) Jeg videresender din ros til alle Kattegatcentrets medarbejdere, der hver dag gør sig umage for at skabe de bedste oplevelser for vores gæster <3
Med ønsker om en god sommer,

Rated 1 out of 5 stars

Skuffet og spild af penge

Har været på besøg mandag den 25.07.2022 med min familie - 2 voksne, 1 barn på 6 og en baby + et vennepar og deres tre børn på hhv. 3, 6 og 8 år, og vi opgav simpelthen besøget efter knap 20 min. indenfor.

Der var kø helt ud til vejen og virkelig ringe skiltning ift. om der var købt billet på forhånd eller ej. Indenfor var der lukket så mange mennesker ind, så det var tæt på umuligt at komme igennem - og da slet ikke med en klapvogn. Det var umuligt at se ind i nogle akvarier, så tæt stod folk op ad dem, og stoppede man op for at vente til de var gået, så spærrede man bare for at andre kunne komme forbi! Forstår simpelthen ikke, at der ikke er sat et max på antallet af besøgende både for oplevelsens skyld, men tænker da også sikkerhedsmæssigt. Det var umuligt at finde medarbejdere man kunne spørge til råds, andet end at man gik til billetlugen, hvor der var proppet med mennesker. Derudover virkelig ringe lyd på de informationer der blev givet via højtalerne, cafeteriaet fuldstændig proppet, og selv det at finde en udgang virkede svært. Står tilbage og er virkelig skuffet og tænker ikke jeg gider spilde mine penge eller min tid i Kattegatcentret en anden gang igen! Øv! Er vildt skuffet!

Tilføjelse 02.08.2022:
Hej
Tak for svar. Min mand sendte en mail til jer samme dag, uden respons, så han genfremsendte et par dage senere, stadig uden respons. Jeg har herefter forsøgt at sende mailen fra min mail, og her har vi heller ikke fået svar.

Vi synes stadig det er ærgerligt der blev lukket SÅ mange ind på én gang. Det er muligt at folk udenfor bliver skuffet over ikke at kunne komme ind, men vi kan umuligt have været de eneste der blev mindst lige så skuffet over at have betalt for den oplevelse vi fik den dag. Det kunne jo have været en mulighed at sætte tidsintervaller for hvornår der blev lukket flere ind, så dem der allerede var inde havde en reel mulighed for at få en god oplevelse. Vi kom desuden OGSÅ langvejs fra - fra Østfyn.

Er desuden HELT sikker på at jeres medarbejdere løb stærkt og gjorde deres bedste.

August 1, 2022

Kære Irene

Vi har læst din anmeldelse her på Trustpilot (og også på TripAdvisor) og er meget kede af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse i Kattegatcentret. For vi gør os hver dag utroligt umage for at skabe de allerbedste oplevelser for vores gæster.

Det er rigtig nok, at vi den 25/7 havde usædvanligt mange gæster. Det var en kombination af, at det var dårligt vejr, og at vi typisk har flere gæster på regnvejrsdage. Derudover er det vores højsæson, hvor vi generelt har mange gæster, og så har vi også åbnet den største nyhed siden Kattegatcentrets indvielse i 1993, nemlig vores nye pingvinanlæg. Det gav usædvanligt mange gæster, og jeg kan love dig, at alle medarbejdere løb rigtig stærkt for at kunne følge med :-)

Når der opstår situationer, hvor der pludselig kommer usædvanligt mange gæster, lukker vi meget nødigt for indgangen, da det vil skuffe de gæster, der så vil være kørt forgæves - og mange kommer langvejs fra. Heldigvis er det utroligt sjældent, at vi har SÅ mange gæster som lige netop den dag, hvor I besøgte os. Faktisk har vi ikke haft et lignende antal gæster på en enkelt dag i 15 år – så besøgstallet I oplevede, var altså meget usædvanligt.

Det skal dog siges, at sikkerheden for vores gæster altid kommer i første række, og sikkerheden er derfor altid 100% i top i Kattegatcentret – også den dag, hvor I besøgte os.

Jeg ville ønske, at I havde kontaktet os direkte, da vi altid er meget lydhøre og altid gør vores ypperste for at imødekomme vores gæsters ønsker og behov. Du er stadig meget velkommen til at kontakte mig, og du kan maile til mig direkte på gfj@kattegatcentret.dk.

Ansvarlig for PR & Kommunikation

Svar på din tilføjelse 02.08 :-)
Det undrer mig, at du ikke har fået svar på dine henvendelser - men det er et større detektivarbejde for mig at nå til bunds i, hvad der kan være gået galt, da jeg ikke ved, hvilken mail, I har sendt til, og da jeg heller ikke kender jeres afsenderadresse. Men du er meget velkommen til at kontakte mig direkte, så vil jeg gøre alt for at imødekomme jeres dårlige oplevelse :-)

Rated 2 out of 5 stars

Alt for lidt plads til mange mennesker

Vi vidste der ville være mange mennesker, da det var gråvejr og højsæson. Men der var lukket så mange mennesker ind at vi knap kunne se hvad der var i de små akvarier.
Stedet er ikke så stort og prangende som det ellers er sat op til at være, så en smugle skuffende oplevelse. Men flotte akvarier og hajer og fisk som havde masser af plads. Lige udover sælerne.

July 25, 2022

Kære Rebecca

Hvor er vi kede af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse i Kattegatcentret, for vi gør os hver dag utroligt umage for at skabe de allerbedste oplevelser for vores gæster. Det er korrekt, at vi den seneste tid og særligt på regnvejrsdage har haft mange gæster. Det er en kombination af, at vi typisk har flere gæster på regnvejrsdage, at vi generelt har mange gæster i løbet af sommerferien, og at vi har åbnet vores nye pingvinanlæg, der er den største nyhed siden Kattegatcentrets indvielse i 1993. Særligt den 25/7 (som måske var dagen for jeres besøg?), havde vi usædvanligt mange gæster – faktisk havde vi det højeste antal gæster på en enkelt dag i 15 år. Vi løb alle rigtig stærkt for at kunne følge med! :-)

Du nævner også sælerne i vores store, udendørs naturanlæg. Jeg vil i den forbindelse understrege, at forholdende for vores dyr til fulde lever op til de meget høje standarder og regler for dyrehold, der er i regi af vores medlemskab af EAZA – verdens største zoo- og akvarieorganisation. Alle vores dyr har derfor præcis den plads, som er nødvendig for deres trivsel, og det samme gælder for vores sæler, der lever i et udendørs naturanlæg kun adskilt fra havet af en stenmole. Her kan de opleve årstidernes skifte, jage fladfisk og krabber på bunden, slappe af på strandbredden og dermed leve så naturligt, som det overhovedet er muligt. Måske har du besøgt sælanlægget på et tidspunkt, hvor det var lavvande, og derfor haft oplevelsen af, at der var lidt plads?

Vi er altid meget lydhøre og gør vores ypperste for at imødekomme vores gæsters ønsker og behov, så du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer. Du kan maile til mig direkte på gfj@kattegatcentret.dk.

Virkelig dårlig oplevelse.

Virkelig dårlig oplevelse..
der var lukket alt alt alt for mange ind. Ved alle akvarier stod man som sild i en tønne..
alle gik ind foran hinanden, og stod man i kø gik folk ind foran, man stod endda i kø for at komme ud..
vi tager aldrig til Kattegatcentret igen.. spild at 2 timers kørsel

July 25, 2022

Kære Laura

Puha, det lyder virkelig ikke til, at I har haft en god oplevelse i Kattegatcentret, og det er vi bare rigtig kede af at høre  Vi gør os hver dag utroligt umage for at skabe de allerbedste oplevelser for vores gæster, så din anmeldelse rammer os lige i hjertet. Jeg tror, at dagen for jeres besøg var den 25/7, hvor vi oplevede usædvanligt mange gæster. Det tårnhøje gæstetal (som faktisk var det højeste antal gæster på en enkelt dag i 15 år) var en kombination af, at vi typisk har flere gæster på regnvejrsdage, at vi generelt har mange gæster i løbet af sommerferien, og at vi har åbnet vores nye pingvinanlæg, der er den største nyhed siden Kattegatcentrets indvielse i 1993. Så det høje besøgstal var helt usædvanligt.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, så jeg kan imødekomme jeres dårlige oplevelse på bedste vis. Du kan maile til mig direkte på gfj@kattegatcentret.dk.

Besøg på kattegatcenteret

Vi har for en del år sidenbesøgt Kattegatcenteret. Nu skulle vi besøge det igen med vores ene datter og barnebarn på 7 år.
Det blev desværre en meget dårlig oplevelse for os alle 4.
Der var lukket alt alt for mange gæster ind.
Det betød bl. a. at det ikke var til at se noget, da der var fyldt op med gæster alle steder. Det betød også et ulideligt støjniveau.
Jeg undrer mig i øvrigt over, hvordan ville kunne tømme lokalerne, hvis der var kommet en nødsituation.
Ved middagstid var det tid til lidt mad.
Her kom næste ubehagelig oplevelse. Et lille udvalg, men meget høje priser, og derudover var der meget snavset i området.
Vi kommer ikke tilbage.

July 24, 2022

Kære Arne

Vi gør os hver dag utroligt umage for at skabe de allerbedste oplevelser for vores gæster, så vi er meget kede af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse i Kattegatcentret.

Særligt på regnvejrsdage oplever vi mange gæster – og efter åbningen af vores nye pingvinanlæg den 18/7, har vi haft enkelte dage, hvor vi har oplevet usædvanligt mange gæster. De mange gæster er en kombination af det dårlige vejr, at vi generelt har mange gæster i vores højsæson, og at vores nye pingvinanlæg er den største nyhed siden Kattegatcentrets indvielse i 1993. Det har givet ekstra travlhed, og jeg kan love dig, at alle vores dygtige medarbejdere har løbet rigtig stærkt for at kunne følge med :-)

Når der opstår situationer, hvor der pludselig kommer usædvanligt mange gæster, lukker vi meget nødigt for indgangen, da det vil skuffe de gæster, der så vil være kørt forgæves - og mange kommer langvejs fra. Heldigvis er det utroligt sjældent, at vi oplever så mange gæster, som du beskriver. Dertil vil jeg understrege, at sikkerheden for vores gæster altid kommer i første række, så sikkerheden er derfor altid 100% i top i Kattegatcentret.

Der skal selvfølgelig være rent overalt i Kattegatcentret og ikke mindst i spiseområder, så jeg vil viderebringe jeres klage og se, om der skulle være steder, hvor der skal strammes op. Jeg beklager også, at udvalget i vores caféer ikke stemte overens med jeres forventninger.

Med ønsket om en god sommer, Grete Johnsen Ansvarlig for PR & Kommunikation

Overpris

Overpris i forhold til hvad der er at se. Pris for to voksne og to børn er 540 kr. Brug pengene på noget andet

June 27, 2022

Kære Sus

Tak for din anmeldelse af Kattegatcentret. Jeg er dog ked af at høre, at du synes, at billetprisen er for høj. Billetprisen ligger dog på niveau med alle andre attraktioner i Danmark. Kattegatcentret er desuden en selvejende fond og drives på non-profit basis. Alt indtjening går derfor til drift, vedligehold og udvikling, så vi fortsat kan tilbyde vores gæster de allerbedste oplevelser.

Vi håber, at kunne byde dig velkommen en anden gang!

Med ønsket om en rigtig god sommer,

Jeg er godt nok skuffet.

Jeg er godt nok skuffet.

Jeg har været i Kattegatcentret mindst 1 gang om måneden, dengang jeg boede i Grenå og var barn/teenager. Der var store mængder af fisk, forskellige arter.

1. I Rørebassinet var der 1 rokke, der svømmede rundt. Dengang var der flere store og mindre fisk og flere rokker.
2. Også i hajbassinet er der tyndet ud. Der er ikke mange hajer tilbage.
3. I Oceanariet er der heller ikke mange fisk tilbage.

Murænerne er også forsvundet..

Ekspedienten i kiosken/entréen vidste heller ikke rigtig noget.

April 17, 2022

Kære Louise

Tusind tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse af dit besøg, omend vi er virkelig kede af at høre, at du var skuffet – det er bestemt ikke vores hensigt, da vores mission er at gøre alle vores gæster bidt af havet :-)

Jeg vil forsøge at give dig en forklaring på, hvorfor du har oplevet lidt færre fisk, end du gjorde, da du var barn/teenager.

Hovedårsagen er, at vi er i fuld gang med at bygge vores spektakulære pingvinanlæg, der åbner til sommer. Et byggeri, der har stået på det sidste 1,5 års tid, og hvor vi i en lang periode har måttet undvære vores hovedkarantæne, da vi også er i færd med at modernisere den. Da byggeriet har trukket ud – blandt andet pga. vores oversvømmelse i december måned - har vi måttet klare os med en midlertidig karantæne i en længere periode end beregnet, og det har begrænset os i forhold til at kunne modtage nye fisk. Så vi har altså kort fortalt ikke kunnet modtage så mange nye fisk, som vi plejer. Derudover har vi haft et efterslæb fra den periode, hvor vi har været nedlukket som følge af corona. Nedlukningen har udfordret os i forhold til de små sæsonvinduer, hvor der er mulighed for at få nye dyr ind.

Det skal i den forbindelse understreges, at det har vores allerhøjeste prioritet at skabe de bedst mulige betingelser for vores dyr, og forholdende skal til fuld leve op til de meget høje standarder og regler for dyrehold, der er i regi af vores medlemskab af EAZA – verdens største zoo- og akvarieorganisation. Det betyder også, at fisk og hajer skal have præcis den plads, som er nødvendig for deres trivsel. Det er retningslinjer, der hele tiden opdateres i takt med, at forskere også bliver klogere på området. Og hvis vi går mange år tilbage, har der med den viden, man har i dag, været for mange dyr i både hajtanken og Oceanariet – og derfor har en udtynding været nødvendig, så vi sikrer den bedst mulige trivsel.

I løbet af foråret får vi heldigvis indviet vores nye hovedkarantæne, og vi vil atter blive klar til at tage nye fisk ind – særligt til Oceanariet. Men murænerne, som du nævner, er der nu stadig – både i sit eget akvarie og i hajtanken, hvor vi har 3 forskellige arter. De er bare gode til at gemme sig, så man skal se godt efter :-)

Det var en lidt længere smøre, men jeg tænkte, at jeg ville give dig en grundig forklaring. Håber du vil besøge os, når vores spektakulære pingvinanlæg i to etager åbner til sommer med subantaktiske æselpingviner :-)

PR & Kommunikation

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde købt årskort til…

Jeg havde købt årskort til Kattegatcentret i håb om en god oplevelse - jeg blev skuffet. afspæringer hist og her. Hvor var sælerne ? Råbende / larmende børn havde tilsyneladende frit spil. Jeg kommer ikke igen !

March 24, 2022

Kære Knud

Jeg er meget ked af at høre, at du havde en dårlig oplevelse i Kattegatcentret. Det er korrekt, at der for tiden desværre er afspærringer i Kattegatcentret i forbindelse med vores byggeri. Vi bygger lige nu et spektakulært pingvinanlæg i to etager, som vi glæder os til at indvie til sommer! Sælerne lever så naturligt, som muligt lige ude i vores lagune. Der er skilte til sælanlægget, lagunen kan ses fra størstedelen af underetagen og caféen, og vores personale er altid behjælpelige med at guide vores gæster den rette vej, hvis man er i tvivl. Jeg er meget ked af at høre, at du blev generet af larmende børn under dit besøg. Måske havde vi besøg af en skoleklasse? Hvis du ombestemmer dig og gerne vil benytte dit årskort igen, og måske opleve vores sæler i lagunen eller vores nye pingvinanlæg, når det åbner til sommer – så er du meget velkommen til at kontakte vores reception inden dit besøg, hvis du vil sikre dig, at der ikke er skoleklasser på besøg, når du kommer. Og så kan jeg generelt anbefale dig at komme formiddage, hvis du har mulighed for det, hvor der generelt er færrest gæster. Vi håber meget, at vi får mulighed for at byde dig velkommen en anden gang – for sælerne, må du altså ikke gå glip af! :-)

Ansvarlig for kommunikation i Kattegatcentret

Alletiders dag i Kattegatcentret

Alletiders dag i Kattegatcentret.
Vi var 4 voksne og 2 børn på 4 og 7 år og havde 3 t 45 min transport dertil incl færgen Odden-Århus. Vi var i Kattegatcentret fra kl 10.45-16.00 hvor vi var rundt og se alle de spændende fisk, hajer og sæler mm. Personalet var super søde og venlige hele vejen rundt.

Vi var glade for maden på øverste etage også for at det var til en rimelig pris.

3 af os voksne var sidst i Kattegatcentret i ca 2005 og det var bestemt et dejligt gensyn.

March 5, 2022

Kære Anne
Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er simpelthen så glade for at høre, at I havde en god dag - og at I forhåbentligt blev bidt af havet :-) Og hvor fantastisk, at I rejste den lange vej! Håber ikke, at der vil gå så mange år, før I besøger os igen - vores spektakulære pingvinanlæg i 2 etager åbner nemlig til sommer! :-) Endnu engang tak, fordi du gav dig tid til at skrive den fine anmeldelse, og rigtig god dag!
Mange glade havhilsner,
fra Kattegatcentret

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er i chok over hvor lidt plads

Jeg er i chok over hvor lidt plads, fiskene og de stakkels sæler har. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forestillet mig, men jeg er ked af, at jeg har smidt penge efter sådan et sted. Dyreplageri hele vejen rundt.

January 22, 2022

Kære Julie Marie
Vi er meget kede af, at du havde den oplevelse under dit besøg – særligt, da det er vores allerhøjeste prioritet at skabe de bedst mulige betingelser for vores dyr, og naturligvis også sælerne i vores udendørs naturanlæg. Det skal i den forbindelse understreges, at forholdende for vores dyr til fulde lever op til de meget høje standarder og regler for dyrehold, der er i regi af vores medlemskab af EAZA – verdens største zoo- og akvarieorganisation. Fisk og hajer har derfor præcis den plads, som er nødvendig for deres trivsel, og det samme gælder for vores sæler, der lever i et udendørs naturanlæg kun adskilt fra havet af en stenmole. Her kan de opleve årstidernes skifte, jage fladfisk og krabber på bunden, slappe af på strandbredden og dermed leve så naturligt, som det overhovedet er muligt. Måske har du besøgt sælanlægget på et tidspunkt, hvor der var lavvande? Vi håber meget, at dette svar vil ændre dit syn på dit besøg og vores dyrehold, og du er meget velkommen til at kontakte os direkte på mail, hvis du har spørgsmål.
Kommunikationsansvarlig i Kattegatcentret

Rated 4 out of 5 stars

Det var en super fin tur.

Det var en super fin tur til Kattegatcenteret i sommerferien, og også lidt overraskende, at deres priser er meget fornuftige til børnefamilier. Dertil kan man sagtens beskæftige en lille pige/dreng på 1,5 år med alle de gode oplevelser. Vi kunne sagtens finde på at høre dertil igen, selvom vi har lige over en times kørsel. Man skal huske at nyde turen og jeg vil anbefale at tage nogle af de små veje på Djursland.

August 25, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Simpelthen de værste penge jeg længe…

Simpelthen de værste penge jeg længe har smidt ud af vinduet. På hjemmesiden står der 95kr, men med småt står der fra 95kr. 175kr for noget der ikke har set fornyelse de sidste 25 år. Vi var ude igen efter 50 min incl at stå i kø for at komme ind.. fraråder at smide penge der.!

August 10, 2021

Stakkels Dolkhale

Lidt for mange mennesker, spændende at lære om dyr.
Der var dog et sted ved dolkhalerne, hvor der stod de nemt kunne bruge halen til at komme på ret køl igen, hvis de var kommet om på ryggen. Vi stod og kiggede på en dolkhale sprælle i 25 minutter uden resultat. Da vi tog afsted en time senere lå den stadig på ryggen. Så jeg tror ikke den nemt kan komme om på maven igen :( det var lidt synd.

July 28, 2021

Kære Jonas
Tak for din anmeldelse, det er dejligt at læse, at du fandt det spændende at lære om vores dyr. Og skønt, at du oplevede de fascinerende dolkhaler! Og jeg kan godt forstå, at du blev bekymret for, om dolkhalen nu kunne vende sig om igen – og jeg ville ønske, at du havde spurgt en medarbejder. For det kan de sagtens! Det er faktisk helt naturlig adfærd, at de engang imellem tumler om på ryggen – og sådan kan de ligge længe, indtil de bruger halen til at vende sig om igen! Og hvis der drev lidt føde ned til munden, ville det bare være en bonus :-) Så tak for din bekymring, men det er altså helt naturligt for dolkhaler at ligge lidt på ryggen engang imellem.
Kommunikationsansvarlig i Kattegatcentret

Rated 3 out of 5 stars

Kattegatcenteret lignede sig selv = har…

Kattegatcenteret lignede sig selv = har du været der indenfor de seneste 5-7 år, var der ikke meget nyt at komme efter. Dog spændende, at de bygger til.

En anke er, at de ikke evner at sætte blot et enkelt tropisk saltvandsakvarium op, så det virkelig er en akvaristisk oplevelse med masser koraller og høj diversitet.

July 19, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk god oplevelse hele vejen…

Fantastisk god oplevelse hele vejen igennem. Da vi kom til souvenirbutikken blev det en skuffelse. Man kunne ikke købe en ting hvorpå der stod Kattegatcentret, andet end en nøgleringe og køleskabsmagnet. Kun legetøj og bamser. Hele butikken var baseret på børn og ikke voksne.

July 9, 2021

Fritagelsesregler

Jeg vil gerne rose personalet i Kattegatcentret. Coronavagten ved indgangsdøren var flink og smilende, da jeg fortalte, at jeg var fritaget for mundbind og test. Hun ønskede mig en god oplevelse, og det fik jeg. Personalet i butikken var også sød og smilende. Tror de nød at få et smil, som kunne ses. I det hele taget en god og oplysende dag.

May 24, 2021

Take a closer look