Luksus tapas - STORT succes til min pigefrokost, velsmagende, rigelige mængder, fint anrettet - kunne ikke være bedre. Fin service ved levering og afhentning af fade 👍
See what reviewers are saying
Vi vil gerne sige STORT tak til Brian og de 3 skønne serverings kvinder, der var med til at gøre vores datters 15 års fødselsdag (Nonfirmation) d, 6.9.25 til en fantastisk dag. Maden var fantast... See more
al mad var lækker og velsmagende - hjortefilet ved 1. servering var perfekt stegt ( hovedretten hjortefilet skulle ikke have haft mere varme ved 2. servering, blot for at holde den varm, den blev... See more
Her Kristi Himmelfartsdag afholdt vi konfirmation hjemme. Vi havde bestilt hele pakken fra kejserindens gryder og kan kun give de bedste anbefalinger. Vi havde kok og 2 til at serverer. Maden var f... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Kejserindens Gryder sætter en ære i at levere mad, der skaber gode oplevelser og livskvalitet. Vi tilbyder frokostordning til firmaer 10+ til hverdag, vi har vores eget chaufførkorps der kører i Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland samt Storkøbenhavn. Derudover tilbyder vi mad til private i forbindelse med alle anledninger.
Herstedøstervej 27 - 29, 2620, Albertslund, Denmark
- info@kejserindens-gryder.dk
- www.kejserindens-gryder.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Mad, kok & tjenere til vores bryllup i topklasse
Maden fra Kejserindens Gryder til vores bryllup var virkelig i topklasse. Alle gæsterne roste maden.
Vi havde en kok og nogle tjenere via Kejserinden Gryder, som gjorde et virkelig fantastisk job. De var søde og top professionelle, så vi bare kunne nyde festen i sikker forventning om, at alt køre som det skulle.
Stor anbefaling!
Vi holdte i lørdags vores bryllup, vi bestilte mad fra kejserindens gryder til vores reception og aftenfest.
Det var så fantastisk mad, der var intet at sætte en finger på og vi har kun fået ros fra vores gæster.
Kok og serverings personale var så fantastiske, virkelig professionel service og klart der vi ville bestille mad fra igen til vores næste fest og få personale fra os.
Sødt personale hele vejen igen og der er altid blevet svaret hurtigt når man havde spørgsmål.
Kejserindens gryder får vores varmeste anbefalinger :-)
Christina

Reply from Kejserindens Gryder
Vi valgte Kejserindens gryder til vores søns konfirmation
Vi valgte Kejserindens gryder til at stå for maden og servering ifm. vores søns konfirmation. Genialt og helt perfekt både med prøvemiddags arrangement og op til selve dagen hvor kok og tjenere ankom.
Kokken "Bimmer" og de 3 tjenere med Mette i spidsen var alle helt fantastiske og tog sig rigtig godt af os allesammen.
Maden var helt fantastisk og betjeningen suveræn.
Absolut ikke sidste gang vi har benyttet os af Kejserindens gryder.
De varmeste anbefalinger herfra.
Christian & Ditte

Reply from Kejserindens Gryder
Tusind tak for et smukt arrangement ved…
Tusind tak for et smukt arrangement ved min mors bisættelse. Meget sød og opmærksom betjening.
Mirakler fra Kejserindens Gryder
Sjældent har jeg fået så god en oplevelse som 2018 årets nytårsmenu.
Det var en fantastisk kulinarisk oplevelse, så allerbedste tak og anbefaling til Kejserindens gryder.
Det er så anden gang jeg får leveret mirakler fra firmaet. Men absolut ikke sidste gang. Mine bedste anbefalinger.
Mvh. Arne Pedersen
Endnu en fremragende nytårsmenu fra…
Endnu en fremragende nytårsmenu fra kejserinden. Lækre råvarer, godt sammensat og med udførlig vejledning.
Suveræn lækker julemenu og fantastisk…
Suveræn lækker julemenu og fantastisk service - mine bedre anbefalinger til Kejserindens Gryder
Har lige været på en hyggedag/kursus…
Har lige været på en hyggedag/kursus hos Plandent i Vallensbæk d. 13/9 hvor I stod for frokost og aftensmad. Hold nu op hvor var det bare GODT. Alt var bare perfekt, alle tjenere var 100 % opmærksomme på alle, og vi var mange, har selv være i branchen så jeg ved godt hvor svært det kan være, men her var alt bare til ug med kryds og slange med pil opad. Fantastisk, en skam man bor på Lolland ellers var det helt sikkert at I ville blive brugt mere hernede, jeg ville da i hvert tilfælde gøre det. Fik også talt med kejserinden som sagde at I faktisk kom til Falster en gang om ugen så måske man skulle forske lidt i det. Med mange store hilsner Mona Søndergaard
Virkelig lækker mad og rettidig levering
Fantastisk mad
Fantastisk mad, og fantastisk personale.
De havde styr på virkelig alt, og vi kunne slappe af og nyde festen.
Alle gæster var også meget begejstrede.
5 stjerner - absolut anbefalet!
Tak for fantastisk mad til vores bryllup lørdag d. 18.08.2018!
I leverede både en kvalitet af 5 stjerner, men virkelig også et serviceminded personale som gav os en aften som vi sent glemmer!
Så intet mindre end 5 stjerner er tilegnet her.
Tak til Lone, og alt personalet for denne aften.
Lækkert sted
Altid en god oplevelse
Kejserindens gryder leverede maden til vores datters konfirmation og det var en virkelig lækker middag for både voksne og børn. Vi havde valgt at have en kok og to helt igennem suveræne serveringsfolk til 38 mennesker. De tre stod derfor for det hele plus lidt mere. :-) Vi har prøvet Kejserindens Gryder til en del familiefester efterhånden og de skuffer aldrig. Helt igennem professionel catering.
PERFEKT
Vi kan ikke sige andet end at vi ELSKER Kejserindens Gryder! Vi fik hjælp hele vejen med mad, vin og super personale! Et tryk på GULD-knappen herfra!
Fantastisk
Vi kan varmt anbefale Kejserindens Gryder. Maden er så lækker, flot, velsmagende og nem at gøre klar. De er fleksible og yder et meget højt service niveau. Vi er yderst tilfredse, hver gang.
Havde fornøjelsen af Kejserindens…
Havde fornøjelsen af Kejserindens Gryder til min datters konfirmation den 28/4 og må sige, de er yderst professionelle. Vi var først til et arrangement, hvor vi kunne smage deres anbefalede retter til foreret, hovedret og dessert. Det var i sig selv, en super oplevelse.
Efterfølgende havde vi et personligt møde, hvor vi sammensatte retterne, her var de også yderst professionelle.
På selve dagen, kom Kejserindens Gryder som planlagt, hvor de anrettede forretten og fik gjort at klar til hovedretten, fik det hele passede ind, så vi havde tid til sang og dvs.. Der var fantastisk god smag i retterne og man formemede, at der var blevet brugt gode og friske råvare. Anretningen var bare i topklasse.......
Kejserindens Gryder var med til, at det blev en super god dag og en fantastisk oplevelse!!!!!!!
90 års dag
I 2017 var jeg til 90 års fødselsdag, hvor vi blev beværtet med mad og opvartning fra Kejserindens Gryder. Det var så god en oplevelse at jeg bestilte mad til min egen 90 årsdag i år fra Kejserinden, og det har jeg ikke fortrudt. Maden var fremragende og serveringshjælpen var i top.
Jeg vil bruge Kejserindens Gryder igen, når jeg bliver 100 år.
Ingeborg
Fantastisk service
Meget positiv oplevelse i Albertslund, maden var virkelig god og betjeningen kunne ikke være bedre.
Jeg kan varmt anbefale Kejserindens Gryder.
Lokalerne kunne godt gøres hyggeligere men alt i alt 5 stjerner. Meget tilfreds.
Vores bryllup 24. juni 2017
Vi fandt jer på bryllupsmessen og efterfølgende smagte vi jeres mad til inspirationsaften hos jer i Albertslund. Der havde I helt styr på de mange meget velsmagende retter, samtidig med at I var nærværende overfor alle der var mødt op til prøvesmagningen.
Vi var overbeviste, og valgte jer til at lave maden til vores bryllup 24. juni, og det fortrød vi ikke. Maden var meget velsmagende og indbydende serveret. To af gæsterne fik speciel mad, hvoraf den ene havde mange allergener, men deres mad var mindst lige så spændende.
Det eneste lille minus var, at mens vi fik taget billeder, blev jordbærtårnet serveret for gæsterne, og de efterfølgende billeder af jordbærtårnet viste, at der ikke var anrettet små frugtstykker omkring det, som der ellers står på jeres hjemmeside. Det skal dog ikke forhindre os i at bruge jer igen en anden gang
Super lækker nytårsmenu
Fik deres 4 retters nytårsmenu og det var intet mindre end fantastisk. Det var første gang vi fik mad derfra men langt fra sidste gang