Luksus tapas - STORT succes til min pigefrokost, velsmagende, rigelige mængder, fint anrettet - kunne ikke være bedre. Fin service ved levering og afhentning af fade 👍
See what reviewers are saying
Vi vil gerne sige STORT tak til Brian og de 3 skønne serverings kvinder, der var med til at gøre vores datters 15 års fødselsdag (Nonfirmation) d, 6.9.25 til en fantastisk dag. Maden var fantast... See more
al mad var lækker og velsmagende - hjortefilet ved 1. servering var perfekt stegt ( hovedretten hjortefilet skulle ikke have haft mere varme ved 2. servering, blot for at holde den varm, den blev... See more
Her Kristi Himmelfartsdag afholdt vi konfirmation hjemme. Vi havde bestilt hele pakken fra kejserindens gryder og kan kun give de bedste anbefalinger. Vi havde kok og 2 til at serverer. Maden var f... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Kejserindens Gryder sætter en ære i at levere mad, der skaber gode oplevelser og livskvalitet. Vi tilbyder frokostordning til firmaer 10+ til hverdag, vi har vores eget chaufførkorps der kører i Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland samt Storkøbenhavn. Derudover tilbyder vi mad til private i forbindelse med alle anledninger.
Herstedøstervej 27 - 29, 2620, Albertslund, Denmark
- info@kejserindens-gryder.dk
- www.kejserindens-gryder.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Rigtig lækker mad
Rigtig lækker mad hvad enten det er buffet, tapas eller 3 retters, der bliver serveret af deres flinke personale
Super mad!!
Både jeg selv og mine gæster ( vi var 51) var meget begejstrede for den mad, vi fik fra Kejserindens Gryder. Den var super lækker og velsmagende og fint præsenteret af en dejlig, ukrukket kok. Tjenerne var søde og effektive og rimelige i prisen.
Jeg kan på det varmeste anbefale Kejserindens Gryder!
Super lækker mad
Meget lækker tapas, flot anrettet og nemt at gå til.
Anbefaldelsesværdigt
God behandling og maden smagte dejligt alle var tilfredse, og levering.i god tid
Her bliver man ikke skuffet.
Julemenuen købte vi herfra i år ...friskt og MEGET lækkert til og med nemt. Kan klart anbefales. Det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra👍Tak for god mad.
Mad i top - service endnu bedre
Jeg har nu benyttet Kejserinden et par gange. Både til stor menu med flere retter, mere enkelt catering og deres frokostordning.
Og jeg må sige at jeg ikke kan sætte en finger på noget som helts.
Der er stor tålmodighed og forståelse når en menu skal sammensættes. Og de sætter stor pris på at den oplevelse som de leverer mere end matcher forventningerne
Præsentabel anretning af den fantastiske mad!
Levering til tiden. Lækker og velsmagende mad. Vil anbefale til alle der spørger!
Perfekt !!
Vi holdt fødselsdag, med med telt i haven - og heldigvis på en skøn solskindsdag. Vi startede med Tapas som blev serveret under åben himmel og nogle timer senere gik vi til bords og mødte en skøn Buffet, som sluttede med kager til kaffen.... og der var ikke en finger at sætte på noget overhovedet - det var Perfekt ......og vi gør det gerne igen !!
Super lækkert!
Uovertruffen lækker mad! Leveret til tiden og smagte himmelsk! Vi giver 5 store fine stjerner og giver Kejserindens Gryder vore varmeste anbefalinger.
Endnu en gang en dejlig oplevelse!
Både mad og personale som sædvanligt helt i top!
Fantastisk lækker mad
Lækker lækker mad, flot anrettet, rigeligt med mad og god service
Jeg kan varmt anbefale Kejserindens Gryder
Kan varmt anbefale Kejserindens Gryder.
Har bestilt mad til mange receptioner, og alt er flot anrettet og smager fantastisk. Super service.
Dejlig Tapas buffet
Vi bestilte Tapas buffet til et lille selskab på 15 personer og maden var super lækker og der var rigeligt!
Kan anbefale denne buffet.
Kan anbefales
Super lækre og flotte kanapéer. Dejligt med mad der både smager godt og ser godt ud. Nemt at bestille. Præcis levering. Kan absolut anbefales.
Kunne ikke have truffet bedre valg
Fantastisk oplevelse, god mad kvalitet, flot opsætning og levering - udsøgt betjening.
Vil i hvert fald en anden gang benytte mig af Kejserindensgryder.
En fremragende fødselsdagmiddag
Lækker mad, flot anrettet, ros til såvel kok som tjenere, der ydede en super betjening og havde et fremragende samarbejde.
Straks den første tjener ankom var det klart det var en person med erfaring, som jeg trygt kunne overlade ansvaret til, samme oplevelse gentog sige da både kok og næste tjener ankom.
Super godt
Det var bare så lækkert alt sammen og der var mere end nok, så stort tak herfra Anne
Meget lækkert mad, anrettet super flot
Vi havde et super sølvbryllup, dejlig mad flot anrettet