Keukendepot - Duiven Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Cartograaf 16, 6921 EZ Duiven, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Dankzij Dani onze droomkeuken gevonden! Onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij KeukenDepot Duiven en ontzettend tevreden! Dani nam echt de tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en gaf ee... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn super goed geholpen door Dani! Wij hebben ons eerste huis gekocht en hadden dus geen idee hoe dit precies allemaal werkt. Stap voor stap met Dani alles doorgenomen en hij dacht heel goed met... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanaf het eerste gesprek voelden we ons direct op ons gemak bij Dani. Hij is ontzettend behulpzaam, denkt écht met je mee en is altijd eerlijk en transparant over de mogelijkheden. Geen verkoo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het samenstellen van onze keuken door Dani. Er werd goed met ons meegedacht en alle tijd genomen om onze wensen door te nemen. De service was vriendelijk, profess... See more

Company replied

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Countertop Store
  3. Kitchen Remodeler

Written by the company

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

166 reviews in the last 12 months

Write a review

We gingen alleen kijken

We gingen alleen kijken, echter hadden ze nog ruimte. We hebben een mooie keuken uitgezocht. Er werdt netjes de tijd genomen en hele goeie uitleg. Personeel is erg aardig en behulpzaam.

July 12, 2025

Reply from Keukendepot - Duiven

Bedankt voor jullie mooie review! Wat leuk dat jullie eigenlijk alleen even wilden rondkijken, maar toch zijn geslaagd voor een prachtige keuken. Ons team neemt graag de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen, zodat jullie met een goed gevoel kunnen kiezen. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de service en de vriendelijkheid van onze medewerkers.

Bedankt Mike

Mike heeft ons goed geholpen. Veel mogelijkheden, neemt de tijd en goed geprijsd.

July 5, 2025

Reply from Keukendepot - Duiven

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Mike van Keukendepot Duiven de tijd heeft genomen om alle mogelijkheden samen met jullie te ontdekken. We vinden het belangrijk dat je in alle rust kunt kiezen voor een keuken die helemaal bij je past — en dat voor een eerlijke prijs.

Droomkeuken

Nadat mijn moeder een keuken had gekocht bij Jany was het voor mij niet meer dan vanzelfsprekend dat ik mijn keuken bij Jany zou kopen.

Ik had aangegeven dat ik mogelijk een keuken wilde kopen bij een mogelijke uitbouw.

Jany nam alle tijd en het mooiste vond ik dat hij goed kon luisteren. Hij hoorde mijn verhaal aan en maakte een 3d tekening.

Dit was precies wat ik had uitgesproken. Uiteindelijk kon ik mijn droom eerder realiseren. De uitbouw is geplaatst en de keuken is geplaatst.

Het traject is soepel verlopen ook de plaatsing. Uiteindelijk een prachtige keuken voor een betaalbare prijs

May 7, 2025

Reply from Keukendepot - Duiven

Wat een mooi verhaal, dank je wel voor je vertrouwen! Geweldig om te horen dat Jany van Keukendepot Duiven echt de tijd nam en met aandacht naar je wensen luisterde. De kracht van een goed gesprek en een doordacht ontwerp zie je terug in het resultaat: jouw droomkeuken is werkelijkheid geworden, en dat ook nog eens binnen budget. Dat alles soepel is verlopen, van plan tot plaatsing is het ultieme resultaat waar we voor staan!

Goed geholpen door Jany

Goed geholpen door Jany! We hebben een prachtige keuken bij hem gekocht. Jany is zeer deskundig, vriendelijk en legt alles goed uit. Stap voor stap neemt hij alles met je door, laat de verschillen tussen opties zien en denkt oprecht mee over wat goed bij jouw situatie past. We hebben passend en eerlijk advies gekregen. Topservice!

April 12, 2025

Reply from Keukendepot - Duiven

Wat een mooie review over Jany van Keukendepot Duiven! Hij staat bekend om zijn geduldige en persoonlijke aanpak, en het is mooi om te horen dat jullie dat zo hebben ervaren. Fijn dat jullie met vertrouwen en een goed gevoel tot die prachtige keuken zijn gekomen. Geniet straks volop van het eindresultaat!

Rated 5 out of 5 stars

Super service voor een top prijs!

Een tijd terug heel fijn geholpen door Mike, nu zijn de kastjes binnen en hangen ze en ben ik alleen nog maar meer tevreden!

February 14, 2025

Reply from Keukendepot - Duiven

Wat leuk dat je na het ophangen van de kastjes nóg blijer bent! Mike van Keukendepot Duiven zal dit met een grote glimlach lezen. Geniet van je mooie nieuwe keuken!

Keukendepot Duiven

Aanschaf keuken Keukendepot

We zijn ontzettend goed geholpen door Mike. Door zijn input kwamen wij al snel tot onze droomkeuken. Alles is naar wens samengesteld. Erg tevreden!

February 22, 2025

Reply from Keukendepot - Duiven

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat Mike van Keukendepot Duiven jullie zo goed heeft geholpen en dat jullie droomkeuken werkelijkheid is geworden. We wensen jullie heel veel kookplezier!

Showroom model gekocht

Showroom model gekocht, super te woord gestaan door Jany. Snel en duidelijk afgehandeld en zeer tegemoetkomend, betreft mogelijkheden en tijden om te kunnen demonteren in de showroom.
Leuke zaak en zeer vriendelijke mensen.

January 24, 2025

Reply from Keukendepot - Duiven

Wat een mooie review, bedankt! Fijn dat alles soepel is verlopen en dat Jany je zo goed heeft geholpen. We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden, dus het is geweldig om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je showroommodel!

Keukenblok

Goede service en een eerlijk advies heel fijn geholpen door Remon. Ik wist precies wat ik wilde dus waren we zo klaar.

January 24, 2025

Reply from Keukendepot - Duiven

Wat een mooie review, bedankt! Wat goed om te horen dat Remon van Keukendepot Duiven je zo snel en goed heeft kunnen helpen met precies wat je in gedachten had. Efficiënt en eerlijk advies, dat is waar we voor staan. Veel plezier met je nieuwe keuken!

Keuken gekocht bij KeukenDepot

Keuken gekocht bij KeukenDepot. Erg goed en professioneel geholpen door verkoper Mike. Samen met hem een mooie en zeer efficient ingedeelde keuken samen gesteld!
Erg bedankt Mike!

January 11, 2025

Reply from Keukendepot - Duiven

Bedankt voor je enthousiaste review Fijn om te horen dat keukenadviseur Mike je zo goed en professioneel heeft geholpen. En het is natuurlijk helemaal tof dat hier een mooie en efficiënt ingedeelde keuken uit voortgekomen is. Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Zeer tevreden over Keukendepot

Zeer tevreden over Keukendepot! Mike en Jany hebben ons fantastisch geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Hun deskundigheid, geduld en vriendelijke benadering maakten het hele proces soepel en prettig. Absoluut een aanrader!

January 15, 2025

Reply from Keukendepot - Duiven

Wat een leuke review, dank je wel! Goed om te lezen dat onze keukenadviseurs Mike en Jany jullie zo fantastisch hebben geholpen bij het uitzoeken van jullie nieuwe keuken. Hun deskundigheid en vriendelijke aanpak zijn precies waar we trots op zijn. Heel veel plezier met jullie keuken en bedankt voor de aanbeveling!

Neemt de tijd

Neemt de tijd, goed te woord gestaan. Denkt mee.

December 21, 2024

Reply from Keukendepot - Duiven

Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen bij onze vestiging in Duiven! Onze keukenadviseurs vinden het belangrijk om mee te denken en echt de tijd te nemen om jouw wensen te begrijpen. Bedankt voor je mooie woorden. Veel plezier met je keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, klantgericht! Uitstekend geholpen aan een nieuwe keuken!

December 20, 2024

Reply from Keukendepot - Duiven

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn dat jullie de service en klantgerichtheid van ons team in Duiven zo hebben gewaardeerd. Fantastisch dat jullie uiteindelijk geslaagd zijn voor een prachtige nieuwe keuken. Veel plezier straks met het eindresultaat!

Rated 5 out of 5 stars

Fan-Tas-Tisch geholpen bij Keukendepot…

Fan-Tas-Tisch geholpen bij Keukendepot door Jany. Zeer gezellige en goede gesprekken. Het was een hele reis, ivm ordergrootte maar het was altijd goed, gezellig en verzorgd. Echt oog voor de klant, ruimte voor eigen inbreng en vriendelijke collega's. Nu wachten op de bouw van het huis en de levering, maar ik weet zeker het wordt een plaatje!

December 20, 2024

Reply from Keukendepot - Duiven

Bedankt voor jullie geweldige review! Fijn dat jullie zulke prettige gesprekken hadden met keukenadviseur Jany en dat hier een droomkeuken uit voortgekomen is. Spannend om straks de keuken in jullie nieuwe huis te zien. Hopelijk overtreft het al jullie verwachtingen! Het duurt waarschijnlijk nog even voordat de keuken er staat, maar alvast veel kookplezier!

Erg fijn geholpen door Jany

Erg fijn geholpen door Jany! Altijd fijn om een keuken te kunnen kopen bij je oud collega. Jany denkt altijd in het positieve van de klant en zorgt ervoor dat de klant altijd tevreden naar huis gaat. Jany, dankjewel dat je ons zo goed en prettig heb geholpen! We kijken er erg naar uit om de keuken in ontvangst te kunnen nemen. Het is hierdoor een hele goede aanrader om naartoe te gaan!!!!

December 15, 2024

Reply from Keukendepot - Duiven

Bedankt voor je leuke review over onze vestiging in Duiven! Wat een mooie complimenten voor keukenadviseur Jany. Wat bijzonder dat je bij een oud-collega terecht kon voor het uitzoeken van je nieuwe keuken! Het is fijn om te horen dat Jany’s positieve instelling en klantgerichte aanpak ervoor hebben gezorgd dat jullie met een tevreden gevoel naar huis gingen. Wij hopen dat jullie straks net zo enthousiast zijn als de keuken geplaatst is.

Bedankt voor het vertrouwen en hele fijne feestdagen!

Ontzettend fijn geholpen door Mike

Ontzettend fijn geholpen door Mike, had gelijk tijd voor ons .. en zijn met meer dan een tevreden gevoel naar huis gegaan!
Mike dacht in het voordeel van ons mee, en voelden ons daardoor enorm geholpen! Het was een leuk en gezellig uitzoeken van de keuken!
100% aanrader voor ieder die een goede betaalbare keuken zoekt !

December 18, 2024

Reply from Keukendepot - Duiven

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en de complimenten! Keukenadviseur Mike zal hier zeker blij mee zijn. Mooi om te lezen dat hij meteen tijd voor jullie had en zo goed met jullie meedacht. We streven ernaar om het kiezen van een keuken niet alleen makkelijk, maar ook gezellig te maken. Geniet van jullie prachtige keuken!

Top keuken!

Wij zijn ontzettend goed geholpen met het realiseren van onze keuken in een relatief lastige ruimte. Kim was erg creatief en begreep onze wensen direct. Goede prijs/ kwaliteit verhouding en top service!

November 7, 2024

Reply from Keukendepot - Duiven

Bedankt voor de 5 sterren waardering en de complimenten! Onze keukenadviseur Kim vindt het geweldig om creatief mee te denken, ook in uitdagende ruimtes. Super dat ze jullie wensen zo goed heeft kunnen vertalen naar het ontwerp. Heel fijn dat de prijs/kwaliteit en service naar wens waren – daar doen we het voor! Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

The Trustpilot Experience

Take a closer look