Banner for Keukens De Abdij - Brugge

Keukens De Abdij - Brugge Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Maalse Steenweg 166, 8000 Brugge, West-Vlaanderen, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekend geholpen door Shawn. Correct verloop van gans het proces, verkoop tot plaatsing. Ik zou Keukens de Abdij en Shawn in het bijzonder warm aanbevelen.

Rated 5 out of 5 stars

Onze nieuwe keuken voldoet volledig aan onze verwachtingen. Shawn dacht actief mee en hield rekening met al onze wensen. Een positieve ervaring van begin tot einde !

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Interior Construction Contractor
  3. Kitchen Remodeler

About Keukens De Abdij - Brugge

Written by the company

Over ons

Achter Keukens De Abdij schuilt meer dan een naam. Het huis, opgericht in 1980 door familie Van den Brande, ligt naast de oude abdijpoort in Ninove. De keukenafdeling kende sinds haar oprichting een enorme groei. Het ontwerpen en plaatsen van keukens op maat werd een echte passie.

Vandaag is Keukens De Abdij uitgegroeid tot dé keuken trendsetter in Vlaanderen. Met 13 keukenwinkels zetten we in op een echte keuken beleving. Dé ideale plek voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken. Onze adviseurs en interieurarchitecten staan voor je klaar met eerlijk en professioneel advies op maat van jouw project.

Waarom kiezen voor Keukens De Abdij?

Written by the company

✅ Familiebedrijf sinds 1980
✅ Persoonlijke binnenhuisarchitecten
✅ Belevingstoonzalen
✅ Multimassieve Kern®
✅ Levenslange service
✅ 2 jaar prijsvast

Ontdek onze garanties

Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!

2 jaar prijsvast reserveren

Reserveer vandaag je nieuwe keuken aan de beste prijs van vandaag en duik zonder zorgen je verbouwingen in. Zo geniet je tot 2 jaar na je aankoop van een kwaliteitskeuken aan een eerlijke en vaste prijs.

Levenslange service garantie

Wij garanderen jou een optimale en levenslange service garantie op onze kasten. Je betaalt geen werkuren of verplaatsingskosten bij eventuele herstellingen aan je keuken. Onze dienst na verkoop staat steeds ter beschikking!

Multimassieve Kern

Hét beste interieurproduct op de markt, aangegeven door onafhankelijke experts, getest en gevalideerd! Ervaar vooral zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze exclusieve kastenlijn in één van onze belevingstoonzalen.

Contact info

• Maalse Steenweg 166, 8000, Brugge, West-Vlaanderen, Belgium

• +3250601474

Inspiratiegids 2026

Blader door onze nieuwe inspiratiegids met de nieuwste keukentrends.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

634 reviews in the last 12 months

Write a review

Uitstekend geholpen door Shawn

June 25, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn om te horen dat u zo uitstekend geholpen bent en dat het hele proces, van verkoop tot plaatsing, correct is verlopen. Uw warme aanbeveling waarderen we enorm!

Top familiebedrijf!!

Wij hebben deze zaak leren kennen op Batibouw 2026. Toen hebben we een goede uitleg gekregen over de materialen en de kwaliteit van dit familiebedrijf. Nu in juni 2026 eerste maal bezoekje gebracht aan Keukens de Abdij te Sint-Kruis en werden goed ontvangen door verkoper Shawn. In de winkel kregen we nog een korte uitleg, daar we reeds op Batibouw geweest waren. Shawn is een zeer vriendelijke verkoper en staat open voor een goed gesprek. We vertelden ook dat we reeds bij Eggo een offerte hadden gekregen. We konden hier open over praten. Keukens de Abdij is zichtbaar kwalitatiever dan Eggo en dit was ook een eerste doorslag om niet te kiezen voor Eggo.
Tijdens een actieweekend in juni brachten we opnieuw een bezoekje aan Keukens de Abdij te Sint-Kruis en werden we ontvangen met een glaasje cava. Heel goed ontvangen door verkoper Jorn. Nog een rondleiding gehad, keuken op papier gezet en alles besproken. Door dit actieweekend krijgen we een hele mooie prijs en tekende we dit weekend voor onze nieuwe keuken.
Nu nog later samenzitten met binnenhuisarchitect ... en dan wachten tot januari tot de nieuwe keuken komt. We zijn in blijde verwachting.
KEUKENS DE ABDIJ ... een positieve ervaring !

June 13, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn om te horen dat uw bezoek aan onze stand op Batibouw en vervolgens aan onze winkel zo positief is verlopen. We zijn blij dat u de kwaliteit van onze materialen en de vriendelijkheid van onze verkopers, Shawn en Jorn, waardeert. We kijken ernaar uit om uw nieuwe keuken te realiseren en zijn ervan overtuigd dat u er veel plezier van zult hebben. Bedankt voor uw vertrouwen en de mooie woorden!

Rated 5 out of 5 stars

Topervaring van begin tot einde

January 17, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn te horen dat de nieuwe keuken volledig aan jullie verwachtingen voldoet! We zijn blij dat we zo goed hebben kunnen meedenken. Bedankt voor de positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden over het volledige…

Heel tevreden over het volledige traject bij Keukens De Abdij en de samenwerking met Shawn. We werden goed ontvangen, kregen duidelijke uitleg en voelde ons niet onder druk gezet. De keuken is prachtig geworden en alles werd correct afgewerkt. Bedankt voor de fijne service!

February 7, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het hele traject en de fijne service. We zijn blij dat de keuken prachtig is geworden!

Rated 5 out of 5 stars

Gekocht op Batibouw en zeer goed…

Gekocht op Batibouw en zeer goed ontvangen in de toonzaal in Brugge. Benieuwd naar het eindresultaat!

June 13, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

We zijn blij te horen dat uw bezoek aan onze toonzaal in Brugge zo positief was. We kijken ernaar uit u te verrassen!

Rated 1 out of 5 stars

Er werd volgens mij te veel druk uitgeoefend om de offerte DIRECT te tekenen

Ik ben bij De Abdij Keukens geweest voor een offerte voor een nieuwe keuken. Aan de kwaliteit en deskundig advies twijfel ik niet, wel aan de correctheid van de firma.
Er werd meteen sterke druk uitgeoefend om dezelfde dag nog een bestelbon te ondertekenen. Men stelde voor dat ik het document mee naar huis mocht nemen om erover na te denken (24uur), maar ze hielden wel een doordruk/kopie achter met mijn handtekening dan op.
Ik heb de bestelbon NIET ondertekend, omdat de hoge druk mij niet beviel. In de betaalvoorwaarden stond dat bij ondertekening meteen een voorschot van 30% verschuldigd zou zijn. Verder moest nagenoeg het volledige bedrag betaald worden vóór levering, met slechts €500 die men eventueel zou achterhouden na plaatsing. Op een totaal van ongeveer €30.000 vond ik dat erg weinig zekerheid.
Daarnaast was de offerte niet gedetailleerd genoeg, wat het risico op meerprijzen achteraf groot maakt.
De verkoopaanpak voelde erg opdringerig aan. Voor zo’n grote investering verwacht ik rustig te kunnen nadenken zonder druk.
Uiteindelijk heb ik niets besteld. Ik raad anderen aan om nooit dezelfde dag te tekenen en alles grondig na te lezen.

May 21, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Bedankt voor uw feedback.

Wat ons verbaast, is dat deze review sterk afwijkt van de ervaring die tijdens het gesprek werd waargenomen. Volgens onze informatie verliep het gesprek aangenaam, werd uitgebreid de tijd genomen om uw project te bespreken en werd er zelfs een bijkomend commercieel voordeel voorzien, mede gezien de eerdere aankoop van uw familie met Keukens De Abdij.

Daarom vinden wij het jammer dat dit uiteindelijk heeft geleid tot een beoordeling van één ster, zeker aangezien u zelf aangeeft tevreden te zijn over de kwaliteit van onze keukens en het deskundige advies dat u heeft ontvangen.

Omdat wij elke opmerking ernstig nemen, heeft een verantwoordelijke geprobeerd contact met u op te nemen om uw ervaring verder te bespreken. Tot op heden hebben wij hier helaas geen reactie op mogen ontvangen.

Uiteraard blijven wij openstaan voor uw feedback. Indien u uw ervaring verder wenst toe te lichten, kan u ons steeds contacteren via feedback@keukensdeabdij.be.

Rated 5 out of 5 stars

ik ben vooral blij met de samenwerking met krisje de binnenhuisartitecte te brugge…

ik ben vooral blij met de samenwerking van krisje de binnenhuisarchitecte te brugge die mij heeft geholpen om de keuken te realiseren die beantwoordt aan zowel technische , esthetische aspecten en die ook handig is om in te werken en om te onderhouden , samengevat een harmonieus geheel
de samenwerking verliep vlot en aangenaam ook voor de specifieke noden werd actief naar een haalbare oplossing gezocht van harte bedankt hiervoor
belangrijk is om van bij de start een realistisch uitgewerkt plan te hebben met voldoende uitleg over materialen en prijs hiervan

April 15, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn te horen dat de samenwerking met onze interieurarchitect zo positief is verlopen en dat de keuken aan uw verwachtingen voldoet! We zijn blij dat er actief is meegedacht over oplossingen en dat u tevreden bent met het resultaat. Dank voor uw feedback over het belang van een realistisch plan.

Professionele samenwerking met Shawn

Professionele samenwerking met Shawn van Keukens De Abdij.
Correct, betrouwbaar en met oog voor detail. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en alles verliep vlot van begin tot einde. Zeker een aanrader.

December 6, 2025

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat leuk om te lezen over de professionele samenwerking en dat er goed naar uw wensen is geluisterd! We zijn blij dat alles vlot is verlopen en danken u voor de aanbeveling.

Rated 5 out of 5 stars

Bedankt Shawn voor de fijne…

Bedankt Shawn voor de fijne samenwerking. De juiste man voor een schitterende maatkeuken

March 30, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn om te horen dat de samenwerking zo goed is bevallen en dat we mochten bijdragen aan de maatkeuken. Bedankt!

Rated 5 out of 5 stars

We zijn zeer tevreden over de aanpak…

We zijn zeer tevreden over de aanpak van de adviseurs. We kregen professionele begeleiding en kunnen niet wachten tot de nieuwe keuken in ons huisje staat :)

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn te horen dat onze adviseurs u professioneel hebben begeleid. We zijn blij dat u tevreden bent en wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Perfect traject doorlopen net Shawn en…

Perfect traject doorlopen net Shawn en binnenhuisarchitecte Danielle

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is met Shawn en Danielle.

Altijd goed als verkoper en binnenhuisarchitecte mooi op dezelfde lijn zitten, dat maakt het traject ineens een pak aangenamer.

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden van de service en de…

Heel tevreden van de service en de uitstekende hulp van binnenhuisarchitect Danielle

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn om te horen dat onze service en de hulp van de binnenhuisarchitect zo goed bevallen zijn! Dank voor de mooie woorden.

Rated 5 out of 5 stars

Klantvriendelijk, tijd om te luisteren

Klantvriendelijk,
Maken tijd om te luisteren.
Danielle neemt tijd en helpt mee om jouw droom keuken te realiseren.

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn dat we de tijd hebben genomen om te luisteren en mee te helpen aan uw droomkeuken. Dank voor uw vriendelijke woorden!

Top service

Zeer volledige uitleg gekregen van Adonis! Nadien professioneel geholpen door Danielle, interieurarchitecte, om alles uit te tekenen en te kiezen. We kijken uit naar de plaatsing.

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn dat u zo'n volledige uitleg en professionele hulp bij het uitzoeken heeft ervaren. We zijn blij dat u tevreden bent en kijken uit naar de plaatsing! Dank voor uw feedback.

Goed gevoel bij verkoper Guillaume

Goed gevoel bij verkoper Guillaume, heel mooi ontwerp. We zijn super tevreden over de plaatsing! Familie Van Daele

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn dat het ontwerp u zo bevalt en dat u tevreden bent over de plaatsing. We zijn blij met uw positieve feedback! Dank u wel.

Goed geholpen door Shawn

Goed geholpen door Shawn. Goed geluisterd en passend advies om zo onze droomkeuken te ontwerpen

March 11, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen bij het ontwerpen van uw droomkeuken. Dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring!

Rated 4 out of 5 stars

Onze stijl hier helemaal gevonden

Onze stijl hier helemaal gevonden. Danielle heeft ons goed geholpen met de indeling en kiezen van de staaltjes.

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn dat jullie onze stijl helemaal gevonden hebben! We zijn blij dat we jullie goed konden helpen met de indeling en de stalen. Bedankt voor de feedback.

Rated 5 out of 5 stars

We kregen tijdens de afronding van de…

We kregen tijdens de afronding van de keuken bij de binnenhuisarchitect Danielle in Brugge een zeer uitgebreide , professionele, technische, correcte en zeer vriendelijke uitleg.

March 18, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn te horen dat u zo'n complete en prettige uitleg kreeg bij de afronding van uw keuken in Brugge. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Met vriendelijke groeten

Rated 5 out of 5 stars

We werden zeer vriendelijk onthaald…

We werden zeer vriendelijk onthaald door Danielle. Ze vroeg ons of we iets wilden drinken en konden ondertussen samen met haar zeggen wat je juist wilden in onze toekomstige keuken. Stap per stap gaf ze ons uitleg en communiceerde duidelijk over de prijzen.

February 25, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Wat fijn dat jullie zo vriendelijk ontvangen zijn en dat de uitleg over de toekomstige keuken duidelijk was. We zijn blij te horen dat jullie een positieve ervaring hadden en bedanken jullie voor de mooie woorden!

Super goeie uitleg

Super goeie uitleg , plus technisch zeer goed op de hoogte

February 14, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Brugge

Sterke uitleg en technisch goed onderbouwd advies, zo hoort het. Fijn dat u dit zo heeft ervaren.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look