Banner for Keukens De Abdij - Kampenhout

Keukens De Abdij - Kampenhout Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Haachtsesteenweg 5, 1910 Kampenhout, Vlaams-Brabant, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag een bezoek gebracht in filiaal te Kampenhout. Verkoper Nikolai heeft ons geholpen met het kiezen van de materialen en de opbouw en de keuze van de toestellen voor onze nieuwe keuken en bij... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel fijne ontvangst, Elvis is a man with a view die heel aandachtig luistert naar de klant en dit vertaalt in zijn ontwerp! Ruimte voor vragen en bedenkingen met onderbouwde argumentatie. Wij w... See more

Rated 5 out of 5 stars

We zijn ontvangen door binnenhuisarchitecte Tine. Ze is heel vriendelijk, eerlijk, weet waarover ze praat en geeft duidelijke uitleg over alles wat met de keuken te maken heeft.

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Interior Construction Contractor
  3. Kitchen Remodeler

About Keukens De Abdij - Kampenhout

Written by the company

Over ons

Achter Keukens De Abdij schuilt meer dan een naam. Het huis, opgericht in 1980 door familie Van den Brande, ligt naast de oude abdijpoort in Ninove. De keukenafdeling kende sinds haar oprichting een enorme groei. Het ontwerpen en plaatsen van keukens op maat werd een echte passie.

Vandaag is Keukens De Abdij uitgegroeid tot dé keuken trendsetter in Vlaanderen. Met 13 keukenwinkels zetten we in op een echte keuken beleving. Dé ideale plek voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken. Onze adviseurs en interieurarchitecten staan voor je klaar met eerlijk en professioneel advies op maat van jouw project.

Waarom kiezen voor Keukens De Abdij?

Written by the company

✅ Familiebedrijf sinds 1980
✅ Persoonlijke binnenhuisarchitecten
✅ Belevingstoonzalen
✅ Multimassieve Kern®
✅ Levenslange service
✅ 2 jaar prijsvast

Ontdek onze garanties

Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!

2 jaar prijsvast reserveren

Reserveer vandaag je nieuwe keuken aan de beste prijs van vandaag en duik zonder zorgen je verbouwingen in. Zo geniet je tot 2 jaar na je aankoop van een kwaliteitskeuken aan een eerlijke en vaste prijs.

Levenslange service garantie

Wij garanderen jou een optimale en levenslange service garantie op onze kasten. Je betaalt geen werkuren of verplaatsingskosten bij eventuele herstellingen aan je keuken. Onze dienst na verkoop staat steeds ter beschikking!

Multimassieve Kern

Hét beste interieurproduct op de markt, aangegeven door onafhankelijke experts, getest en gevalideerd! Ervaar vooral zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze exclusieve kastenlijn in één van onze belevingstoonzalen.

Contact info

• Haachtsesteenweg 5, 1910, Kampenhout, Vlaams-Brabant, Belgium

• +3216240870

Inspiratiegids 2026

Blader door onze nieuwe inspiratiegids met de nieuwste keukentrends.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

627 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Aankoop bij keukens de abdij kampenhout.

Vandaag een bezoek gebracht in filiaal te Kampenhout.
Verkoper Nikolai heeft ons geholpen met het kiezen van de materialen en de opbouw en de keuze van de toestellen voor onze nieuwe keuken en bijkeuken.
Er werd ons een zeer gunstige offerte gemaakt, zeker gezien er voor dezelfde materialen werd gekozen voor beide ruimtes.
We gingen akkoord met het aanbod en gaan verder het parcours aan zoals ons werd verduidelijkt door Nikolai. Eerst nog bezoek voor de juiste opmetingen. dan nog een bezoek aan het filiaal met de interieurspecialistes om alles te toetsen en de gekozen materialen te valideren.
Plaatsing word voorzien voor Januari 2027.

June 30, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Wat fijn om te horen dat uw bezoek aan ons filiaal in Kampenhout zo positief is verlopen! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen bij de keuze van materialen en toestellen voor uw nieuwe keuken en bijkeuken. Het is geweldig dat u tevreden bent met de gemaakte offerte. We kijken ernaar uit om u verder te begeleiden in het traject, inclusief de opmetingen en het bezoek aan onze interieurspecialisten. We waarderen uw vertrouwen in ons en zien uit naar de plaatsing in januari 2027.

Uitstekende ervaring in Kampenhout

Bij de keuken van mijn vader waren na een aantal jaren al verschillende kasten afgekleurd door de zon. Hier wouden ze niets aan doen zonder dat er betaald werd. Toen ik zelf voor een keuken ging in de toonzaal van Kampenhout vroeg Nikolai wat mij ervaring was bij hen. Ik legde dit uit en de verkoper Nikolai haalde direct de winkelverantwoordelijke erbij. Ze hebben direct actie ondernomen en de problemen bij mij papa worden hopelijk spoedig opgelost. De verkoper Nikolai heeft nadien zeer mooi onze wensen getekend en na even door de winkel te lopen, hebben we onze keuken dan ook bij hem vastgelegd. We zijn zeer tevreden van de manier hoe Nikolai eerlijk zijn bedenkingen had over onze keuzes en hebben samen een mooi concept gevonden. Zeer vriendelijke man.

June 20, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

We zijn erg blij te horen over uw positieve ervaring en de snelle actie die is ondernomen. Het is fijn dat de problemen bij uw vader hopelijk snel opgelost worden. We waarderen uw feedback over de begeleiding bij het ontwerpen van uw keuken.

Definitieve keuze van keuken

June 13, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

We zijn blij te horen dat uw ervaring zo positief was. Hartelijk dank voor uw mooie woorden.

Zeer fijne ontvangst door Nikolai

Zeer fijne ontvangst door Nikolai. Neemt tijd voor z'n klanten. Zeer professioneel!

May 17, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Sommige mensen voelen klanten meteen op hun gemak, en dat lezen we duidelijk terug in uw review.

Bedankt voor de mooie woorden over Nikolai. Zijn professionele aanpak en de tijd die hij neemt voor zijn klanten worden enorm gewaardeerd.

Rated 5 out of 5 stars

Dankzij keukens de abdij kampenhout…

Dankzij keukens de abdij kampenhout zijn we helemaal ontzorgd voor de verbouwing van onze benedenverdiep.
Bedankt Nikolai & Bouwfirma voor zo snel te kunnen schakelen!

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Wat fijn te horen dat we jullie zo goed hebben kunnen ontzorgen! We zijn blij dat we snel konden schakelen. Bedankt voor de mooie woorden!

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen zondag binnengestapt in de…

Afgelopen zondag binnengestapt in de toonzaal van Kampenhout. Wat een mooie toonzaal!
Nikolai heeft ons meteen aangesproken en een cavatje aangeboden. Na twee professioneel begeleid te zijn geweest hebben wij beslist dat Keukens De Abdij onze partner mocht zijn voor de nieuwe keuken.

Bedankt Nikolai!

May 10, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Wat leuk om te lezen dat jullie zo genoten hebben van jullie bezoek aan onze toonzaal! We zijn blij dat onze medewerker jullie zo goed heeft geholpen. Bedankt voor de mooie woorden!

Rated 1 out of 5 stars

Met het mes op de keel

We gingen ter inspiratie naar de toonzaal in Kampenhout. Vriendelijke verkoper spreekt ons aan voor eens samen te zitten. DIt was niet direct onze intentie gezien we nog niet zo ver staan in ons verbouwproces. Echter liet hij ons NOG VOOR HET EIND VAN HET JAAR (31/12) een afspraak maken want de prijzen gingen serieus stijgen. Dit was volledig vrijblijvend. We komen naar de afspraak brainstormen over onze keuken. Ik ben niet de persoon die snel beslist, ik heb tijd nodig en vergelijk graag mijn opties. Echter is dit niet de werking van de abdij. Integendeel. De keuken was getekend (schets geen duidelijke indelingen) en ik moest per direct tekenen! Omdat ik twijfelde deed hij wat van de prijs zogezegd van 40k naar 30k omdat hij bij een ander koppel de prijs wa gaan opdrijven kon hij ons deze "mooie" prijs geven.... hij praatte schuldgevoel in & begon zelfs te roepen omdat we niet direct wilden tekenen. het ander koppel zou zogezegd hun keukens (3) niet meer willen hierdoor. Achteraf hoorden we dat dit project toch verkocht was... Veel leugens klant slecht laten voelen, zelf een trauma aan de manier van communiceren...

het zou 3 jaar prijsvast zijn, echter werd er niet gesproken over het soort kasten, soort deuren, aantal lades en speciale snufjes. Ik durf er op te wedden dat wanneer de dag van de plaatsing daar was, ze plots heel wat extra kosten zouden aanrekenen! Ga liever naar een eerlijke kleine zelfstandige met respect voor de klant!

December 31, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Stef heeft ervoor gezorgd dat onze…

Stef heeft ervoor gezorgd dat onze ervaring bij Keukens de abdij in Kampenhout met een zeer positieve noot werd afgesloten. Hij heeft ondersteuning geboden bij het maken van zowel design als praktische keuzes, heeft ons meegenomen in alle voor en nadelen van mogelijke opties en heeft ons begeleid in de ontwikkeling en finalisatie van onze keuken. We kijken al uit naar de plaatsing! Merci Stef!

April 24, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Wat fijn te horen dat jullie ervaring zo positief was! We zijn blij dat we jullie konden helpen bij het ontwerpen van de keuken en de praktische keuzes. Veel plezier met de nieuwe keuken straks!

Rated 5 out of 5 stars

Bart heeft onze goed geholpen in onze…

Bart heeft onze goed geholpen in onze zoektocht naar onze nieuwe keuken in keukens de abdij Genk! We zijn super tevreden met onze keuze voor keukens de abdij!

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Wat fijn dat we jullie goed hebben kunnen helpen bij het vinden van jullie nieuwe keuken! We zijn blij dat jullie tevreden zijn met jullie keuze. Bedankt voor de mooie woorden!

Rated 5 out of 5 stars

Bart heeft ons goed geholpen!!

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Fijn om te horen dat we u goed van dienst konden zijn. Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dit waarderen wij enorm!

Nieuwsgierig, ontdekken en overtuigd

Ruimte voor vragen en bedenkingen met onderbouwde argumentatie.
Wij waren nieuwsgierig, we hebben samen met Elvis op ontdekking geweest en volledig overtuigd onze keuze gemaakt.
De start van een fijne samenwerking is een feit!
Thx Elvis

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Wat fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring had! We zijn blij dat de aanpak en het ontwerp aan uw verwachtingen voldeden. Dank voor het vertrouwen en de positieve feedback; we kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service en hoogwaardige…

Uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit. Het personeel is vriendelijk en professioneel, met bijzondere waardering voor Ginny, de toonzaalverantwoordelijke, voor zijn inzet en deskundigheid. Hartelijk dank.

April 7, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Bedankt voor de mooie feedback.

Dit soort woorden zijn exact waar Ginny het voor doet, en terecht ook 😉 inzet en kennis mogen gezien worden. Fijn dat service en kwaliteit zo zijn ervaren, daar blijven we elke dag op inzetten.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over de hele lijn

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn nieuwe keuken. Zowel de verkoper, de plaatsing als de dienst na verkoop zijn allemaal zeer vlot verlopen.

Vanaf het eerste contact met de verkoper (Robbe Vlaeminck) kreeg ik duidelijke uitleg en werd er goed geluisterd naar mijn wensen, ook de binnenhuisarchitect (Stef Vlaminck) was er met een luisterend oor en de juiste adviezen. alles werd professioneel opgevolgd en de communicatie verliep heel aangenaam.

Ook werd er voor de plaatsing een bezoek gebracht door Mark om te zien of alle voorbereidingen correct verlopen waren zodat de plaatsing zonder noemenswaardige problemen kon verlopen.

Ook de plaatsing van de keuken gebeurde zeer netjes en efficiënt. De plaatser (Ben) werkte heel zorgvuldig en liet alles proper achter.

Daarnaast verdient ook de dienst na verkoop (Jeffrey Lutin) alsook de techniekers (Cédric en Jan) een pluim. vragen of kleine zaken werden snel en correct opgevolgd.

Kortom, een zeer positieve ervaring van begin tot het einde. Zeker een aanrader!

April 3, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Robbe, Stef, Mark, Ben, Jeffrey, Cédric en Jan gaan dit zeker appreciëren! Het hele traject zoals het hoort 😉 Van eerste gesprek tot plaatsing en service nadien, daar doen we het voor.

Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Zeer aangenaam gesprek.

We zijn zeer positief over ons eerste gesprek. Door de aanpak en het meedenken aan onze persoonlijke noden, behoeften en beperkingen; met daarnaast ook een eerlijk en open gesprek kregen we meteen een zeer goed gevoel.

We werden aangenaam verrast door de mogelijkheden en kijken uit naar ons volgende gesprek in de winkel te Kampenhout.

March 10, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Wat fijn om te horen over uw positieve ervaring met ons eerste gesprek! We zijn blij dat onze aanpak en het meedenken over uw persoonlijke situatie zo goed zijn bevallen. We kijken uit naar het volgende gesprek in Kampenhout!

Rated 5 out of 5 stars

We hebben onze keuken aangekocht op…

We hebben onze keuken aangekocht op batibouw.
Mooie stand en een zeer vriendelijke verkoper Ginny ;-)
Voor onze eerder beperkte ruimte heeft hij toch een functionele opstelling kunnen voorzien.
Ondertussen reeds de 3D tekening ontvangen en in augustus koken we in onze nieuwe keuken!;-)

February 11, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Wat leuk dat jullie aankoop op Batibouw zo positief is verlopen! We zijn blij te horen dat de verkoper een functionele opstelling heeft kunnen voorzien en dat jullie in augustus in de nieuwe keuken kunnen koken. Bedankt voor de mooie review!

Rated 4 out of 5 stars

Vlotte samenwerking

Vlotte samenwerking, duidelijk plan. Heel tevreden van de binnenhuisarchitect Stef Vlaminck.

February 25, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Top om te lezen dat de samenwerking vlot verliep en het plan duidelijk was. We zijn blij met uw tevredenheid over de architect!

Rated 5 out of 5 stars

Professionele ervaring en zeer vriendelijk

Wij zijn zeer goed ontvangen door Ginny in de toonzaal van Kampenhout. Door te luisteren en een paar keer wat opties te tonen in de winkel kwamen we tot een resultaat. Service belofte en de professionele aanpak was een groot verschil met de buren

February 3, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Wat fijn dat de service en professionele aanpak in Kampenhout zo goed bevallen zijn. We zijn blij te horen dat we tot een mooi resultaat zijn gekomen door goed te luisteren. Dank voor de positieve feedback!

Zeer goede ontvangst

Zeer goede ontvangst, zeer professioneel advies, snelle prijsberekening en zeer goede kortingen verkregen.

January 28, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Wat fijn dat u zo tevreden bent over het professionele advies en de snelle service! We zijn blij met uw positieve feedback en de verkregen kortingen.

Rated 5 out of 5 stars

Vanaf het onthaal bij binnenkomst…

Vanaf het onthaal bij binnenkomst meteen een goed gevoel gehad. De medewerkers die aanwezig waren hebben ons aangenaam ondergedompeld en meegenomen bij de opbouw van onze nieuwe keuken. Het resultaat mag er zijn!

January 11, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Wat fijn dat u vanaf het begin zo'n goed gevoel had en dat onze medewerkers u zo goed hebben begeleid bij het samenstellen van uw nieuwe keuken. We zijn blij met uw positieve feedback!

Vriendelijke groet,

Zeer leuke ervaring

Zeer leuke ervaring. Van eerste kennismaking op de Woonbeurs in Mechelen tot het uittekenen (met de hand!!) van de keuken (3D volgt binnen de week). Zeer professionele en vooral eerlijke uitleg van toestellen tot opzet van kasten tot werkblad. Elk detail is besproken geweest. Top service en leuk team! Kudos aan de verkoper (Dincer) en zijn vrouw voor de professionalieit en vriendelijkheid. Wij kijken uit naar onze droomkeuken 😄

January 11, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Kampenhout

Dankjewel voor deze prachtige review. Van eerste kennismaking tot het uittekenen met de hand, mooi om te lezen dat elk detail zo zorgvuldig werd besproken. Dincer bewijst opnieuw dat vakkennis en eerlijkheid perfect samen gaan, en samen met zijn vrouw zorgt hij voor die extra warme touch 😉 Nu mag het aftellen naar jullie droomkeuken beginnen 😁

Vriendelijke groeten

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look