Banner for Keukens De Abdij - Ninove

Keukens De Abdij - Ninove Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Weggevoerdenstraat 76, 9400 Ninove, Oost-Vlaanderen, BE

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Van in begin tot levering verliep alles zoals gepland. Geen onaangename verrassingen op financieel vlak, alles keurig zoals afgesproken. De contacten, van verkoper, binnenhuisarchitecte tot leveranci... See more

Rated 4 out of 5 stars

We zijn zeer tevreden over het verkoop- en adviesgesprek met Jorin in Ninove. Hij luisterde naar onze wensen, dacht mee na over de mogelijkheden en bezorgde ons na het gesprek een mooie 3D-tekening... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het uittekenen van een keuken kan best overweldigend zijn, maar hier verliep het proces vlekkeloos. Bryan blonk uit in goed luisteren en vertaalde onze ideeën direct naar een praktisch ontwerp. Wat we... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag hebben we onze keuken vastgelegd, vanaf het eerste gesprek werden we vriendelijk ontvangen en uitstekend begeleid door Dylan .Er werd ruim de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Interior Construction Contractor
  3. Kitchen Remodeler

About Keukens De Abdij - Ninove

Written by the company

Over ons

Achter Keukens De Abdij schuilt meer dan een naam. Het huis, opgericht in 1980 door familie Van den Brande, ligt naast de oude abdijpoort in Ninove. De keukenafdeling kende sinds haar oprichting een enorme groei. Het ontwerpen en plaatsen van keukens op maat werd een echte passie.

Vandaag is Keukens De Abdij uitgegroeid tot dé keuken trendsetter in Vlaanderen. Met 13 keukenwinkels zetten we in op een echte keuken beleving. Dé ideale plek voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken. Onze adviseurs en interieurarchitecten staan voor je klaar met eerlijk en professioneel advies op maat van jouw project.

Waarom kiezen voor Keukens De Abdij?

Written by the company

✅ Familiebedrijf sinds 1980
✅ Persoonlijke binnenhuisarchitecten
✅ Belevingstoonzalen
✅ Multimassieve Kern®
✅ Levenslange service
✅ 2 jaar prijsvast

Ontdek onze garanties

Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!

2 jaar prijsvast reserveren

Reserveer vandaag je nieuwe keuken aan de beste prijs van vandaag en duik zonder zorgen je verbouwingen in. Zo geniet je tot 2 jaar na je aankoop van een kwaliteitskeuken aan een eerlijke en vaste prijs.

Levenslange service garantie

Wij garanderen jou een optimale en levenslange service garantie op onze kasten. Je betaalt geen werkuren of verplaatsingskosten bij eventuele herstellingen aan je keuken. Onze dienst na verkoop staat steeds ter beschikking!

Multimassieve Kern

Hét beste interieurproduct op de markt, aangegeven door onafhankelijke experts, getest en gevalideerd! Ervaar vooral zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze exclusieve kastenlijn in één van onze belevingstoonzalen.

Contact info

• Weggevoerdenstraat 76, 9400, Ninove, Oost-Vlaanderen, Belgium

• +3254341998

Inspiratiegids 2026

Blader door onze nieuwe inspiratiegids met de nieuwste keukentrends.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

633 reviews in the last 12 months

Write a review

Een super ervaring

Een super ervaring, Gawein heeft ons op een perfecte manier begeleid om tot onze droom keuken te komen, ervaring op en top! We kijken nu al uit naar de nieuwe keuken! Top service!

March 31, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat fijn te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad! We zijn blij dat we u konden helpen bij het realiseren van uw droomkeuken. Alvast veel plezier ermee!

Keuze keuken

Met heel veel enthousiasme kregen we alle raad die nodig was.
Niet altijd sturend richting dure materialen maar eerder goed luisterend naar de behoeften van de klant.
In ons geval een topervaring bij keukens de Abdij.
Blij voor hen gekozen te hebben.

March 30, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat fijn te horen dat we u zo goed hebben kunnen adviseren en dat u tevreden bent met onze aanpak. We zijn blij dat u voor ons gekozen heeft en danken u hartelijk voor uw feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen…

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen bij het kiezen van onze keuken. Alles werd duidelijk en uitgebreid uitgelegd, waardoor we een goed beeld kregen van de verschillende mogelijkheden. Dankzij het professionele advies konden we de ideale keuze maken voor ons project

March 26, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat fijn dat we jullie zo vriendelijk hebben kunnen ontvangen en dat de uitleg helder was. We zijn blij dat ons professionele advies heeft geholpen bij het maken van de ideale keuze! Dank voor het vertrouwen.

Rated 5 out of 5 stars

Wij kregen op de koopavond in Ninove op…

Wij kregen op de koopavond in Ninove op een professionele en vriendelijke manier uitleg van Cian. Een echte aanrader!

March 26, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat fijn dat onze uitleg tijdens de koopavond in Ninove zo professioneel en vriendelijk overkwam. We zijn blij met uw positieve feedback!

Tevreden klanten

We kwamen zonder verwachtingen bij keukens De Abdij binnen, maar we zijn omvergeblazen naar buiten gegaan. Dylan heeft zonder veel woorden onze droomkeuken uitgetekend. Hij begreep perfect waar we naartoe wouden en heeft ons daarbovenop enorm professioneel advies gegeven. De details, zowel praktisch als esthetisch, maken het verschil. Er was vrijwel onmiddellijk een klik met Dylan. We zijn super tevreden over de service en kunnen niet wachten om onze keuken geplaatst te zien. Keukens De Abdij, Dylan dankjewel!

March 21, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat fijn dat we aan jullie verwachtingen hebben voldaan! We zijn blij te horen dat de expertise en het advies zo goed zijn bevallen. We waarderen jullie positieve feedback enorm en kijken ernaar uit om jullie droomkeuken te realiseren.

Rated 5 out of 5 stars

Persoonlijke en vlotte service met oog…

Persoonlijke en vlotte service met oog voor detail.

March 22, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze persoonlijke service en aandacht voor detail. Dank u wel!

Dikke merci aan Cian

Dikke merci aan Cian voor de geweldige begeleiding bij het ontwerpen van onze droomkeuken. Hij luisterde echt naar onze wensen en gaf eerlijk advies over kleuren en materialen.
Wat we extra fijn vonden:
* Stijladvies: Hij keek naar ons volledige interieur voor een mooi geheel.
* Budget: Cian dacht proactief mee over alternatieven om binnen ons budget te blijven, zonder aan kwaliteit in te boeten.
* Flexibel: Super dat we later nog kunnen finetunen met de interieuradviseur!
Zoek je een keuken en wil je een verkoper die echt met je meedenkt? Vraag naar Cian in Ninove! 🙌

March 15, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat fijn te horen dat we je konden helpen bij het ontwerpen van je droomkeuken! We zijn blij dat de begeleiding, het advies en de flexibiliteit zo goed zijn bevallen. Bedankt voor de aanbeveling en de mooie woorden over de samenwerking.

Uitstekende service

Ook al gingen we alleen een nieuwe kraan kopen voor onze keuken ,die we trouwens 11 jaar geleden bij keukens de abdij gekocht hebben, werden we heel vriendelijk en met kennis van zaken geholpen door Dylan. Er werd rekening gehouden met wat we wilden en er werd ons niets opgedrongen. Prima service, ook van collega van Dylan.

March 14, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat fijn dat u, ondanks de aankoop van enkel een kraan, zo goed bent geholpen! We zijn blij te horen dat u de service en kennis van zaken waardeerde en dat er rekening werd gehouden met uw wensen. Dank voor uw positieve terugkoppeling.

Met vriendelijke groeten

Jouw idee wordt werkelijkheid

De plaats waar ideeën op een uiterst professionele manier werkelijkheid worden, dankzij Cian.

March 3, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat leuk dat u zo een goede ervaring heeft! We zijn blij te horen dat ideeën op zo'n professionele manier werkelijkheid worden. Dank voor de feedback.

Cian is een topadviseur

Cian is een topadviseur! Heel vriendelijk en behulpzaam. Bedankt voor jouw hulp in ons project.

March 3, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat fijn dat de begeleiding zo goed is bevallen! We zijn blij dat we met ons advies hebben kunnen helpen bij het project. Dank voor de mooie woorden.

Groot tevredenheidsgevoel

Wij zijn uiterst tevreden over de aankoop van onze keuken. Vanaf het eerste moment werden wij professioneel en deskundig ontvangen door Cian. Zijn aanpak straalde vertrouwen, vakkennis en betrokkenheid uit.

Tijdens een aangenaam en rustig gesprek nam hij ruim de tijd om onze wensen grondig te begrijpen. Met zijn kennis, inzicht en doordacht advies wist hij ons volledig te overtuigen en ons vertrouwen te winnen.

Dankzij zijn professionele begeleiding hebben wij met absolute zekerheid onze keuze gemaakt. Wij zijn dan ook bijzonder tevreden over zowel de service als het eindresultaat.

February 28, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe keuken en de professionele begeleiding. We zijn blij dat de aanpak en expertise u vertrouwen gaven en dat we aan uw wensen konden voldoen. Dank voor uw positieve feedback over de service en het eindresultaat.

Zeer goede kennis

Zeer goede kennis, commercieel en klantvriendelijkheid top. Voldoende onderbouwde uitleg, hebben het contract met alle vertrouwen afgesloten.De verkoper was Cian

February 24, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze kennis en klantvriendelijkheid. We zijn blij dat u met vertrouwen het contract heeft afgesloten. Dank voor uw feedback!

Super aangename verkoper Dylan

Super aangename verkoper Dylan, heeft ons enorm veel en goede uitleg geven en inzicht over hoe we onze keuken kunnen inrichten, luistert goed naar de vraag van de klant denkt mee met de klant. Zeker een anrader om eens langs te gaan en een keuken te bestellen!

February 21, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Fijn om te lezen dat Dylan u zo goed heeft kunnen begeleiden. Meedenken, luisteren en helder advies geven is precies hoe wij het graag aanpakken.

Bedankt voor de mooie aanbeveling, daar doen we het voor.

Top beoordeling

We hebben op voorhand een zeer fijn en goed gesprek gehad over de plaatsing van onze keuken. Alles was tip top in orde tijdens de voorbereiding en het plaatsen. Over de keuken en toestellen zijn we ook zeer tevreden.
De afwerking is ook zeer goed.

February 20, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat een mooie bevestiging voor ons team. Een sterke voorbereiding en een vlotte plaatsing maken het verschil, en het is goed om te horen dat alles tip top is verlopen.

Dat u tevreden bent over de keuken, toestellen en afwerking maakt het plaatje compleet.

Rated 5 out of 5 stars

Thomas heeft ons goed ontvangen

Thomas heeft ons goed ontvangen in de toonzaal en heeft ons uitgebreid getoond wat de mogelijkheden waren en uitgelegd hoe het proces zal verlopen. We zullen jullie zeker aanraden aan vrienden en familie!

February 15, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Mooi om te lezen dat Thomas u uitgebreid heeft kunnen begeleiden en alles helder heeft toegelicht. Zo starten we graag een keukenverhaal.

Bedankt ook voor de aanbeveling aan vrienden en familie, dat waarderen we oprecht.

Dank.

Heel tevreden bij het kiezen van onze keuken. Veel uitleg gekregen op een rustige manier, zoals het hoort.
Dank je wel Thomas hiervoor.

February 8, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Een keuken kiezen vraagt tijd en duidelijke uitleg. Mooi dat Thomas u daarin rustig en correct heeft begeleid. Bedankt voor uw vertrouwen!

Dylan batibouw - top service

Bij Dylan langs geweest op batibouw. Super service! Super uitleg! Zeker aanrader!

February 8, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat fijn dat onze service en uitleg op Batibouw zo goed bevallen zijn! Bedankt voor de aanbeveling.

Zeer nauwkeurige uitleg

Zeer nauwkeurige uitleg en professionele aanpak met de klanten. Dank je wel Cian voor de samenwerking. We kijken er naar uit!

February 7, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

We zijn blij te horen dat de uitleg en aanpak professioneel waren. Dank voor de fijne woorden en het vertrouwen in onze samenwerking. We kijken er ook naar uit!

Rated 5 out of 5 stars

Prijs kwaliteit is zeer goed

Prijs kwaliteit is zeer goed. Cian heeft ons goed bijgestaan in de keukens.

February 6, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Fijn om te horen dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is en dat we u goed hebben kunnen helpen met de keukens. Dank voor uw feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Passie en tijd voor de klanten

Zeer goede en passionele uitleg van Cian. Nam zeer z'n tijd om ons uiteindelijk het perfecte ontwerp voor te kunnen schotelen.

January 31, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Ninove

Wat fijn dat onze toewijding aan het perfecte ontwerp zo gewaardeerd wordt. We zijn blij dat de uitleg helder was en danken u hartelijk voor de feedback!

The Trustpilot Experience

Take a closer look