Banner for Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Keukens De Abdij - Tielt-Winge Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Gouden Kruispunt 33, 3390 Tielt-Winge, Vlaams-Brabant, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij hadden al 4 offertes van andere keukenbouwers, we kregen een telefoontje van Chrissy, eerst dachten we gaan we nou nog een keer luisteren bij een keukenbouwer, zij had ons overtuigd om een afspraa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn langs geweest bij De Abdij Keukens voor het ontwerpen van onze nieuwe keuken en zijn heel tevreden over de service en begeleiding die we gekregen hebben. Een speciale dank aan Ginny vo... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Interior Construction Contractor
  3. Kitchen Remodeler

About Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Written by the company

Over ons

Achter Keukens De Abdij schuilt meer dan een naam. Het huis, opgericht in 1980 door familie Van den Brande, ligt naast de oude abdijpoort in Ninove. De keukenafdeling kende sinds haar oprichting een enorme groei. Het ontwerpen en plaatsen van keukens op maat werd een echte passie.

Vandaag is Keukens De Abdij uitgegroeid tot dé keuken trendsetter in Vlaanderen. Met 13 keukenwinkels zetten we in op een echte keuken beleving. Dé ideale plek voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken. Onze adviseurs en interieurarchitecten staan voor je klaar met eerlijk en professioneel advies op maat van jouw project.

Waarom kiezen voor Keukens De Abdij?

Written by the company

✅ Familiebedrijf sinds 1980
✅ Persoonlijke binnenhuisarchitecten
✅ Belevingstoonzalen
✅ Multimassieve Kern®
✅ Levenslange service
✅ 2 jaar prijsvast

Ontdek onze garanties

Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!

2 jaar prijsvast reserveren

Reserveer vandaag je nieuwe keuken aan de beste prijs van vandaag en duik zonder zorgen je verbouwingen in. Zo geniet je tot 2 jaar na je aankoop van een kwaliteitskeuken aan een eerlijke en vaste prijs.

Levenslange service garantie

Wij garanderen jou een optimale en levenslange service garantie op onze kasten. Je betaalt geen werkuren of verplaatsingskosten bij eventuele herstellingen aan je keuken. Onze dienst na verkoop staat steeds ter beschikking!

Multimassieve Kern

Hét beste interieurproduct op de markt, aangegeven door onafhankelijke experts, getest en gevalideerd! Ervaar vooral zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze exclusieve kastenlijn in één van onze belevingstoonzalen.

Contact info

• Gouden Kruispunt 33, 3390, Tielt-Winge, Vlaams-Brabant, Belgium

• +3216311360

Inspiratiegids 2026

Blader door onze nieuwe inspiratiegids met de nieuwste keukentrends.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

634 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Topservice van Bram en Ginny: een absolute aanrader!

We zijn bij meerdere keukenwinkels geweest, maar bij Keukens De Abdij in Tielt-Winge kregen we veruit het beste gevoel! We hadden eigenlijk pas voor de week erna een afspraak staan, maar omdat we in de buurt waren, sprongen we alvast spontaan binnen. Er werd meteen tijd voor ons vrijgemaakt en we werden direct professioneel geholpen.

Een speciale vermelding voor de nieuwe manager, Ginny (sinds enkele maanden nieuw): hij zet zich echt voor 200% in voor zijn klanten!

Bram heeft ons zeer professioneel en zeer vriendelijk begeleid met het samenstellen van de keuken. Zijn ontwerpvoorstel was velen malen beter dan mijn eigen schets. We zijn echt onder de indruk. Geen enkele andere keukenzaak heeft ons schets op het niveau van Bram kunnen optimaliseren. Enorm onder de indruk!!

Grote pluspunt! De kindjes konden er gezellig tv kijken waardoor wij ongestoord onze droomkeuken konden samenstellen.

Normaal gezien zeg ik nooit meteen toe en zet ik niet direct mijn handtekening, maar hier deden we dat wel. Er was meteen een klik. Ze waren absoluut niet opdringerig en stelden heel flexibele oplossingen voor die perfect passen binnen ons renovatieproject.

Bedankt Bram en Ginny voor de topservice en mooie voorwaarden. We kijken uit naar het 3D-ontwerp! Na de plaatsing volgt hier zeker een tweede review.

July 4, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat fijn om te horen dat uw spontane bezoek zo positief is uitgedraaid en dat u zich meteen welkom voelde! We zijn erg blij dat we u professioneel hebben kunnen helpen en dat de begeleiding bij het samenstellen van uw droomkeuken zo goed is bevallen. Het is geweldig om te lezen dat het ontwerpvoorstel zo indrukwekkend was en dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om deze mooie ervaring met ons te delen en kijken ernaar uit om u het 3D-ontwerp te presenteren. Bedankt voor uw vertrouwen en we kijken uit naar uw volgende review na de plaatsing!

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat fijn om te horen! We zijn erg blij dat u zo tevreden bent over ons. Bedankt voor uw positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn langs geweest bij De Abdij…

Een speciale dank aan Ginny voor alle hulp, uitleg en het meedenken tijdens het hele proces. Hij nam echt de tijd voor ons, luisterde naar onze wensen en hielp ons om alles samen te stellen zoals wij het in gedachten hadden. We voelden ons meteen op ons gemak dankzij zijn vriendelijke en professionele aanpak.

Zelfs zonder afspraak heeft hij ons nog uitgebreid geholpen, terwijl het al bijna sluitingstijd was. Dat appreciëren we enorm en toont echt hoe klantvriendelijk en behulpzaam hij is.

Tot nu toe hebben we een heel positieve ervaring gehad en kijken we ernaar uit om het verdere verloop van ons project te zien. Bedankt Ginny voor de topservice!

May 3, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent over de service en begeleiding bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken! We zijn blij dat onze medewerker u goed heeft kunnen helpen en dat u zich op uw gemak voelde. We waarderen uw positieve feedback enorm en kijken ernaar uit om uw project verder te realiseren.

Uitstekende begeleiding

Uitstekende begeleiding, goede ondersteuning, meedenkend over alle mogelijkheden. Wij zijn heel tevreden!

April 23, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat fijn te horen dat onze begeleiding en ondersteuning zo goed bevallen zijn! We zijn blij dat we hebben kunnen meedenken. Dank voor de mooie review.

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb samen met binnenhuisarchitect…

Ik heb samen met binnenhuisarchitect Tine mijn droomkeuken samengesteld. Ben helemaal verliefd op mijn nieuwe keuken.

April 15, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat fijn dat je zo enthousiast bent over je nieuwe keuken, samengesteld met de binnenhuisarchitect! We zijn heel blij te horen dat je droomkeuken werkelijkheid is geworden. Dank voor je feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden over Dincer Gunay en het…

Super tevreden over Dincer Gunay en het plaatsingsteam

March 28, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de plaatsing. Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dit waarderen wij enorm!

Rated 5 out of 5 stars

Droomkeuken gekregen zonder te moeten…

Droomkeuken gekregen zonder te moeten besparen door Dincer Gunay!

March 15, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat fijn dat we je hebben kunnen helpen aan je droomkeuken! Bedankt voor de mooie woorden.

Met vriendelijke groeten

Rated 5 out of 5 stars

Super keuken getekend voor mij en mijn…

Super keuken getekend voor mij en mijn zus super content hele vriendelijke gast :)

February 15, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat een fijne reactie, dank u wel. Een keuken tekenen waar iedereen super content van wordt, dat is precies de bedoeling.

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden.

Rated 5 out of 5 stars

Een zeer aangename ontmoeting met Bart…

Een zeer aangename ontmoeting met Bart Depover op Batibouw
Sympathieke, vlotte en correcte persoon, die de nodige uitleg gaf betreffende onze droomkeuken te realiseren.
Super gast !!!

February 13, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Een vlotte en correcte begeleiding maakt het verschil, zeker op Batibouw. Fijn dat Bart u zo goed heeft kunnen meenemen in het verhaal van uw droomkeuken.

Bedankt voor deze mooie woorden.

Rated 5 out of 5 stars

Vlotte en goede samenwerking met…

Vlotte en goede samenwerking met medewerker Dincer Gunay. Alles is tot in de puntjes besproken en uitgewerkt. Er is geluisterd naar ons verhaal met een goede oplossing als eindresultaat.

February 1, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat fijn om te horen over de vlotte samenwerking en dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt. We zijn blij dat er goed naar uw verhaal is geluisterd en dat we tot een goede oplossing zijn gekomen. Dank voor uw feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Super vriendelijke mensen zekers Bart…

Super vriendelijke mensen zekers Bart goede uitleeg zo dat je met een gerust hart buiten gaat

January 31, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat fijn dat je je op je gemak voelde en goede uitleg hebt gekregen! We zijn blij met je positieve ervaring en bedanken je voor de feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Mooie uitleg en prachtige 3D tekening.

D. Gunay heeft ons heel goede uitleg gegeven, altijd netjes gestaafd met voorbeelden op pc en life in de toonzaal. Wij waren aangenaam verrast door deze persoon zijn 3D tekening in no time. Wij zijn blij met onze aankoop die we gisteren hebben gedaan! Dank u Gunay!

January 30, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat fijn dat de uitleg en 3D tekening zo goed bevallen zijn! We zijn blij dat jullie tevreden zijn met de aankoop en danken jullie hartelijk voor de positieve feedback.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak, professioneel. Mooi totaalbeeld, heldere communicatie.

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Fijn dat onze persoonlijke aanpak en heldere communicatie u bevallen. Dank voor de mooie woorden!

Dincer Gunay

Zeer goede ondersteuning en goed luisteren naar onze wensen. Zeer duidelijke uitleg.

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat fijn dat we aan uw wensen konden voldoen met duidelijke uitleg en goede ondersteuning. Dank voor uw positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over de uitleg en…

Zeer tevreden over de uitleg en begeleiding!

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Fijn dat onze uitleg en begeleiding zo goed zijn bevallen! Bedankt voor uw positieve feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden over de beurs Dincer…

Super tevreden over de beurs Dincer Gunay

January 18, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Dank u wel! Leuk dat u zo tevreden was over je bezoek op de beurs, onze Dincer doet het daar duidelijk goed!

Vriendelijke groet

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over De Keukens van de…

Zeer tevreden over De Keukens van de Abdij. Professionele en vriendelijke begeleiding, duidelijke communicatie en een mooi eindresultaat. De kwaliteit en afwerking van de keuken zijn top. Absoluut een aanrader. Dankjewel Bart!

January 17, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Dank u wel voor deze geweldige review! Professioneel, duidelijk en met een lach, zo werken we het liefst. Bart krijgt dit zeker te horen!

Vriendelijke groet

Uitstekend geholpen bij Dincer Gunay

Uitstekend geholpen bij Dincer Gunay. Mooie keuken met levenslange service garantie.

January 12, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Dankjewel voor het vertrouwen. Fijn dat Dincer jullie zo goed heeft kunnen begeleiden en dat de keuken helemaal klopt. Daar mag je op rekenen, vandaag en op lange termijn!

Zeer goed verdergeholpen!

Zeer goed verdergeholpen door de verkoper. Ik kreeg antwoord op al mijn vragen. Verkoper Arno nam rustig zijn tijd om alle opties mee te bespreken.

Uitstekende ervaring

January 11, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Dankjewel voor je mooie woorden. Arno heeft duidelijk weer zijn handelsmerk bovengehaald: rustig blijven, alles uitleggen en geen enkele vraag laten liggen. Dat doet hij met dezelfde kalmte alsof hij tijd in overvloed heeft. Fijn dat je zo goed geholpen werd.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look