Banner for Keukens De Abdij - Waasmunster

Keukens De Abdij - Waasmunster Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Grote Baan 156, 9250 Waasmunster, Oost-Vlaanderen, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Shawn is een eerlijke en extreem goede verkoper. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking zeer vlot zal verlopen. Vriendelijke groeten Pascal Cappaert uit Belsele.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisch geholpen door Tibo. Professioneel, vlot maar vooral heel aangenaam om samen een keuken samen te stellen. Hij neemt zijn tijd en heeft vooral aandacht voor wat de klant zelf wil. Een aanr... See more

Rated 5 out of 5 stars

zeer tevreden van manier van werken ,zijnzeer goed geholpen door de verkoper. er werd ook mee gedacht naar mogelijkheden en oplossingen wat er mogelijk is en wat afgeraden word. Er werd ook echt re... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Interior Construction Contractor
  3. Kitchen Remodeler

About Keukens De Abdij - Waasmunster

Written by the company

Over ons

Achter Keukens De Abdij schuilt meer dan een naam. Het huis, opgericht in 1980 door familie Van den Brande, ligt naast de oude abdijpoort in Ninove. De keukenafdeling kende sinds haar oprichting een enorme groei. Het ontwerpen en plaatsen van keukens op maat werd een echte passie.

Vandaag is Keukens De Abdij uitgegroeid tot dé keuken trendsetter in Vlaanderen. Met 13 keukenwinkels zetten we in op een echte keuken beleving. Dé ideale plek voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken. Onze adviseurs en interieurarchitecten staan voor je klaar met eerlijk en professioneel advies op maat van jouw project.

Waarom kiezen voor Keukens De Abdij?

Written by the company

✅ Familiebedrijf sinds 1980
✅ Persoonlijke binnenhuisarchitecten
✅ Belevingstoonzalen
✅ Multimassieve Kern®
✅ Levenslange service
✅ 2 jaar prijsvast

Ontdek onze garanties

Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!

2 jaar prijsvast reserveren

Reserveer vandaag je nieuwe keuken aan de beste prijs van vandaag en duik zonder zorgen je verbouwingen in. Zo geniet je tot 2 jaar na je aankoop van een kwaliteitskeuken aan een eerlijke en vaste prijs.

Levenslange service garantie

Wij garanderen jou een optimale en levenslange service garantie op onze kasten. Je betaalt geen werkuren of verplaatsingskosten bij eventuele herstellingen aan je keuken. Onze dienst na verkoop staat steeds ter beschikking!

Multimassieve Kern

Hét beste interieurproduct op de markt, aangegeven door onafhankelijke experts, getest en gevalideerd! Ervaar vooral zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze exclusieve kastenlijn in één van onze belevingstoonzalen.

Contact info

• Grote Baan 156, 9250, Waasmunster, Oost-Vlaanderen, Belgium

• +3237765705

Inspiratiegids 2026

Blader door onze nieuwe inspiratiegids met de nieuwste keukentrends.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

643 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Shawn is een eerlijke en extreem goede…

May 28, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Pascal, zulke woorden lezen we graag.

Shawn combineert commerciële kennis met een eerlijke en transparante aanpak, en het is mooi om te lezen dat dit vertrouwen heeft gecreëerd vanaf het eerste contact. Uw overtuiging dat de samenwerking vlot zal verlopen, is voor ons een mooi compliment en een motivatie om die verwachting waar te maken.

Shawn zal deze review ongetwijfeld met een brede glimlach lezen.

Met vriendelijke groeten,

Rated 5 out of 5 stars

Tibo de smet = perfecte keuken

Zeer enthousiast over de manier waarop je hier geholpen wordt. Wij zijn bijgestaan door Tibo De Smet. Deze jonge man weet perfect waarover hij spreekt. Hij neemt twijfels weg en geeft zeer goede tips over hoe je de keuken optimaal kan benutten. Ik kan deze verkoper alleen maar aanraden!

February 20, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Wat fijn dat u zo enthousiast bent over de hulp die u heeft gekregen! We zijn blij te horen dat onze adviseur u goed heeft kunnen adviseren en uw twijfels heeft weggenomen. Dank voor de aanbeveling!

Rated 1 out of 5 stars

Heel slechte ervaring

Heel slechte ervaring! Een verkoper die allerlei zaken beloofd die nadien niet blijken te kloppen. Prijs afgesproken waar ze zich nadien niet aan kunnen houden. Er wordt een plan getekend en nadien blijkt dit niet te passen in de keuken. Al ze dit dan op maat moeten maken komt er een meerprijs bij. Terwijl ze dit zelf getekend hebben. Ik kan een heel boek schrijven over dit bedrijf. Maar kort samengevat: bedrog!!!

October 1, 2025

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Wij hebben uw review intern nagekeken, maar wanneer we de voor en familienaam uit uw profiel vergelijken met onze dossiers van de afgelopen jaren, vinden wij geen overeenkomst terug in ons systeem.

We hebben daarom bijkomende informatie gevraagd. Indien u dat wenst, mag u uw gegevens (naam, verkoper en datum) bezorgen via feedback@keukensdeabdij.be, zodat wij dit intern kunnen nakijken.

Ter verduidelijking: bij een eerste ontwerp wordt een plan steeds opgemaakt op basis van de afmetingen die door de klant worden aangeleverd. Indien deze afmetingen later blijken af te wijken van de werkelijke situatie, kan het voorkomen dat een aanpassing of maatwerk nodig is, wat een meerprijs met zich meebrengt. Dat is een standaard werkwijze binnen de sector.

Aanrader

Vriendelijk onthaal en snelle service tot oplevering. Een aanrader!

February 27, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Fijn dat u zo'n goede ervaring had met onze snelle service en vriendelijke ontvangst! Hartelijk dank voor de aanbeveling.

Top ervaring

Recent ging ik langs in de toonzaal omdat ik op zoek was naar een nieuwe keuken. Zonder enige verwachting, ik werd aangesproken door Tibo. Hij hielp me verder en kwam met een indeling voor een nieuwe keuken op de proppen die ik nooit had gedacht te kunnen voorzien in m’n nieuwe woning. Door zijn professionele uitleg en het aangename gesprek was ik meteen overtuigd en heb ik beslist om de keuken aan te kopen bij hem. Tot nu toe is alles al vlot verlopen en is hij altijd bereikbaar voor vragen. Ik kijk alvast enorm uit naar de plaatsing van mijn nieuwe keuken! 🤩

March 4, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Wat fijn dat we je konden helpen bij het vinden van jouw droomkeuken! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de professionele begeleiding en kijken ernaar uit om de keuken te plaatsen. Bedankt voor de positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Zéér professioneel en vriendelijk…

Zéér professioneel en vriendelijk gesprek gehad met Tibo, echte aanrader!

March 6, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Wat fijn dat het gesprek zo positief is ervaren! We waarderen uw vriendelijke woorden en feedback enorm.

Rated 4 out of 5 stars

Respecteer je eigen tijd!! Een tweede afspraak deed goed!

vooral tijd om ZELF te beslissen en er een nachtje te laten overgaan. Na dat ik tijd had genomen kon ik gemakkelijk een nieuwe afspraak om alle vragen weer samen te bekijken.

February 1, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

We hebben uw ervaring intern besproken en duidelijk gemaakt dat elke klant bij ons de tijd moet krijgen om zelf te beslissen. Fijn dat u de moeite nam om dit te delen. Feedback zoals deze helpt ons om scherp te blijven.

Rated 5 out of 5 stars

Ik was op zoek naar informatie over het…

Ik was op zoek naar informatie over het plaatsen van een keuken en wat er eventueel mogelijk was in mijn woning. De professionele ontvangst, de duidelijke en eerlijke uitleg van wat kan en wat niet, gaven me onmiddellijk een gevoel van vertrouwen. Adonis is een zeer geduldige en rustige man die erg op de hoogte is van de materie. Hoewel ik Keukens De Abdij eerder per toeval binnen stapte, kan ik ondertussen zeggen dat ik in blijde afwachting ben van mijn droomkeuken.

January 29, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Wat fijn dat de uitleg over de mogelijkheden voor een nieuwe keuken in uw woning zo helder en eerlijk was. We zijn blij te horen dat u vertrouwen in ons hebt en kijken ernaar uit om uw droomkeuken te realiseren. Dank voor uw feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisch geholpen door Tibo.

Fantastisch geholpen door Tibo.
Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zonder zorgen wil laten installeren !

January 15, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Wat fijn te horen dat u zo prettig geholpen bent bij het samenstellen van uw keuken! We zijn blij dat de professionaliteit en aandacht voor uw wensen zo gewaardeerd worden. Dank voor uw mooie woorden!

Rated 5 out of 5 stars

zeer tevreden van manier van werken…

zeer tevreden van manier van werken ,zijnzeer goed geholpen door de verkoper.
Er werd ook echt rekening gehouden met wat er voor ons mogelijk was.zoals het voorstel om sommige zaken nadien bij te plaatsen zodat we de kosten een beetje kunnen dosseren.

January 18, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Dankjewel voor het vertrouwen! Fijn dat onze manier van werken, het meedenken in oplossingen en de transparante aanpak voor jullie het verschil maakte.

Rated 5 out of 5 stars

Vlotte en zeer aangename contacten met…

Vlotte en zeer aangename contacten met Tibo. Tevreden over de aanpak en het meedenken. Steeds bereid om extra vragen te beantwoorden.
Het is nu wachten op de verdere planning en realisatie van het project.
Maar tot zover i.i.g. zeer tevreden.

January 12, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Dankjewel voor deze fijne feedback. Het contact met Tibo liep duidelijk vlot, hij staat nu eenmaal bekend om zijn meedenken en zijn talent om vragen te blijven beantwoorden zonder ooit op de pauzeknop te duwen 😉 Nu schakelen we door naar planning en realisatie, met dezelfde drive!

Zeer aangename samenwerking

Sowieso heb ik van het eerste contact met Tibo en Adonis van Keukens De Abdij in Waasmunster genoten van een open en gastvrije ontvangst, een familiebedrijf waardig !
Adonis offerde me een drankje aan maar bovenal nam hij de nodige tijd om met een luisterend oor mijn verhaal en wensen ter harte te nemen.
Vervolgens toetste hij mijn vragen omtrent de opstelling van de keuken, de kleurkeuze en de nodige toestellen allereerst af met mijn interesses -zonder pusherig over te komen - om dan vrijblijvend voorstellen aan te reiken. Kortom met een open mind, goed overwegend de voor- en nadelen mee te delen om uiteindelijk dit in een mooie, aantrekkelijke prijsofferte aan te reiken.
Dit was een zeer aangename samenwerking ! Adonis houdt rekening met de noden en interesses van de persoon die geholpen wil worden en realiseert samen met hem/haar een mooi en vrijblijvend maar zeer aantrekkelijk voorstel.
Oprecht aan te bevelen !!

January 11, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Dankjewel voor deze fijne feedback. Tibo zorgt graag voor een warm en vlot onthaal, en Adonis blinkt uit in luisteren, meedenken en voorstellen maken zonder duwwerk, al durft hij daar gerust een drankje bij serveren. Mooi om te lezen dat die aanpak zo geapprecieerd wordt.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer duidelijke begeleiding bij het…

Zeer duidelijke begeleiding bij het kiezen van onze nieuwe keuken. Topervaring en zeer tevreden met het resultaat.

December 19, 2025

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Dankjewel voor deze fijne feedback. Duidelijke begeleiding en een resultaat waar je echt blij van wordt, daar gaan we elke keer opnieuw voor!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden met met mijn aankoop en…

Zeer tevreden met met mijn aankoop en begeleiding door Tibo!

January 2, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de begeleiding en het resultaat. Fijn om te lezen dat alles duidelijk en aangenaam verliep, want daar zetten we elke dag op in. Fijn om te weten dat het eindresultaat helemaal goed zit 🙂

De 5 sterren waard!

Wij werden aangenaam en warm ontvangen door Tibo De Smet, meteen kregen we de indruk dat dit de geschikte persoon was om ons wegwijs te maken in het kiezen van de keuken die het best in onze woning past. Welverdiende 5 sterren! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

December 17, 2025

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Fijn om te lezen dat Tibo meteen vertrouwen gaf en jullie vlot wegwijs maakte, dat is nu eenmaal zijn natuurlijke habitat 😉

Mooie toonzaal

Top bedrijf ! Altijd zo behulpzaam top service goede uitleg gehad en super mooie toonzaal! Aanrader

January 11, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Waasmunster

Dankjewel voor deze review. Mooie toonzaal, heldere uitleg en behulpzame service, zo zien we het graag 😎 Fijn dat je dit als een echte aanrader ervaart.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look