Banner for Keukens De Abdij - Zemst

Keukens De Abdij - ZemstReviews

TrustScore 4.5 out of 5

Hoge Buizen 1, 1980 Zemst, Vlaams-Brabant, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over onze ervaring bij Keukens De Abdij in Zemst, en in het bijzonder over de begeleiding door Noredine. Hij heeft echt de tijd genomen om alle opties met ons te bekijken en gaf dui... See more

Rated 5 out of 5 stars

Aangename ervaring bij Keukens de Abdij Zemst. We zijn vorige week langsgeweest bij Keukens de Abdij te Zemst en werden daar vriendelijk onthaald door Noredine. De grote showroom biedt veel mogelij... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Interior Construction Contractor
  3. Kitchen Remodeler

About Keukens De Abdij - Zemst

Written by the company

Over ons

Achter Keukens De Abdij schuilt meer dan een naam. Het huis, opgericht in 1980 door familie Van den Brande, ligt naast de oude abdijpoort in Ninove. De keukenafdeling kende sinds haar oprichting een enorme groei. Het ontwerpen en plaatsen van keukens op maat werd een echte passie.

Vandaag is Keukens De Abdij uitgegroeid tot dé keuken trendsetter in Vlaanderen. Met 13 keukenwinkels zetten we in op een echte keuken beleving. Dé ideale plek voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken. Onze adviseurs en interieurarchitecten staan voor je klaar met eerlijk en professioneel advies op maat van jouw project.

Waarom kiezen voor Keukens De Abdij?

Written by the company

✅ Familiebedrijf sinds 1980
✅ Persoonlijke binnenhuisarchitecten
✅ Belevingstoonzalen
✅ Multimassieve Kern®
✅ Levenslange service
✅ 2 jaar prijsvast

Ontdek onze garanties

Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!

2 jaar prijsvast reserveren

Reserveer vandaag je nieuwe keuken aan de beste prijs van vandaag en duik zonder zorgen je verbouwingen in. Zo geniet je tot 2 jaar na je aankoop van een kwaliteitskeuken aan een eerlijke en vaste prijs.

Levenslange service garantie

Wij garanderen jou een optimale en levenslange service garantie op onze kasten. Je betaalt geen werkuren of verplaatsingskosten bij eventuele herstellingen aan je keuken. Onze dienst na verkoop staat steeds ter beschikking!

Multimassieve Kern

Hét beste interieurproduct op de markt, aangegeven door onafhankelijke experts, getest en gevalideerd! Ervaar vooral zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze exclusieve kastenlijn in één van onze belevingstoonzalen.

Contact info

• Hoge Buizen 1, 1980, Zemst, Vlaams-Brabant, Belgium

• +3215676069

Inspiratiegids 2026

Blader door onze nieuwe inspiratiegids met de nieuwste keukentrends.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

620 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Slechte kwaliteit

Wij hebben in zomer 2022 een keuken laten plaatsen, zwart, fingerproof. Dat het fingerproof element niet perfect is - tot daar toe, maar overal aan de kant waar wij "werken" en er dus contact is met kleding -- over de volledige lengte keukenblad, zie je enorme verkleuring - onze deuren zijn dus grijs en zwart. Geen reclame voor hen. Niet voor 30 k. De abdij verkoopt zogezegd "kwaliteit" , maar ze reageren niet op mails , bieden geen antwoorden, en leveren zeker geen betere kwaliteit aan dan de goedkopere alternatieven…

May 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Een heel fijne ervaring bij Keukens de…

Een heel fijne ervaring bij Keukens de Abdij in Zemst .
De zaakvoerder Noredine Maamri nam ruimschoots de tijd om ons te begeleiden bij het kiezen van een keuken die perfect bij ons past . Top ervaring .

April 11, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had bij ons. We zijn blij te horen dat we u goed konden begeleiden bij het kiezen van uw perfecte keuken. Dank voor uw feedback!

Service client au top

Nous avons été extrêmement bien accueillis par Noredine. La conception de notre cuisine s'est déroulée dans les meilleures conditions possibles. Noredine est d'une gentillesse et d'une écoute exceptionnelles. Par son expérience, il a su mettre sur papier ce que nous attendions de notre cuisine. Le projet conçu répond parfaitement à nos attentes. Merci Noredine, Merci Keukens Abdij !

April 8, 2026

Merci pour ce beau message, Noredine va clairement apprécier 😉

Ravi de lire que tout s’est déroulé dans les meilleures conditions et que votre projet correspond parfaitement à vos attentes. C’est exactement ce qu’on vise à chaque rendez-vous. On vous souhaite déjà beaucoup de plaisir dans votre future cuisine.

Zeer tevreden over onze ervaring bij Keukens De Abdij

Hij heeft echt de tijd genomen om alle opties met ons te bekijken en gaf duidelijk en eerlijk advies. Ook heel fijn dat hij ons in het Frans kon verder helpen, zodat mijn Spaanse man alles goed kon volgen.

Blij dat we voor hen gekozen hebben — we kijken er alvast naar uit om onze keuken binnenkort geïnstalleerd te zien!

March 22, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Mooi om dit te lezen, en Noredine gaat hier ongetwijfeld blij van worden 😉

De tijd nemen en helder advies geven is één ding, maar iedereen comfortabel laten meevolgen maakt het verschil. Fijn dat dit voor jullie zo goed zat.

Nu aftellen tot de plaatsing, dat moment blijft toch speciaal.

Rated 4 out of 5 stars

Toonzaal Zemst

We hadden een aangename ervaring bij keukens De Abdij in Zemst. In de toonzaal konden we rustig rondkijken zonder dat er meteen druk werd gelegd, wat we erg apprecieerden. De opstelling is erg overzichtelijk en geeft een goed beeld van de mogelijkheden.
Nadien hebben we samen met Robbe rustig onze wensen overlopen. Hij luisterde naar wat we belangrijk vonden en deed enkele goede suggesties die ons geholpen hebben om onze keuzes te verfijnen. Het contact met Robbe verliep vlot en correct.

March 28, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Fijn dat jullie de ruimte hebben gekregen om eerst rustig rond te kijken, zo hoort het ook 😉

Robbe zal dit graag lezen, luisteren en meedenken zit duidelijk goed. Mooi dat jullie samen tot scherpere keuzes zijn gekomen.

Bedankt voor het vertrouwen.

Positieve ervaring & aan te raden: Keukens De Abdij

Op 15 maart zijn we naar Keukens De Abdij in Zemst gegaan waar we een afspraak hadden met Jorin Vanhaeren om een nieuwe keuken te bespreken. De ervaring was zeer positief: Jorin nam alle tijd om ons de nodige uitleg te geven, hij dacht mee met het nieuwe concept, stelde proactief nieuwe ontwerpen voor (waar we dan ook voor gekozen hebben), hij hield rekening met het vooropgestelde budget, en uiteindelijk, na 4 uur alles besproken te hebben, kwamen we buiten met een akkoord voor een nieuwe keuken! De ervaring was aangenaam, dus ten zeerste aan te raden (5 sterren). Meer reviews volgen nog over de opvolging, plaatsing en kwaliteit!

March 15, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Wat fijn dat de bespreking voor uw nieuwe keuken zo positief is verlopen! We zijn blij te horen dat de uitleg, het meedenken en de voorgestelde ontwerpen goed bevallen zijn. Bedankt voor uw aanbeveling en we kijken uit naar uw volgende reviews over de opvolging, plaatsing en kwaliteit.

Rated 5 out of 5 stars

Top ervaring bij Keukens de Abdij…

Top ervaring bij Keukens de Abdij Zemst! De toonzaalmanager, Noredine, is een echte expert op vlak van keukens. Hij wist ons perfect te begeleiden door de juiste vragen te stellen en oprecht te luisteren naar wat we nodig hadden. Hij heeft onze droomkeuken uitgetekend en daarna ook uitleg gegeven over de materialen. Nadat hij ons de kwaliteit van Keukens de Abdij heeft toegelicht waren we volledig overtuigd. Noredine heeft voor ons ook naar de baas gebeld om nog een extra commerciële geste te kunnen geven. We raden Keukens de Abdij zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsvolle keuken!

March 7, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had bij ons! We zijn blij te horen dat de begeleiding bij het uitzoeken van uw droomkeuken zo goed is bevallen en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Bedankt voor uw aanbeveling!

Met vriendelijke groeten

Rated 5 out of 5 stars

Ik zocht al een aantal maanden naar een…

Ik zocht al een aantal maanden naar een nieuwe keuken voor mijn moeder. Ik liet toen ook mijn gegevens achter op de website van Keukens de Abdij en de dag zelf heeft Noredine mij nog opgebeld om langs te komen. Na een aangename eerste babbel en een perfect eerste ontwerp wisten wij genoeg. Onze keuken mag van de Abdij komen en Noredine heeft alles voor ons geregeld!

March 9, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Wat fijn dat we u en uw moeder konden helpen bij het vinden van een nieuwe keuken! We zijn blij te horen dat de service en het ontwerp aan uw wensen voldeden en dat alles goed geregeld is. Bedankt voor de positieve feedback.

Met vriendelijk groet,

Ik werd opgebeld door Noredine

Ik werd opgebeld door Noredine, de toonzalmanager van Keukens de Abdij Zemst, om langs te komen en onze nieuwe keuken te ontwerpen. Na een vlot eerste gesprek waar alle details van onze droomkeuken werden besproken, voelden we ons meteen op ons gemak om Keukens de Abdij te kiezen als partner voor ons project. Noredine weet waarover hij spreekt en dat merk je als je met hem aan tafel zit.

February 25, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Wat fijn dat jullie je meteen op jullie gemak voelden en ons als partner kozen. We zijn blij te horen dat het gesprek zo vlot verliep en dat alle details van jullie droomkeuken besproken konden worden. Bedankt voor de positieve feedback!

Met vriendelijk groet,

Zeer aangenaam personeel

Ik ben onlangs binnengesprongen bij Keukens de Abdij Zemst. De toonzaalverantwoordelijke Noredine heeft ons zeer goed ontvangen met een drankje en een hapje. Na een ontmoetingsbabbel zijn we aan tafel gaan zitten en heeft Noredine onze droomkeuken uitgetekend. We waren onder de indruk van zijn expertise en dit heeft ons dan ook aangezet tot het bestellen van onze nieuwe keuken. Keukens de Abdij Zemst 10/10 aanrader!

March 10, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen ontvangen en adviseren! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het ontwerp van uw droomkeuken en kijken ernaar uit om deze te realiseren. Hartelijk dank voor uw aanbeveling

Rated 5 out of 5 stars

Aangename ervaring bij Keukens de Abdij…

Aangename ervaring bij Keukens de Abdij Zemst.

We zijn vorige week langsgeweest bij Keukens de Abdij te Zemst en werden daar vriendelijk onthaald door Noredine. De grote showroom biedt veel mogelijkheden en we vonden er onmiddelijk onze stijl. Wat ons vooral opviel is de professionaliteit van Noredine. Hij luisterde aandachtig naar ons verhaal en wist toen van de eerste keer onze droomkeuken uit te tekenen. We hebben besloten geen tijd meer in andere bedrijven te steken en tekenden de dag zelf met volle vertrouwen.

March 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Lang op zoek geweest naar een nieuwe…

Lang op zoek geweest naar een nieuwe keuken & uiteindelijk bij keukens ‘De Abdij’ in Zemst terechtgekomen. We werden zeer vriendelijk onthaald door Noredine & na enkele minuten in de showroom wist ik precies wat ik wou. Noredine heeft ons verder geholpen met alle praktische zaken & alles werd tip top in orde geregeld voor ons. Zo blij van mijn bezoek & zeker een aanrader.

March 6, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Wat fijn dat u bij ons in Zemst geslaagd bent voor uw nieuwe keuken! We zijn blij te horen dat de hulp prettig is verlopen en dat alles naar wens geregeld is. Bedankt voor uw aanbeveling en de mooie review.

Met vriendelijke groet.,

Rated 5 out of 5 stars

We zijn op een vriendelijke manier…

We zijn op een vriendelijke manier geweest manier door Noredine in de toonzaal van Zemst. Noredine heeft zeer aandachtig naar onze wensen geluisterd en die dan ook perfect kunnen omzetten naar de keuken die we in onze gedachten hadden. Heel het gesprek verliep zeer professioneel, het viel ons op dat hij een echte expert is in zijn vak waardoor er voor ons geen enkele reden was om onze keuken bij Noredine te kopen. Ik wou niet meteen een goede review plaatsen omdat ik eerst wou zien of de toen gemaakte beloftes wel zouden worden nagekomen. Nu zijn we een 6-tal maanden later, staat de keuken er en hebben we nog geen seconde spijt van onze aankoop.

October 25, 2025

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Wat fijn te horen dat uw ervaring in de toonzaal zo positief was en dat de gemaakte afspraken zijn nagekomen. We zijn blij dat de keuken aan uw wensen voldoet en dat u tevreden bent met het resultaat. Bedankt voor uw feedback!

Rated 4 out of 5 stars

Er werd tijd noch moeite gespaard om…

Er werd tijd noch moeite gespaard om een ontwerp uit te werken dat volledig naar onze zin is. Een zeer goede opvolging met vriendelijke medewerkers. Plaatser Ben is super sympathiek en mee-denkend. Ook dienst na verkoop blijft toegankelijk voor al uw vragen.

March 7, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Wat fijn te horen dat we een ontwerp naar wens hebben kunnen uitwerken! We zijn blij met uw positieve ervaring met onze medewerkers en de service. Dank voor uw feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn uitstekend geholpen door Robbe…

Wij zijn uitstekend geholpen door Robbe en Tom. Zij nemen echt de tijd om het project nl. onze droomkeuken te realiseren. Wij hebben het volste vertrouwen in de afwerking hiervan. Mark en Annie

March 5, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen bij het realiseren van uw droomkeuken. We waarderen uw vertrouwen in de afwerking enorm en danken u hartelijk voor de mooie woorden!

Goed advies

Zeer mooie showroom en door Robbe (Zemst) goed ontvangen en zeer goed advies gekregen.
We zijn nu benieuwd naar ons project.

February 21, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Fijn dat u onze showroom zo mooi vindt en dat Robbe u goed heeft kunnen begeleiden. We delen uw nieuwsgierigheid en kijken uit naar de verdere uitwerking van uw project.

Rated 5 out of 5 stars

Robbe (kantoor Zemst) begreep wat wij…

Robbe (kantoor Zemst) begreep wat wij nodig hadden voor onze nieuwe keuken. Elk onderdeel werd besproken, mochten we in het gesprek nog veranderen en aanpassen naar onze wensen. Hij legt zeer graag opnieuw de zaken uit als je iets niet begrijpt. Je bent op je gemak en ondertussen tekent hij jouw visie voor de nieuwe keuken uit op papier. Je wordt mooi begeleid in de zoektocht. Heerlijke ervaring met 5 sterren.

February 15, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Robbe neemt graag de tijd om echt te luisteren en alles helder toe te lichten. Fijn dat u zich op uw gemak voelde en dat uw visie stap voor stap werd vertaald naar een concreet ontwerp.

Dank voor deze mooie vijf sterren en het vertrouwen.

Rated 5 out of 5 stars

Onze ervaring met Robbe Vlaeminck bij…

Onze ervaring met Robbe Vlaeminck bij Keukens De Abdij in Zemst was volledig positief. Robbe is een zeer professionele en vriendelijke verkoper die echt de tijd neemt om naar je wensen te luisteren. Hij geeft duidelijke, eerlijke en uitgebreide uitleg, waardoor we ons goed geïnformeerd voelden tijdens het hele proces.

Van bij het eerste gesprek op batibouw hadden we vertrouwen in zijn aanpak. Geen opdringerige verkoop, maar een persoonlijke en correcte begeleiding. Dankzij Robbe hebben we met een gerust gevoel onze keuken gekozen. Absoluut een aanrader! Dankjewel!!

February 13, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Bedankt voor deze uitgebreide en mooie feedback. Een persoonlijke aanpak zonder druk, maar met duidelijke en eerlijke uitleg, dat is precies hoe wij het verschil willen maken.

Fijn dat het vertrouwen er al was vanaf het eerste gesprek op Batibouw en dat u met een gerust gevoel uw keuze heeft gemaakt. Dat is voor ons het grootste compliment.

Batibouw

We werden aangesproken door de heel sympathieke Robbe Vlaeminck. Na een schitterende verhelderende uitleg hadden we een deal. Prijs kwaliteit p zijn perfect in balans. Duur is niet nodig mooi kan ook

February 13, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Een heldere uitleg en een correcte prijs-kwaliteitbalans, daar gaan we voor. Mooi dat Robbe u zo vlot heeft kunnen overtuigen en dat u merkt dat mooi niet altijd duur hoeft te zijn.

Bedankt voor uw vertrouwen.

Aankoop keuken batibouw

Heel degelijke uitleg van Noredine Maamri.

February 9, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zemst

Bedankt voor uw feedback. Een degelijke en duidelijke uitleg vormt de basis van een goed keukenproject. Fijn dat Noredine u zo heeft kunnen begeleiden.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look