Banner for Keukens De Abdij - Zoersel

Keukens De Abdij - ZoerselReviews

TrustScore 4.5 out of 5

Rodendijk 18C, 2980 Zoersel, Antwerpen, BE

See what reviewers are saying

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Interior Construction Contractor
  3. Kitchen Remodeler

About Keukens De Abdij - Zoersel

Written by the company

Over ons

Achter Keukens De Abdij schuilt meer dan een naam. Het huis, opgericht in 1980 door familie Van den Brande, ligt naast de oude abdijpoort in Ninove. De keukenafdeling kende sinds haar oprichting een enorme groei. Het ontwerpen en plaatsen van keukens op maat werd een echte passie.

Vandaag is Keukens De Abdij uitgegroeid tot dé keuken trendsetter in Vlaanderen. Met 13 keukenwinkels zetten we in op een echte keuken beleving. Dé ideale plek voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken. Onze adviseurs en interieurarchitecten staan voor je klaar met eerlijk en professioneel advies op maat van jouw project.

Waarom kiezen voor Keukens De Abdij?

Written by the company

✅ Familiebedrijf sinds 1980
✅ Persoonlijke binnenhuisarchitecten
✅ Belevingstoonzalen
✅ Multimassieve Kern®
✅ Levenslange service
✅ 2 jaar prijsvast

Ontdek onze garanties

Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!

2 jaar prijsvast reserveren

Reserveer vandaag je nieuwe keuken aan de beste prijs van vandaag en duik zonder zorgen je verbouwingen in. Zo geniet je tot 2 jaar na je aankoop van een kwaliteitskeuken aan een eerlijke en vaste prijs.

Levenslange service garantie

Wij garanderen jou een optimale en levenslange service garantie op onze kasten. Je betaalt geen werkuren of verplaatsingskosten bij eventuele herstellingen aan je keuken. Onze dienst na verkoop staat steeds ter beschikking!

Multimassieve Kern

Hét beste interieurproduct op de markt, aangegeven door onafhankelijke experts, getest en gevalideerd! Ervaar vooral zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze exclusieve kastenlijn in één van onze belevingstoonzalen.

Contact info

• Rodendijk 18C, 2980, Zoersel, Antwerpen, Belgium

• +3233545525

Inspiratiegids 2026

Blader door onze nieuwe inspiratiegids met de nieuwste keukentrends.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

620 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Direct verstaan welke onze wensen waren…

Direct verstaan welke onze wensen waren , prijs uitgerekend, en kunnen onderhandelen tot het in ons budget paste, we hebben vertrouwen in het verdere verloop daar het een Belgisch bedrijf is , en ons een goede opvolging is toegezegd

April 18, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zoersel

Fijn te horen dat we uw wensen direct begrepen en een passende prijs konden aanbieden. We zijn blij met uw vertrouwen en de toezegging van goede opvolging. Bedankt voor uw positieve feedback!

nieuwe keuken

Ik was op zoek naar een nieuwe keuken en ben verschillende keukenfirma's gaan bezoeken. Keukens De Abdij in Zoersel heeft mij hierin het meeste overtuigd. Vooral door de stappen die hier worden gezet en dus hoe ze te werk gaan. Ik werd vriendelijk onthaald door Jorin. Hij gaf mij een goed gevoel. De eerste plannen die gemaakt werden, zagen er ook al heel erg goed uit! Ik kijk al uit naar mijn nieuwe keuken!

March 29, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zoersel

Wat fijn dat de aanpak bij de zoektocht naar uw nieuwe keuken u zo heeft overtuigd. We zijn blij te horen dat u een goed gevoel had bij het eerste contact en de plannen. Bedankt voor uw positieve feedback! We kijken ernaar uit om uw droomkeuken te realiseren.

Totaalbeleving

We begrijpen waarom Keukens De Abdij voor het 3e jaar op rij verkozen werd tot "retailer of the year"! Ze beheersen de kunst om van de aankoop van een keuken een totaalbeleving te maken. De prachtige toonzaal met erg veel leuke ideeën en de kennis van zaken samen met de eerlijke en competitieve prijs voor een kwaliteitskeuken heeft ons overtuigd. Met een goed gevoel huiswaarts keren en uitkijken naar de dag dat we gebruik kunnen maken van onze nieuwe keuken...

April 11, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zoersel

Van inspiratie in de toonzaal tot een sterk voorstel waar je met een gerust gevoel “ja” op zegt, zo hoort het traject te lopen. Nu aftellen tot de eerste kookmomenten, dat is meestal het leukste deel 😉

Ons projectje

Hebben een zeer fijne eerste ontmoeting gehad. Daarna een goede en fijne samenwerking met de binnenhuisarchitect gehad. Nam zeker voldoende tijd om aan onze wensen en verzuchtingen te voldoen. Steeds vlot antwoord gekregen via mail. Opvolging na de plaatsing is ook vlot verlopen.

February 12, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zoersel

Wat fijn te horen over de prettige eerste ontmoeting en de fijne samenwerking! We zijn blij dat er voldoende tijd was om aan jullie wensen te voldoen en dat de opvolging vlot verliep. Bedankt voor de feedback.

Top verkoper Philippe Essers

Al geruime tijd op zoek naar een nieuwe keuken. Langs geweest bij Keukens de Abdij in Zoersel. Goed onthaald door verkoper Philippe Essers. Man met ervaring, weet over wat hij praat. Luistert naar uw wensen. Geeft raad & advies. Zeer tevreden over de service hopelijk loopt deze samenwerking even volt & correct zoals afgesproken.

February 28, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zoersel

Bedankt voor het vertrouwen!
Philippe weet inderdaad waarover hij spreekt! We houden hem daarom ook goed bij ons 😄 We zorgen er uiteraard voor dat het vervolg even vlot en correct verloopt.

Aangename ervaring

Na een eerste keer binnen te wandelen en rond te kijken, heeft Philippe de tijd genomen om naar mijn vragen en ideeën te luisteren. We hebben een nieuwe afspraak ingepland. Daar zijn de plannen op papier gezet en hebben we de eerste keuzes gemaakt. Hier waren we zeer tevreden over.

February 19, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zoersel

Fijn om te lezen dat uw eerste bezoek zo aangenaam is verlopen. Philippe neemt graag de tijd om te luisteren en samen de juiste keuzes op papier te zetten. Mooi dat u tevreden bent over deze eerste stap.

Een verademing

Zeer transparante en duidelijke uitleg door Philippe. Er werd goed geluisterd naar de wensen en mogelijkheden. Fijn om een ervaren en oprechte verkoper te mogen treffen.

January 25, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zoersel

Wat fijn dat de uitleg helder was en er goed naar uw wensen werd geluisterd. We zijn blij te horen dat u de ervaring met de verkoper positief vond en danken u voor de feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer aangenaam ontvangst op de beurs

Zeer aangenaam ontvangst op de beurs. We werden geholpen door Jorin Vanhaeren. Zeer aangename en professionele man die weet waar hij mee bezig en luistert naar wat wij als klant nodig hebben. We zijn zeer tevreden en kijken uit naar de verdere samenwerking.

January 25, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zoersel

Wat fijn om te horen over uw aangename ervaring op de beurs! We zijn blij dat u tevreden bent over de professionele hulp en kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Dank voor uw feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Dylan heeft ons goed geholpen heel…

Dylan heeft ons goed geholpen heel vriendelijk ook niet direct het duurste aangesmeerd wat ik positief vind

January 24, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zoersel

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen en dat u onze vriendelijkheid waardeert. Bedankt voor de positieve feedback!

Perfecte uitleg

Perfecte uitleg

January 17, 2026

Reply from Keukens De Abdij - Zoersel

Dank u voor de leuke feedback! Duidelijke uitleg is stap één naar een perfecte keuken.

Vriendelijke groet

Rated 4 out of 5 stars

We hebben toonzaal in Zoersel bezocht…

We hebben toonzaal in Zoersel bezocht en zijn hartelijk ontvangen door team. Can heeft ons uiteindelijk verder geholpen met raad en ons over de streep getrokken om een keuken te bestellen. Als de plaatsing en service even goed zullen zijn als bezoek, kijken we enorm uit naar de plaatsing van de keuken!

December 31, 2025

Reply from Keukens De Abdij - Zoersel

Bedankt voor je mooie review!

Mooi dat jullie in Zoersel zo hartelijk ontvangen werden en dat Can met zijn advies het verschil heeft gemaakt. Als het vervolg even goed aanvoelt als dit eerste bezoek, belooft het alvast een sterk traject te worden.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look