Jeg var vældig tilfreds. Blev taget godt imod klinikassistenter og fik taget røntgenbillede med videre og derefter Kristoffers og Najas behandling af mig i klinikstolen. De fortalte mig før de gjorde... See more
See what reviewers are saying
Kan virkelig anbefale Kristoffer Schwartz. Super dygtig specialtandlæge, som var rigtig god til at forklare hele processen og få mig til at føle mig tryg. Selve operationen gik perfekt, og jeg har ikk... See more
Company replied
Jeg blev behandlet af Thomas Urban, hvor jeg skulle have lavet et vanskeligt indgreb, som jeg var meget nervøs for. Men Thomas var rolig og med sin store farlighed guider han mig sikkert igennem det... See more
Company replied
Jeg skulle have en rodspidsamputation, og har normalt tandlægeskræk. Heldigvis kom jeg ind på et afbud, så behandlingen kom en uge før beregnet. Efter scanning og bloddonation (de hvide blodlegemer... See more
Company details
Written by the company
Klinikken har i mange år været specialiseret i at udføre kirurgiske indgreb i mund, tænder og kæber. Hos os er patienten altid i centrum, samtidig med at vi har et højt professionelt niveau, for at vi kan give den bedst mulige og mest hensigtsmæssige behandling. Vi samarbejder tæt med de tandlæger, der henviser til os, så informationsniveauet for alle parter er højst muligt. Tryghed før og efter behandlingen Vores sekretærer er altid parate til at svare på dine spørgsmål før og efter behandlingen.
Denmark
- www.kirurgiklinik.dk
No recent history of asking for reviews
DE VARMESTE ANBEFALINGER
Jeg kunne give denne klinik et kæmpe knus, for trods at jeg skal bruge lidt hjælpemidler for at kunne lade mig operere, har der ikke være den mindste brok, kun et ønske om, at finde en fælles vej til gode kæber/tænder.
Jeg kommer ikke til at lade andre rode med mine kæber fremover end Thomas. Tak til alle for god behandling, information, smertedækning og overskud til smil.
VH. Diana

Reply from Kirurgiklinik
Skønt at blive mødt med så høj en…
Skønt at blive mødt med så høj en faglighed og dedikation til faget. Jeg var på højkant dagen efter, på trods af en halvslem omgang med betændelse i en rodkanal. Jeg takker for god behandling og håber iøvrigt vi aldrig ses igen

Reply from Kirurgiklinik
Kan kun anbefale denne klinik
Kan kun anbefale denne klinik. Jeg har fået en meget god og professionel behandling af tandlæge Christoffer.

6 operationer senere.
Selvom mit tilbud for længst var overskredet, har Thomas været ordholdende og omhyggelig. Godt resultat og vil klart benytte ham igen hvis uheldet er ude.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse af alle på klinikken.
Først venlige “piger” (glemt navne) der hentede mig til scanning og efterfølgende tapning af blod, der begge forklarede hvad de lavede og hvorfor. Til sidst kom turen ind til Kristoffer og Shelly, hvor jeg troede jeg skulle have udført en rodspidsoperation. Scanningen havde dog vist at tanden var revnet, så bedste resultat var desværre fjernelse af tanden. Jeg følte mig så tryg ved Kristoffer, så jeg bare sagde ja med det samme, hvilket jeg normalt ikke ville have gjort. Intet mærkede jeg under operationen og begge var meget søde ved mig. Dagen efter blev jeg ringet op af Kristoffer, der spurgte hvordan det gik. Sikke en service. Tusind tak til Jer alle.

Reply from Kirurgiklinik
Når et tandlægebesøg bliver en fantastisk oplevelse.
Min mor er 77 og har tandlægeskræk, så da hun skulle have opereret en kindtand ud var hun mildest talt bange.
Men fra Kristoffer træder ind i rummet med hans rolige imødekommende venlige og kompetente udstråling ændrer det sig . Han taler med min mor .. ham informerer ikke bare… han taler med hende er rolig og udstråler at han har al tid i verden KUN tul hende og det gjorde en kæmpe forskel.
Hun følte sig set .. mødt og beroliget og det gjorde at oplevelsen faktisk blev en god en af slagsen .
Kristoffers afsluttende “jeg sender dig hjem information “ var rolig og tydelig… han er en super behagelig fyr .
Dagen efter fulgte han op med et opkald til min mor om alt var ok …. Og selvom det garanteret er fast procedure fjorde det bare en kæmpe forskel for min mor .TUSIND tak for din fine behandling af min mor Kristoffer .
Helhedsoplevelsen i klinikken .. var rolig behagelig og meget venligt …. Et superfint og godt sted . De og du Kristofffer får de bedste anbefalinger fra mor og jeg .
De bedste hilsner fra Bodil og Ulla ☀️

Af hjertet tak, Thomas.
Thomas har med sit dygtige team gjort det umulige muligt.
Jeg manglede to kindtænder. På grund af for lidt knogle og tandkød måtte Thomas lave mere af begge dele, så der var noget at sætte implantaterne fast i.
Jeg led af voldsom tandlæge-skræk pga. tidligere oplevelser andet steds og sov ikke om natten inden de første operationer. Jeg var spændt som en flitsbue, våd i håndfladerne og for sammen ved den mindste lyd.
Stille og roligt har Thomas med sin beroligende væremåde genopbygget min tillid, så jeg kunne slappe af, hvorfor det nu er blevet til en fin oplevelse.
For Thomas formår den svære kunst - at være både professionel og yde omsorg på samme tid. Hans opmuntrende kommentarer under operationer virker meget beroligende - og med opfølgende telefonsamtale dagen derpå har det givet mig følelsen af, at jeg er i trygge hænder.
Jeg har været gennem mange operationer, og Thomas har til stadighed beroliget mig med, at vi nok skulle nå i mål.
Og i mål er vi kommet. Jeg har nu de fineste kindtænder; mit smil er kommet tilbage, og jeg kan igen tygge med begge sider af munden.
Det er altafgørende for mit velbefindende og min livskvalitet.
Tak - bare tak.
Janne Lenz, Skagen

Fantastisk behandling
Jeg lider af voldsom tandlægeskræk og skulle hav lavet et implantat.
Efter den oplevelse ville jeg gerne kunne give 10 stjerner. Thomas og hans assistent (som jeg ikke kan huske hvad hedder) informerede mig om det forløb jeg skulle til at gennemgå.
Masser af blandet snak som kunne få mig til at føle mig godt tilpas.
Selve forløbet løb fuldstændigt smertefrit. Jeg kunne intet mærke under behandlingen. Under behandlingen fortalte Thomas om alt hvad han gjorde.Jeg følt mig i meget sikre hænder.
Hvis der sidder andre derude med tandlægeskræk der har samme problem som jeg, kan Kirugiklinik klart anbefales.
1000000 tak for en fantastisk behandling.

Reply from Kirurgiklinik
Uacceptabel lang behandlingstid og manglende respons
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men min oplevelse her er desværre så dårlig, at jeg føler mig nødsaget til at dele den.
I april 2024 var jeg til en udredning/behandling efter en tandskade, som jeg havde fået hos min egen tandlæge. Nu næsten fem måneder senere, har jeg stadig ikke modtaget de nødvendige udskrivelsespapirer, som både min egen tandlæge og tanderstatningen skal bruge for at fortsætte min sag og behandling.
På trods af adskillige opkald og e-mails for at få papirerne tilsendt, er det eneste svar jeg har fået, at "han er bagud med sine udskrivninger." Hvordan kan det tage fem måneder at få udfyldt og sendt nogle papirer? I mellemtiden står jeg med daglige smerter og er ikke i stand til at komme videre i min behandling.
Det virker som om, at jeg er blevet nedprioriteret, måske fordi der ikke er flere penge at hente i min sag. Hvis det er tilfældet, er det både uprofessionelt og uetisk. Jeg vil stærkt opfordre klinikken til at overveje deres kapacitet, før de tager flere patienter ind. Det er dybt frustrerende at opleve sådan en mangel på ansvar og opfølgning.
Du skal ikke være bange ......
Mine største komplimenter til Thomas Urban og hans team for meget fin behandling ifb med en tand operation.
MVH Aase den "Tandlæge forskrækkede" fra Ebeltoft

FANTASTISK team
Jeg arbejder til dagligt hos en tandklinik i Silkeborg, som klinik assistent. For nogle uger siden, konkluderede min chef at mine visdomstænder skulle ud, derfor henviste hun mig til Thomas Urban, hvor hun på forhånd havde rost ham for hans dygtige arbejde!
Da jeg ankommer til Kirurgklinikken i Århus, får jeg taget nogle røntgen billeder, hvor den søde assistent forklarede hvordan det hele fungerede og hun sikrede sig at alle mine spørgsmål blev besvaret. MEGA GOD SERVICE
Igennem hele processen får man forklaret hvad der skal til at ske, hvilket er virkelig rart. Da man får en slags tryghed af, at der er styr på det hele!
Videre i processen kommer jeg ind til Thomas Urban, og hans kollegaer. De var såå søde! Jeg vil gerne rose Thomas Urban for hans dygtige arbejde, under hele behandlingen forklarede han hvad han gjorde, imens han var igang med selve behandlingen! Hvilket jeg synes var mega flot! Da jeg selv arbejder med noget nogenlunde af det samme, så ved jeg at det kan være vildt pressende at koncentrere sig både omkring behandlingen, tryghed (overfor) og forklaringen til patienten. Men han kunne det hele; og det mener jeg er et talent. Jeg var også nervøs for selve behandlingen, dog gik der ikke ret længe før jeg følte mig tryg! Da de var så søde!
Jeg vil bare sige tusinde tak for denne gode oplevelse! Hele teamet gjorde et fantastisk arbejde. Så det er en klart anbefaling. Og klinikken var altid til rådighed hvis jeg havde nogle spg, og jeg kunne altid skrive direkte til Thomas 😃

Reply from Kirurgiklinik
Kirugklinikken Åbyhøj 5 stjerner.
Jeg var i onsdags 12/6 inde hos Thomas og hans dygtige kollegaer for at få fjernet i første omgang 2 visdomstænder, det blev til 4 pga en service jeg aldrig før har oplevet.
Thomas guidede mig igennem hvert et minut af den hurtigt overstået behandling. Jeg sidder 2 dage efter uden smerter, næsten ingen hævelser, som skyldtes den grundige forklaring jeg fik i forhold til at passe bedst på mig selv og min mund de kommende dage. Jeg er evigt taknemmelig for Thomas og hans “team/kollegaer”.
Er du i tviv om hvor du kan føle dig tryg, så er det uden tvivl kirugklinikken i Åbyhøj du skal kontakte! :)

Reply from Kirurgiklinik
Under omstændighederne ;-) en god oplevelse
Under omstændighederne = 3 kindtænder ud, tandrodsspids op og klargøring til 2 implantater - så var det en virkelig god oplevelse. Jeg var ikke i tvivl om Thomas's kompetence og faglige dygtighed - tilsat hans evne til at skabe tryghed og tillid. Løbende information om slagets gang - og billedvisning m forklaring bagefter. Thomas ringer op dagen efter for at høre om mit velbefindende. Klinik og dens personale er helt i top. Vh Klaus Kronborg

Godt håndværk super information
Kirurg klinik havde virkeligt styr på deres ting

Dårlig service
Mangler 6 tænder. Derfor gået med bøjle i flere år for at rykke lidt rundt på tænderne også kunne få sat to implantater i. Klinikken skal så stå for at sætte implantaterne i. Jeg kommer der op og de sætter de to implantater i og det går fint jeg for noget smertestillende og det går fint ugen efter. Jeg begynder så at være ret øm omkring den ende af dem. Jeg skal så op til dem igen fordi der er gået infektion i den så den skal opereres ud igen. 3 måneder efter skal den så sætte igen jeg for den sat i igen og jeg skal bare vente på at få en ind kaldelse så jeg kan få sat tænderne i. Der går næsten et år og jeg hør ikke noget fra dem. Jeg ringer så til min egen tandlæge og høre om de har hørt noget. Der har de heller ikke men vil ringe til dem. En uge efter har jeg ondt ved det ende implantat og går til min egen tandlæge de tager nogen rynkenbilleder af den og siger det ser ud til den er løs. Jeg for af vide af min egen tandlæge at klinikken vil ringe til mig. Men jeg hører ingen ting fra dem og kontakter dem selv. Men grundet deres utrolige dårlige åbningstider og virkelig dårlige telefon tider så er lidt svært at finde en tid. Bor i Vejle og arbejder fuld tid så for at jeg kan komme op til dem skal der en fri dag til og sikkert også nogen dagene efter.
Skrevet en mail til dem og efter en uge stadig ikke fået svar….
Jeg har ikke selv betalt noget for at de to implantater som skal sættes i. Heldigvis
Men ja jeg synes virkelig det er dårlig service hos dem. Åbningstiderne og telefontiden fungere ikke
Min egen tandlæge har telefon til fra 08:00 til 16:00 og åbningstider 08:00 17:00 og nogen dage til 19:00.
Jeg har brugt alt for meget til på dem og det virker lidt som en bolsje forretning som bare skulle lukkes

Reply from Kirurgiklinik
Endte på hospitalet i respirator...
Hvad der skulle være en simpel fjernelse af en visdomstand endte med Hospitals i læggelse, respirator og 2 akutte og voldsomme operationer på sygehuset i Herning og i Skejby..
Kirugiklinik havde mig til kontrol da jeg selv bad om det, grundet at jeg havde det meget dårligt efter operationen.
Her får jeg udleveret antibiotika til 3måneder! Og bliver bedt om at sætte mig hjem og ikke forvente nogen bedring de næste 14 dage..
4 dage senere lå jeg i respirator på Gødstrup i Herning...
Jeg skrev efterfølgende til kirurgen der havde udført indgrebet hos Kirugiklinik og bad om jeg ikke kunne få min betaling på 6000 kr. Tilbage, set i lyset af sagen...
Der gik en måned imellem hvert svar på mail, og han holder på at jeg ikke er berettiget til at få mine penge tilbage trods det voldsomme udfald..
Jeg sidder nu tilbage med en kæbe jeg kun kan betegne som defekt,det gør ondt at gabe, tygge eller sådan set bare at nyse, det er nu snart et år siden og jeg ved ikke om det nogensinde bliver helt normalt igen....
Jeg er meget skuffet over min behandling efterfølgende med enormt lange svar tider fra kirurgen og totalt afvisning af tilbagebetaling af sølle 6000kr.

Bedste behandling
Bedste behandling. Super søde. Har man læge skræk. Skal man vælge denne klinik . De tager så godt imod en. Så man tør at komme igen. Mvh Helle

Professionel.
Virkelig venlig og professionel personale, lige fra Sekretær, Assistent og Læge 😀

Reply from Kirurgiklinik
En helt igennem fantastisk behandling,-…
En helt igennem fantastisk behandling,- rolig, tillidsvækkende, hele tiden kommunikerende om hvad der foretages, fantastisk opfølgning og tilgængelighed (skrev en mail en lørdag eftermiddag og havde Thomas i røret med det samme).Jeg er normalt ikke meget for tandlæger, men her gør jeg en absolut undtagelse.
Hele klinikken - også alle ansatte - er omsorgsfulde og virkeligt velorganiserede.Alt i alt betyder det, at man er helt rolig når man lægger sig i tandlægestolen,- noget jeg aldrig før (er 60 år) har prøvet!

Reply from Kirurgiklinik
En rigtig god oplevelse !
En rigtig god oplevelse !
Jeg havde den 11/8-20 en tid til et kirurgisk indgreb hvor jeg skulle have fjernet noget betændelse der var opstået efter en tidligere rodbehandling.
Indgrebet var noget omfattende da der skulle behandles både på ydersiden og indersiden af kæben.
Indgrebet blev foretaget af Thomas Urban og konklusionen fra min side er, at det var en rigtig god oplevelse på trods af omfanget af operationen.
Under hele operationsforløbet blev jeg informeret af Thomas, så jeg hele tiden var med på hvad der skete.
Det startede med en god modtagelse hvor den tid jeg havde fået blev overholdt, - altså ingen ventetid.
Hele processen i forbindelse med modtagelsen og operationen og den efterfølgende opfølgning (af Thomas Urban der ringede dagen efter operationen) var præget af en dyb professionalitet og kvalitet i det hele taget.
Og til sidst til alle de der lider af tandlægeskræk, så kan jeg kun anbefale denne klinik med dens personale, her er du i trygge og kvalificerede hænder fra start til slut.
Herfra, kan jeg kun give de allerbedste anbefalinger til Kirurgiklinikken til såvel staben og Thomas Urban
de bedste hilsner herfra
Anders Buhl