Kitchen4All - Leeuwarden Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Neptunusweg 2A, 8938 AA Leeuwarden, Friesland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken van Kitchen4All Leeuwarden. Vanaf het eerste gesprek hebben Robbin en Rene goed met ons meegedacht en waardevolle oplossingen aangedragen. Ze nemen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Persoonlijke aandacht en deskundig advies Vanaf het eerste gesprek hadden we een goed gevoel bij Kitchen4All. René nam uitgebreid de tijd om onze wensen en behoeften in kaart te brengen en stel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een keuken samen gesteld en besteld bij Kitchen4All Leeuwarden. Robbin geeft fijn advies en komt met goede adviezen. Ontspannen en fijne gesprekken gehad. Goed te bereiken en reactie op vragen gaan s... See more

Rated 5 out of 5 stars

We zijn heel goed geholpen door Robbin. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en kon ons heel goed adviseren. De bedrijven waarmee Kitchen4all samenwerkt hebben goed werk geleverd en de keuken is vakku... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Kitchen Supply Store

About Kitchen4All - Leeuwarden

Written by the company

Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. Wij zijn de keukenwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze keukens van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe keuken kunnen doen. Door deze manier van werken, creëren we keukens waar onze klanten én wij zelf alleen maar trots op kunnen zijn.

4All gewoonten

Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:

• Actuele keukentrends

• Persoonlijke betrokkenheid

• Direct de scherpste prijs

• Complete ontzorging

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.

Maak een afspraak

Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.

Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

283 reviews in the last 12 months

Write a review

Meedenken met de klant

Wat een geweldig bedrijf en wat een deskundige en vriendelijke medewerkers. Mensen die meedenken met de wensen van de klant.
Wij bestelden muurplaten voor in de keuken. Inmiddels zijn ze geplaatst. We zijn zeer tevreden.
Met recht staat deze zaak in Google bovenaan wat betreft de beste keukenzaak in Leeuwarden.
Aanbevolen!

September 25, 2025

Beste Gé,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze medewerkers en de muurplaten. Geweldig dat alles naar wens is geplaatst en dat jullie Kitchen4All Leeuwarden zo aanbevelen!

Rated 5 out of 5 stars

Robin heeft ons super geholpen van het…

Robin heeft ons super geholpen van het begin tot het eind volledig ontzorgt.
De Dag dat de keuken gebracht is kwam hij zelf langs om alles nog te checken top.

De monteur ook een topper binnen een dag geplaatst ook nog dacht hij goed mee.Kitchen 4 all is een aanrader wij zijn super tevreden.

July 15, 2025

Beste Theo,

Bedankt voor het delen van je super positieve ervaring met Kitchen4All Leeuwarden! Wat fijn om te lezen dat jullie zo super zijn geholpen door Robin van het begin tot eind. Wij wensen jullie heel veel kookplezier in jullie mooie nieuwe keuken!

Kitchen4all Leeuwarden fantastisch!

Kitchen4all Leeuwarden geeft een top service. Ik ben super geholpen en wat een geduld heeft Robbin. Heb daar tevens ook m’n PVC keukenvloer laten leggen! Goede communicatie en overleg. Fantastisch!

July 1, 2025

Beste Anneke,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Leeuwarden! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de goede service en hulp van Robbin. Wij wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Droomkeuken

In Leeuwarden afgelopen weekend onze droomkeuken gekocht. Waar we ons de afgelopen weken vaak klant hebben gevoeld, voelden we ons hier gast. Er werd aan alles gedacht maar ook meegedacht. Details, puntjes op de i. De service van Robbin en René was top, ga zo door!

May 17, 2025

Beste Aline,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Leeuwarden! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn door Robbin en René. We wensen jullie alvast heel veel plezier met jullie nieuwe droomkeuken!

Rated 5 out of 5 stars

Een keuken uitzoeken doe je niet zomaar…

Een keuken uitzoeken doe je niet zomaar en soms maar 1 x in je leven. Voor ons was het ondanks dat we er nog niet uit zijn enorm positieve ervaring bij Kitchen4all in Leeuwarden, transparant en goede service. Zeker een aanbeveling vanuit ons.

March 1, 2025

Beste Marcel,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Leeuwarden. Wat fijn om te lezen dat je ons zeker kunt aanbevelen. We wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Rated 5 out of 5 stars

Bij de directeur aan tafel

Je zit bij kitchen4all bij de directeur eigenaar aan tafel die tevens de keuken opmeet. Hierdoor zijn de lijnen kort wat mij zeer bevalt en zijn eventuele vragen meteen beantwoord.
Vragen gesteld via de mail waren zeker binnen 1 dag beantwoord, maar meestal binnen enkele uren.
De levertijd van kitchen4all was daarnaast ook nog 3x zo snel als de concurrentie.
Daarnaast heeft kitchen4all een samenwerking met o.a. Jetstone waar wij ons dekton reverie aanrechtblad besteld hebben.
Deze is na alle tevredenheid bij ons thuis door Jetstone, nadat de keuken kasten geplaatst waren, perfect opgemeten.
Tevens is het aanrechtblad, wat een hoekaanrechtblad was met inval en uitval werk, binnen een week geleverd en geplaatst.
2 dagen hierna is de keuken voor de rest afgemonteerd geworden en draaiend opgeleverd.
Een paar (zeer) kleine issues zijn zonder mankeren daarna nog snel opgelost.

Al met al zeer tevreden.

February 26, 2025

Beste Johan,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Leeuwarden. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het hele proces. We wensen je veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Nette service, geen gladde praatjes en keurige keuken

Wij hebben eind vorig jaar een keuken gekocht bij een nieuwe keukenleverancier in Leeuwarden. Tot op de dag van vandaag geen enkele spijt gekregen van deze keuze. Het contact met Robbin was kwalitatief, snel en zonder gladde praatjes. Vanaf moment 1 werden alle mogelijkheden uitgebreid besproken, konden wij als klant meekijken in de configuratie en werd het fysiek in de showroom uitgelegd. Na de zeer korte levertijd van +- 6 week werd de keuken op de afgesproken datum en met aandacht door de transporteur geleverd. De keuken is door ons zelf geplaatst maar Robbin heeft alle benodigde informatie verstrekt die nodig was om de keuken zelf te plaatsen. Zelfs nadat de keuken door ons zelf geplaatst is, blijft Robbin belangstellend en komt hij de keuken nadien nog bekijken. Al met al een hele positieve ervaring en zullen wij Kitchen 4 ALL Leeuwarden zeker aanraden bij mensen die ook op een keuken uit zijn.

January 22, 2025

Beste Jorrik,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Kitchen4All Leeuwarden. Wat fijn om te lezen dat jullie tot op de dag van vandaag hier geen spijt van hebben en je andere zeker kunt aanraden om bij ons een keuken te kopen. We wensen je veel kookplezier!

Kitchen4All Leeuwarden

Wij zijn goed geholpen door Robbin. Hij heeft goed meegedacht in mogelijkheden binnen ons budget en onze wensen. Hij gaf ons advies in verschillende keuken systemen, apparatuur en de beste opstelling.
Ook dacht hij met ons mee en gaf hij advies bij keuzes voor onze keukenruimte zoals de vloer en wanden.
Robbin bleef contact houden over het verloop na de aankoop van de keuken en na het plaatsen.
De keuken werd op het afgesproken moment netjes geleverd en is geplaatst door een vakkundige monteur.
De keuken ziet er prachtig uit en voelt kwalitatief goed.

December 11, 2024

Beste mevrouw van Driel,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Robbin met het uitzoeken van de keuken, vloer en wanden. Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Kitchen4All Leeuwarden. We wensen je veel plezier met de nieuwe prachtige keuken!

Rated 4 out of 5 stars

Gewoon goed!

Hele vriendelijke eigenaar die ons goed heeft geholpen, duidelijk en to the point. Aanrader!

November 5, 2024

Beste Koos,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Leeuwarden. Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Robbin. Geniet ervan!

Rated 5 out of 5 stars

Aanrader als je opzoek bent naar een mooie en betaalbare keuken

Wij zijn super geholpen door Robbin. We hadden een Japandi keuken gezien in de showroom en Robbin heeft een mooi ontwerp gemaakt voor in onze keuken met veel kennis en advies over alle apparatuur. Levering was al vrij snel en de monteur werkte ontzettend secuur en snel. Er ontbrak een klein onderdeel, maar Robbin heeft dit dezelfde dag nog besteld en ook dat hadden we snel in huis. Top geregeld!

September 24, 2024

Beste Henrike,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Kitchen4All Leeuwarden. Wat fijn om te lezen dat jullie super zijn geholpen door Robbin. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn echt heel fijn geholpen door…

Wij zijn echt heel fijn geholpen door Robbin bij Kitchen4All Leeuwarden!
Een ervaren adviseur die onze wensen vertaald heeft naar een droomkeuken.

October 17, 2024

Beste Robert,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Leeuwarden. Wat fijn om te lezen dat jullie zo fijn zijn geholpen door Robbin. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe droomkeuken!

Rated 5 out of 5 stars

Robbin heeft ons uitstekend geholpen…

Robbin heeft ons uitstekend geholpen met het uitzoeken van onze droomkeuken. Hij had geduld en luisterde goed naar onze wensen. Kan het iedereen aanraden. Erg blij met onze nieuwe keuken.

September 10, 2024

Beste Job,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Kitchen4All Leeuwarden. Wat fijn dat Robbin jullie uitstekend heeft geholpen. Veel plezier gewenst met jullie droomkeuken!

Goede service, goede prijs

Super geholpen door Robbin Huijser van Kitchen4All Leeuwarden. Dacht goed mee bij het ontwerpen van onze droomkeuken. Keuken is betaalbaar en snel geleverd! Heel erg blij mee!

August 1, 2024

Beste Sander,

Wat fijn om te lezen dat je zo super goed bent geholpen door Robbin bij Kitchen4All Leeuwarden. Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring. Geniet ervan!

Nieuwe keuken van Kitchen4All Leeuwarden

Top geholpen door Robin van Kitchen4All Leeuwarden. Je merkt dat hij verstand heeft van zijn vak en kon daardoor ook goed advies geven over de keuken in zijn geheel en de bijbehorende apparatuur. Alles is ook in een mooi tempo gegaan, we kwamen langs in de (nieuwe) zaak. Alles op een rijtje gezet en kregen snel de offerte, akkoord gegeven en toen is de keuken besteld. Na ongeveer vijf weken is de keuken al bezorgd! Alles zit er nu in en ziet er keurig uit en dat voor een prima prijs. Dankje Robin van Kitchen4All Leeuwarden, we komen nog terug voor een pvc vloer!

June 8, 2024

Beste Axel,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Kitchen4All Leeuwarden. Wat fijn om te lezen dat alles zo snel en goed is verlopen. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken en tot snel!

The Trustpilot Experience

Take a closer look