Meget fin oplevelse. Blev kontaktet af en venlig medarbejder, da en af de mange varianter af godbidder til min hund var udsolgt, for at høre om jeg ville vælge en anden variant eller blot have strøget... See more
See what reviewers are saying
Jeg har haft en god oplevelse med klausen import(Daniel). Jeg havde bestilt varer, men de havde glemt noget i forsendelsen. Jeg skriver ind og får tilsendt den manglende varer uden beregning, plus j... See more
Ville købe en træningsvest på hundeudstillingen Fredericia. På skiltet stod /380,-kr, ved kassen skulle jeg så betale 1380,-kr. Idet jeg undrede mig over prisen, valgte jeg ikke at købe den. Kunne så... See more
God kvalitet, gode priser , hjælpsomme , god service , gode produkter , hurtig betjent og levering ! .... Klausen import fortjener mindst 10 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾 Hunden... See more
Information provided by various external sources
Tæpper og diverse artikler til kæledyr, primært hunde og lidt til kat.
Engsvinget 3, 2680, Solrød, Denmark
- +45 4082 4799
- info@klausen-import.dk
- www.klausen-import.dk
Godt udvalg af hundesager og godbidder
Jeg handler der gerne igen :)
Trygt sted at handle.
fake side fake anmeldelser
fake side fake anmeldelser
købte et hundebur
har prøvet at kontakte dem pr tlf nummer eksisterer ikke har prøvet pr mail ingen svar
så køb andet sted
Super hurtig levering og intet at sætte…
Super hurtig levering og intet at sætte en finger på.. fik dem selv anbefalet, og kan klart anbefale andre at købe samme sted.
Hjælpsom
hurtig, hjælpsom og godt produkt
hvad kan man ønske sig mere ;)
Super service, lynhurtig levering og fantastisk kvalitet
Handler gerne hos dem igen
Køb trygt ind her
God kontakt i form af muligheden for at stille spørgsmål via chat via messenger.
Det jeg købte var billigt, i forhold til andre steder.
Det blev hurtigt afsendt og leveret på min adresse.
Virkelig tilfreds
Virkelig tilfreds. Super flot vetbed, klar i farven. God kvalitet. Mangler jeg flere, så bestiller jeg derfra igen ☺️
Må godt nok sige at servicen er i top.
Må godt nok sige at servicen er i top.. Hentede mit petbed igår, skulle have 4 stk og da jeg kommer hjem opdager jeg at der kun er 3. Skriver en mail til dem og i dag står der en pakke herhjemme med det sidste petbed. Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Tror aldig jeg har haft et firma som…
Tror aldig jeg har haft et firma som hvis man bestiller 1 dag får man varende den næste dag så flot
Alt fungerer super
Super godt sted
Super godt sted
Rigtigt godt sted, fin service.
Lynhurtig levering og en lille, ekstra overraskelse i kassen til hundene.
Vi kan varmt anbefales Klausen.
Super sted
Super sted, fantastisk nem og overskuelig hjemmeside, fin service.
Lynhurtig levering og en ekstra lille overraskelse til hundene i kassen.
Vi handler gerne hos Klausen og kan varmt anbefale dem.
Fremragende hjemmeside
Fremragende hjemmeside. Bestilte varer tirsdag og allerede dagen efter kom pakken. Og så var der endda lagt lidt ekstra godbidder i. Ikke sidste gang jeg handler her.
Super service & produkter!
Fantastiske varer og fantastisk Service…
Fantastiske varer og fantastisk Service 🎉🎉🎉
Kvalitet og god service
Jeg har flere varer fra Klausen import, men dette er første gang jeg bruger webshoppen. Alt i alt en nem og tilgængelig hjemmeside. Jeg er glad for varerne og kvaliteten. Denne gang købte jeg vetbeds, tidligere har jeg også købt wellness tæpper og kurv. Fantastisk service og god vejledning. Det eneste minus jeg kan finde er at fragten er dyr og der ikke er mulighed for at opnå fri fragt. Jeg ville nok benytte gls som en leverings mulighed, hvis det var mig 😊
Perfecto!
Dette er et firma, vi bliver ved med at anbefale. Ikke blot handler vi der selv, men vi anbefaler også altid vores hvalpekøbere at handle ved Klausen.
Deres service er i top, varerne kommer næsten før, de er bestilt, og der er absolut INGEN problemer, hvis man skal have returneret en vare.
Her kan I trygt handle - det gjorde jeg i går. Jeg gør det i dag, og jeg gør det bestemt også i morgen.
Fantastisk service!
Aldrig har jeg mødt sådan en fantastisk service!
Til udstillingen i Fredericia, kommer jeg i snak med dem, da de sælger Vetbeds. Jeg forklar dem min situtation, at jeg desværre købte engang er Vetbed fra et andet firma, som smitter af på gulvet. Dette havde Klausen import aldrig hørt, men ville give mig et vetbed uden beregning, for at se om det også smittede af.
Super service, fantastiske søde medarbejder 😊😊 og dejlig råd/vejledning man får!
Alt spiller bare
Alt spiller bare, høfligt og kompentent behandling - de varmeste anbefalinger herfra.