Klitgaard Ure Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Absolut verdensklasse! Jeg blev modtaget med varme og den højeste ekspertise inden for urmagerfaget. Med venlige manerer og professionel fasthed har de vist, at de kan tackle ethvert emne og behan... See more

Rated 5 out of 5 stars

De største anbefalinger til Klitgaard herfra! 🌟🌟🌟🌟🌟 Fedt at komme ind i en butik som sælger ure og hører en sælger fortælle om de forskellige modeller, og man virkelig kan fornemme at sæl... See more

Rated 1 out of 5 stars

min mor var idag inde og få skiftet batteri på sit 25 år gamle ur der kostede 98 kr i sin tid og så ville de også lige rense det 350 kr var det så ikke bedre at sige til hende det ikke kan betale sig... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk oplevelse,og kundeservice i verdensklasse. Især stor tak til Christina for hendes imødekommenhed og service. Der gik ca. 2 måneder fra henvendelse til Klitgaard til jeg kunne hente mit... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Elendig service

Jeg indleverede mit ur for 3. gang hos Klitgaard d. 30. oktober 2018, som jeg netop nu har afhentet igen. Der er tale om et Breitling Ur, som indtil videre har kostet mig ca 30.000 kr at vedligeholde/reparere. Jeg har aldrig brokket mig over prisen eller servicen før nu. Da jeg åbner kassen og ser mit ur, kan jeg se der er kommet store ridser i glasset, hvilket jeg betalte for at få poleret og et stort hak i remmen, der var blevet taget af under service af uret. Jeg ringer straks ind og bliver bedt om at komme ind med uret, så vi kan kigge på det med det samme. Da jeg ankommer er der dog en helt anden tone og jeg får stillet to muligheder op der ikke er til forhandling. Enten kan jeg betale for at de sender det op til Breitling og vente de sædvanlige 1-2 måneder på at få uret retur og så få dem til at kigge på om det var noget de kunne have gjort eller ej, uden nogen form for sikring for mig om at der bliver gjort noget ved det - og her kan man så selv tænke sig til hvor god en løsning jeg synes det var - eller også kunne jeg betale for en ny rem (7.900 kr) og et nyt glas (2.500 kr). På intet tidspunkt var der tale om den mindste form for forståelse eller kompensation for det værditab jeg har lidt mens uret har været i deres varetægt og tværtimod blev jeg nærmere beskyldt for selv at skulle have forvoldt skaden.

Jeg slutter i hvert fald samarbejdet her. Vanvittig dårlig service.

December 20, 2018

Den bedste service

Den bedste service. Finder man hos Klitgaard ure. 👍👍👍👍👍Kan varmt anbefales. Har gang på gang oplevet den perfekte service. Altid venlig betjening. i Aalborg

September 21, 2018
Rated 4 out of 5 stars

God service fra en urnørd.

Jeg besøgte Klitgaard for at se på et Longines Legend Diver ur, og jeg gjorde medarbejderen opmærksom på at jeg ikke ville købe noget, men blot se, og prøve uret for at vurderer om det passer mit håndled. På trods af at jeg ikke ville købe noget så var medarbejderen meget service minded, og vi fik en lang snak om diversen ure, og han tøvede ikke med at hive andre ure frem (Tudor) som jeg prøvede. Dette på trods af han godt vidste jeg ikke ville købe det, da det er langt over budget. Det var mere hans egen passion for ure som skinnede igennem, fremfor en sælger der skal sælge no matter what. Så selvom jeg ikke har noget decideret købserfaring med Klitgaard, så skal den pågældende medarbejder have stor ros for sin service.

Så skud ud til den lyshårede medarbejder med Tudor fetishen.

July 26, 2018

Dårlig service

Indleverede mit Maurice Lacroix ur til reparation hos dem den 4 november 2016, og fik at vide det max tog 8 uger. Jeg valgte at ringe til dem da vi var i den ottende uge og pludselig var det ikke klar. Det er enormt dårlig service, men jeg fik at vide at det sikkert var klar mellem jul og nytår, og de ville ringe til mig.
Nu har jeg selv afhentet uret hos dem i dag fredag den 20 januar, da jeg ikke gad at vente mere.

January 20, 2017

Kan kraftigt advare mod al handel fra Klitgaard Ure

Min erfaring har været rigtigt dårligt. Jeg har købt en Tissot dykkerur fra dem. Første gang viste den et batterisymbol og jeg gik ind for at få det skiftet. Desværre, da jeg modtog uret, stod der pludselig en reparationssymbol på uret. Det viste sig, at de ikke helt har kunne skifte batteriet, og den røg til Kbh til hovedværkstedet for Tissot. Heldigvis var der garanti, og jeg modtog uret mere end en måned senere. Pludselig var der åbenbart flere ting i vejen med den, som skulle repareres.
2 år senere, var det samme situation. Batteriet skulle skiftes igen. Denne gang efter et par uger, ringer jeg selv for at høre status, og den var ikke engang sendt til Kbh. Senere, flere uger senere, kommer de tilbage, og der er tilsyneladende mange ting i vejen igen. Underligt, når uret sjældent har været brugt i vandet og altid har været passet godt på. Og ikke mindst, uret virkede upåklageligt inden. Jeg får en meget uprofessionel tilbagemeldinger, om at jeg selv har afleveret et ur der er i stykker, at jeg skal forvente, at dyre ure kun vil fungere et par år, og der sker disse slags fejl med dem. Ialt ville det koste mig 1600 kr for at få det lavet. Og Klitgaard kan, efter min oplevelse, absolut ikke tage ansvaret for deres underleverandører.
Da jeg får fat i Tissot i Kbh, viser det sig, de ikke kan forklare hvorfor uret gang på gang skal have skiftet en del ting, ved hver batteriskifte. De vil intet gøre, andet end at tilbyde at få den repareret for 1600 kr.
Klitgaard er ikke til nogen hjælp eller support. De kan godt finde ud af at sælge ure, men ikke at hjælpe kunden efterfølgende.
Konklusionen er, at jeg har mistet et ur. Det er selvfølgelig sidste gang jeg har købt noget fra dem, og jeg kan kun anbefale andre ikke at købe noget fra dem.

September 8, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Fremragende og professionel service.

Jeg har ved alle mine besøg ved klitgaard ure været yderst tilfreds med den service jeg har fået. De har været behjælpelige med forskellige reparationer.
De hjalp mig også med at få et ekstra led hjem til et omega ur selvom det ikke var købt hos dem.

July 7, 2015

Gå aldrig til Klitgaard ure i Aalborg

Jeg indleverede mit dykkerur til batteriskift som nu er blevet til et ur skift.

Jeg afleverede mit dykkerur til batteriskift, dagen efter indlevering fik jeg en sms at uret var klar til afhentning. Jeg hentede mit ur og var af den overbevisning, at alt var i den skønneste orden. Det var det indtil jeg første gang var i bad med mit ur på - som altid. Dagen efter var der dug på indersiden af glasset, og efter kort tid gik uret helt ud. Jeg gik selvfølgelig ind med uret igen, og fik den besked at de havde oplyst ved indlevering at de ikke kunne garantere for 100% vandtæthed. Problemet var bare, at INGEN havde oplyst mig om dette, for så havde jeg selvfølgelig ikke bedt dem skifte mit batteri, og slet ikke taget uret på i bad. Efterfølgende ville Klitgaard så, efter en del diskuteren, tage uret ind til tørring. Problemet var så efterfølgende, at urværket var ødelagt, og at Klitgaard nu nægter at gøre yderligere.
Jeg mener klart, at de burde have givet et nyt ur - mit batteriskift blev til et urskifte - for egen regning. Totalt uproffesionelt og ekstrem dårlig service af en af Aalborgs dyreste urebutikker efter min mening.

For fremtiden vil jeg bruge netbutikkerne, der er alligevel ingen service ved at møde op personligt.

October 14, 2014

Take a closer look