Klok Dakkapellen Reviews 23

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Company details

1. Building Firm

Written by the company

Klok Dakkapellen is gespecialiseerd in prefab maatwerk dakkapellen. Na een advies op maat bij u thuis, wordt bij opdracht de dakkapel geproduceerd. Wij houden snelle levertijden aan en de montage van de dakkapel is binnen één dag te realiseren. Bouwbedrijf Klok is in 1941 opgericht en sinds 2000 is het bericht specifiek gericht op dakkapellen en nokverhogingen. In de fabriekshal in Nieuwleusen worden per week ca. twintig dakkapellen geproduceerd, welke vervolgens door vaste montageploegen met behulp van een kraan geplaatst worden. De dakkapellen worden vaak voorzien van een kunststof buitenbekleding, maar ook alternatief als hout- en zink materialen zijn mogelijk. Heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee. Daarnaast is de dakkapel uit te breiden met verschillende opties als Ritsscreens, Rolluiken, Inzethorren, Ventilatieroosters en Airco's. Benieuwd? Kijk dan eens op www.klokdakkapellen.nl

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Duidelijk, snel en vakkundig

Snelle plaatsing, overleg over details, duidelijke communicatie en vakkundig opgeleverd

March 30, 2026

Reply from Klok Dakkapellen

Dank voor de mooie review!

Mooi resultaat

Mooi resultaat, keurig op tijd en netjes gewerkt.
Alles volgens planning verlopen.

April 15, 2026

Reply from Klok Dakkapellen

Bedankt voor de mooie review!

Rated 5 out of 5 stars

Goede prijs en komt afspraken na

Werd netjes geplaatst ,afwerking hadden we er ook bij dat werd meteen de volgende werkdag gedaan ,werd meegedacht over hoe wij het mooi zouden vinden .de werknemers die het plaatsen waren erg vriendelijk en beleefd.

February 20, 2026

Reply from Klok Dakkapellen

Beste mevrouw Vd Werf, dank voor uw mooie review en veel plezier van de dakkapel!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne samenwerking en mooi resultaat

Echt heel fijn contact gehad met Remco en zijn collega’s. Ze doen wat ze zeggen en overleggen goed. Twee ramen waren kapot maar die worden netjes gemaakt en nette uitleg gekregen over de horren en ramen van Remco. We zijn erg blij met onze nokverhoging en dakkapel!

March 3, 2026

Reply from Klok Dakkapellen

Dank voor de mooie review en veel plezier van alle ruimte!

Dakkapel van bijna 11 meter

Wij hebben een tweede dakkapel laten plaatsen door Klok. We hebben hem samen met de buren gekocht (10,7 meter) Wij zijn zeer tevreden over de gesprekken vooraf op de dag van plaatsing waren er 4 mannen plus een kraanmachinist die super werk hebben geleverd. Wij zijn zeer blij met onze nieuwe ruimte op zolder!

October 28, 2025

Beste heer Schut,
Bedankt voor uw review en veel plezier van uw dakkapel!

Gewoon goed!

Klok heeft bij ons een dakkapel geplaatst. Alles verliep soepel. De timmermannen hebben een grote horizontale ligger vakkundig weggewerkt zodat er 1 grote vrije ruimte is ontstaan. Enorm veel regen en harde wind gehad de afgelopen dagen, geen gekraak of lekkage. Al met al erg tevreden!

October 22, 2025

Beste heer Joosten,
Dank voor uw mooie review en veel plezier van uw dakkapel.

Zeer tevreden

Wij hebben twee dakkapellen besteld en die staan er inmiddels keurig op.
Niet alles verliep vlekkeloos, maar wél werd alles keurig en snel opgelost. Ik heb er geen zorgen en geen stress van gehad.
Communicatie was goed en open.
De monteurs waren fantastisch en hebben me goed geholpen met de laastste keuzes maken.
Geen onverwachte kosten achteraf, alles volgens afspraak.

Al met al zeer tevreden!

September 5, 2025

Reply from Klok Dakkapellen

Beste Mart, dank voor uw mooie review en veel plezier van uw dakkapellen.

Top service

Van begin tot einde goed geïnformeerd en geholpen van verkoop tot plaatsen ze kwamen netjes met 3 man vriendelijke mensen en ze werkten goed door 3 dagen en alles was klaar precies zoals besteld en beschreven

August 26, 2025

Reply from Klok Dakkapellen

Beste heer Zandman, bedankt voor de mooie review en wij wensen u veel plezier van uw dakkapel en nokverhoging. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!

Rated 5 out of 5 stars

De plaatsing van de dakkapellen is met…

De plaatsing van de dakkapellen is met vakmanschap uitgevoerd. De afwerking is strak, de materialen zijn van hoge kwaliteit en de montage verliep efficiënt en zorgvuldig. Een betrouwbare professional die duidelijk oog heeft voor detail en duurzaamheid.

June 6, 2025

Beste heer Besuijen,
Bedankt voor uw mooie review en veel plezier van uw dakkapellen.

Rated 5 out of 5 stars

Doe wat je zegt en zeg wat je doet

Goede voorlichting, opname en deskundige demontage van in ons geval een oude dakkapel en de montage van in totaal 2 dakkapellen op een dag. Het bedrijf geeft je het gevoel dat ze weten waar ze het over hebben en dat je je geen zorgen hoeft te maken of het wel goed komt, want het komt goed. Ga zo door zou ik zeggen

May 12, 2025

Reply from Klok Dakkapellen

Beste heer Kors, dank voor uw review en veel plezier van uw dakkapellen.

Rated 3 out of 5 stars

Service achteraf laat te wensen over

Klok dakkapellen heeft een mooie dakkapel op mijn dak geplaatst. Ze waren erg behulpzaam door het afval op mijn aanhanger te plaatsen zodat ik het gemakkelijk af kon voeren. Echter toen ze weg waren ontdekte ik drie punten die voor verbetering vatbaar waren. Ik meldde deze mét foto’s bij het bedrijf. Maar het duurde meer dan twee maanden voordat er iemand kwam om de problemen op te lossen. Maar deze man kwam zónder de benodigde materialen, zodat hij niks kon doen. Dat vond ik een erg slechte zaak. Ik had erg duidelijk aangegeven wat eraan scheelde. Ze hadden 2 maanden gehad om deze klus voor te bereiden. Dan ik het erg bedroevend dat ze dan zonder de benodigde materialen komen.

June 16, 2025

Beste heer Kerkhoffs,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat u blij bent met de geplaatste dakkapel.
We vinden het wel jammer dat het daarna niet soepel is verlopen. Twee maanden wachten en dan iemand op bezoek krijgen zonder de juiste spullen – dat had zeker beter gemoeten, dus we snappen goed dat u dit als frustrerend heeft ervaren.
We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren. Mocht er nog iets openstaan of wilt u ergens over napraten, laat het ons gerust weten – we helpen u graag verder.

De juiste onderdelen zijn in bestelling en zodra er meer bekend is zullen wij contact met u opnemen.

Topbedrijf!

Topbedrijf!
Één avond langsgekomen om wensen te bespreken. Alles direct ingemeten. Volgende dag de offerte binnen.
Bouwvergunning en construceurstekeningen zijn allemaal geregeld.
Op de dag van plaatsing 2 dakkapellen geplaats. Start om 7:30, klaar om 12:30. Top gasten, alles netjes oogeruimd. Super blij mee. Aanrader!
Tip: maak voor de dag van plaatsing gemoeg parkeerplekken vrij voor de bussen, kraan en grofvuilcontainer.

May 20, 2025

Reply from Klok Dakkapellen

Beste, Dank voor de mooie review en veel plezier van uw dakkapellen.

Rated 5 out of 5 stars

Klok heeft voor ons zeer mooie…

Klok heeft voor ons zeer mooie dakkapellen gemaakt en geplaatst voor een goede prijs. We hadden de mogelijkheid om de dakkapellen aan te passen aan onze eigen specifieke wensen die netjes door Jesse in een tekening en offerte zijn gezet. De communicatie ging vlot en soepel. Afspraken zijn fijn nagekomen. Het team dat de dakkapellen super snel heeft geplaatst was kundig maar ook heel gezellig en aardig. Al bij al meer dan alle 5 sterren waard.

Roy en Hiske

April 11, 2025

Reply from Klok Dakkapellen

Beste Roy en Hiske, dank voor de mooie review en veel plezier van jullie dakkapellen!

Rated 5 out of 5 stars

Spannende en leuke ervaring bij de plaatsing van de nieuwe dakkapel.

Vanaf de kennismaking met de vertegenwoordiger tot en met het plaatsen, was de aankoop en levering van de dakkapel een spannend en mooi proces met goed en verrassend resultaat.

Vragen werden snel beantwoord via de vaste contactpersoon. Een bezoek aan de showroom gaf ook veel duidelijkheid.

De voorbereiding voor de plaatsing was goed geregeld en op de dag van levering en plaatsing ging het eigenlijk allemaal vlekkeloos. De bouwploeg werkte heel hard en was ook steeds bereid om uit te leggen wat er gebeurde, dat was erg fijn, omdat er toch even een flink stuk uit je vertrouwde dak gezaagd werd. Dat werd overigens netjes afgevoerd.

De ruimte die na het plaatsen van de dakkapel was ontstaan, was verbluffend groot.

Absoluut geen spijt dat we dit project door Klok Dakkapellen hebben laten uitvoeren.

April 9, 2025

Reply from Klok Dakkapellen

Beste Ronald, bedankt voor uw review en veel plezier van uw dakkapel!

Erg tevreden

We zijn ontzettend tevreden over Klok Dakkapellen! Vanaf het eerste contact met Jeroen voelden we ons goed begeleid. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en dacht actief mee over de mogelijkheden. Wat we vooral waarderen is dat de dakkapel volledig is aangepast aan onze wensen, zodat deze perfect aansluit bij de bestaande dakkapel aan de andere zijde van het huis. Esthetisch lijkt het alsof het altijd al zo is geweest, wat wij echt een groot pluspunt vinden. Het eindresultaat is prachtig uitgevoerd. Echt vakwerk en een prettige samenwerking!

January 20, 2025

Reply from Klok Dakkapellen

Beste Marceline, bedankt voor uw review en veel plezier van uw dakkapel!

Zolder verbouwing

Klok heeft bij ons een dakkapel van zo'n 6m breed geplaatst, om daarna ook de volledige zolder te verbouwen. De gehele zolder opnieuw opgebouwd, van nieuwe muren tot een nieuwe (onder)vloer en van nieuwe stopcontacten tot nieuwe kiep dakramen van Velux.

Veel prettig contact gehad met Bart tijdens het offerte traject, welke met geduld al onze (wisselende) wensen heeft verwerkt in een plan. Ook is hij tussen de bouw en na oplevering nog langs geweest.

Erg blij met het resultaat! Bedankt!

November 13, 2024

Beste heer Broeksma,
Dank voor uw mooie review en veel plezier van uw dakkapel!

Prima job, Klok!

Op vrijdag 21 februari 2025 is er bij ons door de firma Klok een dakkapel geplaatst. Van het prille begin (we zijn na het zien van een advertentie in de Raalte Koerier naar de vestiging van Klok in Nieuwleusen geweest) tot de uiteindelijke plaatsing van de dakkapel steeds erg tevreden geweest over het contact. Door ziektegevallen moest de plaatsing een week worden uitgesteld, maar daarover is ook steeds gecommuniceerd. De plaatsing zelf was in een morgen gepiept! Twee aardige, vrolijke en meedenkende monteurs hadden het karwei in een paar uur netjes geklaard. Natuurlijk weten we niet of er nog verborgen gebreken aan het licht komen maar we gaan ervan uit dat we dan bij Klok terecht kunnen!

February 21, 2025

Beste heer De Rooij,

Dank voor uw mooie review. Wij wensen u veel plezier van uw dakkapel en mocht u onverhoopt nog ergens tegenaan lopen, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Rated 5 out of 5 stars

Contact en afwerking waren goed

Contact en afwerking waren goed. Vond vooral de hulp bij het uitkiezen in de showroom erg prettig!

January 5, 2025

Reply from Klok Dakkapellen

Bedankt voor uw review en veel plezier van de dakkapel!

Rated 4 out of 5 stars

Wàt mooi om te zien dat een 10 meter…

Wàt mooi om te zien dat een 10 meter brede dakkapel past! Van begin tot eind een fijne ervaring. Goede communicatie, aandacht voor details en oplossingsgericht denken. Ook de aftersales is naar behoren afgewerkt.Dank team Klok

Annemarie

October 24, 2024

Reply from Klok Dakkapellen

Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier met de dakkapel.

Rated 1 out of 5 stars

Meerdere gebreken

In oktober 2023 heb ik samen met mijn buurvrouw voor bijna 30.000 euro dakkapellen laten plaatsen door Klok Dakkapellen in Nieuwleusen. Helaas is onze ervaring zeer teleurstellend geweest. Tijdens de plaatsing en oplevering zijn er verschillende zaken fout gegaan. Ook het oplossen ervan was een slepend traject waarbij initiatief vanuit onze kant moest komen.

Ervaren problemen
1. De dakkapel is minstens 25 cm groter dan afgesproken, wat resulteerde in plaatsing op steunbalken, wat we expliciet niet wilden. Om de dakkapel passend te maken, is er in de steunbalken gezaagd, wat tot niet-constructieve schade leidde, maar meerwerk veroorzaakte en er niet mooi uitziet.

2. Slechte afwerking aan de buitenkant: het lood was niet aangeklopt, het dakleer was slordig onder de dakpannen weggedrukt.

3. Ontbrekende afwatering
één dakkapel had geen afwatering.

4. De grote dakkapel lijkt onder spanning te staan, mogelijk door de afwijkende maat. Hier hebben we nooit een fatsoenlijke reactie op gehad buiten 'dat lijkt wel een beetje zo ja'.

5. De dakkapel was niet dicht; we konden onze vingers van de onderzijde naar buiten steken.

6. De plint op een van de dakkapellen is niet sluitend zoals deze uit de werkplaats kwam. Het lijkt ons dat medewerkers hiervan op de hoogte waren voor de plaatsing. Desondanks geplaatst en lijkt niet meer aan te passen(?)

7. De zonwering was deels verkeerd geplaatst; twee zonweringen van de buurvrouw zaten bij ons en andersom.

Frustratie:
Deze problemen hebben veel frustratie opgeleverd, vooral door het klantcontact en de manier waarop alles is afgehandeld. Vrijwel alle contactinitiatieven kwamen vanuit onze kant, waarna een deel van de problemen zijn opgelost. Het overige deel (de verzaagde balk door te grote dakkapel, dakkapel onder spanning?), plint is niet opgelost.

Betaling:
Op de ochtend van de levering hebben wij het volledige bedrag overgemaakt, niet wetende dat de dakkapel niet aan de vooraf afgesproken maten zou voldoen en dat bovenstaande problemen zich zouden voordoen. Achteraf gezien was het direct overmaken van het volledige bedrag een verkeerde keuze.

Conclusie:
Wij hebben niet de kwaliteit ontvangen waarvoor wij betaald hebben. Door de vertraging in het oplossen van de problemen moesten we meerdere dagen thuis blijven voor herstelwerkzaamheden, die bij initiatief van Klok Dakkapellen in één dag opgelost hadden kunnen worden. Dit heeft ook geleid tot vertraging in de planning voor andere bouwwerkzaamheden.

Erg frusterend. Zeker wanneer je bedenkt dat ik periodiek de ambassadeursactie van Klok Dakkapellen in de mail krijg.

October 10, 2023

Geachte heer Lavet,

Het spijt ons om te horen dat de dakkapellen nog niet naar tevredenheid zijn geplaatst. Hoewel in eerdere serviceafspraken een groot deel van de genoemde punten zijn aangepakt, blijven wij graag met u in contact om ook de overige punten aan te pakken c.q. op te lossen.

Mocht u vragen hebben over de status van uw verzoek, dan kunt u ons bereiken via service@klokdakkapellen.nl Wij hopen dan ook spoedig van u te horen.

Vriendelijke groet,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look