Vi fik sommerbuffet i denne weekend, fantastisk mad leveret på adressen til tiden. Super oplevelse, vi kommer gerne igen
Company replied
Vi er en flok drenge, der mødes hvert år for at nyde god mad og god vin sammen. I år prøvede vi Kokkenes Menu fra KokkeKompagniet – og det var virkelig en positiv oplevelse. Menuen var super vels... See more
Company replied
Har nu i flere år fået mad fra Kokkekompaniet til nytår. ( også andre arrangementer ) Må siger det meget tilfredsstillende at man aldrig bliver skuffet. Man kan invitere gæster med ro i maven, sup... See more
Company replied
Igen en nytårsaften, der blev en sikker succes, takket være Kokkekompagniet. Hvert år i omkring 20 år har vi nydt en fantastisk menu fra Kokkekompagniet, gourmet mad i top klasse, lavet af de beds... See more
'God mad på vej videre' Med +25 års erfaring med mad ud af huset, leverer KokkeKompagniet professionel catering til private fester, fleksible frokost- og kantineordninger til virksomheder lokalt og regionalt - samt totalarrangementer båret af god service & fokus på detaljen. Det sæsonaktuelle menukort tager afsæt i kærlighed til de gode råvarer, masser af smag og spændende tilberedninger. Traditioner kombineret med fornyelse a la køkkenet på Hesselly - og med vegetariske alternativer. Udvalgte gourmetmenuer & tapasanretninger kan bestilles ned til 4 kuverter, sæsonbuffeter og de klassiske buffeter fra 10-15 kuverter - og med et stort kreativt team af interne kokke og tjenere samt et professionelt netværk kan vi løfte professionelle totalarrangementer med +2.000 gæster. Du er altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende sparring og rådgivning … vi hjælper dig godt i gang og helt i mål. KokkeKompagniet er grundlagt i 1999 af Thomas Hansen & Jesper Larsen, var i 2024 Børsen Gazelle-virksomhed - og arbejder målrettet med bæredygtighed, grøn omstilling og diversitet.
Hesselly 9, 6000, Kolding, Denmark
No recent history of asking for reviews
Vi har netop nydt konfirmationsbuffet'en og igen - fuldstændig uovertruffen kvalitet, smag og levering; det eneste man kan være ked af, er at man ikke kan holde fest og få mad leveret af Kokkekompagniet HVER week-end :-D Vi sender de varmeste anbefalinger -- 10 ud af 10 !!!
Vi fik leveret konfirmations buffet til 55 personer. Maden var fantastisk lækker, flot anrettet og råvarer var friske. Blev rost af mange gæster. Der var også rigelige mængder og leveringstidspunkt overholdt. 5 stjerner herfra og tak til Kokkekompagniet.
Sjældent har jeg fået så lækker og flot pyntet madfade lige til at sætte på bordet. Vi har afholdt 18 års fødselsdag d. 14/1 2019 for 33 Pers. Vi bestilte den klassiske Buffet. Det var lækkere salater i overflod også overraskelser som der ikke var med i den bestilte menu. Desuden er det søde og hjælpsomme mennesker der tager imod bestillingen. Bestemt ikke sidste gang vi bestiller mad hos kokkekompagniet :-)
Endnu en gang super lækkert mad. Vi fik brunch med det hele denne gang. Flot anrettet på fade. Der var rigeligt af det hele og som altid ekstra overraskelser. Kan fuldt ud anbefales.
Har brugt jer flere gange til både dåb, konfirmation og julefrokoster m.m. Og heller ikke sidste gang.
Vi bestilte mad hos kokkekompagniet til min mors 60 års fødselsdag i slutningen af september. Maden var uovertruffen. Lækker, smagfuld, flot anrettet - og der var rigeligt. Vil anbefale kokkekompagniet til alle. Vi vender tilbage, når ældsten skal konfirmeres til foråret.
Vi bestilte sommerbuffet og fik masser af lækker mad med noget for enhver smag til en god pris og leveret til tiden. Specielt jordbærkagen var helt uforglemmelig!
Helt fantastisk tilbehørsbuffet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Der var SÅ meget dejligt mad, det så ekstremt lækkert ud og det smagte fantastisk
Supergod service også
Vores allerbedste anbefalinger 👌
Fantastisk velsmagende mad og masser af den.
Kan varmt anbefales👍👍👍👍👍👍
Vi bestilte mad til barnedåb og det var over al forventning! 😄
Super lækker mad, velsmagende, velanrettet og store portioner til en meget rimelig pris. Mad fra Kokkekompagniet kan helt klart anbefales
Vi bestilte mad til en 30 års fødselsdag - der var ikke en finger at sætte på noget som helst. Der var mere end rigeligt med mad. Alt var veltilberedt, lækkert og med masser af smag.
Menuerne var desuden langt fra det traditionelle "suppe-steg-is"-koncept = det var perfekt med noget "anderledes" (kreative salater, hummus, osv.)
- Mange var enige om, at det var den bedste chokoladekage vi nogensinde havde smagt :)
Vi bestiller gerne herfra igen en anden gang.
Tak for en utrolig service og hjælp. Jeg fik leveret en fantastisk buffet med kun 1 dags varsel, da jeg blev brandt af en anden leverandør. Stor tak for jeres hjælp, jeg vil give mine bedste anbefalinger til jer.
Vi havde bestilt konfirmationsmenu til 59 personer. Maden blev leveret til tiden. Alle retter var virkelig lækre og der var mer end nok af det hele.
Buffet 2 til 14 pensionister var et hit. Alt var frisk og veltilberedt, og chokoladekagen var fantastisk og kunne nemt blive vanedannende.
Kan kun anbefale Kokkekompagniet.
God mad og god service.
Maden kom på det aftalte tidspunkt - lækkert anrettet på fade og skåle. Rigtig god mad og der var rigeligt. Vi var meget tilfredse og gæsterne roste maden.
Fik en lækker påskefrokost. Lækker og god mad med traditionelle retter og gode nye nyancer. Kan klart anbefales. Smagte fantastisk og der var rigelig af maden. Gæsterne roste det hele.Så tak for god service.
Vi bestilte 11 kuverter til et julearrangement af deres julebuffet - menuen var godt sammensat med et frisk pust, således at der var noget spændende samt velkendte retter. Maden var rigtig godt tilberedt og der var mere end rigeligt.
Nemt at bestille og god kontakt undervejs.
Har efterhånden fået mad fra Kokkekompagniet i mange anledninger - julefrokoster, grillfester, barnedåbe osv. og det har uden undtagelse været vanvittigt godt.
Og der er altid rigeligt med mad, så ingen går sultne hjem!
Efter at vi var til bryllup i Jylland, hvor Kokkekompagniet leverede mega god mad, af den rigtige fine slags og den SMUKKESTE, samt bedste bryllupskage jeg nogen sinde har set/smagt (og jeg har set mange, da jeg selv er kok) var vi ikke i tvivl om hvor vi skulle have mad fra til vores datters konfirmation. Det betød at maden blev kørt over broen, og til Køge. Vi skulle holde havefest, så valget blev deres gode grillpakker, hvor der var stort udvalg og noget for en hver smag. Der var RIGLIGT med mad, (vi havde bestilt en grillpakke til hver person) ja vi spiste rester 2 dage efter, samt lagde kød i fryseren. Vi er rigtig glade for den service og den mad vi fik, og der var også tænkt på den lange køretur, så det hele var på køl hele vejen, ja selv den hjemmelavede is til den gode dessert, var stadig frossen da den nåede Køge. Kan kun stort anbefale andre, at få mad fra Kokkekompagniet, også selvom du bor på Sjælland, da både den rigtig fine mad, men også deres grillpakker er intet mindre end fantastik. Personalet er yderst serviceminded, imødekommende og hjælpsomme når man kontakter dem om hjælp til den store dag. TAK for FANTASTISK mad, kage og service.
Jeg rettede henvendelse til Kokkekompagniet fordi jeg ikke var tilfreds
med den 8 gange grill menu jeg havde fået leveret.
Der var ikke nok salat til at den kunne nå rundt en gang, men fik at
vide at jeg bare kunne bestille mere næste gang jeg bestilte hos dem, men der bliver ikke nogen næste gang, så til alle andre der vil bestille ved Kokkekompagniet sørg for at be om ekstra salat :-)
Mvh
Preben Lorentzen