Super Imødekommende og Hjælpsomme! De fik mine Ideer Udført selv den mindste detalje! Deres håndværk er Kvalitets bevidst og udføres nøje således man som kunde får den bedste resultat! Man... See more
See what reviewers are saying
Vi fik en god og personlig modtagelse, der tog udgangspunkts hele vejen i vores ønsker. Resultatet blev en gravsten lige som, vi kunne ønske det. God faglighed og flot og professionelt arbejde. Særlig... See more
Jeg er ekstremt imponeret over den empati og dedikation Kolding stenhuggeri ligger i kundeservicen til deres kunder. Vi er så glade både for den hjælp og korrespondance vi har haft. Stenen er vanvitt... See more
En rigtig stor tak til Kolding Stenhuggeri for en professionel og perfekt udført opmaling af gravsten. Det er et utroligt service-minded firma med hyggelige medarbejdere som uopfordret sender billede... See more
Company details
Written by the company
KOLDING STENHUGGERI er din garanti for et professionelt stykke arbejde, af uddannet fagfolk, som ved alt om sten. Vi leverer kun 1. klasses sten og kun i nordiske granitter, der kan holde til det danske klima. For at komme i kontakt med os, kan du bruge kontakt formularen her under, eller du kan kontakte os på telefon: 75 50 00 66
Industrivej 3, 6000, Kolding, Denmark
- kolding.stenhuggeri@mail.dk
- www.koldingstenhuggeri.dk
No recent history of asking for reviews
Så blev gravstenen leveret
Så blev gravstenen leveret, den blev lige som vi ønskede. Tusind tak for veludført og flot arbejde.
Kan helt klart anbefales fra min side!!
Super Empatiske, imødekommende og servicemindet personale i højsædet. Kan helt klart anbefales! Man kan virkelig se, at der tale om virkelig passionerede, dygtig og super flinke ansatte, som er til at tale med i øjenhøjde. Og deres fyrværkeri er i topklasse!
Empatiske og servicemindede
Vi fik lavet en smuk sten til vores søn. Vi blev modtaget med stor empati og fik i samarbejde med Kolding Stenhuggeri lavet den rigtige opsætning.
Yderligere mødtes vi på kirkegården for montage, hvilket var rigtig fint at deltage i.
En virksomhed med god sjæl.
Stor anbefaling herfra
Kan helt klart anbefales!
Super flinke mennesker der har styr på det de laver og er meget passioneret omkring deres arbejde og nemme at arbejde sammen med! 5 stjerner herfra
Flot arbejde..
Flot arbejde... kig her forbi hvis du vil have over kvalitet!
Engageret personer og rigtig flot…
Engageret personer og rigtig flot håndarbejde. Og så kører de også gravstenen ud hvor den skal sættes.
Super service - Flinke ansatte
Flinke ansatte der giver en rigtig god service, så har de et stort flot udvalg af forskellige gravsten og en flot udstilling. Kun positive Aare og ros herfra.
Fremragende stenhuggeri
Fremragende stenhuggeri, et af de få steder med udlærte stenhuggere, det er virkeligt professionelt udført arbejde.
Det er en rar og imødekommende modtagelse man får når man kommer, der er tid til at få talt det hele igennem, når sten og bogstaver er valgt, vises det på en skærm hvordan det færdige arbejde bliver.
Kan varmt anbefale Kolding Stenhugger.
Det rette sted at få lavet en sidste hilsen
Et fantastisk sted at gøre en handel, man får hurtigt følelsen af at de har styr på det hele, og deres håndværk er i topklasse til en fornuftig pris -meget professionelt. Kan varmt anbefales!
God kundeservice og forståelse for…
God kundeservice og forståelse for kundens behov samt ønsker.
Mange tak.
Jeg har gentagne gange handlet med…
Jeg har gentagne gange handlet med Kolding stenhuggeri og kan ikke sige at jeg er blevet skuffet en eneste gang! Udlaerte fagfolk som ved hvad de laver og kan stå inde for deres arbejde er helt klart noget som jeg prissaetter meget højt! Mange tak for god service! :)
Service skuffede - men ny sten blev leveret til sidst
Da min mor gik bort, fandt jeg en smuk sten i Bornholmsk granit hos Kolding Stenhuggeri. Deres service var langt fra tilfredsstillende, men efter en længere dialog, der også involverede bedemanden (bedemandens service var til gengæld i verdensklasse), leverede de en ny sten, der var som aftalt.
Victoria Hvidbjerg

Reply from Kolding Stenhuggeri