Var sammen med min pensionist forening til frokost på Krebshuset (37 personer). Buffet - øl og en snaps lød oplægget på. Ved ankomst (præcist) var bordet dækket med vinglas. Det tog personalet nogen t... See more
See what reviewers are saying
Vi har holdt barnedåb på Krebshuset slut august. Det har simpelthen været så god en oplevelse, alle har været søde og imødekommende. Vi fik brunch og det var rigtig lækkert, der manglede i hvert... See more
Sød og høfligt personale, MEN værelset var beskidt og nedslidt. Og indrettet i meget mørke farver(et lille værelse) Smag og behag er selvfølgelig forskelligt, men synd for det gamle hus. Restauranten... See more
Det der bare skulle have været et hurtigt visit forbi Krebshuset på vej hjem dagen efter brylluppet, endte med et impulsivt hotelophold fordi vi blev fanget af den gode stemning. Vi blev budt vel... See more
Company details
Ringstedvej 87, 4180, Sorø, Denmark
- 57820181
- email@krebshuset.dk
- www.krebshuset.dk
No recent history of asking for reviews
Wienerschnitzel take away
Wienerschnitzel take away
Det er nu anden gang efter nye ejere, men det er ikke godt. Første gang var kødet hårdt men det er jo ikke brugbart når det ikke kan spises. Vi ville give stedet en chance mere, men nej brasede kartofler der lugter af friture, kød igen mega hårdt, skysauce smagsløs. Vi kontaktede stedet, men de mener vi tager fejl.
Jeg mener vi mindst bør få en dekort i prisen .
Det værste sted
Det værste sted , vi til dato har gæstet. De blev ved med at tage fejl af vores ordre, så det ente med at vi alle 3 spiste alene, da vi ikke fik maden samtidig. Som dessert bestilte vi lun chokolade, der kom de med noget frossen kage og da vi endelig fik chokoladekagen var den brændt og smagte forfærdeligt. Hovedretten var mørbradgryde, der smagte at at være frossent og tøet op i microovn, ikke nogen særlig god oplevelse. Vi kommer aldrig der igen og vil fraråde alle at besøge dette sted

Reply from Hotel Krebshuset
Vellykket brunch for 50 personer - KAN ANBEFALES!
Vi har netop holdt barnedåbs-brunch for 50 personer på Hotel Krebshuset. Dette kan klart anbefales, god mad til fornuftige priser, god service og flotte omgivelser. Personalet var meget serviceminded og havde fokus på løbende opfyldninger. Klart 5 stjerner herfra.
Jeg synes at maden var for dyr i…
Jeg synes at maden var for dyr i forhold til at de wienerschnitzler vi fik var stegt i frituregryden, de lugtede og smagte af olie. det er ikke iorden når man giver 218 kr for den.det resulterede i en dårlig mave
Altid lækker mad og god service i de…
Altid lækker mad og god service i de hyggeligste omgivelser :)
Dejlig service.
Dejlig service.
Vi har overnattet på Krebshuset i forbindelse med en fest et andet sted, og vi kan varmt anbefale stedet. Det er ikke topmoderne, men der er rent og pænt og personalet er meget venligt og servicemindet. Morgenmaden var virkelig god. Tak for et godt ophold
Ren hygge
Vi blev budt velkommen af de imødekommende nye ejere og i anledningen af brylluppet bød de på et glas vin og de serverede et let måltid på trods af at køkkenet ikke var oppe at køre endnu.
Generelt bliver vi mødt at et måske atypisk hotelpersonale fra det nørdede miljø, men der er ingen tvivl om at de allesammen brænder for god service uanset gæsternes interesser og alder.
Helt klart et besøg værd.
Det er et dejligt sted med god service
Det er et dejligt sted med god service. Det er ikke de flotteste værelser men det har den helt specielle charme som man ikke ser mange steder og hele steddet har en dejlig afslappet stemning. Jeg kommer helt helt sikkert tilbage.
Dårlig service
Vi besøgte krebshuset som 8 personer, og blev allerede fra start mødt med den sureste værtinde fordi vi ikke i god tid havde fortalt vi kom en ekstra (hvilket kun betød der skulle dækkes op til en til). Og hun var sur og vranten resten af aftenen. Maden var fin nok men til de priser var den treretters menu alt for lille, så man var på nippet til stadig at være sulten. Det var ingen salatbar pga selskab, selvom det var med i prisen og da vi beklagede os fik vi en skål blandet salat, der var vandet og først kom da vi stort set var færdige. Alt i alt en dyr skuffelse.

Reply from Hotel Krebshuset
Man kan ikke klage iver servicen. Der er ikke bogen...
Vi ville have lidt lækkert mad og tænkte at krebsehuset kunne være et fint sted. Men da deres telefonsystem er så ringe at der bare bliver afbrudt fordi de ikke lige kan ekspedere, vælger vi ikke lige det sted igen 👍

Reply from Hotel Krebshuset
Børn er ikke velkommen her
Vi skulle have en rigtig hyggelig aften hele familien da farmor/oldemor fyldte rundt. Vi var et selskab på 7 voksne og 5 børn.
Da børnene er færdige med at spise rejser de sig og går ud for at lege i Krebshuset legehjørne. Her bliver den ene rettet og skældt ud fordi hun vipper på en stol der står i legeområdet. Den anden bliver skældt ud fordi hun løber.
Ud over at børn blive skældt ud og ikke må være børn så blev deres mad også fjernet så snart de rejste sig. Men som alle ved så kommer børn tit tilbage og lige snupper en bid til. Men ikke her, for det kan de ikke.
Da vi henvendte os til personalet angående drikkevare blev man talt ned til og snakekt til som om man er dum.
Derfor fandt vi en anden fra personalet at fortælle at vi ikke var tilfredse med at de er efter vores børn.
En rigtig ærgelig aften som vi måtte afbryde inden desserten da børnene var meget kede af det.
Alt OK
Tak for en behagelig aften i en god atmosfære.God service, god mad, absolut et besøg værd. Kommer absolut igen.
Børn er et problem
Vi var til brunch hos et familie medlem og havde glædet os utrolig meget til en hyggelig dag med familen men desværre kom vi der fra med 2 ulykkelig børn som var blevet rettet og snakket grimt til af et personale.
Vores datter på 12 måtte ikke selv skærer brød eller tage fra bufffen af frygt for at enten skærer sig selv så der kom blod på bufffen eller at svine i maden. Vores anden dreng brændt sig på en varm bolle og slap den igen men mødte igen sur tjener som antog han rodede ved alt maden. Da vi tog en snak med personalet mødte vi ingen forståelse blot en masse info om hvor syge folk blev Af buffet. Alt i alt en rigtig æv oplevelse.
Simpelthen bare OK
Hvadenten det drejer sig om en god middag i byen, hvor mad er i højsæde, service i top og pris matcher, ja så er det her det sner.
men skulle man vælge deres Take away meny, så bliv ikke overrasket ! du får det samme der - bortset fra at serveringen frafalder, men mad,pris og kvalitet er perfekt.