Hegnssyn
Mille Albrechtsen skulle drive en sag om hegnssyn for mig, men der skete ikke noget i 8 måneder, og til sidst klagede jeg over hendes adfærd og fik ret. Brug en anden advokat.
Vi har haft brug for advokatbistand pga en langtrukken sag der omhandlede skel og hegn.
Mille fra Kroneadvokater har været en rigtig god støtte gennem hele forløbet, og vejledt os og hjulpet min mand og jeg med at bevare overblikket over sagen.
Hun har ydet professionel bistand og vist stor forståelse, vi sidder tilbage med en oplevelse af at være taget i hånden på fineste vis.
Mille har været meget professionel og skarp når det var påkrævet, og vejledt os løbende ved behov
En stor tak skal lyde herfra
Jeg havde brug for en advokat til en familierets sag og ringede rundt til en del advokatkontorer, da jeg ikke selv havde nogle advokat bekendtskaber. Kroneadvokater reagerede hurtigt og professionelt og jeg blev anbefalet en Af deres advokater, Mille Albrektsen, som viste sig at være guld værd.
Hun er super sej, sød, dygtig og nem at snakke med.
Jeg følte mig straks tryg, set, hørt og forstået.
Hun vandt min sag og jeg giver hende, uden den mindste tvivl, min største og varmeste anbefaling.