See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hvad var det lige jeg skulle betale 35 kr i entré for...??!! Ja, det blev jeg nødt til at spørge personalet om, for som jeg så det, betalte jeg for at gå ind i en MEGET dyr café og en julebutik... D... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dyrt og dårligt hele vejen igennem. Få dog en ordentlig kok til at lave menuen! Det er den største turistfælde jeg har oplevet udenfor Københan! Vi fik “Den store juleplatte” 190 kr. x 8. Kold sup... See more

Rated 1 out of 5 stars

En dårlig oplevelse - 35 kr i entré for at se kineser juleting til vildt opskruede priser! Krusmølle er Temu skrammel men til helt skæve priser. Alt for mange mennesker og helt umulig parkeringsforhol... See more

Rated 1 out of 5 stars

Et meget lille stykke marineret sild ( Max. 2 cm.) 1/2 “sol æg , 4 små skiver spegepølse, æblebåde med kanel , en skål med bitter rå rødkål, et lille stykke brie, 2 snack ( i form af flæskesvær ) sa... See more

Company details

1. Danish Restaurant

Written by the company

A farm shop located in the outskirts of Aabenraa. We do our best to use our own or local produce in our cooking and in the deli. Krusmølle as it is known today has existed for 30years. It has taken us years to build what we have today, and we are so proud that our customers choose to come back year after year. Try explaining what Krusmølle is in writing is not easy. So stop by or get climbs of what we are on our website or Facebook.

1.9

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Skuffende og dyr oplevelse

Var for nylig til frokost på Krusmølle med mine forældre. Det var en virkelig skuffende oplevelse… Desværre for før var Krusmølle fantastisk.
Men ikke længere.
Det er helt uhørt at man skal betale entre når man har bestilt bord!
Maden var virkelig ussel. 189 kr for en platte med små billige retter, gemt væk under rå grønkål…
Juleudstillingen som vi SKULLE betale for, men som vi egentlig ikke var kommet for at se, var bare en dyr gaveforretning med alt for meget skrammel fra Kina, som kan købes overalt.
Desværre, Krusmølle… Vi kommer ikke igen.

November 9, 2024
Rated 1 out of 5 stars

vi var i dag på julehygge tur til…

vi var i dag på julehygge tur til krusmølle. hvor jeg havde en meget underlig oplevelse. vi var 6 personer som ønskede at indtage lidt fra caféen. først spørger vi en sød ung pige, hvor vi spørger til hvordan det foregår, hun fortæller at vi skal gå ind i ko stalden og bestille det vi ønsker at bestille . vi går ind i kostalden hvor vi bliver stoppet af en hrr som spørger hvad vi ville. hvor på vi svare vi ville lige se hvad vi ønskede at bestilte. han sendt os ud igen og sagde frækt det kunne man læse ude i forhalden på skiltet. syndes det absolut var dårlig service. men det stoppede ikke der. vi besluttede os at vi ville bestille noget kage og varmt kakao. så vi bestilte et stk himbær fromage, et stk kikse kage og brownie. så ønskede vi to kopper kakao til. men sådan blev det ikke da damen ved kassen sagde vi kun kunne købe en kop.kakao til det kage for ellers var det for meget chokolade. ej sig mig engang . det skal personalet da ikke afgøre hvor meget chokolade man indtager så blev vi nød til at tage en kop kaffe til den ene af de personer vi var. har aldrig oplevede magen til.

November 16, 2024

Det er for dårligt

Det er for dårligt, at man bestiller bord til brunch og så efterfølgende bliver man opkrævet 35 kr. pr. person i entre til deres juleudstilling - dette havde vi ingen intensioner om at besøge. Vi forsøgte at kontakte Krusmølle telefonisk, for at sikre, at vi netop ikke ville blive opkrævet en entre - men prøvede vel i alt 17 gange at ringe til dem - men der var optaget på linjen. Bevares, det er da en lækker brunch, men i den dyre ende og det er lidt bondefangeri, når der ikke i bordreservationen bliver gjort opmærksom på, at der opkræves entre! At man skilter med julebrunch + entre (den 03.11.2024) er fair nok - men en almindelig brunch. NO GO.

November 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Manglende service og dårlig mad oplevelse

Jeg syntes for det første ikke det kan være rigtigt at man skal betale entre, når man har bestilt bord til frokost.
Og så vil jeg sige, at den frokost vi fik på ingen måde var pengene værd.
Det var smagsløs - rugbrød var optøet, tørt og kedeligt. Det er ikke noget der var positivt 🤷🏻‍♀️

November 3, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Anmeldelse af krosmølle

Anmeldelse af krosmølle

Jeg har været på familie tur til krusmølle, vi har glædet os til denne tur i lang tid. Men bliver lidt øv over at der er en entre pris for at komme ind. Men der er også mange besøgende og det tager lang tid at pynte så det er vel fair at give 35kr pr. personer for at komme ind.

Vi går rundt og kigge på de mange fine ting de har udstillet, mens vi går og snakker om at vi glæder os til at spise nogle æbleskiver, som altid smager godt her på krusmølle. Vi kommer ned til restauranten og skal bestille vores æbleskive og gløgg, den ene del af familien går ud i telte og bestiller sine æblekage og den anden går ind i restauranten og bestiller kage og gløgg.

Så kigger jeg på priserne og bliver chokeret over priserne, var helt bange for at jeg havde taget den forkerte afkørsel, man skulle tro man kom til København! 45 kr for 2 æbleskiver og 58 for 3. Æbleskiver. 55 for gløgg i et papbæger. Mens vi spiser vores æbleskiver sidder personalet som har krusmølle og snakker om, de har hente de æbleskiver der er på frost. Fordi de ikke har nok dej til resten af dagen. Synes det er vildt at give så mange penge for, godt nok hjemmelavet æbleskiver. Men man så ikke er sikker på at få nogle fra samme dag.

Min far bestiller en kage og spørg hvad de forskellige kager er for noget som er pænt udstillet i glasmontren. Vores ekspedient kender desværre de kager der er udstillet ud over en brownie. Der er endte ondt om hende, super sød dog er det en skuffelse af bestyrelse ikke har lært personalet hvad det er de sælger

Synes virkelig at omgivelserne er hyggelige her på krusmølle. Dog synes jeg der mangler nogle tanker omkring priser og service niveau. Priserne afspejler desværre ikke det niveau der bliver leveret på restauranten og slet ikke når man betaler for entre. Synes de burde overveje priserne i restauranten når der er en entre pris

Dog synes jeg at udstillingen er flot og unik. Og servicen på personalet i udstillingerne fejler ikke noget!

November 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har været sidste gang på Krusmølle

Jeg har været sidste gang på Krusmølle. Vi fik en juleplatte bestående af 3-4 kedelige retter. Der var ikke skyggen af kvalitet i nogen af retterne. Blandt andet et lille glas (med låg) hvor der var lagt en salat i. I to af vores glas var der KUN grønkål og ikke andet, den tredje havde så fået alle nødderne, men mange var der ikke. Men prisen var god. 189 danske kroner. Der var ikke mad for mere end 30 kr. i den juleplatte, som intet havde med jul at gøre. Butikken som de kalder juleudstilling, og som vi derfor skulle betale 35 kr. for at besøge var noget opskruet kinabras. Alt var for dyrt til kvaliteten. Og endelig inden vi tog derfra købte vi 2 æbleskiver. Disse æbleskiver var så klæbede og bastante, at de ikke havde noget med æbleskiver at gøre. Det var som at få en sandkage i munden. Så farvel herfra. Vi kommer aldrig igen.

October 17, 2024
Rated 2 out of 5 stars

er lige hjemkommet fra 2 dage i vogn nr…

er lige hjemkommet fra 2 dage i vogn nr 15
skygge er der ikke noget af ved denne vogn stole og bord uden for passer ikke til hinanden følte vognen står skræv
man kan ikke gå rundt om søen der halvdelen af sti/vej er privat
hunde er ikke tilladt dog er det ok at ejerens hunde står og gør
i siderne af søerne er der ligesom olie i overfladen
+ er morgen mad
vil ikke anbefale stedet til andre og vi kommer ikke igen

August 29, 2024

Fantastisk dejlig oplevelse.

Er kommet hjem efter en helt igennem fantastisk glamping oplevelse i vogn nr.6. Hyggelig sti hen til en dejlig vogn. Rustikt - hyggelig - smuk udsigt lig ved søen - god madras - rent. Velsmagende bobler stod klar. Stedet inviterer til hygge - afslapning og lange gode snakke, i fred og ro, selv om man kunne skimte at mange vogne var udlejet. Lækkert fælles hus man kunne benytte og hvor vi hentede vores bestilte morgenmad, som over all forventning - LÆKKERT. Ikke sidste gang vi prøver dette.
Takker for en dejlig oplevelse, der passer til prisen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️10 stjerner herfra.

August 16, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vi ankom sent til vores tipi telte

Vi ankom sent til vores tipi telte, så det var ok svært at orientere sig i mørke da skiltene ved tipierne er svære at se, få dog skrevet numrene på teltene så de kan ses når man kommer derop. Glamping skulle vist være bedre en camping..men et telt er lukket i bunden så alt muligt lortekryp ikke kan kravle op i ens seng, det i har lavet er et insekthotel,biller, snegle under madrassen og hovedpude. ellers hyggeligt indrettet.i glemte at forberede et telt til os, vi stod kl 12 aften og ventede på i fik ordnet teltet, i gav morgenmad, hvilket var 5 stjerner værdigt virkeligt lækkert. men en undskyldning var der intet af, ved godt at det var morgenmadens opgave men syntes alligevel at det havde været på sin plads. Virkeligt smukke omgivelser. I havde besøg af nogle mennesker der var godt stive som råbte "hvad drikker møller" på fuld skrue kl 1 om natten men ingen action fra jeres side og i så dem jo godt da i gik forbi for at ordne det telt i havde glemt., så med billejagt og festtelt blev det til 3 timers søvn.

July 13, 2024

Sur mad

Købte en pose med to good to go ,
Der lå et andebryst noget sjasket grønt og 2 kartofler 2 skiver pålæg. Alt blandet sammen. Det pålæg og grønt lugtede meget surt og hele posen røg ud.
Ingen respons på 2 gange reklamation , derfor dette opslag

January 3, 2024

Farvel Krusmølle

Vi har gennem flere år besøgt jer og fået en juleplatte. Vi må desværre afslutte denne tradition. Det har ellers altid været hyggeligt for vores familie.
At man skal betale for at komme ind og købe en alt for dyr juleplatte - at kigge på et mindre og mindre julepynt til kraftigt opskruede priser.
Det næste bliver at man skal betale for parkering og toilettet.
Desværre Krusmølle - vi ses måske engang

December 2, 2023

Farvel Carl,

Mange tak fordi at du har besøgt os igennem mange år.

Det er korrekt at man skal betale for at komme ind når man gerne vil besøge os under hele Jul på Krusmølle perioden.

Vi prøver at holde dig & vores andre kunder informeret om entré prisen på; hjemmesiden, google, instagram, Facebook, på booking siden, på sms bekræftelsen samt email bekræftelsen.

Dette gør vi netop for at du , inden et besøg, kan tage stilling til om det er noget du ønsker at betale for eller ej.

Entré er kun til Jul på Krusmølle som er fra efterårs ferien & frem til D.23 december.

Resten af året hvor der ikke er Jul på Krusmølle, der er der heller ikke entré.

Måske er det et farvel for altid Carl eller også kunne det være “Vi ses til februar” når der ikke er entré

Optrækkeri

Optrækkeri, svindel og humbug…Betaling for at komme ind for at lægge flere penge i butikken eller restauranten? Jeg har et par tip til Jer - en halvtredser for parkering! En tier for toiletbesøg! Grådigt! Vi har været på Krusmølle for sidste gang

October 19, 2023

Et fuldstændig fantastisk sted

Et fuldstændig fantastisk sted - super hyggeligt med masser at historie👍🏻 Vi besøgte både “kostalds-caféen” - fik rugbrødskage, skønne æbleskiver og gløgg inden vi gik på opdagelse i det helt fantastiske og kæmpestore julebutik🎄
Ganske enkelt en super oplevelse og vi giver Krusmølle vores allerbedste anbefalinger.

October 14, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Vi var på Krusmølle d 22/12

Vi var på Krusmølle d 22/12, og det var da hyggeligt, som det plejer.
Lidt tamt ift at alt var pillet ned udenfor, og de frosne æbleskiver var stadig kolde ved servering. De var også lidt kedelige, og faldt fra hinanden.
Troede faktisk i havde fuldt åbent alle dage op til jul?

December 21, 2022

Godmorgen Hanne,
Desværre tillader kommunen os ikke at have teltet oppe helt frem til jul.
Men derfor er der heller ikke entré fra vi piller teltet ned og frem til jul.

Du er altid velkommen til at tage fat i tjeneren hvis du gerne vil have lunet dine æbleskiver, det gør vi gerne. Eller tage fat i os med det samme hvis du har en frustration, så vi bedre kan hjælpe dog. Jeg er sikker på at det er mig der har serviceret dig.

Rated 2 out of 5 stars

Dalende kvalitet de sidste år

En veninde og jeg har de sidste mange år været på Krusmølle op til jul. I år blev sidste gang. Selvom det står på jeres hjemmeside, så synes jeg det er ublu, at tage éntre til jeres butik, når man også skal ind og spise. En brunch som i øvrigt er gået fra fantastisk de første år til under middel de sidste 2 år. Præfabrikerede æg, brød og pandekager til 234 kr inkl éntre. Butikken eller juleudstillingen er også dalende i kvalitet. Det plejer at være svært at vælge den årlige julepynt. I år blev vi slet ikke fristet af noget. Der er færre ting og af ringere kvalitet - efter vores mening.

December 2, 2022

Mojn C,
Mange tak for din anmeldelse.
Ja det er rigtigt at vi tager entré, som du også læste på vores hjemmesiden, og som det stod i din email bekræftelse på reservationen.
Æggene er leveret fra en lokal bondemand hvor vi laver æggestand af disse til gæsterne. Vi skærer den i firkanter til vores gæster, måske det er det der får dig til at tro at de kommer færdiglavet til os. Ja vores brød bager vi ikke selv i huset, de bliver leveret halvbagte og vi bager dem færdig hver morgen, så kunderne har friskbagt brød.

Mange tak for jeres mening.
Hvis man ønsker first-pick på vores varer kan man tilmelde sig vores nyhedsbrev, her får man lov til at komme ind på Jul på krusmølle inden nogen anden. Ser varerne inden alle andre, først på sæsonen.

Mange tak for jeres mening.
I er altid velkommen til at tage fat i personalet hvis I har nogle spørgsmål til varerne eller leder efter noget bestemt.

Super hyggeligt sted

Super hyggeligt sted med mulighed for mange forskellige oplevelser.
Helt klart et besøg værd.

November 1, 2022

Mojn Inge,
Mange tak for din fine anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for os.

Rated 1 out of 5 stars

Svar på Havde inviteret en veninde til brunch

Havde inviteret en veninde til brunch. havde ringet og bestilt til 3 den 22 september. Da vi ankom fik vi at vide vi skulle betale entre, jeg prøvede at forklare den søde unge pige at vi skulle ind og have brunch, men hun kunne intet gøre. Der kom en yngre mand som sagde at sådan var det. Jeg ringede så ind til caféen men fik bare at vide jeg skulle læse ordentlig efter på deres hjemmeside, som jeg så ikke havde været inde på da jeg bestilte. Meget dårlig service og stil. Tænk man skal betale 35 kr. for at få lov at betale for en i forvejen dyr brunch.
Lis Rode Padborg
Mojn Catrine
Igen kan jeg kun sige din behandling af jeres kunder er under al kritik, som jeg nævnte i telefonen har jeg IKKE været på jeres hjemmeside, Facebook eller andre sider.
Jeg ringede til jer og bestilte et bord, men fik INTET at vide om der også lige skulle 105 kr oveni til entre.
Men at du igen giver et flabet svar siger jo alt om hvad slags butik/ restaurant i er.

September 22, 2022

Mojn Lis,
Mange tak for din anmeldelse.

Det er korrekt at vi tager entré på Krusmølle fra Efterårsferien og frem til jul. Jeg kan godt forstå at det kan være frusterende når man ikke har været opmærksom på dette.

Det er vores 4. år med entré til jul på Krusmølle, som vi prøver at holde vores kunder informeret omkring på; Facebook, Instagram, vores hjemmeside, avis annoncer samt booking bekræftelser modtaget på email.

Mvh. Cathrine Loff, hende du meget sandsynligt talte i telefon med.

Mojn Lis,
Tak for din opdateret anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted med rigtig stemning af hygge

Fantastisk sted, er kommet her igennem mange år. Var her nede i weekenden til den store juleåbning jeg så annonceret på Instagram - Vildt imponerende hvad de her bygget op. Fik lækre æbleskiver, deres egen jule Glögg og varm kakao sammen med mine børn, super lækkert. Vi var der i mange timer, da vi skulle rundt i alle kroge af ders julebutik.
Absolut en anbefaling her fra, hvis man er i Sønderjylland.

October 22, 2022

Mojn Christian,
Mange tak for din fine anbefaling.
Er glad for de ekstra aktiviteter vi har lavet til børnene har bragt lykke :)

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Misinformerer og snakker tydeligvis ikke sammen, medarbejderne i mellem. Vi føler os snydt af krusmølle.

October 25, 2022

Mojn Jonas,
Mange tak for din anmeldelse.

Er ked af din dårlige oplevelse. Ønsker du at uddybe din dårlige oplevelse er du velkommen til at skrive til mig på info@krusmoelle.dk eller ringe på 74686172.

Det er meget informativt for os at hører mere detaljeret om din oplevelse så vi kan forbedre vores kundeservice.

Take a closer look