Fik hurtig hjælp og blev guided til det korrekte produkt for os. Det bliver ikke meget bedre end hos kstagbokse. Klar anbefaling herfra!
Company replied
Jeg har været kunde hos KS Tagbokse i mange år og flittigt benyttet mig af at leje tagboks til forskellige ferier. Der er altid fantastisk service og fleksibilitet, lynhurtig montering og et meget ven... See more
Company replied
Fremragende service. Vi valgte en Atera cykelholder, fordi vi fik den anbefalet af vores tyske venner. Hos KS fik vi den monteret og demonstreret. Vi havde alligevel en masse besvær med betjeningen a... See more
Company replied
Lejede en Thule tagboks til juleferien. Tagboksen blev monteret, fik rådgivning til hvordan man bedst pakkede tagboksen, så vægten blev jævnt fordel. Fik også fine instrukser i hvordan man både åb... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Her er servicen i verdens klasse
Vi skulle ind og købe en tansportkasse til anhængertrækket, fuld service fra start til slut var behjælpelig med monteringen af box og en grundig instruktion kom også hjem med tagbøjler hvorledes her var også grundig instruktion og monteringen
Dejligt at komme i en butik der tager sig tid til sine kunder og tid til en god snak helt klart et besøg værd
Tak for tippet med hundebur
Mvh zinita og frederic
Ps vi kunne desværre kun give 5 stjerner men vi giver jer 10 ud af 10 stjerner og

Reply from Kstagbokse
Jeg skulle have en cykelholder til krogen til mig T6 California.. ikke nogen nem opgave at finde en som gør at man stadigvæk kan åbne bagklappen.. hos KStagbokse var der service for alle pengene, de gav ikke op før vi fandt den rigtige og den passede 100%..😃😃👍🏼
Mange tak for hjælpen..
Købte min tagboks hos KS Tagbokse, fik gode og hurtige svar på mine mails hvor jeg havde nogle spørgsmål inden købet. Meget kompetent og venlig vejledning, og da jeg skulle sætte tagbøjler på kom butikkens personale ud på parkeringspladsen med et par foldebukke så jeg ikke skulle arbejde i en akavet stilling mens jeg samlede dem. Efterfølgende hjalp de med at montere tagboksen, uden beregning og med et smil trods at det var over lukketid. Kort sagt, ekstraordinær god kundeservice og en klar anbefaling herfra.
Jeg bestilte en Modula Re-Cargo bagageboks med platform. Den blev leveret i løbet af et par dage. Der manglede ved montagen et stykke gummi til et beslag, men efter en telefonsamtale var det fremme mindre end 24 timer efter. Fantastisk hurtigt og virkelig god kundeservice.
Vi var forbi i dag, efter et godt stykke tid med søgen på nettet. Da vi er første gangs købere var der mange svar vi ikke fandt. Efter besøget i dag kom vi hjem med et styks monteret tagboks og vi fik svar og gode råd med i bagagen. Det var en super oplevelse.! Det kan anbefales at køre forbi.

Reply from Kstagbokse
Købte en Thuleboks via webshoppen. Bo var meget hjælpsom med instruktion og montering. Vi har handlet her før og altid fået super betjening. Kan kun anbefale KS Tagbokse!

Reply from Kstagbokse
Imponerende hurtig levering, bestilte en Towbox v1 Torsdag og kl 08:30 Fredag var den leveret.
Også super god service via mail, med hurtig respons inden bestilling.
Tak KS tagbokse, i gør det godt.

Reply from Kstagbokse
Købte en cykelholder på hjemmesiden, blev ringet op at den desværre var udsolgt, vi fandt sammen en fin alternativ. Alt i den bedste orden.

Reply from Kstagbokse
Købte nogle snekæder søndag eftermiddag, og et par timer senere stod jeg med dem i hænderne. Super service. Kan klart anbefale KS tagbokse.

Reply from Kstagbokse
Købte en bagageboks til anhængertræk hos kstagbokse.dk. Bestillingsprocessen var nem og varen billig.
Den blev leveret et par dage efter, godt nok i en emballage der var lidt medtaget af regn, men boks og tilbehør var i fin tilstand.
Der var gode brugsanvisninger med, så alt er helt tilfredsstillende. Ville købe der igen.

Reply from Kstagbokse
Lejede en Thule tagboks til juleferien.
Tagboksen blev monteret, fik rådgivning til hvordan man bedst pakkede tagboksen, så vægten blev jævnt fordel. Fik også fine instrukser i hvordan man både åbner og lukker den.
Ved aflevering afmonterede de tagboksen, man skulle intet gøre selv.
må sige her får man venlig og super god service.

Reply from Kstagbokse
Jeg har lejet en tagboks i en uge (10 dage) af KStagbokse. Sjældent har jeg oplevet bedre service. Bo (ejeren af firmaet) hjalp med at montere boksen og hjalp ligeledes med at afmontere. Mine bøjler på bilen fik vi også sat bedre på ved fælles hjælp.
Vi fik desuden mulighed for at aflevere boksen på et bedre tidspunkt for os, da vi kom tidligere hjem end ventet. Via en sms fik vi et afleveringstidspunkt tilsendt. God stil!
Jeg kan kun anbefale KStagbokse til andre. Jeg har ikke fundet noget billigere eller bedre.
Jeg lejede en tagboks til min 3 ugers sommerferie. Prisen er meget fair, og servicen er virkelig i top. Bo er en meget flink mand der både monteredeog afmonterede boksen, hvilket var en stor hjælp. Kan i høj grad anbefale KS Tagbokse.
Jeg har lejet hos Bo go KS Tagbokse omtrent 12 gange de sidste 5 år til skiferier, og er aldrig blevet skuffet. Prisen er lav, og kvaliteten af service og boks er altid i top. Der er et stort udvalg af bokse både Mont Blanc og Thule. Jeg personligt har prøvet Thule 700 (tror jeg nok) og Mont Blanc.
For så vidt angår leveringstid og sted, der er de altid meget fleksible, både ved afhentning og også ved aflevering.
Jeg kan kun give Bo og KS tagbokse mine varmeste anbefalinger, og jeg lejer IKKE bokse andre steder end her.
vi har lejet tagboks samt bøjler til både sommer og vinterferie, og har aldrig fået sådan en god service før, vi blev godt hjulpet både med montering og afmontering uden det koster, super service som andre kan lære af
Jeg har lejet tagbokse 3 gange hos KS tagbokse med tre forskellige biler og alle gangene har der været en super god behandling - dels med at finde det rette kit når der skal bøjler på bilen og dels med hjælp når kittet, bøjler og tagboks skal monteres.
Hvis jeg havde plads havde jeg min egen tagboks, men når nu man er skal leje en tagboks, så er det et rigtigt godt sted at leje den.
Jeg har lejet tagboks fra KS Tagbokse to gange nu, og begge gange har været et super fint forløb. Udstyret er i orden og det er priserne også. Udlejningsservicen er meget fleksibel og jeg har kun oplevet telefon samtaler og personlig betjening som yderst høflig. Ved afhentningen bliver der givet al nødvendig hjælp til montering af boksen. Forventer bestemt at benytte KS igen en anden god gang!
Vi har lige købt en Thule spirit 820 skiboks og tagbøjler til vores nye bil, prisen var den billigste vi kunne finde,varene var på lager og så hjalp de også med at montere det uden at det kostede ekstra, det er service
De bedste hilsner fra Kirsten & Thomas Solrød Strand