Nie ma lepszej hulajnogi niż kukirin M4 Max jeździ płynnie stabilnie. Można łatwo dojechać do pracy lub do szkoły jest to bardzo dobry pomysł na urodziny dla dziecka
See what reviewers are saying
Serdecznie polecam, bardzo szybka wysyłka,pełen profesjonalizm w obsłudze klienta,sprawy z reklamacjami są rozpatrywane na bieżąco,odpowiedzi kilka godz po zgłoszeniu problemu. Brawo Kukirin, tak trz... See more
Bardzo lubię jezdzic na chulajnodze elekttycznej ostatnio z kolegami ćwiczyliśmy jazde na jednym kole
Bardzo dobre hulajnogi, kiedy przyjechała była bardzo ładna, wszystko w zestawie tak jak powinno być, polecam.
Company details
Written by the company
Jesteśmy oficjalnym sklepem internetowym KuKirin Polska. Naszą misją jest zapewnianie bezpiecznych i niezawodnych środków transportu oraz oferowanie wysokiej jakości produktów i usług.
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bardzo lubię jezdzic na chulajnodze…
Po prostu fajne
Bardzo bodobają mi się wasze hulajnogi
Bardzo bodobają mi się wasze hulajnogi
Hulajnoga posiada super przyspieszenie…
Hulajnoga posiada super przyspieszenie i zawieszenie
Jak kupować jakiej elektryczne…
Jak kupować jakiej elektryczne hulajnogi to tylko tu!!! Polecam bardzo
I like kukirin
this g2 is the best
Wszystko lux kontakt stały jest…
Wszystko lux kontakt stały jest elegancko
Świetne wykonanie
Świetne wykonanie. Hulajnogi kukirin zapewniają komfort i bezpieczeństwo podczas jazdy .
najlepsza hulajnoga na świecie mam g4…
najlepsza hulajnoga na świecie mam g4 jestem bardzo zadowolony
Nie ma lepszej hulajnogi niż kukirin M4…
Hulajnoga kukirin G2
Bardzo fajna hulajnoga polecam kupić jeżdżę 2 lata i cały czas działa polecam
Ta firma dba o bezpieczeństwo innych…
Ta firma dba o bezpieczeństwo innych osób hulajnogi zą wyposzażone w amortyzatory przód i tył
KuKirin to dobra firma produkująca…
KuKirin to dobra firma produkująca hulajnogi elektryczne w przystępnej cenie. Oferuje mocne silniki, niezły zasięg i dobre wyposażenie jak na swoją półkę. To popularny wybór dla osób szukających taniego, ale wydajnego sprzętu do jazdy miejskiej i rekreacyjnej.
Bardzo dobre hulajnogi
Dobre hulajnogi
Mega superr
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.