Super service hos Kulsort og varerne bliver hurtigt ekspederet! Gode solide kulstænger, der holder min. de lovede 6 mdr.! Så det er god kvalitet man køber hos Kulsort.
Company replied
Jeg havde en god oplevelse med at handle hos kulsort.dk. Det var hurtigt og "smertefrit," og produktet var var spændende og levede op til mine forventninger; dog synes jeg, at prisen var lidt pebret,... See more
Company replied
Vi har nu brugt kulsort kul i mere end et år og vi er super begejstret. Mine 2 piger på henholdsvis 12 og 14 drikker meget mere vand og synes det smager fantastisk pga. kullene. Den rutine som... See more
Company replied
De varmeste anbefalinger herfra til at handle hos kulsort.dk. Lynhurtig levering på mindre end 24 timer. Kundeservice i høj klasse - det er let at få kontakt på både telefon og mail. Og min erfa... See more
Company replied
Er du tryg ved dit postevand? (10 procent af alle boringer har pesticidrester over grænseværdien.) Gennem de seneste 3-400 år har japanerne brugt en helt bestemt form for trækul til at rense drikkevandet, og det gør en mærkbar forskel. Kulsort.dk sælger Kishu Binchotan fra Wakayama Prefecture i Japan. Den originale vare lavet efter gamle håndværksmæssige traditioner. Og det er Danmarks billigste. Læs annmeldelserne og se, hvad kunderne siger om produktet. God fornøjelse med dit lækre drikkevand. PS Kishu Binchotan har mange andre anvendelser. Det tager køleskabslugten, lugten af sure sko, og det suger fugt. Japanerne bruger det også i madlavningen. F.eks. ved at have trækul i gryden med ris.
Park Allé 11, 3tv, 8000, Århus C, Denmark
No recent history of asking for reviews
I pakken lå en fin beskrivelse af hvordan man bruger stangen. Den kan vedlægges, hvis man f. eks vil bruge den som værtindegave.
Det har jeg gode erfaringer med. Folk bliver både glade og overraskede, og så koster den det samme som en buket blomster:-)
Dertil smager vandet skønt efter rensning. Det er jo trods alt det vigtigste!

Reply from Kulsort.dk
Det må jeg sige. Lynhurtig levering. Bestilte kl. 15.00 og havde det næste dag. Sådan :)

Reply from Kulsort.dk
Produktet er uovertruffent og servicen er hurtig og effektiv.

Reply from Kulsort.dk
Vi har nu brugt kulsort kul i mere end et år og vi er super begejstret.
Den rutine som automatisk kommer med at fylde vand i kande eller karafler gør at børnene får en naturlig interesse for vand og kvaliteten af vandet.
At vandet jo samtidig bliver renere er bare fantastisk.
Prøv dem og i vil smile som en fisk i kildevand😄

Reply from Kulsort.dk
Jeg havde udset mig nogle kulstænger til en gave, men var lidt sent på den, hvilket jeg anførte på bestillingen. Jeg fik kort efter en personlig besked fra Kulsort.dk om, de havde nået at sende gaven samme dag, hvilket absolut ikke var forventeligt. Fornem service.
Kishu Binchotan stængerne har "desværre" gjort modtageren afhængig, så børnene nu ikke vil drikke vand uden, så de har lige været omkring shoppen igen, så der kan komme en stang i flasken, børnene har med i skole og til sport.

Reply from Kulsort.dk
Top hjemmeside og top levering.
God enkel og informativ hjemmeside.
Konkurrencedygtig pris.
Jeg kan kun sige: "Prøv det!"
Det kan godt være, at vi har rent vand i DK, men effekten af Kishu er helt fantastisk. Alle børnene er også vilde med "vand med stang i" :-)
God information på hjemmesiden, nemt at købe online og leveringen var helt upåklagelig, så prøv det - du bliver ikke skuffet.