LA Pronto Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Vores faste pizzaria i over 30 år!

Et af vores favorit pizzariaer i Aalborg, siden midt 90erne.
Det smager af gode minder ❤️

Samme gode kvalitet i alle årene, gode råvarer, perfekt sprød og tynd bund, som en pizza skal have.

De gode gamle favoritter, er stadig at finde på menukortet, selvom der hele tiden kommer nye ting på menuen, så der er masser at vælge imellem.

Ringer vi og bestiller i forevejen, så er de næsten altid klar på 10 minutter.
Vi ses igen. 👍

Venlig hilsen en tilfreds kunde gennem over 30 år!

March 15, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte vores pizzaer ud fra et få…

Vi bestilte vores pizzaer ud fra et få uger gammelt menu kort. Ved levering fik vi en noget højere pris end annonceret. Ringede dertil og fik at vide at deres menu kort ikke gælder, og at det kun er deres online priser som er gældende. De kunne som det mindste oplyse derom når man ringer og bestiller. Bondefangeri og ubehøvlet tlf samtale med personalet.

April 13, 2023

Øv for en oplevelser :(

Dårlig service, "over" bagt pizza og pommes som knap har rørt en friture.
Dette var mit foretrukne pizzaria for 20 år siden, men hold da k... det er gået ned af bakke siden da. :(
Find et at nærmeste alternativer.

August 15, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Købte den 27/3-2020 2 cheeseburgere og…

Købte den 27/3-2020 2 cheeseburgere og en nr 50 ufo med spagetti. Kunne smage at den ikke havde fået nok og dejen var klæg. Kontaktede la pronto Lemvigvej og de afviste straks der var fejl, men at jeg gerne måtte komme med den. De afviste straks at den ikke fejlede noget, på trods af at overfladen ikke var gylden brun og bagt nok. De kunne ikke give penge tilbage og skriver hermed denne anmeldelse. Råder ikke andre til at handle her.

March 27, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Har aldrig oplevet så tør og usmagelg pizza.

Har aldrig oplevet så tør og usmagelig pizza som vi har fået ved La Pronto. Pizzaerne var uspiselige, og da vi ringede og klagede over dem, fik vi bare surt at vide “at sådan laver de pizza, og de havde aldrig fået klager før!”. Sætter aldrig mine ben der igen.

August 8, 2018

Total øv oplevelse!

Total øv oplevelse!

Vi var 2 som bestilte pizza..
Den ene af os er vegetar, så vi valgte at lave vores egen.

Vi får leveret 2 pizzaer hvor den ene er rigtig og den anden bestemt ikke er.

Jeg skynder mig at ringe til butikken, som siger at han ringer til budet og der vil gå max 5 minutter.

Efter 20 minutter ringer jeg igen.. denne gang er tonen hård og det er slet ikke deres fejl på trods af han flere gange læser ordren op (som er rigtig) men ikke hvad vi havde fået. Vi diskutere så i 10 minutter om at de skal komme med den pizza, hvor efter han vælger at smide røret på.

Jeg vælger så at ringe til just eat og først herefter får vi vores pizza.. han gider ingengang se dem pizza de leveret forkert

Da vi så endelig skulle spise var pizzaen total ubagte. Vi spiste ca. 2 slice hver og smed resten ud. Her 2,5 time senere et vi begge syge, vi venter nu spændt på om vi også har været så heldig at få madforgiftning oveni den gode service!

February 11, 2018

Is this your company?