Labelldirect Reviews 6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Geen energielabel en misleidende informatie

Ik heb dit bedrijf ingeschakeld voor een officieel energielabel, wat telefonisch en tijdens het bezoek ook werd bevestigd (levering binnen 24u).

Ik heb echter niets ontvangen. Na onderzoek blijkt dat zij mogelijk alleen een “advies” leveren, wat niet voldoet aan de wettelijke verplichting.

Daarnaast staan er misleidende claims op de website (onjuiste reviews en tegenstrijdige informatie over ervaring, terwijl het bedrijf pas in 2025 is opgericht).

Ik voel mij misleid en raad aan om hier voorzichtig mee te zijn.

March 20, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Geen energielabel. Je hebt er niks aan.

Karim heeft in nog geen 15 minuten door het huis gelopen en met 5 vragen was hij klaar. Binnen een uur een rapport binnen. Staat er in het rapport dat het geen officieel label is. Heel vreemd dat deze partij nog steeds actief kan zijn.

March 10, 2026

GEEN officieel energie label

Als je een officieel energie label wil moet je hier niet zijn.
Ik heb 250 euro voor niets betaald en moet opnieuw beginnen.
De medewerker die komt is alleen om wat foto's te maken en dan moet op kantoor het energielabel uitgerekend worden. En dat energielabel is dan alleen een advies wat je nergens voor kan gebruiken, niet bij verkoop, niet bij huurcommissie, nergens. Ik kwam daar pas achter toen ik de e-mail kreeg met het label. Als ik dat van tevoren had geweten hadik dit NOOIT gedaan. Verspilling van tijd en geld.

March 10, 2026

1 ster is nog te veel .

1 ster is nog te veel .

Adverteren met Energielabel maar je krijgt alleen een advies wat je net zo goed aan je buurman kan vragen. Internetsite is nep. Aangifte van gedaan Je krijgt geen factuur en ze reageren niet meer. Je geld gaat naar R.H.Montage Helmond pas 215.
Ik heb ze de kans gegeven geld terug te storten maar daar is geen reactie op gekomen. Beeldmatriaal online gezet.

February 24, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Naar aanleiding van een andere review…

Naar aanleiding van een andere review op trustpilot was ik gewaarschuwd zodat ik de juiste vragen kon stellen.

Ik las de review hier pas nadat ik al een mail had verzonden met een aanvraag voor een label.

Daarop werd ik gebeld door een medewerker om een afspraak in te plannen en heb ik meteen kritische vragen gesteld. Uiteraard deed de medewerker alsof hij van niets wist. Ik gaf aan dat ik zeker wil weten dat ik een certificaat wilde hebben en geen advies en dat ik ook pas zou betalen na ontvangst van het certificaat. Daarom ga hij aan dat hij dit ging bespreken met zijn manager.

Een paar uur later belde een andere medewerker om een afspraak in te plannen voor een afspraak, wat natuurlijk vreemd was. Hij wist niets van het vorige verhaal en kon daar ook niets over terug vinden in zijn systeem. Daarop heb ik het gezegd, kom terug als je antwoorden hebt.

Daarna natuurlijk niets meer gehoord...

March 9, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Geen officieel energielabel, maar enkel een advies

Voor de verkoop van ons huis hadden we een **officieel energielabel** nodig. Dit hebben we vanaf het begin duidelijk gecommuniceerd. In eerste instantie verliep het contact vlot: er werd snel een afspraak ingepland en er kwam ook snel iemand langs.

De medewerker liep kort door het huis, maakte een aantal foto’s en na afloop moest er direct betaald worden. Tot zover leek alles in orde.

Daarna werd het echter erg lastig om nog contact te krijgen. Reacties bleven uit en we moesten zelf meerdere keren navraag doen. Uiteindelijk ontvingen we wel iets, maar dat bleek slechts een **energielabel ‘advies’** te zijn. Dit is géén officieel document en daardoor volledig waardeloos voor het doel waarvoor wij het nodig hadden: de verkoop van ons huis.

Op de website staat wel vermeld dat het om een advies gaat, maar er wordt nergens duidelijk uitgelegd wat het verschil is tussen een energielabeladvies en een officieel energielabel. Als leek weet je simpelweg niet dat dit twee totaal verschillende dingen zijn, zeker niet wanneer je aangeeft dat je een energielabel nodig hebt voor de verkoop van je woning.

Omdat het slechts een advies is en geen officieel geregistreerd energielabel, kun je er letterlijk niets mee. Dat is bijzonder teleurstellend, zeker omdat vanaf het begin duidelijk was dat wij een officieel energielabel nodig hadden.

Kortom: snelle start, maar slechte communicatie achteraf en uiteindelijk niet het product geleverd dat nodig was.

Ook recensies op hun site zijn niet achter te laten. Bij deze wil ik je waarschuwen dat je niets kunt met het advies van labelldirect.nl

February 23, 2026

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look