Superb!
Har handlet flere gange, ok mange 😅, hos Laila nu. Service er i top. Kommunikation er i top. Indpakning er i top. Og derfor kommer jeg igen og igen.
Vil til hver en tid anbefale at handle hos Laila. Hun er det sødeste menneske og altid klar på at hjælpe. Alle planter og tilbehør jeg har modtaget er sunde og perfekte!
God pakning og hurtig forsendelse 🫶🏼
Når man handler ved Laila ved man at servicen er i top. Laila er nem at få fat i, svare altid på hvad end af spørgsmål man har, hun pakker sine planter så sikkert ind at du ikke kan se de har været pakket ind. Laila er årsagen til min kærlighed til planter og alle mine planter er mere eller mindre købt hos hende. Jeg er også fast køber af hendes selvandings potter, de er så fine og nemme at holde styr på. Så vil man købe planter og tilbehør et sted hvor alt spiller 100% så skal man handle hos Laila.
Jeg er fast kunde hos Laila og jeg har absolut altid kun fået verdens bedste service.
Laila er troværdig og inspirerende plantenørd og deler gerne ud af sine erfaringer omkring sin hobby, som vist mest af alt er en livsstil end et arbejde.☺️
Hun er let at komme i kontakt med, hendes priser er næsten for gode til at være sande.. hun er grundig i sin indpakning af planterne og selv de skrøbelige af slagsen, kommer hjem i god behold.🙏🏼
Jeg vil til hver en tid anbefale at handle hos Laila! Hun har gjort mit planteeventyr til ren fornøjelse🫶🏼
Verdens bedste service. Hun svare altid tilbage når man har spørgsmål. Og prøver at hjælper så godt hun kan.
Så kun top stjerner her fra.
Super høj service
Laila er sød hjælpsom og imødekommende,får altid det man bestiller og varen og planter svare overens med forventningerne
Virkelig god service! Trods for kulden havde planterne ikke taget den mindste skade ved ankomst! Pakket flot. Handler der klart igen!