Billig kinesisk ræl til høy pris. Dette gjelder i alle fall produktet Noor II taklampe. Simpel konstruksjon. Unødvendig tungvindt å installere. Skruer som er laget av så mykt metall at det hadde vært... See more
See what reviewers are saying
Company details
Information provided by various external sources
Lampehuset.no har et stort utvalg av lamper til alle rom. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering.
Contact info
Billig kinesisk ræl til høy pris.
Billig kinesisk ræl til høy pris.
Dette gjelder i alle fall produktet Noor II taklampe. Simpel konstruksjon. Unødvendig tungvindt å installere. Skruer som er laget av så mykt metall at det hadde vært bedre egnet å lage dyner av. 4/5 pærer stikker ut 1 cm, 1 er flush.
Var innom butikken i dag for å bytte en lampe
Var innom butikken i dag for å bytte en lampe, men den opplevelsen jeg fikk ned meg var helt utrolig ufin. Det var en dame med krøllete hår som stod der på butikken i Dikeveien som var veldig uhøflig og gikk inn i en lang diskusjon på grunn av noen små papirer som jeg ikke ryddet helt, på veien ut av butikken fikk vi en kommentar som «Ikke kom tilbake hit igjen». Det var helt sjokkerende.
Lampehuset KVADRAT
Lampehuset KVADRAT! Elendig kundeservice, selv butikklederen var respektløs og frekk. Styr unna, hvis du vil bli behandlet dårlig derimot er det kansje stedet å gå!
Prøvde å kjøpe lamper som var utstilt, men som de plutselig ikke hadde
De hadde salg, og jeg fant en lampe jeg ville kjøpe. Etter mye om og men, fant de ut at den var utsolgt. Så fant jeg en annen lampe som ikke var på salg. Likte den godt og selgeren sjekket om det var noe rabatt å få, men det var det ikke. Jeg sa jeg ville tenke på det. Kom tilbake etter å ha tenkt et par timer og sa jeg ville ha den som ikke var på salg. Gledet meg veldig til å få den hjem. Da selgeren skulle finne den frem sa hun den var utsolgt. Veldig skuffet og tipset dem å sette på en lapp på alt som de ikke hadde. De hadde ikke tid sa de. Strømmen storsenter var dette. Selgeren var ikke interessert i å hjelpe med videre
Verste servicen noensinne
Verste servicen noensinne! Hadde helt fint akseptert det som ble sagt, hadde det vært i en vennlig og serviceinnstilt tone. Kunne fint handlet mer også, hvis det var det som måtte til. Ansatte var frekke og nedlatende. Styr unna.
Uhøflig og nedlatende betjening sandvika
Handlet et par lamper lampehuset Sandvika storsenter - utrolig uhøflig og nedlatende betjening - hadde tenkt å kjøpe mer men like greit å komme seg fort ut av butikken
Helt topp når man ikke var fornøyd med…
Helt topp når man ikke var fornøyd med kjøpet. Var produksjonsfeil på taklampa. Valgte å beholde lampa etter montering, og fikk avslag i prisen. Pengene sto på konto med en gang.
Følger ikke med ledning eller dimmer.
Kjøpte en Middletown lampe på salg. Fulgte ikke med ledning eller dimmer. Måtte ha eletriker da lampen er ubrukelig. Kunne likegodt ha kjøpt lampen til full pris dersom jeg må ha elektriker en gang til for å innstallere dimmer. Tabbe å ikke kjøpe hos Lysgigant.
Dårlig service i butikken i…
Utrolig dårlig service i butikken i Tønsberg. En av de ansatte virket helt fjern, kunne ikke svare spørsmål og til slutt valgte hun å prioritere flere andre kunder, som hadde henvend seg til henne etter oss. Føltes som at hun ikke ville selge noe til oss.
Den andre snakket på mobilen og så ble hun borte, så vi kunne ikke finne henne i butikken.
Nei, kommer aldri til å handle der
Null informasjon og dårlig service
Kjøpte en lampe i slutten av november 2024 og fikk beskjed om at det var 2-3 ukers leveringstid. Hørte siden ingenting. Purret på dette i butikken i februar og fikk beskjed om at det var forventet å få den inn på lager om noen dager. I april 2025 har jeg fortsatt ikke fått noen lampe og etterspurte den på mail. Fikk beskjed om at det fortsatt var en del ventetid, men at det var åpent kjøp så jeg kunne få pengene refundert. Dro derfor til butikken igjen for å få pengene refundert, men fikk beskjed om at dette ikke var mulig. Sendte en ny mail og fikk beskjed om at ordren min var dessverre låst og at de nå hadde endret dette, men at jeg må tilbake til butikken enda en gang for å faktisk få pengene. Makan til kundeservice!
Super service!
Jeg bestilte ei lampe og når jeg skulle montere den så så jeg at den hadde noen tydlige riper og var skeiv. Jeg kontaktet lampehuset via telefon og fikk svar fra ei hyggelig dame som forklarte hvordan jeg skulle reklamere på den. Sendte lampehuset en forklaring og bilder av feilen på mail og fikk svar bare noen timer senere, og dagen etterpå var allerede ei ny lampe på vei til meg i posten. Veldig fornøyd med den nye lampa og utrolig rask og god service!
Kjøpte varer med klikk&hent
Kjøpte varer med klikk&hent. Når jeg kom i butikk ombestemte jeg meg. De 'glemte' å lage retur på dette og pengene ble trukket fra min konto. Bare tilfedig at jeg så det. Når jeg henvendte meg rettet de dette, men likevel. Her tør jeg ikke handle igjen.
Snakk om treg ordrebehandling
Snakk om treg ordrebehandling, ordredato var 04.01 og først 13.01 kommer mail fra Lampehuset:
Din ordre xxxxxxx er nå ferdig pakket på vårt lager, og venter på å bli hentet av transportøren.
Tenker jeg finner annen forhandler neste gang jeg trenger ny lampe.
Super service
Rask levering og super service fra nettbutikken. En varene hadde transportskade så jeg ringte dem. En blid dame svarte at en ny ble sendt snarest, og den kom etter tre dager. Veldig fornøyd, både med varene og servicen.
I strid med forbrukerkjøpsloven
Dette var på en fysisk butikk. De refunderte ikke lyspærer som ble defekt etter kort tid. De finner på sine egne regler i forhold til garanti og reklamasjon. Jeg ble ikke refundert. Styr unna lampehuset.
Styr unna butikken på Sørlandssenteret
Styr unna butikken på Sørlandssenteret. Mer arrogant betjening kan man lete lenge etter. Frekke og kunskapløse. Lager egne interne regler for garanti og reklamasjon som strider helt mot forbrukerkjøpsloven. Selger møkkaprodukter som de vil ikke ta ansvar for. Skal aldri handle hos lampehuset igjen
Super kundeservice 10/10 😍
Dårlig kundeservice
Opplevde svært dårlig kundeservice på lampehuset Sørlandssenteret. Vedkommende, som også er butikksjef, var nedlatende og frekk over telefon. Konfronterte vedkommende med dårlig behandling, og hun svarte med å legge på!! Skal aldri handle der igjen.
Topp service og gode råd
Topp service og gode råd i butikken på Strømmen. Kjempefornøyd med kjøpet.
Utrolig dårlig kundeservice!!
Skulle kjøpe en lampe i butikk på Sandvika storsenter. De hadde ikke den modellen jeg skulle kjøpe på lager og jeg sa derfor at jeg kunne kjøre en annen plass og kjøpe samme lampen siden de hadde den på lager i mange andre butikker. Fikk beskjed fra selger i kassen at det var ingen problem at jeg kjøpte utstillings modellen til full pris siden jeg også hadde samme bytterett som hvis jeg skulle kjøpe den med eske. Har nå prøvd å bytte den i 2 forskjellige butikker og ingen ville ta i mot en utstillings modell. Må derfor kjøre i over 1 time ekstra tilbake til Sandvika for å bytte den!! Opplever dette som et veldig useriøst selskap, når de er villig til å lyge til kundene for å få solgt produktene sine. Styr unna!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.