Bestilte og betalte en lampe via nettet i desember 2025. Fikk raskt svar med spørmål om hvilken type pære jeg ville ha med. Etter det har jeg ikke hørt noe. Har gjentatte ganger skrevet e poster, men... See more
See what reviewers are saying
Nok det mest useriøse firma, jeg til dato har oplevet. Det hele startede fint med at Lamper4U skulle hjælpe med ideer til indret af belysning til kontor. Dette forløb fint og der var god kontakt.... See more
Rask levering av varene. Tok kontakt for å angre på kjøpet da det ikke var som forventet. Henrik Adelgård svarte på mail at jeg bare skulle sende varene tilbake og han skulle returnere peng... See more
Bestilte 11. december 2023 to lamper, hvor der ganske fint stod: "Afhentning er tilgængelig hos Lamper 4U. Normalt klar inden for 2-4 dage". Her over 2 måneder senere har jeg hverken fået svar på for... See more
Information provided by various external sources
Beskrivelse
Rønnebærvej 14, 3460, Birkerød
- www.lamper4u.dk
No history of asking for reviews
BESTIL IKKE HERFRA!
BESTIL IKKE HERFRA!
Vi bestilte vores lampe tilbage i efteråret, og har aldrig set skyggen af den. Henrik bortforklarede sig gang på gang og gav hans leverandører skylden, men sandheden er at han er en fusker som stjæler dine penge! Vi har gentagene gange rykket ham for at få vores penge tilbage, men igen hører vi kun bortforklaringer om at hans bogholder har travlt men at det nok skal ske. Han lyver og skal meldes til politiet!
Fik leveret en transparent ledning
Fik leveret en transparent ledning, der ikke svarede til beskrivelsen på hjemmesiden. Desuden var der lagt et en afgift på kr. 38,60 oveni prisen, hvilket de efterfølgende ikke kun give en forklaring på. Vær på vagt, når I handler med dette firma!
Vender ikke tilbage på mail og sender…dårlig service.
Vender ikke tilbage på mail og sender ikke varen. Køb ikke hos ham.
To måneders leveringstid
Jeg skulle bruge forskellige ting og var nede i butikken og lavede min ordre. Henrik virker enorm kompetent og kunne svare på alle spørgsmålFik fakturaen og betalte.
Der gik over to måneder før jeg fik mine varer!!!. Det er super ærgerligt da Henrik virker som en kanon fyr og jeg er på jagt efter en leverandør til lamper jeg selv sætter i stand og sælger. Men kan simpelthen ikke vente så længe på hver ordre.
Ingen kontrol med leveringstid
Skulle tydeligvis have tjekket trustpilot inden jeg bestilte på Lamper 4U.
Dette er et en-mandsfirma og intentionerne er sikkert ok men ejeren har åbenlyst ikke kapaciteten til at drive sin forretning med fokus på en god kundeoplevelse.
Jeg har i dag, én måned efter jeg bestilte, valgt at annullere min ordre. I den måned der er gået har jeg forsøgt at ringe 6 gange, skrevet flere sms´er og mails for at høre hvornår de bestilte lamper mon kan forventes at blive leveret. Jeg har intet hørt tilbage! Før i dag hvor jeg skrev til ham, at jeg ville anmelde på TrustPilot...
Der er et kæmpe udvalg på hjemmesiden. Desværre et klart fokus på kvantitet og profit frem for god kundeoplevelse. I stedet for at udvælge troværdige og professionelle leverandører så vælger man at have så mange varer på hylderne som muligt, selvom man tydeligvis ikke kan levere disse på tilfredsstillende vis.
Ved bestilling antydede hjemmesiden, at varen kunne afhentes i den fysiske butik indenfor 2-4 dage. Konfronteret med dette svarede ejeren, at han ikke har tid til at holde den slags information opdateret - Mit råd : så fjern det og skriv at du på nuværende tidspunkt ikke har den fjerneste ide om hvornår du kan levere. Det ville være ærligt og ikke vildledende og løgnagtigt som nu.
Generelt er oplevelsen at ejeren føler sig uretfærdigt behandlet, af alle de utilfredse kunder og besværlige leverandører og han bruger mere tid på at bebrejde mig som kunde end på at reflektere over sin egen kundeservice - eller mangel på samme.
Jeg har udvist god tålmodighed og han har haft lang tid og mange lejligheder til at beklage og forklare sig. I stedet beskylder han mig for at smadre hans forretning med denne advarsel. En advarsel jeg ville ønske jeg havde set inden jeg bestilte.
Jeg har bestilt 2 TOLOMEO MICRO PARETE…
Jeg har bestilt 2 TOLOMEO MICRO PARETE / VÆGLAMPE, ALUMINIUM, som jeg har ventet på i snart 3 md. Leveringstiden er blevet for lang og jeg har annulleret ordren.
Grunden til at jeg annullerer ordren selv om jeg har ventet i snart 3 md, er at jeg ikke kan få bekræftet en leveringsdato og der er heller ikke blevet svaret og fulgt op på mine gentagne henvendelser på mail og tlf. Jeg har mistet tilliden til butikken og finder lamperne et andet sted, hvor jeg føler mig mere tryg som kunde.
Alt bare i orden i hele købsforløbet.
Købte en Occhio lampe 19/8 over telefon og fik et godt tilbud. Har i dag den 28/8 modtaget varen direkte fra producenten.
Kan intet udsætte på pris/levering samt den behandling jeg har fået alt er bare i orden.
Ingen service og ingen vare
Ingen service. Har nu ventet siden den 03/07/23. Vi skriver den 19/07/23 og ordren er stadig ikke sendt. De skrev det var lagervare. Så dem skal I holde jer fra. Jeg har rykket en gang og blev lovet senest den 11/07 ville der ske noget. Ingen svar på deres nummer ! Har nu annulleret ordren.
Ubeskrivelig dårlig service
Ufattelig dårlig service. Når Henrik endelig svarer, lover han gentagne gange løsninger, som aldrig effektueres. Betalt for lampe, som var en forringet udgave af det bestilte. Trods løbende forsikringer af, at lampen var den bestilte. Derfor betalt. Ved opsætning erfares, at det IKKE er den bestilte lampe. Nu gennem 1½ år kæmpet for løsning - sidst med stævning og hjælp fra advokat. Endelig fået penge retur (Primo maj 2023). BETAL først når lampe er monteret, og du er 100% SIKKER på, at lampen er den korrekte. Meget dårlig oplevelse - kan ikke anbefale Henrik/Lamper4U. Lampen i prisklassen kr. 16.-17.000.
Pas på
Pas på - returnerer ikke betaling!
Hos Lamper4U er det min erfaring, at du ikke kan regne med at få din betaling retur, hvis du returnerer dine varer- selvom du har fulgt returbetingelserne 100 pct. og rykker gentagende gange.
Altid enormt god service og vejledning.
Vi købte en outlet lampe som var 300,-…
Vi købte en outlet lampe som var 300,- billigere end laveste pris på nettet og modtog en ordrebekræftelse. Vi modtog aldrig varen og efter 3 uger skrev vi en mail som der ikke kom svar på. Et par uger senere ringede vi og fik en søforklaring. Ordren blev herefter annulleret. Det er ikke et sted vi kan anbefale :-(
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service. Købte pærer for 2 måneder siden og har stadig ikke modtaget dem. Skrevet 4 mails der ikke bliver besvaret. Talt med dem pr. Tlf. hvorefter det blev lovet at undersøge sagen - stadig intet. Kan absolut ikke anbefale dette firma.
Super service og glade for at handle hos Lamper4U
Til Black Friday købte vi 2 stks. TR7 pendel samt 1 stk. TR12 bordlampe fra Tom Rossau i butikken hos Henrik Adelgaard.
Henrik gav os super rådgivning.
Ifm. købet fik vi oplyst at det var en bestillingsvare som først ville komme i januar, bemærk at mange af hans lamper er noget han bestiller direkte fra fabikken, derfor er der ofte længere leveringstid, tilgængæld er prisen ofte god.
Varen kom 1 dag senere end aftalt ved købet, men det var helt ok.
Lamperne er nu sat op og vi er mega glade for dem.
Eneste ting som som var fejl oplyst, var at ledningerne var kun 3.20 meter, og ikke 4 meter som oplyst ved købet.
Vi har ikke talt med butikken om dette efterfølgende, da det går an ift. hvor de hænger, men vi kunne godt have brugt de sidste 80 cm. til at fuldende placering af ledningerne langs en væg.
Jeg er sikker på at hvis butikken opper sig gevaldig på servicen efter man har købt, så vil Lamper4U være et godt sted at handle.
Og til info, når man handler hos Lamper4U eller andre butikker, så vil det altid være butikkens ansvar at overholde købeloven, uanset om butikken bestller varen et andet sted, eller hvis den har varen lager.
Som kunde har man kun 14 dages returret hvis ens køb er sket via hjemmesiden Lamper4U.dk.
Køber man fysisk i butikken, så er der ikke returet, med mindre butikken yder det som en ekstra service, og det skal således fremgå at kvitteringen/fakturaen.
Men altså samlet set 4 stjerner, 5 stjerner hvis ledningerne havder været som oplyst.
Tak for en god handel
Elendig service der har snært af tyveri!
Vi fik elendig rådgivning omkring en lampes udseende. Det gik dog først op for os da vi modtog lampen med GLS direkte fra producenten, idet vi ikke kunne bese den i hans butik - den var nemlig ikke hjemme. Det han lige havde glemt at fortælle var, at når vi handlede i hans butik (han bestilte varen på nettet mens vi var der) så bortfald vores returret - også selvom vi ikke havde set lampen. Således har han franarret os 4.000 kr. svarende til 40% af lampens pris, som han tog i kommission ved returnering. Vi har brokket os på mail af 3 omgangen, men til sidst er han blot stoppet med at svare os.
Vi kommer ALDRIG til at handle i lamper4u igen, og vil på ingen måde anbefale andre at gøre det!
Egentlig en dygtig fyr der ved meget
Egentlig en dygtig fyr der ved meget. Men HÅBLØS at kommunikere med, og ude af stand til at overholde en aftale. Fortryder inderligt at have købt noget i den butik. Tør ikke tænke på hvad der sker hvis jeg har reklamationer.
Kan se at min vare stadig ikke er…
Kan se at min vare stadig ikke er afsendt, selv om jeg bestilte for 1 uge siden. Efter at have læst anmeldelser på trustpilot, har jeg i den grad fortrudt mit køb. Fik at vide den ville blive afsendt igår, men har stadig ikke hørt noget. Det hele virker meget svindelagtigt. Kan ikke anbefale dette sted.
Værste oplevelse jeg har oplevet.
Værste oplevelse jeg har oplevet.
Efter flere måneder med dårlige undskyldninger, med mere end 10 aftaler om at vende tilbage, endte jeg til sidst med at få mine penge efter at været nede i han butik og true med at gå til politiet.
Manglende vare
Jeg bestilte 4 små dimser (pinol-aflastning), som ikke koster meget. Modtog dem efter 2 dage. Så langt så godt. Men jeg modtog kun 3 af de 4 dimser. Desuden fik jeg ingen meddelse om afsendelse fra Lamper4U. En god service, som de næste alle andre leverer. Hos Lamper4U er man nødt til at oprette sig som kunde og logge ind for at se status.
På den positive side havde Lamper4U det største udvalg af de nævnte dimser. Det trækker lidt op.
Ringeste service og kundebehandling
Afleverede en defekt Occhio lampe til reparation i oktober 2021, hvor Henrik lovede ringe mig op så snart han havde en overslagspris fra Tyskland, men jeg blev aldrig ringet op. Jeg har ikke selv mulighed for at komme forbi butikken, og har derfor sendt adskillige emails og rykkere, men der kommer intet svar eller forklaring. Det har stået på i 8 måneder. Jeg kan kun anbefale, at I køber lamper i en anden mere serviceorienteret butik med ordentlig kundebehandling