Lange Jørgensen Reviews 13

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Lidt ærgerligt at få en regning på 4500…

Lidt ærgerligt at få en regning på 4500 kr for udskiftning af EGR-ventil og efterfølgende finde ud af på autobutler at det kunne laves for ca 2800 kr. Og det er endda ifølge Lange Jørgensens egen vurdering. Man føler sig lidt snydt.

January 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fik skiftet kølemiddel og rens af A/C

Fik skiftet kølemiddel og rens af A/C. Tilbud gennem Autobutler.

Kølemidlet var af ny type, som ikke indgik i det tilbud, men ingen extra regning. Der til kiggede mekanikeren undervognen efter, igen UB.

Så perfekt service, og meget venligt og hjælpsomt personale.

May 2, 2025

Tak Lange Jørgensen

Vi ringede om morgenen fordi vi skulle have skiftet en pære i vores bil der var sprunget aftenen før.
Vi skulle på køreferie den dag og havde derfor akut brug for pæren blev skiftet.
Vi ringede og fik af vide vi bare kunne komme forbi.
Personalet var søde, hjælpsomme og hurtige.

Absolut en anbefaling herfra

July 11, 2023

Perfekt og hurtig reparation

Vi har et ældre VDO instrument, hvor timetælleren stoppede med at virke. Allerede dagen efter indlevering til reparation, ringede teknikeren og fortalte, at den nu var repareret og fungerede igen.
Man fornemmer tydeligt at det faglige niveau er endog meget højt, tak for det!
Får vi brug for en reparation igen, er Lange Jørgensen absolut første valg.

July 15, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk....

De havde fået min bil til reperation gennem andet værksted, og jeg gav værkfører Erling en fejlbeskrivelse, dim jeg så han noterede, i computeren på den oprettede sag..

Jeg fik en kæmpe regning, på ting de havde lavet.. som ikke på nogen måde afhjalp problemet med bilen.. derudover sagde han at de havde brygt 5 timer på fejlfinding...

13.857 kr og bilen kunne ikke køre derfra

July 7, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kan man giver flere stjerner??

Fik endeligt lavet min bil . Havde været hos flere værksteder som ikke kunne finde ud af det. Dyrt forløb.
TAK for at i reddede min bil, var ved at opgive den.
Kan man give flere stjerner ??
Ovn i købet var regningen den mindste af dem som havde forsøgt at lave den..
Til andre. Husk at spørge til laveste timeløn.

July 28, 2021

God Boschservice

Skulle blot have lavet min antenneforbindelse i bilen. Da man åbnede panelerne i bagklappen var sprinklerslangen revnet også. Den blev bestilt til dagen efter. Jeg fik lov at låne en af deres biler imellemtiden. Dagen efter var radio og sprinklerslange ok, og jeg kunne hente min bil. Havde tanket for en 50’er på den lille lånebil. Fin service.

June 26, 2021

Rigtig god service

Skulle have hjælp til reg af knapper på en radio / navigation som gav os en del problemer , de skilte den af og brugte en del tid på den og vente tilbage med at det ikke var muligt at lave den hvilket vi også var bange for men syntes det er super seriøst at de ikke bare brugte en masse timer og sendte en stor regning som men desværre ser flere steder vi fik kun en faktura pp 299 kr incl moms og arbejdsløn , helt klart et værksted jeg kan anbefale og vil bruge igen hvis vi har biler med el eller radio problemer

February 26, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig oplevelse med min fjernbetjent centrelås efter deres repration

Fik tilbage i August fikset min Peugeot 207 som ikke kunne starte, det viste sig og være styrboksen, så i den forbindelse skulle der skiftes en masse dyre dele, som tog ca 2 uger
Desværre fik de sat forkerte dele på til og starte med men det blev skifter et par uger efter jeg fik den tilbage uden beregning og gratis låne bil men dog så kunne de ikke få min centrallås til og virke igen så nu står jeg ikke kan låse bilen pga dem, (virkede fint før den kom til dem)
Har snakket med forskelige Peugeot forhandler og de siger alle sammen at hvis jeg får stelnummeret fra Lange Jørgensen på den bil de tog dele fra kan de fikse det nemt men det vil de ikke give mig på trods af jeg har ringet flere gange og rykket i dem for og få det.
Så jeg har 2 valg nu, Enten få det hele lavet om (20000 kr) eller leve med det.
Træls opleves når det kostede mig over 13000 kr og lave den hos dem og de lovede de ville ringe når de havde en løsning.

Vh Mathias

February 9, 2019