See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

5 stjerner herfra 🤩 Jeg har nu været hos Larbach 3 gange (Cryo sauna), og det er en dejlig kold fornøjelse hver gang 😊 Personalet er utrolig søde og lokalerne er virkelig flotte. Man bliver gru... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun give min varmeste anbefalinger ! Kæmper med hælespore, som er blevet betydelig bedre efter bare 3 behandlinger ! Udover det er det nogle lækre lokaler, der møder en når man træder ind af... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefalede Larbach dejligt sted og rigtigt god atmosfære,og skønt personale. Selve behandlingen er bare hamrende effektive, og kan mærkes allerede efter en enkelt behandling. Jeg har f... See more

Rated 1 out of 5 stars

2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Meget skuffede!

Jeg fik tre fryse behandlinger, det anbefalede antal behandlinger for at få/se et resultat. Efter de tre behandlinger var der desværre ingen resultat. Jeg har efterfølgende forsøgt flere gange at komme i kontakt med Larbach for at få en dialog om dette, men de svare ikke tilbage... Så ja jeg sidder tilbage og er meget skuffede! Og kan bestemt ikke anbefale Larbach

September 29, 2023

Reply from Larbach

Kære Trine det er vi rigtig kede af, jeg forstår ikke du ikke har fået vores svar. jeg prøver at sende det til dig igen. Som vi fortalte dig ved konsultation har vi rigtig mange gode resultater med vores fedtfrysning behandlinger og kan ikke i dit tilfælde ikke sige hvad der er gået galt, vi vil meget gerne tilbyde dig en behandling ub. Jeg kontakter dig igen

En behandling der virker

Jeg blev tilbage i sep 2021 brystopereret mit sår/ar ville ikke hele og jeg havde smerter på daglig basis og var på morfin piller dagligt til jeg startede med Cryo behandling.
Først tænkte jeg det måtte være tilfældigt så jeg holdte en pause på 4 måneder og straks var jeg på morfin piller igen og havde smerter dagligt.

Jeg er så startet igen og nu er jeg ikke på morfin piller. Men har stadig smerter men slet ikke i samme grad og jeg tror altid de vil være der men her kan jeg mindske niveauet af smerterne.

Derudover var mit ar blevet så grimt efter flere standsebiopsier men man kan næsten ikke se mit ar nogle steder.

Alt i alt er jeg dybt imponeret og så glad for resultatet indtil videre.

February 11, 2023

Fantastisk personale ❤️❤️🙏🙏

Det bedste sted ❤️❤️ Man føler sig så tryg og meget velkommen 🙏❤️ Fantastisk personale er altid venlige. Kan ikke sige noget ondt om dette sted. Elsker mine behandlinger hos larbach. Giver de bedste og varmeste anbefalinger herfra 🥰🥰

August 21, 2022

Tak Mette dejligt Cryo har hjulpet dig 🙏

Larbach er bare så GODT ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg…n

Larbach er bare så GODT ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har allerede på blot 2 gange stor effekt af min fedtfrysning på maven. Jeg kan simpelthen se en kæmpe forskel og jeg er både gladere og mere fortrøstningsfuld nu - for endelig fandt jeg efter mange mange års desperat træning og maveøvelser (som intet hjalp på mig) vejen til at få fjernet mit DØDE fedt 💪 Tak til Signe og Annette i Larbach ❤️🙏

April 12, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Min mand og jeg begyndte til Cryo Sauna…

Min mand og jeg begyndte til Cryo Sauna hos Anette og vi har bestemt ikke fortrudt det. Jeg kan snart passe mine jeans igen efter "Corona fedtet" satte sig. Når jeg tager cryo før træning så har jeg ekstra energi og kan smide 2 kg mere på vægten. De endorfiner der frigives i hjernen gør mig glad og jeg har ekstra overskud. Larbach har faktisk gjort at vi er begyndt at vinterbade. Ikke nok med det, så er de damer SÅ søde og personlige at vi vil savne dem når vores tur-klip er færdigt.

January 22, 2022

Mere livskvalitet

Hvis jeg kunne vil jeg give Larbach 10 stjerner🤩
Det har givet mig så meget mere livskvalitet efter jeg kommer hos dem🤩
Jeg har dagligt levet med mange smerter i over 20 år. Jeg har Prøvet alt uden resultat.
Spist mange smerte stillende.
Nu kan jeg få min hverdag til at gå nemmere🤩.
Det er alle besøgende værd og pengene man glæder sig til hver gang. 🤩
På trods af kulden de 3 min 🌧️ Men man får ny energi til at stå imod med mod smerterne der bliver mindre🤩
Så man kan være noget mere for familien når man kommer hjem🤩
Guld værd ♥️
Sødt og venligt personale 🤩

August 30, 2021

Reply from Larbach

Kære Pia Tusind tak for din fine anmeldelse og ros, det varmer meget, tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Fortsat dejlig dag. Annette

Rated 5 out of 5 stars

Super sødt og venligt personale

Super sødt og venligt personale.
De guider dig rigtig godt igennem det hele første gang du kommer, så du føler dig tryg. Kan klart anbefales.

August 29, 2021

Reply from Larbach

Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse Line - det er dejligt at høre at i blev guidet godt igennem glæder os til at se jer igen:) Annette

5 stjerner herfra 🤩

5 stjerner herfra 🤩
Personalet er utrolig søde og lokalerne er virkelig flotte.
Man bliver grundigt vejledt i hvad der skal ske, de har fine omklædningsrum med lækre uld-futter og bløde morgenkåber, og man slutter det hele af med et ingefærshot og en flaske vand. Har altid lyst til at blive hængende lidt og få varmen igen.
De varmeste anbefalinger hverfra 🥰

July 24, 2021

Reply from Larbach

Undskyld det sene svar på din fine anmeldelse og TUSIND tak for den fine ros, den sætter vi stor pris og tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Rated 5 out of 5 stars

Det kolde luft virker på min ryg.

Det kolde luft virker på min ryg.
Den er ikke så stiv efter jeg har flyttet papkasser i 40 år på lager

July 15, 2021

Rated 5 out of 5 stars

God behandling i dejlige omgivelser

God behandling i dejlige omgivelser! Her får du det kolde gys, efterfulgt af en skøn, hjemmelavet ingefærshot😀

July 8, 2021

Reply from Larbach

Tak skønt med kunder der er vild med både Cryobehandling og hjemmelavet ingefærshot.

Rated 5 out of 5 stars

Senfølger efter kræft og Cryo kan anbefales

Efter et længerevarende kræftforløb har jeg fået sekundær lymfødem, som er en kronisk hævelse/lidelse i benene. Behandling af dette er med konstant brug af kompressionsstrømpe og bandagering af specialuddannede terapeuter.

Jeg hørte om Larbach, som udfører Cryoterapi og tænkte dette måtte jeg prøve. Jeg har nu fået 5 behandlinger, men effekten er allerede at mærke efter bare én behandling.
Jeg kan ikke få armene ned over, hvor god effekt det har på mine hævede ben og min krop generelt.
* mine kroniske smerter er blevet markant mindre
* min krop føles ikke så oppustet og væskefyldt
* jeg har mere energi og sover bedre
* det bedste af alt er, at jeg kan undvære mine kompressionsstrømper 3 ud fra 7 dage!

Jeg kan varmt anbefale Larbach! Hvor I vil blive mødt af det skønneste personale, der giver sig tid til en.

June 27, 2021

Larbach

Jeg har fået mit stress niveau reduceret virkelig meget, samt har jeg gået rundt med en hælespor I 8 uger,og kan nu gå på min fod igen. Jeg har 3 discopolapser og kan mærke stor smerte dækning der også.
Så døjre jeg med appelsinhud på mine lår og kan også der se en stor forskel på bare 5. Behandlinger. Samt at jeg har fået en bedre søvn og føgler mig meget letter I hele min krop.
Så en kæmpe bonus ved behandlingerne og man kommer af med alle sine affaldsstoffer og bliver glad for sin krop. Jette pommer.

June 25, 2021

Reply from Larbach

Tak Jette vi er rigtig glade for du har effekt af behandlingen

Rated 5 out of 5 stars

Det var en rigtigt godt oplevelse

Det var en rigtigt godt oplevelse. Personale var meget professionel og forklarede det hele meget grundigt.
Glæder mig til næste gang

June 17, 2021

Reply from Larbach

Tak for de fine ord, vi glæder os til at se dig igen💪

Take a closer look