laserpenonline.nl Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

100,- betaald, niets ontvanegen , geen tel nummer, reageren niet op mail. Stelletje oplichters. Wees gewaarschuwd

Rated 1 out of 5 stars

Wat een waardeloze laser pointer. Je betaald bijna € 100 dat is het geld bij lange na niet waard. Zelf wat onhandig geweest door de verpakking weg te gooien voordat de pen uitgeprobeerd was anders ha... See more

Rated 1 out of 5 stars

Laserpenonline.nl supportstarlightlasers eu adres Laserpen binnengehad in een kale envelop. Laserpen veels te zwak voor waar ik hem op wilde toepassen, wat wel op de website stond. Retour aange... See more

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Zeer teleurstellend

Deze webshop neigt naar oplichting, helaas niet goed verdiept in deze webshop. Administratie geeft aan dat ze het pakket hebben afgeleverd. Dpd geeft aan nog niks te hebben ontvangen. Ik ben 140 euro armer zonder de order te hebben ontvangen. Vragen hoe ik de order kan annuleren en mijn geld terug kan krijgen geven ze geen antwoord op. Of ik maar de website van dpd in de gaten wil houden.

February 19, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Laserpenonline, laserpengigant, laserpennenstore is geen zuivere koffie…

Heb op laserpenonline.nl een G1 laserpen twv 69,95 gekocht. Eenmaal ontvangen doet hij niks. Ze reageren nergens op, niet via mail of contactformulier. Bedrijf zit in een flatje in Sassenheim. Op adres zitten meer bedrijfjes, zeer w.s zelfde eigenaar gezien adres op de site en layout van de site. Bv laserpennenstore,laserpengigant.nl en laserpengigant.be, acelasers.nl. Meskersweb.nl staat op elke pagina bij de algemene voorwaarden en dan identiteit van ondernemer gelinkt aan de bedrijfjes en zit ook op dat adres. Als je die mailt zegt hij of zij dat de webshop van laserpenonline zsm op je zal reageren, telefoonnummer op site meskersweb.nl nemen ze helemaal niet op. Krijg niks geen antwoord via de mail. Is w.s 1 en dezelfde persoon die mensen vind ik oplicht.

August 31, 2022

G3 pro besteld Defect

Laser pen besteld een G3pro. En net als bij de meeste hier defect en zonder gebruiksaanwijzing.Er staat zelf geen Starlight op de pen maar een vage naam ace laser. Idd bagger uit China en niet zoals ze zelf zeggen dat het een Nederlands product is. In Nederland is een gebruiksaanwijzing volgens mij zelfs verplicht. ook bezorging niet super pakketje hing half uit de brievenbus super DPD.

June 27, 2022
Rated 1 out of 5 stars

In het kort gekocht waardeloos

In het kort gekocht waardeloos. Laserpen gekocht ontvangen helaas defect de onderdelen zaten los. Opgestuurd volgens hun voorwaarden Tracking Trace ook doorgegeven. Nu ruim een half bezig om een nieuwe/of geld te ontvangen. Ga niet met dit bedrijf in zee.

March 8, 2022

Zeer vriendelijk en snel

Onlangs een laserpen besteld, ben zeer tevreden met de kwaliteit en levering via Laserpenonline. Niks op aan te merken. Ook de klantenservice zeer vriendelijk en snel.

March 7, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Alle slechte reviews die ik gelezen heb…

Alle slechte reviews die ik gelezen heb ten spijt. ik heb een top ervaring met dit bedrijfje. Mails worden direct beantwoord. De defecte laserpen werd zonder enig probleem omgewisseld. Correcte behandeling. Kan dit bedrijf aanbevelen.

August 23, 2021

Slechte kwaliteit

Pen besteld, maar flut ding met slechter bereik dan mn kantoor pointer. Retour gestuurd maar geen geld teruggekregen en niet bereikbaar. Erg slecht bedrijf. Nooit iets bij kopen!

May 26, 2021

Laserpenonline oplichters

Helaas ook wij zo stom geweest bij laserpenonline te bestellen. Kapotte laserpen door ondeugdelijke verpakking. Al 3 maanden e-mails gestuurd. Geen telefoon nummer te achterhalen. Geld was van school en beperkt budget en nu dus met privé geld opnieuw een laserpen aanschaffen.

April 2, 2021

Laserpen incompleet, slechte service

Bestelde laserpen is incompleet geleverd. Na retourzending niks meer gehoord. Per mail zelf contact gezocht. Verloopt zeer moeizaam en telefonisch is er geen contact mogelijk. Gelukkig maar een paar euro aan besteed, maar advies is om hier niets aan te schaffen.

March 10, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ook ik heb me laten oplichten

Ook ik heb me laten oplichten door bij laserpenonline.nl een groene, professionele laserpen te kopen. Hij doet het gewoon niet en op emailberichten wordt niet gereageerd. Weggegooid geld dus. Ik had beter op moeten letten, want er stond nergens een telefoonnummer en je kon via hun website geen reviews lezen. Als dat wel kon zouden ze al failliet zijn.

March 5, 2021

ZIJN INDERDAAD OPLICHTERS!!!!!

HIER HETZELFDE PROBLEEM ALS BIJ DE MEESTE MENSEN.
LAMP GEKOCHT VAN 70 EURO, LAMP WERKT NIET.
OOK BIJ ONS GEEN REACTIE OP DE VERSTUURDE MAIL EN RETOUR VERZOEK
BESPAAR JEZELF DE ELLENDE, EN BESTEL HIER NIKS!!!!

December 17, 2020

Oplichters,

Oplichters,
De niet werkende, armoedige pen teruggestuurd, maar geen geld retour ontvangen. Reageren niet op mails.
Zijn gewoon oplichters.
Niets kopen!!!