Er wordt goed naar mij geluisterd en gewerkt aan het verlichten van mijn klachten. Ik merk duidelijke verbetering en heb goede hoop voor de toekomst.
Company replied
In een half uur verlichting van al lang bestaande pijnklachten! Met nog een paar behandelingen klachtenvrij, geweldig! De kundige en zorgvuldige therapeut doet goed werk, bedankt!
Zeer klantvriendelijk en oprecht geïnteresseerde behandelaars. Helaas heeft een viertal behandelingen nog weinig resultaat gehad.
Company replied
Bij Lasertherapeut staan uw herstel en welzijn centraal. Met behulp van innovatieve MLS® Lasertherapie helpen wij klachten als pijn, ontstekingen en blessures effectief te behandelen. Deze therapie is wetenschappelijk onderbouwd en wordt wereldwijd toegepast – van topsportteams tot moderne fysiotherapiepraktijken. Onze behandelingen zijn pijnvrij, veilig en niet-invasief, en ondersteunen het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Of het nu gaat om acute sportblessures, chronische pijnklachten of revalidatie na een operatie: wij streven ernaar u sneller en comfortabeler te laten herstellen. Wij geloven in persoonlijke aandacht en werken samen met u aan een behandelplan dat aansluit bij uw situatie en doelen. Zo krijgt u niet alleen verlichting van klachten, maar ook de mogelijkheid om weer volop te bewegen en te genieten van het dagelijks leven.
Kromme Spieringweg 291, 2141BS, Vijfhuizen, Netherlands
Ging open in behandeling na 1 behandeling voelde ik al een verschil met bewegen. Nu na 7 behandelingen voel ik mijn beide knieën niet meer ze zijn soepeler en het belangrijkste pijnvrij.
Ik heb het ervaren als heel betrokken bij de cliënt en vakmensen alleen zo jammer dat het bij mij jammer genoeg niet heeft geholpen maar als ik het hoor hebben jullie gelukkig ook mensen die jullie wel konden helpen ik wens jullie heel veel geluk voor de toekomst groeten van Corrie van der veldt-niemann
Nadat ik contact had opgenomen kon ik op zeer korte tijd terecht waar ik gelijk baat bij had. Na 3 behandelingen kon ik weer pijn vrij bewegen.
Snelle afspraak. Duidelijke uitleg over de werking en doel van de behandeling.
Roos werkt heel gefocused en geeft de juiste informatie. Nu bleek ik vrij scheef te staan en ben ik uiteindelijk van rugklachten afgekomen door naar ortho manueel therapeut te gaan. Schouderklachten blijven maar zijn wel minder.

Reply from Lasertherapeut
Door deze therapeutische behandeling heb ik veel minder last van mijn heupartrose. De pijn en ontstekingen zijn duidelijk verminderd en mijn gewrichten en spieren voelen soepeler aan. Dankzij deze therapie kan ik mijn sport blijven beoefenen én wordt een operatie voor mij uitgesteld.
Ik ben erg tevreden over de professionele begeleiding en kan deze behandeling van harte aanbevelen.

Reply from Lasertherapeut
Al jarelang slik ik Diclofenac voor ontstekingen aan mijn vingers. Dit is een combinatie van reuma met reynaud. Jarenlang loop ik bij artsen en is de diclofenac de enige optie welke mij pijn verlichting geeft. Op aanraden van Judith en Arno toch maar een laser behandeling gepland en na de eerste behandeling had ik gelijk pijn verlichting en na de 3e behandeling waren mijn ontstekingen helemaal weg. Wanneer er weer ontstekingen opspelen (dit zal altijd gebeuren omdat het een autoimmuun probleem is) ga ik weer langs voor een laser behandeling en hebben we de ontstekingen met 2 a 3 behandelingen weer volledig onder controle. Ik mag dus met trots zeggen dat ik nu al een aantal maanden van de pijnmedicatie af ben wat voor mij een enorm positief punt is! Verder zijn er gewoon onwijs fijne therapeuten die er echt staan om jou te helpen en je op je gemak te stellen!

Reply from Lasertherapeut
Ik ben pas een keer geweestdeze ervaring was top.
Vandaag een stuk kunnen lopen en geen last gehad.
Groet Andre Hopman.

Reply from Lasertherapeut
Super professioneel, kundig en vriendelijke therapeuten. Een geweldige aanvulling voor pijnbestrijding.

Reply from Lasertherapeut
Aangemeld met lichte artrose in linkerknie met als gevolg stijfheid en pijnklachten bij lopen en slapen.
Na 10 behandelingen loop ik weer een stuk beter en heb geen pijn klachten meer tijdens het slapen.
Deze behandelingen hebben prima geholpen, een aanrader!

Reply from Lasertherapeut
Na een enkel fractuur waarbij de revalidatie na vier weken stagneerde, heb ik drie behandelingen gehad. Daardoor kon ik er beter mijn oefeningen doen, herstelde ik sneller en kon ik een week later op mijn bruiloft lopen op schoenen. Ook na deze dag nog een aantal behandelingen gehad waardoor er volledig herstel is geweest. Professionele begeleiding, snelle en doeltreffende behandelingen.
Ik ben via vrienden hier terecht gekomen liep al 3 jaar lang met ernstige hielspoor waar ik al van alles aan gedaan had van fysio tot accupunctuur etc etc niks hielp en bleef enorme pijn houden. Kon op den duur niet meer lang staan lopen heeft mij zelfs mijn baan doen opgeven wat ik zo leuk vond. De eerste 5 behandelingen sloegen niet aan bij lasertherapie dus ik dacht oh nee het zal toch niet 🙈maar ik had toch nog zoiets voor mezelf ik doe er nog 3 werkt het dan niet dan stop ik ermee . En gelukkig maar want bij behandeling 6 sloeg het om en had ik al stukken minder pijn aan mijn hiel. Ze hebben mij trouwens ook meteen behandeld aan nog een aandoening waar ik aan geopereerd moest gaan worden deze maand. En dit is een beknelde zenuw aan mijn tenen een mortom neuroom is de naam hiervan . Ik kon niet een paar uur achter elkaar mijn schoenen aan houden want dat kreeg ik die vreselijke zenuw beklemming ook dit behandelende ze in een sessie erg attent dit namen ze er gewoon in 1 behandeling mee bij in. Geweldig te spreken over deze kliniek en zeker een aanrader 👍 ik ben na jaren met vreselijke pijn aan mijn voeten weer dol blij dat ik gewoon weer met een vriendin kan gaan winkelen zonder pijn. Mijn man was heel skeptisch hierin dus die is helemaal verbaasd . Vraagd mij ook dagelijks en hoe gaat het vandaag met je voeten en dan zeg ik goed geen pijn vraagt hij dan nee geen pijn. Ongelijk zegt hij dan is gewoon echt een wonder 🤣en ja zo voelt dit voor mij ook heel byzonder en een wonder . Ik ben weer een blij mens en ook heel blij dat ik mij niet hoeft te laten opereren aan die mortom neuroom met alle risicos van dien. Dus 2 vliegen in een klap waar ik vanaf ben . Deze lasertherapeuten krijgen van mij niet 5 maar 10 sterren .
Gr Mary Hogenes
De behandelaar is vriendelijk en legt alles goed uit. Met een paar sessies was ik van mijn tenniselleboog af en ben niet meer beperkt in mijn mobiliteit.

Reply from Lasertherapeut
We werden zeer vriendelijk ontvangen, en goed geluisterd wat het probleem was. Daarna 6 behandelingen gehad, het probleem was toen opgelost en tot op heden geen problemen neer.

Reply from Lasertherapeut
Na bijna een jaar pijn in mijn linkerarm/schouder en slijmbeursontsteking,
En af en toe fysio therapie, ben ik na een aantal behandelingen met laser therapy in juni en juli pijnvrij. Ik zal zeker hier weer gebruik van maken bij een blessure.

Reply from Lasertherapeut
Learn more about other kinds of reviews.