www.lasertryk.dk Reviews 3,563

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og kvalitet Jeg kan bestemt ikke anbefale at benytte Lasertryk som din partner og der findes alternativer med væsentlig bedre kvalitet, udvalg og priser. De opkræver renter og gebyrer... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg får næsten lavet alle tryksager hos Lasertryk, og jeg har altid den bedste oplevelse. Nem og effektiv website, hurtig levering og god service.

Rated 5 out of 5 stars

Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fic... See more

1. Prints and Signs Store

About www.lasertryk.dk

Written by the company

GARANTI

Test at vi holder hvad vi lover!

Hos LaserTryk.dk holder vi hvad vi lover. Og vi sætter handling bag ordene med disse tre garantier.

PRISGARANTI

Sikrer at du altid finder laveste pris hos LaserTryk.dk.

Handling og konsekvens
Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

LEVERINGSGARANTI

Vi afsender til tiden - eller får du tryksagen gratis.

Handling og konsekvens
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.

KVALITETSGARANTI

Vi garanterer for kvaliteten

Handling og konsekvens
Har du modtaget en tryksag du ikke er tilfreds med kan du returnere den.

Læs mere om vores garantier

4.3

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All languages

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har altid den bedste oplevelse

March 5, 2026

Kære Karin

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, at du næsten får lavet alle dine tryksager hos os – og endnu mere, at du hver gang har en god oplevelse.
Vi er glade for, at både vores website, leveringstider og service lever op til dine forventninger. Det er præcis sådan, vi ønsker, at det skal være.
Tak fordi du igen og igen vælger LaserTryk.dk – vi glæder os til at hjælpe dig med dine næste tryksager!

Maria Wagtmann, LaserTryk.dk

Hurtig og effektiv.

Hurtig og effektiv.
Vi har brugt LaserTryk i mange år og har altid været fuldt ud tilfredse.

February 19, 2026

Kære Heidi
Tusind tak for din varme 5‑stjernede anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever vores service som både hurtig og effektiv – og ikke mindst, at du har været fuldt ud tilfreds gennem mange år.
Vi sætter stor pris på din loyalitet og på, at du vælger os som din trykpartner. Skulle du få brug for hjælp eller sparring på kommende opgaver, står vi altid klar til at hjælpe.

Dårlig kvalitet

Dårlig service og kvalitet
Jeg kan bestemt ikke anbefale at benytte Lasertryk som din partner og der findes alternativer med væsentlig bedre kvalitet, udvalg og priser. De opkræver renter og gebyrer på trods af at de sender opkrævninger til en forkert adresse

February 24, 2026

Hej Alexander,

Tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er rigtig kede af at høre, at du mener, at vi både har dårlig service og kvalitet. Det ønsker vi ikke, at nogen af vores kunder skal føle.

Vil du venligst sende mig ordrenummeret, fakturanummeret eller jeres kontonummer hos os til min mailadresse mw@lasertryk.dk. Hvis du sender mig en af disse oplysninger, så vil jeg undersøge sagen nærmere, og vende tilbage med et mere fyldestgørende svar til dig.

På forhånd et stor tak.
Maria Wagtmann, LaserTryk.dk A/S

Rated 5 out of 5 stars

hurtig levering og flot produkt

Meget venlig kundeservice og hurtig behandling, producering og levering af varen. Jeg bestilte ekspreslevering og fik mit skilt leveret dagen efter.
Skiltet er blevet super flot!
Jeg kan på det varmeste anbefale LaserTryk

February 9, 2026

Roll up reklame

Jeg har bestilt en roll-up-reklame til min bog. Kvaliteten og materialet er i top. Vi har været i kontakt under processen, hvor personalet kom med gode tips til, hvordan jeg skulle lave grafikken til roll-uppen. Hurtig levering. Jeg er super tilfreds.

February 9, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun anbefale dette firma

Jeg kan kun anbefale dette firma, fordi selv når det sker en fejl er de søde og forstået og rette deres fejl med det samme.
Så syndes jeg også at man får meget for sinde penge :-)
Hilsen Den Cyklende Vinduespudser

January 27, 2026

Kære Den Cyklende Vinduespudser 🌟
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse – også når noget ikke går helt som planlagt. Vi gør altid vores bedste for at rette fejl hurtigt og med et smil, så det glæder os at høre, at det skinner igennem.
Og hvor er det dejligt, at du føler, du får meget for dine penge – det er præcis sådan, det skal være!
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi du anbefaler os videre 🚴‍♂️✨
Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Jeg er glad

Jeg er glad for kvaliteten af Lasertryks tryksager. Servicen er rigtig god, og leveringstiden kort.

January 19, 2026

Kære Rasmus

Tusind tak for din flotte 5‑stjernede anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores tryksager, og at både service og leveringstid lever op til dine forventninger.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg bestilte spillekort med eget design. Hjemmesiden er lidt uoverskuelig, men det er dog muligt at finde alle informationer. :)

Nem og meget hurtig kommunikation over mail, efter jeg indsendte mine filer. Super god kundeservice, og hurtig levering lige inden jul.

December 24, 2025

Hej Freja,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en super god oplevelse med både kundeservice og levering – især op til jul, hvor vi ved, at det kan være ekstra vigtigt, at alt går hurtigt og gnidningsfrit.

Vi sætter stor pris på din feedback omkring hjemmesiden. Vi arbejder løbende på at gøre den mere overskuelig, så det er nemt at finde alle informationer. Din kommentar hjælper os til at blive endnu bedre.

Tak fordi du valgte os til at lave dine personlige spillekort – vi håber, du får stor glæde af dem!

LaserTryk.dk

Så god service

Så god service, kæmpe stort tak til
Mathilda Froberg!

November 20, 2025

Hej mw,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har oplevet så god service hos os. Din ros til Mathilda Froberg varmer virkelig – vi sørger for, at hun får beskeden. Tak fordi du valgte LaserTryk.dk, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Maria Wagtmann, LaserTryk.dk A/S

Rated 1 out of 5 stars

Fejlagtig rådgivning og dårlig kundeservice

Jeg bestilte store stilladsbannere hos Lasertryk og ringede på forhånd for at få en pris på fragt. Jeg informerede tydeligt om, at der var tale om store bannere, og fik oplyst et prisleje på 50–80 kr., hvilket var afgørende for, at jeg valgte at afgive ordren.

Da fakturaen ankom, viste fragten sig at være over fire gange højere, og de havde desuden brugt en anden fragtleverandør end oplyst. Jeg kontaktede kundeservice for at få en forklaring og mulighed for regulering, men blev mødt med gentagne standardargumenter om, at telefoniske oplysninger ikke kan danne grundlag for prisjustering, og at de kun forholder sig til skriftlig dokumentation. Dette, på trods af at jeg klart havde oplyst størrelsen på bannere under opkaldet.

Lasertryk tog ikke ansvar for den fejlagtige rådgivning, tilbød ingen kompensation eller løsning, og fastholdt kun deres standardvilkår uden hensyn til den konkrete situation. Den efterfølgende behandling har været frustrerende, uprofessionel og urimelig.

Som konsekvens vil jeg aldrig bruge Lasertryk som leverandør igen, og jeg kan ikke anbefale dem til andre, især ikke hvis man har brug for korrekt vejledning og fair behandling.

December 19, 2025

Hej Tommy,
Tak for din anmeldelse af Lasertryk på TrustPilot. Vi er rigtig kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Vi beklager også, hvis du fik en for lav fragtpris oplyst i en telefonsamtale. Vi plejer dog slet ikke at oplyse fragtpriserne på forhånd, da vi ikke altid kan kende til dem på forhånd.
Tak også fordi du besvarede min henvendelse, da jeg efterfølgende henvendte mig til dig per e-mail. Jeg er glad for at vi fandt en løsning - at vi krediterer fragtprisen for dig.
Jeg håber derved, at vi har genoprettet din tillid til os.
Maria Wagtmann, Lasertryk.dk A/S

Dårlig gennemført arbejde

December 15, 2025

Hej Joseph

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med det udførte arbejde – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning, der gør dig tilfreds. Vil du kontakte os direkte på mw@lasertryk.dk, så vi kan få flere detaljer og finde en løsning til dig?

Tak fordi du gør os opmærksom på dette – din feedback hjælper os med at blive bedre.

Hurtig og præcis

Super nem bestilling, hurtige svar, og præcis levering. Vil selvfølgelig bestille igen.

November 11, 2025

Hej Lone,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både bestilling, kommunikation og levering. Det betyder meget for os, at processen har været nem og præcis – lige som vi ønsker, det skal være.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når du får brug for nye tryksager. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan gøre noget ekstra for dig næste gang.
Tak fordi du valgte LaserTryk!
LaserTryk.dk Kundeservice

Rated 5 out of 5 stars

Vii har samarbejdet med Laser Tryk i…

Vii har samarbejdet med Laser Tryk i mange år - vi har aldrig haft grund til klager - har der været småting - så har de og deres personale altid rettet tingene uden noget som helst - vi bruger Lasertryk grunde at tingene altid er som de skal være - vore kunder er over hele Europa

October 28, 2025

Hej Karl Erik,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft et godt samarbejde med LaserTryk gennem mange år, og at vi har kunnet leve op til dine forventninger – også når der har været småting, der skulle rettes.
Vi sætter stor pris på din loyalitet og tillid til os, og vi er glade for at kunne bidrage til, at dine kunder i hele Europa får materialer, der lever op til standarden. Vi ser frem til mange flere gode samarbejder fremover.
Tak igen for din tid og din positive feedback!
LaserTryk.dk Kundeservice

Rated 5 out of 5 stars

God service, varen kom hurtig og prisen var i orden.

November 3, 2025

Reply from www.lasertryk.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Anette!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service, leveringstid og pris. Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele din tilfredshed – og vi håber at få lov til at hjælpe dig igen i fremtiden!
De bedste hilsner,

De gør det rigtig godt og hurtigt

De gør det rigtig godt og hurtigt

October 24, 2025

Reply from www.lasertryk.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse, Preben!
Vi er glade for at høre, at du oplever både kvalitet og hurtighed hos os – det er lige præcis dét, vi stræber efter hver dag. Tak fordi du deler din oplevelse, og vi håber at få lov til at hjælpe dig igen snart!
De bedste hilsner,

Problemfri oplevelse

Avisen blev klar til aftalte tid.
Det var nemt at bestille vores avis, og dejligt at man kan se, hvor langt i processen avisen er.

October 23, 2025

Kære Bjarne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en problemfri oplevelse med bestilling og levering af jeres avis.
Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både den nemme bestillingsproces og muligheden for at følge produktionen – det er noget, vi har arbejdet målrettet på at gøre så brugervenligt som muligt.
Tak fordi du valgte LaserTryk – vi håber at få lov til at trykke for dig igen!

Professionel leverandør

Rigtig god behandling og professionel tilgang til mit produkt. Var lidt nervøs fordi det var første gang jeg skulle have trykt næsten 15.000 expl af vores produkt. Men med god vejledning lykkedes alt. Produktet blev leveret efter aftale til prisen og ser megaflot ud.

October 8, 2025

Kære Peter,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!
Vi er rigtig glade for at høre, at du følte dig godt behandlet og fik den nødvendige vejledning – især når det var første gang, du skulle have trykt så stort et oplag. Det betyder meget for os, at du har haft tillid til LaserTryk.dk, og at vi har kunnet leve op til dine forventninger.
Vi sætter stor pris på din ros af både produktets kvalitet og leveringen – og vi håber, at vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang.

Rated 1 out of 5 stars

Presenning banner med dybe folder anses ikke for en reklamation

Vi har benytte presenning banner til store skilte i 14 år - de er altid blevet rullet på rør. Denne gang er en banner i kraftig plast-presenning der måler ca 5 x 2,4 meter leveret bukket til ca. 0.7 x 0.9 m. Desværre er der fire store buk/rynker der ikke kan rettes ud, og vil fremstå sjusket og uprofessionelt. Vi har haft dialog med lasertryk der ikke anser dette som en reklamation.

October 16, 2025

Kære Christina,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med leveringen af dit banner. Hos LaserTryk.dk er det nu blevet standardprocedure, at store bannere foldes ved forsendelse for at holde fragtomkostningerne nede. Vi forstår dog godt, at det kan være frustrerende, hvis foldemærkerne ikke forsvinder med det samme.
Vi kan oplyse, at foldemærkerne typisk vil udglattes, når banneret spændes korrekt op. Ønskes bannere leveret rullet på rør, tilbyder vi dog stadigvæk dette mod en merpris og ved specifik anmodning i ordren.
Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores kommunikation og service. Skulle du have spørgsmål eller ønsker til fremtidige ordrer, står vi altid klar til at hjælpe.
Rådgiver – reklamationsafdelingen

Take a closer look