Dårlig service og kvalitet Jeg kan bestemt ikke anbefale at benytte Lasertryk som din partner og der findes alternativer med væsentlig bedre kvalitet, udvalg og priser. De opkræver renter og gebyrer... See more
Company replied
Jeg får næsten lavet alle tryksager hos Lasertryk, og jeg har altid den bedste oplevelse. Nem og effektiv website, hurtig levering og god service.
Company replied
Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fic... See more
Written by the company

P. O. Pedersens Vej 26, 8200, Århus N., United States
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours

Hurtig og effektiv.
Vi har brugt LaserTryk i mange år og har altid været fuldt ud tilfredse.

Dårlig service og kvalitet
Jeg kan bestemt ikke anbefale at benytte Lasertryk som din partner og der findes alternativer med væsentlig bedre kvalitet, udvalg og priser. De opkræver renter og gebyrer på trods af at de sender opkrævninger til en forkert adresse

Reply from www.lasertryk.dk
Meget venlig kundeservice og hurtig behandling, producering og levering af varen. Jeg bestilte ekspreslevering og fik mit skilt leveret dagen efter.
Skiltet er blevet super flot!
Jeg kan på det varmeste anbefale LaserTryk
Jeg har bestilt en roll-up-reklame til min bog. Kvaliteten og materialet er i top. Vi har været i kontakt under processen, hvor personalet kom med gode tips til, hvordan jeg skulle lave grafikken til roll-uppen. Hurtig levering. Jeg er super tilfreds.
Jeg kan kun anbefale dette firma, fordi selv når det sker en fejl er de søde og forstået og rette deres fejl med det samme.
Så syndes jeg også at man får meget for sinde penge :-)
Hilsen Den Cyklende Vinduespudser

Reply from www.lasertryk.dk
Jeg er glad for kvaliteten af Lasertryks tryksager. Servicen er rigtig god, og leveringstiden kort.

Reply from www.lasertryk.dk
Super god oplevelse. Jeg bestilte spillekort med eget design. Hjemmesiden er lidt uoverskuelig, men det er dog muligt at finde alle informationer. :)
Nem og meget hurtig kommunikation over mail, efter jeg indsendte mine filer. Super god kundeservice, og hurtig levering lige inden jul.

Reply from www.lasertryk.dk
Så god service, kæmpe stort tak til
Mathilda Froberg!

Reply from www.lasertryk.dk
Jeg bestilte store stilladsbannere hos Lasertryk og ringede på forhånd for at få en pris på fragt. Jeg informerede tydeligt om, at der var tale om store bannere, og fik oplyst et prisleje på 50–80 kr., hvilket var afgørende for, at jeg valgte at afgive ordren.
Da fakturaen ankom, viste fragten sig at være over fire gange højere, og de havde desuden brugt en anden fragtleverandør end oplyst. Jeg kontaktede kundeservice for at få en forklaring og mulighed for regulering, men blev mødt med gentagne standardargumenter om, at telefoniske oplysninger ikke kan danne grundlag for prisjustering, og at de kun forholder sig til skriftlig dokumentation. Dette, på trods af at jeg klart havde oplyst størrelsen på bannere under opkaldet.
Lasertryk tog ikke ansvar for den fejlagtige rådgivning, tilbød ingen kompensation eller løsning, og fastholdt kun deres standardvilkår uden hensyn til den konkrete situation. Den efterfølgende behandling har været frustrerende, uprofessionel og urimelig.
Som konsekvens vil jeg aldrig bruge Lasertryk som leverandør igen, og jeg kan ikke anbefale dem til andre, især ikke hvis man har brug for korrekt vejledning og fair behandling.

Reply from www.lasertryk.dk
Super nem bestilling, hurtige svar, og præcis levering. Vil selvfølgelig bestille igen.

Reply from www.lasertryk.dk
Vii har samarbejdet med Laser Tryk i mange år - vi har aldrig haft grund til klager - har der været småting - så har de og deres personale altid rettet tingene uden noget som helst - vi bruger Lasertryk grunde at tingene altid er som de skal være - vore kunder er over hele Europa

Reply from www.lasertryk.dk
De gør det rigtig godt og hurtigt

Reply from www.lasertryk.dk
Avisen blev klar til aftalte tid.
Det var nemt at bestille vores avis, og dejligt at man kan se, hvor langt i processen avisen er.

Reply from www.lasertryk.dk
Rigtig god behandling og professionel tilgang til mit produkt. Var lidt nervøs fordi det var første gang jeg skulle have trykt næsten 15.000 expl af vores produkt. Men med god vejledning lykkedes alt. Produktet blev leveret efter aftale til prisen og ser megaflot ud.

Reply from www.lasertryk.dk
Vi har benytte presenning banner til store skilte i 14 år - de er altid blevet rullet på rør. Denne gang er en banner i kraftig plast-presenning der måler ca 5 x 2,4 meter leveret bukket til ca. 0.7 x 0.9 m. Desværre er der fire store buk/rynker der ikke kan rettes ud, og vil fremstå sjusket og uprofessionelt. Vi har haft dialog med lasertryk der ikke anser dette som en reklamation.

Reply from www.lasertryk.dk
Leverancen kom hurtigere end forventet