Tusind tak til Lauritzen Rejser. Vi havde det skønneste ophold i Harzen på Hotel zur Erholung. Dejlig mad både morgen og aften. Personalet på hotellet var utrolig søde og serviceminded. Et sted,... See more
Company replied
Rigtig flink og hjælpsom personale. Dog kun 3 stjerner, da hotellet vi bookede gennem Lauritzenrejser var under alt kritik, vi rejste efter første aften / nat selvom vi havde 4 dage.
Company replied
3 stjerner er ikke til selve Lauritzen-rejser, men mere til et hotel Landhaus Smaga, som de laver turer til. Vi tog 2 overnatninger der i juli 2023. Hotelværelset har en god plads og rummeligt, men ma... See more
Company replied
Fantastisk, oplevelse Første gang vi rejste med Lauritzen Rejser en Helt i gemmen fantastisk og meget positiv oplevelse lige fra start. Eftermiddagskaffe med kage på Cafe sko i Bredebro som var... See more
Company replied
Lauritzen Rejser er et erfarent rejsebureau, der specialiserer sig i skræddersyede rejser, tilpasset dine ønsker og behov. Vi tilbyder alt fra kør-selv-ferier og grupperejser til kortere oplevelser og miniferier. Vores mål er at skabe trygge, personlige rejseoplevelser for både enkeltpersoner og grupper. Som et lille, seriøst firma prioriterer vi personlig service og står altid klar til at hjælpe med at planlægge din drømmerejse. Hos Lauritzen Rejser finder du ikke ekspeditionsgebyrer, og vi sikrer dig løbende opdateringer om rejseforhold. Lad os hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig ferieoplevelse!
Torps Have 2, 6270, Tønder, Denmark
No recent history of asking for reviews
Jeg har via Lauritzen Rejser booket 2 dobbeltværelser på hotel Ayun i Flensborg. Tanken var at vi (min mand, vores 2-årige dater og jeg) ville invitere mine forældre med på en hyggelig weekend med julemarked i Flensborg.
Vi ankommer til hotellet allerede ved middagstid, og vil egentlg blot gøre receptionen opmærksomme på at vi har parkeret vores 2 biler i garagen. Da vi viser vores rejse-voucher udleveret af Lauritzen rejser bliver receptionisten bleg, og fortæller at de ingen booking har i mit navn.
Ved nærmere eftersyn kan hun fortælle at rejsen er afbooket søndag d. 8/12!
Jeg ringer herefter til Lauritzen Rejser som hæver at de ikke har afbooket rejsen, men at de ikke kan gøre mere, jeg skal holde mig til receptionisten, som nu vil prøve at finde et nye hotel vi kan overnatte på, da hotel Ayun er fuldt booket! Medarbejderen fra Lauritzen Rejser fortæller mig i øvrigt at han går hjem om en time, for han kan ikke gøre mere i sagen......
Hotellet kan imidlertid ikke finde andre værelser i Flensborg, og en times tid senere ringer Lauritzen Rejser igen - denne gang beskyldes jeg for selv at have afbooket rejsen, hvorefter man tilsyneladende finder det plausibelt at jeg, trods afbestillingen, har pakket 2 biler og kørt 200 kilometer til et hotel som jeg allerede har afbooket!
Medarbejderen siger at han ikke gider diskutere sagen, han kan tilbyde en overnatning i Tønder eller Harislee eller vi kan vente i 5 timer på hotellet og håbe på at nogen ikke dukker op til de værelser de har booket.
På INTET tidspunkt i denne dialog modtager jeg en undskyldning - fra hverken hotel eller Lauritzen Rejser, kun en nedladende tone og beskyldninger.
Da ingen vil tage ansvar, og alle hoteller i byen er bookede, ender vi med at køre 200 kilometer retur igen, DYBT skuffede - men med en forsikring fra Lauritzen Rejser om at vi order detaljerne mandag 16/12.
I dag er det så mandag - og Lauritzen Rejser meddeler i en kortfattet mail at de vender tilbage tirsdag. De har åbentbart hverken travlt med at tage ansvar og finde en fornuftig løsning - eller med at betale mine penge tilbage!!!!
Mit råd må derfor være: Rejs ALDRIG med Lauritzen Rejser!
Opdatering: Jeg har nu talt med Lauritzen Rejser som har undskyldt og beklaget forløbet.
Der var sket en menneskelig fejl. som havde slettet vores booking.
Lauritzen Rejser har efterfølgende kompenseret vores udgifter for rejsen, køreturen og vores frokost, samt tilbudt os en ny rejse.
Alt er således bragt i orden - og vigtigst af alt har jeg modtaget en undskyldning og forsikring om at fejlen var deres - ikke min.
Dejligt at vi nu har fundet en god løsning:-)
Var inde på Lauritzen rejser's hjemmeside hvor vi fandt en lejlighed i Harzen som vi godt ville holde skiferie i. Ringede og bestilte - og fik - nøjagtig den vi havde set på. Papirer og kvittering ankom med posten dagen efter. Da vi ankom til lejligheden, vi kørte selv i bil og kom derfor sent, hang nøglen udenfor i en konvolut og alt var i orden og der var dejlig varme på i den pænt store lejlighed. Til gengæld opdagede vi så dagen efter, at vi rent faktisk havde fået en større lejlighed end den vi havde bestilt! Vi havde ekstra fået; et soveværelse - hvilket vi selvfølgelig syntes var dejligt og vi har da også kun været meget tilfredse med behandlingen - både her og i Braunlage. Tak for det.