Mijn jarenlange ervaring als klant van Lavendula is alleen maar positief. De medewerkers zijn altijd bereid om te adviseren, wat mij heel vaak geholpen heeft omdat er deskundigen op velerlei gebied w... See more
See what reviewers are saying
Bij al mijn bestellingen tot nu toe werden de producten zeer snel geleverd, alles keurig netjes ingepakt met een briefje erbij van degene die het pakje heeft ingepakt. Bij elke levering zat er een kle... See more
Heerlijk om al mijn favoriete merken bij 1 website te kunnen bestellen. Ook een aantal unieke merken, die ik nog nergens anders ben tegengekomen, ontbreekt niet. Zo kun je iedere bestelling weer eens... See more
Een fijn internetbedrijf. Door de snelle levering, zorgvuldige verpakking is er nog nooit iets misgegaan. Dat geeft vertrouwen dat ook via een internetbedrijf veilig en vertrouwd gewinkeld kan worde... See more
Company details
Information provided by various external sources
Lavendula Natuurdrogist
Contact info
Westerstraat 45, 1015LV, Amsterdam
- 020 4209140
- shop@lavendula.nl
- www.lavendula.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik ben uiterst tevreden over de levering van Lavendula.
Ik heb al vaker een bestelling bij natuurdrogist Lavendula gedaan en ben zeer tevreden over dit bedrijf. Het pakket ziet er erg verzorgd uit. De geleverde producten bevallen prima en voldoen aan wat er op de site aan informatie aangegeven wordt.
snelle levering
Ik zou op de site, wel de kleuren van de haarverf duidelijker willen zien.
Lavendula is the bestdula!
snelle levering, overzichtelijke site, goeie spullen en merken, prijskeuze prima en altijd leuke extra's bij de bestelling :)
Ik ben tevreden
Ja ik ben een tevreden klant.
Ik zoek een specifiek produkt en dat is altijd op voorraad.
Van harte aanbevolen
Al meerdere malen naar volle tevredenheid bij deze webwinkel besteld. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt, natuurlijk met biologisch afbreekbaar vulmateriaal, wat leuke samples erbij en snel geleverd. Het kan eigenlijk niet beter!
Snel, met zorg ingepakt. Voor herhaling vatbaar!
Snelle levering. De producten zijn met zorg ingepakt en het voelde als een kadootje omdat er nog proefmonstertjes inzaten. heel fijn. De volgende keer bestel ik weel bij Lavendula.
Snelle, zorgvuldige service!
Fijne producten, snelle service, mooi en zorgvuldig verpakt, altijd met extraatjes. Ik bestel nergens anders!
Perfect
Heerlijke spullen en verrast door de snelle levering en leuke extra's in het pakketje
snel en goed
De opdrachten worden snel en goed uitgevoerd.
Ook de wijze van betalen is prima niet via creditcard of andere methoden maar gewoon ouderwets overmaken.
Je kunt er van op aan dat de zending de dag er na in huis is in een perfecte verpakking.
Snel & Zorgvuldig
De levering is altijd snel. De producten zijn netjes verpakt en de ruime hoeveelheid aan monstertjes zijn passend bij de producten die ik bestel.
Geweldig!
Einde van de middag belde ik naar Lavendula om te horen of een aantal produkten op voorraad was. Omdat deze er waren heb ik direct besteld. De volgende dag, om half één werd het al bezorgd inclusief een aantal proefjes. Andere keren bestel ik mijn produkten in Duitsland en moet ik er een week op wachten. Deze service vind ik echt grandioos van Lavendula!
goede webshop
Lavendula heeft veel keuze, snelle en goede levering.
Leuk zeepje en proefmonstertjes bij de bestelling.
Prima webwinkel
Overzichtelijke webwinkel met zeer veel natuurlijke verzorgingsproducten, met goede en snelle levering.
Bestellingen worden als cadeautjes afgeleverd.
Het lijkt een flauwe advertentieslogan, maar lavendula levert echt heel snel, met substantiële aanbiedingen én goede korting. Daarnaast voegen ze altijd een paar leuke kleine dingen toe, zoals een zelfgemaakt zeepje en enkele proefmonsters .Voelt alsof je een cadeautje uitpakt!
Bijzonder aangenaam en betrouwbaar!
Verpakkingsmateriaal was recyclebaar, niet teveel en niet te weinig, toch gezellig gemaakt met wat extraatjes als samples voor oog, dag- en bodycreme. Artikelen zelf zijn ook een feest, heel fijn dus. Echt verwennen.
snel, accuraat en zonodig persoonlijk advies
Vanwege mijn allergie voor heel veel cosmetica ben ik op het internet op zoek gegaan naar een alternatief. Zo heb ik kennis gemaakt met Lavendula. Inmiddels bestel is ook haarproducten en vitamines. Bij de bestelling wordt altijd een lekker eigen gemaakt zeepje toegevoegd en enkele producten die getest kunnen worden (is voldoende om mijn allergie te testen).
In één woord geweldig!
De producten die Lavendula verkoopt zijn allemaal even goed en de service is geweldig. Snelle levering en erg fijn verpakt allemaal!
Geweldig
Groot assortiment, altijd behulpzaam. Koop hier al jaren en ben nooit teleurgesteld.
Altijd snelle afhandeling en direct contact als iets niet leverbaar is.
Prettige webshop, snelle afhandeling en verzending, altijd leuke monstertjes en kleine cAdeautjes. Altijd weer een klein feestje om te ontvangen. Zeer betrouwbaar.
supersnelle service
Hele goede service. Ik bestel al jaren bij Lavendula. Is er een misser bij de bestelling dan lossen ze het altijd op. Ben je iets vergeten kan je snel nog even mailen en ze stoppen het erbij.
Jammer dat jullie geen nieuwsbrief met aanbiedingen verzenden.
The Trustpilot Experience