Leopolds Rullegraes Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået ladt ca. 300 m2 rullegræs, hvor tidligere måsbefængt plæne blev fjernet og underlag rettet. De rykkede aftalen en uge frem, på grund af arbejdspres, MEN vendte tilbage til den oprindeli... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik uden problemer lagt ekstra kvm til en eksisterende ordre få dage inden levering. Bestilling og ordre behandling er til min fulde tilfredshed. Levering til aftalt tid. Chaufføren var venlig og imød... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Hævet pris for dårligere kvalitet

Prisen er hævet for et dårligere produkt.
Som erhvervskunde er det bare ikke godt nok. Kvaliteten skal som minimum følge prisen, hvilket ikke har været aktuelt i mit tilfælde.
Fik tilbudt en ny levering dagen efter, men takkede nej. For det første er der ingen garanti for bedre rullegræs ( så havde man vel leveret det til at starte med??) For det andet var opgaven planlagt til udførelse samme dag. Kan ikke bare sende medarbejdere hjem uden løn.
Æv oplevelse og bestiller ikke rullegræs igen, nemmere at så selv.

February 26, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Fik leveret rullegræs som var i dårlig…

Fik leveret rullegræs som var i dårlig stand. Det var skåret for tyndt og gik i stykker når man lage det, med det resultat at det fremstår som lettere hullet efter lægning. Jeg klagede og fik bare at vide at det må man forvente på denne årstid... vejret fejlede ikke noget , jeg er anlægsgartner.
bestilling og levering fungerede godt.

November 28, 2018
Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet og super levering

Har fået leveret græs i rigtig fin kvalitet, rullerne var fint skåret og pakket fint. Selve leveringen var også meget fin, super hjælpsom chauffør som selv lige kom med forslag til et bedre aflæsningssted, det kunne andre firmaer godt lære af. Det betaler sig bare at have egne chauffører!!!

October 13, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Tørt og svedet græs - ingen kundeservice!

Jeg har modtaget en ordre fra Leopold Rullegræs på 170 kvm græs.
Da vi fik græsset var det knastørt og svedet og mange af banerne var meget skæve og i meget forskellig tykkelser. Jeg har selvfælgelig billed dokumentation for dette.
Jeg har derfor skrevet en mail til dem som jeg tålmodigt har afventet svar på. De har dog ikke svaret, hvorfor jeg nu har mistet tålmodigheden med dem.
Jeg har foreslået at de refunderer halvdelen af beløbet, men det har de som sagt ikke svaret på.

May 24, 2018

100% i orden.

De rykkede aftalen en uge frem, på grund af arbejdspres, MEN vendte tilbage til den oprindelige aftale og fik udført arbejdet til tiden.
Søde og venlige folk, arbejdede som heste hele tiden og har lavet et fint resultat.
Kun anbefalinger herfra.

May 22, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Vi fik leveret dødt og vissent græs...

Vi har lige fået lagt rullegræs fra Leopold i vores have, men vi er på enhver måde kede af hvordan det ser ud. Det blev lagt mandag eftermiddag, og vi påbegyndte vanding af græsset allerede indenfor en time af at havemanden gik. Vi vander græsplænen en time af gangen, to gange om dagen, og vi er meget påpasselige at vi tilgodeser alle hjørner og kanter.

Ikke desto mindre, så så græsset allerede om morgenen træt og kedeligt ud, og det synes nærmest at have mistet en del farve.
Vi fortsætter tro vandingen men allerede onsdag aften står det klart for os, at det kun er blevet værre. Vi kontakter vores havemand om torsdagen – fortsætter med at vande – og han fortæller os nu, at Leopold påstår at det skyldes for dårlig vanding. Leopold skulle endda have inspiceret vores have i dag.

Vi forstår bare ikke, hvordan det kan være tilfældet. Vi har brugt en masse penge på at udlægge harpet muldjord, så græsset havde de bedste muligheder for at overleve, og vi har vandet græsset i en time to gange dagligt. Det kan simpelthen ikke passe.

Dertil kommer det, at det ikke bare er visne pletter hist og her, som man ville forvente ved ringe vanding. Der var store dele af græsplænen, som så noget livløs ud, allerede da det blev lagt og alt det er nu fuldkommen vissent, som om det intet vand overhovedet havde fået – stik imod hvordan virkeligheden ser ud.

Tilmed er der utallige områder, hvor græsset er vissent/tæt på, som på urimelig vis passer til kanten på græsset – en bane af græsset kan være pletvis grøn, hvor banen ved siden er er fuldkommen vissen. Kontrasten imellem banerne er som dag og nat, og jeg nægter at tro, at noget velmenende menneske kan bese vores græsplæne og erklære, at det skyldes manglende vanding.

Vi har nu brugt rimelig mange penge, og vi har fulgt alle de vejledninger der står i deres brochure, så derfor er det meget smertefuldt at få en så kynisk udmelding fra Leopold, når alle tegn peger på, at græsset ikke har været i det bedste helbred da det blev leveret – noget vores naboer også påpegede, da de sammenlignede vores nyligt udlagte græs, med de som de også selv lige har fået leveret/lagt fra Amager Rullegræs.

May 18, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Fik leveret 100 KVM Rullegræs af …

Fik leveret 100 KVM Rullegræs af jordens mest hjælpsomme og sødeste chauffør. Der har været en service som kun de færreste firmaer praktiserer. Plænen er rullet ud og vi er simpelthen så glade for hele forløbet, lige fra vi lagde ordren til leveringen. Tusind tak for sublim kundeservice. 😊

July 27, 2017

Elendig kundeservice

Vi fik rullegræs til små 400m2. Ca 20m2 var rigtig dårligt og kundeservicen efterfølgende var helt hen i skoven og årsag til at jeg ikke vil anbefale at handle med Leopold! Det er muligt at der er en grund til at græsset var dårligt og at det kunne have været undgået, men i så fald var der ikke tilstrækkelig instruktion! Det ville have været nemt og billigt for Leopold at imødekomme med en løsning som ville have fået mig til at give dem 5 stjerner!

June 21, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Stor ekspertise og meget venlig efter service.

Har købt rullegræs hos Leopold for små 2 år siden og har været meget tilfreds med levering og kvalitet. Ringede så idag for at få lidt råd ang. udjævning af plænen da den er sunket mange steder. Leopold tog sig rigtig god tid til at svare og forklare, det var helt tydeligt at jeg snakkede med en mand som har stor passion for græs. Tak for alle de gode råd, det var kundeservice i topklasse.

Kan give rådet videre her, hvis plænen er ujævn/sunket er rådet at fylde huller op med sand dog Max 0,5 cm af gange, ret ud med rive og vent herefter 1 måned før du kan gentage processen. Skal gøres på tør plæne med tørt sand.

Ujævn plænen har intet med rullegræsset at gøre men dårlig forberedelse inden jeg lagde det ud.

Kan anbefale alle at købe græs hos Leopolds

April 27, 2016
Rated 4 out of 5 stars

God kvalitet.

Jeg stod og skulle bruge rullegræs, og da jeg skulle have en til at hjælpe mig med at ligge det, skulle det bruges på en bestemt dag.
INGEN andre firmaer kunne gøre dette, uden at tage mer-betaling, men det kunne leopold.

Der var dog noget rod med levering, så de skrev en uge før at de kom med det, men efter en kort samtale, var fejlen rettet.

Vi er meget tilfredse med vores køb, og den service vi fik, hos leopold.

August 8, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Super service og Verdens klasse kvalitet

Jeg kan kun anbefale Leopolds Rullegræs. Fik i december 2014 lagt rullegræs af Mr. Leopolds selv. Han kom med gode råd og vejledning til hvordan man enkelt får en flot græsplæne. Vi har nu den flotteste, tætteste og snore lige græsplæne man kan forstille sig naturligvis uden ukrudt og små sten. Leopolds rullegræs er billigt, godt og flot.

April 29, 2015

Trist oplevelse

Skulle kun bruge 27 m2 rullegræs og fik 3 m2 ekstra u/b - det lyder jo meget godt.....men....
Alle 30 m2 var flænset og de fleste af banerne var ikke hele. Det tog en evighed at lægge de 27 m2 græs, da der næsten ingen rette sider var - stort set alle baner måtte skæres til for at få rette sider. Det virkede som om at græsset var taget fra en rabat ved motorvejen med en gravemaskine.
Vi ringede selvfølgelig og beklagede os, og har også sendt mange fotos af de halve og flossede græs plader - men har aldrig hørt fra dem. Dårlig service. Man køber rullegræs for at lette arbejdet, men her fik jeg sgu nok at se til - øv.

October 15, 2013

Take a closer look