Fantastisk god kundeservice med hurtig svar og god hjælp, og udover det bare et virkelig flot smykke. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller et smykke herfra. Kan kun anbefales!
See what reviewers are saying
Utrolig venlig og serviceminded! Jeg sendte billeder af fodaftryk der var rigtig gode og håndaftryk der var knap så gode (da en lille babyhånd helst vil være lukket hele tiden). Men kæmpe tak til... See more
Super god og personlig service. Jeg var i tvivl om, hvilke billeder, der ville være bedst til en gravering, hvor Emma hjalp mig. Derudover fik hun mig fortalt, hvordan jeg præcis skulle bestille for... See more
Super fine, personlige smykker. Jeg har købt to forskellige halskæder med børnenes fingeraftryk og en yderst personlig halskæde til en gave. Jeg er helt sikker på, at modtageren vil elske den også. V... See more
Written by the company
Tidsløse og trendy smykker ✨
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Lindebæk smykker. Virkelig pæne smykker, hurtigt sendt med post alt i alt en rigtig god opleves og vil helt klart anbefale at shoppe hos dem. Jeg var også så heldig at få en lille håndskrevet hilsen fra den hvor i de ønskede mig en god sommer. 5 ud af 5 stjerner fra mig. :D

Spild af penge
Redigeret efter Lindebæks smykker svar:
Kan ikke anbefale disse smykker.
Jeg fik en ring i gave af min søster, hvor guldbelægningen forsvandt efter nogle dage. De har tilbudt en ny ring. Dog mente de først, at det var naturlig slitage for guldbelagte ringe. :-)
Det samme skete for min søsters ring, som hun havde haft i 1,5 måned. Den samme ring som min. De mener, at det er normalt, at guldbelægningen begynder at forsvinde efter 1,5 måned, da det er naturlig slid ifølge dem. Derfor blev min søster ikke tilbudt en ny ring. Dvs. deres smykker holder til at vare ca. 1,5 måned?
Vi har fulgt alle råd i forhold til guldbelagte smykker. Vi har aldrig haft disse problemer med andre smykker, som er guldbelagt. :-) Herudover er deres kundeservice ikke særlig professionelt.

Kan kun anbefales!
Super fine smykker og fik dem leveret hurtigt! De bedste anbefalinger herfra!

Øreringe
Rigtig fine øreringe i høj kvalitet! Bestilte dem fredag og de kom onsdag. Vil helt klart købe derfra igen i fremtiden :)

Reply from Lindebæk smykker
Pengene blev trukket inden afsende
Pengene blev trukket inden afsende, da man kontaktede dem på mail da der ikke var noget tlf. nr. var det et flabet svar med stavefejl.
Det tager lang tid for dem og sende ens pakke.

Reply from Lindebæk smykker
Smykkerne er som forventet og hurtig og…
Smykkerne er som forventet og hurtig og god levering

Godt produkt!
Godt produkt!
Rigtig glad for mine nye øreringe som er af god kvalitet, til en god pris😃

Det kom super hurtigt
Det kom super hurtigt, selv på helligdag og weekend. Så fine til en menneskelig pris :)

Reply from Lindebæk smykker
De var super hurtige og gode
De var super hurtige og gode, det eneste dårlige der var fra DAO’s side😀

Reply from Lindebæk smykker
Hurtig levering og god kvalitet!
Det var en super god oplevelse at handle med Lindebaeksmykker. Det var en hurtig levering kun 2 dage! Det er super fin kvalitet og meget holdbart! De får hele tiden nye rigtigt flotte smykker og glæder mig til at handle endnu mere med Lindebaeksmykker.