Super hurtig levering! Jeg bestilte et dåbsbånd til min søn, samt sløjfe-elastikker og en stor sløjfe til min datter i lyseblå. Jeg er særligt vild med at farven på elastikkerne og sløjferne matcher f... See more
See what reviewers are saying
Fin og overskuelig hjemmeside, rimelige priser og hurtig levering. Købte bla. En dåbssløjfe, og fik den fineste lille pakke, i silkepapir, med et "personligt" tillykke med dåben kort, og et lækkert l... See more
Super betjening. Vi havde en fejl kommunikation hvor Charlotte sender mig en sløjfe i den forkerte farve, det rettede hun lynhurtigt op på og jeg skulle ikke engang sende den forkerte sløjfe retur.... See more
Company replied
Tilfreds og glæder mig bare til lille manden. Skal døbes. Båndet er så flot. Og elsker at jeg kunne få en suttesnor der matcher. Jeg glæder mig til at vi skal bruge det. Og elsker det store farve udva... See more
Company details
Written by the company
Når man arbejder med med børn og børnetøj er man i den grad bevidst om, at verden gør videre og er dyrbart, et sted vi skal passe godt på. Tøjet og hårpynten fra Little Wonders er skabt ud fra visionen om, at hverdagen, og hver dag, skal være noget særligt. At skønhed og smukke produkter løfter sindet og forfrisker sjælen. Tøjet er skabt ud fra en poetisk stil og det er vigtigt at det skal være skabt i det rigtige materialer og være behageligt at være på, så det inspirerer til leg og udvikling. Vores hårpynt er skabt ud fra ideen om, at det skal passe til garderoben på alle årstider, så det kan skabe sjov og variation.
Bøgeskovvej 5, 3490, Kvistgaard, Denmark
- salg@littlewonders.dk
- www.littlewonders.dk
No recent history of asking for reviews
Virkeligt god kundeservice
Virkeligt god kundeservice, selv ved mindre fejl i levering får man hurtig svar og finder en fælles, god løsning. Jeg vil ikke tøve med at handle her igen
Super service.
Altid net at finde ud af deres hjemmeside, og hurtigt levering.. Samt de har så meget sødt tøj til de mindste :D
Hurtig levering og god og personlig…
Hurtig levering og god og personlig kundeservice :)
Fantastiske varer og flot service
Little Wonders har de allerfineste varer til fine priser, og jeg fik en fremragende og super behagelig og hyggelig service, da jeg ringede med en forespørgsel. Derudover ankom min pakke dagen efter bestilling, hvilket bare er skønt!
Handl endelig hos Little Wonders!
Det fineste tøj
Det fineste tøj med det sødeste lille skumjordbær til den søde tand.
Virkelig god service og skønne varer og ikke mindst hurtig levering.
Hvis ikke det fortjener 5 stjerner, så gør ingen!
Købte "bare" bånd og sløjfe til dåb, men fik en fin lille personlig hilsen og et et lille stykke snolder.
Så god service ☺️
Og dejlig overskuelig hjemmeside.
(Måske man bare skulle tænke over 'pige og drenge' farver på dåbsbånd. Købte selv et bånd i en 'drenge' farve til min datter.)
Det fineste tøj og rigtig god service
Jeg har modtaget min pakke fra Littlewonders, og tøjet er bare så fint og i en lækker kvalitet. Der var et spørgsmål til en varer, hvilket jeg meget hurtigt fik svar på. Kan kun anbefale, at handle der!
Fantastisk virksomhed
Fantastisk virksomhed, med smukke produkter og en skøn service.
Helt fantastisk sød og hjælpsom
Helt fantastisk sød og hjælpsom, vi havde en korrespondance frem og tilbage ang. en vare og der blev hurtigt svaret. Udover det virkelig god kvallitet på tøjet! Kan varmt anbefales
Fantastisk service!!
Havde der været flere stjerner, skulle du også have haft dem! Jeg skrev til Charlotte og spurgte til et bestemt dåbsbånd. Hun svarede hurtigt og det lykkedes os på meget kort tid at få det smukkeste bånd hjem inden dåben :-) Der var endda lidt lækkert med i pakken :-D Så jeg kan kun anbefale alle at handle med hende! Mvh. Carina
Tilfreds
Tilfreds og glæder mig bare til lille manden. Skal døbes. Båndet er så flot. Og elsker at jeg kunne få en suttesnor der matcher. Jeg glæder mig til at vi skal bruge det. Og elsker det store farve udvalg
Intet mindre end 5 stjerner herfra:)
Intet mindre end 5 stjerner herfra:)
Tøjet er super lækkert og servicen er helt i top...Jeg er i hvert fald fast kunde fremover:)
Intet mindre end fantastisk
Intet mindre end fantastisk
Alt deres tøj og tilbehør er så lækkert og deres bloomers er fantastiske!
Kvaliteten taler klar for sig selv, der holder så flot I vask. Jeg har flere suttesnore bla de er over et år gamle og er stadig som nye.
Hurtig levering og super kunde service.
Handler klart her igen
Hjemmeside med yndigt hårpynt
Jeg har modtaget det fineste hårpynt og suttesnore. God service og hurtig levering.
Hurtig levering, super lækre varer til fornuftige priser! Jeg vender helt klart tilbage <3