Jeg kom til Dorthe efter henvisning fra en hudlæge, da jeg i lang tid havde lidt af smerter under gang i fodens trædepude. Dorthe, med enestående følsomhed og empati, tog imod mig med kort vars... See more
See what reviewers are saying
Alletiders behandlingssted😃
Company replied
Dorte er den dygtigste og mest omhyggelige fodterapeut jeg nogensinde har kommet hos. Hun er yderst professionel og dygtig til sit arbejde men også utrolig sød og snaksaglig. Lokationen er perfekt... See more
Dorte er en dygtig og omhyggelig fodterapeut. Mine fødder føles som baby fødder hver gang jeg har været hos Dorte. Herudover mødes man altid af et ægte smil, helt op i øjnene. Jeg er kommet hos Do... See more
Information provided by various external sources
Velkommen til Lucky-feet, siden hvor jeg vil vise billeder fra klinikken, skrive om tilbud og nye tiltag, svare på spørgsmål og give gode råd om fodpleje
Amerika Plads 8A, 2100, København, Denmark
- www.lucky-feet.dk
En livsændrende oplevelse hos Lucky-feet
Jeg kom til Dorthe efter henvisning fra en hudlæge, da jeg i lang tid havde lidt af smerter under gang i fodens trædepude. Dorthe, med enestående følsomhed og empati, tog imod mig med kort varsel.
Med en utrolig nænsomhed og imponerende professionalisme fjernede hun lag af hud, fandt en fremmed genstand (glas), der sad fast, og fjernede den med stor dygtighed. Lettet var øjeblikkelig!
Ud over den målrettede behandling gav Dorthe mig en livsændrende anbefaling om speciallavede indlægssåler, forklarede vigtigheden af støtte til foden og henviste mig til en familievirksomhed, der specialiserer sig i at lave skræddersyede såler.
Der er ingen tvivl om, at hun er en professionel på allerhøjeste niveau, der ikke kun tilbyder behandling, men også langsigtede løsninger.
Jeg anbefaler hende varmt!
Jeg har været klient hos Dorthe i en…
Jeg har været klient hos Dorthe i en del år efterhånden. Hun er den bedste fodterapeut, jeg har prøvet. Og jeg har ellers forsøgt at finde en klinik tættere på, hvor jeg bor, men hver gang vender jeg tilbage til Dorthe, for hun er bare den dygtigste og grundigste af alle, jeg har prøvet og hendes klinik er lækker og fin at komme i. Min fødder har det så godt efter hendes behandling og jeg svæver afsted. At hun også er super sød er et ekstra plus <3. Jeg kan på det varmeste anbefale Dorthe og hendes behandlinger. De er værd at køre efter.
5 store stjerner.
5 store stjerner.
Dorte er en fantastisk fodterapeut. Super professionel, dygtig, grundig og så samtidig utrolig sød. Kan kun varmt anbefale hende.

Reply from www.lucky-feet.dk
Fantastisk god oplevelse hver eneste…
Fantastisk god oplevelse hver eneste gang. Lækker klinik og altid meget hyggeligt at komme der.

Reply from www.lucky-feet.dk
Skøn klinik for fusserne !
Kommet hos Dorte i flere år og har kun rosende ord! Svæver afsted på fusserne efter skøn og professionel fodbehandling 😃
Oveni behandlingen er det altid hyggeligt at komme hos Dorte, hvor man mødes af smil, varme og hygge 🤩

Professionel og behagelig oplevelse
Sidder igen i Dorthe’s stol og får den dejligste behandling - jeg føler mig tryg og mine fødder bliver så fine.👣👣👣

Reply from www.lucky-feet.dk
Super god og professionel behandling
En fantastisk god og professionel behandling - jeg har været trofast kunde i mere end 8 år - det siger alt - kan kun anbefales

Reply from www.lucky-feet.dk
Virkelig god og professionel…
Virkelig god og professionel behandling. Har været kunde hos Lucky-feet gennem flere år og det har altid været en super god oplevelse som jeg ser frem til hver gang. At Dorte samtidig er en meget behagelig person gør bare oplevelsen endnu bedre.
Kan klart anbefale Lucky-feet.

Reply from www.lucky-feet.dk
Er kommet hos Dorte i mange år og er…
Er kommet hos Dorte i mange år og er så glad for at komme her - hun er super dygtig og meget omhyggelig. Er altid klar til at hjælpe hvis man har et akut problem.

Reply from www.lucky-feet.dk
Når dine fødder fortjener det bedste
Jeg har været kunde hos Lucky Feet siden 2019 - ALTID med et fantastisk resultat. Dorte er ikke bare super sympatisk og empatisk men også verdensklasse fodterapeut.

Reply from www.lucky-feet.dk
Dorte er en dygtig og omhyggelig…
Dorte er en dygtig og omhyggelig fodterapeut.
Mine fødder føles som baby fødder hver gang jeg har været hos Dorte.
Herudover mødes man altid af et ægte smil, helt op i øjnene.
Jeg er kommet hos Dorte hver måned i de sidste 6 år. Dermed har jeg også oplevet mennesker, som er kommet der. Alle behandles med samme imødekommende facon - uanset herkomst, sprog mm.
Jeg kan kun varmt anbefale at få ordnet fødder hos Dorte - Lucky Feet, Østerbro
Skønneste fodbehandling
I dag har jeg endnu en gang været til skøn behandling hos Lucky Feet. Mine fødder føles bedre og bedre for hver gang jeg får behandling og jeg går altid derfra på svævende fødder. 😊 Udover at behandlingen er skøn så er Dorte også skøn, hun er yderst professionel og kompetent og samtidig altid hyggelig at snakke med. Lucky Feet kan varmt anbefales.
Jeg har Lucky feet👣
Hun er yderst professionel og dygtig til sit arbejde men også utrolig sød og snaksaglig. Lokationen er perfekt - tæt på s-tog, metro og bus og lokalet er lyst og indbydende.
Jeg går altid derfra med et smil på læben og smukke fusser og vil anbefale ALLE der skal have ordnet fusser, at besøge Dorte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk klinik
Dorte er ikke blot en virkelig dygtig behandler, men også fantastisk sød, sjov og lydhør og sætter mig som kunde i fokus. Glæder mig allerede til næste gang :)
Helt fantastisk
Jeg kan varmt anbefale dorthe
Jeg kan varmt anbefale dorthe! Hun giver den bedste service og mine fødder bliver så fantastiske bløde ❤️ Rent terapi
Grundig behandling
Grundig behandling, fantastisk sted & super sød og dygtig behandler. 5 stjerne til Lucky Feet 🌟
Helt fantastisk sted
Helt fantastisk sted, Dorte er rigtig sød, imødekommende og dygtig.
Lucky feet kan varmt anbefales. :D