jeg har købt 3 t-shirts fra ichi (meget billigere end i butikkerne), ballerinaer fra Dixie, og en kjole fra Gloal femme plus et par jeans. Købte det mandag formiddag, fik allerede varerne dagen efter.... See more
Luxgirl.dk
See what reviewers are saying
Jeg bestilte en fed taske, og et par fede mat - sorte ballerina sko for kun få dage siden. Der var hurtig levering, fed sko æske, og lækkert med små prøver på cremer osv. Skoene viste sig dog desværre... See more
jeg bestilte en par ballerinaer, et tørklæde og hårpynt torsdag og fredag morgen havde jeg pakken i hænderne, det er da service i topklsse:) og at de dejlige mennesker så ligger lidt ektra ting i... See more
Lettere bliver det ikke! På Luxgirl kan du med enkelt klik købe drømmekjolen - slut med at løbe fra butik til butik, mase sig igennem menneskemængder og vente i evigheder på ekspedition. Det er he... See more
Company details
Vestergade 5, 8723, Løsning, Denmark
- kundeservice@luxgirl.dk
- www.luxgirl.dk
People also looked at
Fantastisk!
Jeg købte en hue, og kun få dage efter fik jeg en pakke med mit navn og to søde blomster tegnet derpå leveret til døren - fantastisk! Aftenen, hvor jeg bestilte huen, skrev jeg et spsm. vedr., hvad huen var lavet af, og allerede den næste dag havde I svaret på mit spsm. - fantastisk! Jeg har haft en god oplevelse med at handle hos Jer, og alt i alt synes jeg, at det har været FANTASTISK! Noget jeg helt klart vil anbefale til andre. Fantastisk.
super, super, super!
det er nemt at bestille, og pakken kommer bare så hurtig frem! :)
- men synes der mangler oplysninger mht hvis man ønsker at retunere noget.
perfekt service ;)
Jeg købte to lækre bluser og fik dem 2dage efter jeg havde bestilt dem.
Synes at servicen er super god og man får hvad man har betalt for. Jeg vil gerne anbefale det her til andre da man virkelig
kan stole på hvad Luxgirl skriver mht leveringen ;)
God og hurtig levering
Jeg købte et bar ballerina og to tørklæder, jeg synes ikke helt tørklæderne levede op til det billeder viste på nettet, så derfor sendte jeg dem tilbage.
Skoene er jeg dog glad for og der var hurtig levering i løbet af to dage.
Super Service
Jeg bestile en taske, og inden for 3 dage var den der. Det synes jeg bare er super fedt. Ingen skrammer eller noget, også lå der 2 tyggegummier nede i pakken, det var jo bare dejligt.
Hjemmesiden er meget nem at finde rundt i og det er en god hjemmeside - 5 stjerner!
Jeg bestilte en taske. Den kom hurtigt frem - flot indpakket - ingen problemer. Skønt !
Forrygende service
Jeg bestilte nogle t-shirts hos Luxgirl. Jeg var desværre ikke hjemme, da pakken kom med Post DK, så jeg gik ned på postkontoret dagen efter for at afhente min pakke. Til min store overraskelse havde Post DK mistet min pakke, og da der kun var tale om en brevforsendelse, nægtede Post DK at erstatte mit køb. Jeg ringede efterfølgende til Luxgirl for at orientere dem om situationen, således at Luxgirl kunne fremsende ordren igen, såfremt pakken blev tilbagesendt. Den meget serviceorienterede mand i telefonen fik ondt af mig, da jeg tænkte, pakken var gået tabt, og han tilbød - uden beregning - at fremsende en ny ordre. Det synes jeg, er så god service - især taget i betragtning at Luxgirl rent faktisk ikke har det juridiske ansvar for pakkens fremkomst. Jeg har dags dato modtaget mine t-shirts. Så top karakter til Luxgirl! Giver Luxgirl mine varmeste anbefalinger!
Perfekt levering
Bestilte toppe og bluser - syntes ligepludseligt at det var blevet super koldt i danmark og skulle bruge lidt nye toppe, undertrøjer mm. - og når mna nu har bestilt kan det næsten kun gå for langsomt. Til stor forøjelse gik det bare super hurtigt og alt kom i beste stand og pænt pakket ned.
TAK :)
Perfekt
Jeg tror aldrig at jeg har oplevet noget hurtigere. Den ene dag bestiller jeg - dagen efter står posten med pakken. Fantastisk service.
Kanon hurtig levering
Jeg synes luxgirl.dk's hjemmeside er nem at finde rundt på og de havde den vare, jeg søgte. Jeg sendte dem endda en mail, da jeg ikke kunne bekræfte min ordre og fik et svar allerede efter en time.
Min pakke kom allerede dagen efter med posten, så meget meget hurtigt levering. Jeg kan kun anbefale luxgirl.dk!
Har købt 2 trøjer og 2 tørklæder som altsammen lever op til forventningerne og super hurtig leveringstid.
Godt produkt
Jeg har købt et armbånd og et tørklæde som jeg er fuldt ud tilfreds med ;)
LUXGIRL.DK - Super GOD hjemme side!!
LUXGIRL er en super god hjemmeside!
Luxgirl.dk er en fantastisk side, jeg villle klart fortrække denne side, da det er både hurtigt og billigt, og så er det mega! fedt at der er gratis levering hvis man køber for mere end 500! ;P kom så piger og Drenge, nu skal vi på storkøb er i med?... xD Jeg synes helt klart at LUXGRIL.dk skal have 5-STJERNER!
Hurtig levering og RIGTIG god service
Hurtigt levering - beskriver sig selv meget godt :)
Der udover havde jeg en reklamationsvare, som jeg skulle sende return - dette var ikke noget problem og fik rigtig godt service da jeg snakkede med dem. Endvidere sendte de mig en ny vare samt porto til at sende den anden vare retur!
Rigtig god side, hvor man finder mange fede vare :)
Hvis ikke du allerede har shoppet rundt på LUXgirl - så sku du ta at prøve det :)
Fabilous:D
Min veninde købte noget make up herinde, og sagde det bare var super, men hendes anden veninde sagde at de aldrig fik hva de skulle have, men da det så kom, var der alle mulige pappire om brugsanvisning hehe som om hun ikke vidste hvordan man bruger make up(det grinede vi af i lang tid,)
Nå men har aldrig selv købt her før, men syns jeg lige skal overveje at købe en mundkurv, de fleste ville nok tænke om jeg havde ne hund, og hvorfor jeg ik bare går i en dyrehandel, men tro det eller ej det er til mig. snakker for meget.
Men super fedt side. Bliv ved.-
Jeg købte 2 lækre vinter huer, rigtig lækker kvalitet til en fin pris . det samme gælder halstørklæde og øreringe.
bestillingen var nem og leveringen var hurtig.
Der bestille jeg gladeligt fra igen.
Ødelagt armbånd
Jeg havde bestilt et armbånd med elastik. Da armbåndet kom frem, var elastikken knækket.
Købte nogle tørklæder / halstørklæder og et par Customized t-shirts.
Fra dag til dag levering så ikke en finger at sætte på det.
Det eneste var at den ene t-shirt jeg havde bestilt skulle være stribet - fik en ens farvet. Men pyt - den kan da oss bruges...:o)
Jeg har købt en taske og pung til min datter i fødselsdagsgave. Jeg bestilte i torsdags den 1/10-09 og lørdag den 3/10-09 var det med morgen posten. Tasken kostede 449kr og pungen 80kr så derfor betalte jeg ikke forsendelse.
Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos LUXGIRL.