Fantastisk lille perle i smukke omgivelser. Vi overnattede på hotellet og fik en 6 retters menu med vin. Alle retterne var sammensat helt sublimt og delikate og smukke. Ind imellem retterne fik vi s... See more
See what reviewers are saying
Vi har brugt Lyng Dal til vores bryllup og navnefest for vores ene dreng. Vi elsker også at komme og spise hos dem og man føler altid man er en helt speciel gæst. Jeg har ikke prøvet mange sted... See more
Den 9/8 25 holdt vi vores guldbryllup på Lyng Dal. Det var det bedste sted, vi nogensinde har holdt en fest. Fra vi ankom i en veteranbil og fik serveret velkomstglasset på P-pladsen, til vi alt for s... See more
Vi besøgte for anden gang hotellet. Vi havde bestil to overnatninger med hhv. sæsonmenu og klassisk menu, og var spændte på, om opholdet kunne leve op til vores tårnhøje forventninger. Det kunne de... See more
Company details
Ryesgade 33, 8680, Gl. Rye , Denmark
- lyngdal@lyngdal-hotel.dk
- www.lyngdal-hotel.dk
No recent history of asking for reviews
Fantastisk mad
Fantastisk mad. Personalet brænder for at frembringe super lækkert mad.
Fantastisk mad, hvor der er tænkt over smagsnuancer, variation og skønhed.
Tak for 2 super dage
Tak for 2 super dage. Lige fra flot opdækket morgenbord, med masser af hjemmelavede lækkerier til 6 retters sæson menu om aftenen. Skønne tjenere hele vejen igennem og hyggelige værelser, hvor vi også kunne tage vand og juice med på golftur. Vi kommer helt sikkert igen.
Fantastisk perle i det jyske, uovertruffen mad & service!
Vi var forventningsfulde da vi havde læst positivt om stedet, men hold nu fast en fantastisk restaurant. Maden var super lækker og både veltilberedt med dejlige smage og også sindsygt flotte serveringer. Vinen og mosten er totalt afstemt i forhold til maden, og service/betjening var virkelig afslappet, rolig og udsøgt på alle måder. Vi havde børn med, hvor den ene har Cøliaki (Glutenintollerance) og den service der var i forhold til hendes allergener var ud over det sædvanlige. Der blev disket op med det ene lækre alternativ efter det andet og børnetallerknerne har vi aldrig set flottere og vi har virkelig prøvet mange restauranter rundt om i landet. Vi kan på alle måder anbefale stedet, som også har den mest hyggelige baghave, hvor der er underholdning til børnene bl.a. trampoliner og den sødeste og flotteste køkkenhave med egen lille dam. Vi kan næsten ikke give dem roser nok og kommer helt sikkert tilbage - Kunne vi give 10 stjerner havde vi gjort det alle sammen inkl. børnene :o)
Lyng Dal er er fantastisk sted
Tusind tak til Anita og resten af holdet på Lyng Dal ved arrangementet i lørdags. Det hele var helt igennem fantastisk. Mad i gourmet topklasse, ligeledes betjeningen, fuldstændig for kunderne. I imødekom alles ønsker og behov. Og jeg fik følelsen af, at I virkelig var en del af festen - på trods af, at I naturligvis holdt den professionelle afstand.
Den beste betjening jeg til dato har oplevet!
Er lige kommet hjem fra den hyggeligste aften, hvor vi spiste på Lyng Dal i Gl. Ry. Sikke en fantastisk betjening, fabelagtig service, hyggelige omgivelser og maden var sublim. Der kommer vi meget gerne igen. De får vores allervarmeste anbefalinger ⭐⭐⭐⭐⭐
Sæsonophold.
Sæsonophold.
Kan kun bakke op om de fine anmeldelser der om dette sted. Man føler sig hjertelig velkommen så snart man er træder ind af døren, et gennemført ophold med fremragende mad & vin, m.m., gode værelser og skøn morgenmad, alt serveret af det meget gæstfrie og profesionelle personale. De varmeste anbefalinger herfra. Thomas
Gastronomisk perle med en skøn beliggenhed
Sjældent har man oplevet et sådant pragtfuldt ophold. Med et højt gastronomisk niveau, baseret på lokale og årstidsbestemte råvarer, smukt anrettet, og hertil vin/drinks perfekt doseret og tilpasset retterne, gjorde oplevelsen uforglemmelig. Et meget venligt, hjælpsomt og utroligt professionelt personale løftede oplevelsen op på det øverste trin på skalaen.
Vi overnattede i et dejligt værelse med den smukkeste udsigt over lyngbakkerne i Gl. Rye.
Opholdet sluttede med en lækker morgenmad, sammensat af lokale råvarer.
Vi kan kun give denne gastronomiske perle, med den skønne beliggenhed, vores varmeste anbefaling. På gensyn!
Anne Margrethe Philipsen og Tom Petersen.
Tak for en uforglemmelig oplevelse
Tak for en uforglemmelig oplevelse. I har fået skabt et team hos jer, hvor alle arbejder sammen om at give gæsterne den bedste oplevelse. Fra start til slut følte vi os både set og hørt med så meget nærvær og opmærksomhed som vi sjældent før har oplevet. Vi var 7 venner afsted med forskellige ønsker til vin, øl, saft m.m men alt kunne lade sig gøre. Så TAK for meget veltilberedt mad, hvor der virkelig er kræset for smagen og anretningen. Vi havde heldigvis booket et værelse, så vi næste morgen kunne nyde den dejlige morgenmad med masser af lækkert hjemmelavet tilbehør. Igen om morgenen blev vi mødt med godt humør, af en fantastisk medarbejder der bare gjorde alt for at vi igen skulle føle os godt tilpas. Bestemt ikke sidste gang vi kommer.
Fantastisk lille perle
Fantastisk lille perle , utroligt lækkert mad , alt var med skønne råvarer og skønne urter fra haven ,dejlig betjening. Skønt værelse og morgenmad i top klasse . Tak for en dejlig oplevelse....

Reply from Lyng Dal Hotel og Restaurant
Lokal gomeresturent i verdens klasse
Det er den mest inspirerende madoplevelse jeg har fået i hele mit liv, jordnær, eksklusiv, lokal udover alle grænser, og noget af det mest servicmindede personale jeg nogensinde har oplevede.
Takker for en vidunderligaften!
Kommer hjertens gerne igen !!

Fuldstændig skøn aften.
Fuldstændig skøn aften.
Vi var seks afsted på firmafrokost, og alt var super. Dejligt med muligheden for at vælge vin, øl og mostmenu til deres dejlige retter. Alle tjenerne var fantastiske og forklarede passioneret om alt fra A-Å. Hertil serveret med et smil og et par jokes med på vejen.
Kæmpe anbefaling herfra. Vi kommer bestemt igen!

SÅ skøn oplevelse!
Hvis jeg kunne give dobbelt op på fantastisk service, så havde jeg gjort det uden at blinke! Sjældent oplevet mage. Et kæmpe tak for at give os den dejligste oplevelse!
Beliggenheden i min barndomsby er tæt på den smukkeste i det danske land, og vi følte os så velkomne. Vi kommer uden tvivl igen - og gerne med jævne mellemrum ;)

Magisk
Modtagelsen var varm og venlig. Servicen helt i top. Vi fik tilbudt, at få båret kufferter op på værelset. Vi fik ro og tid til at flytte ind på værelserne, gå en tur i den store skønne have og hilse på katten og ænderne.
Der blev kræset om os hele aftenen med lækre små anretninger af hjemmelavet knas og overraskelser, gode vine og fortællinger om maden imellem serveringerne. Der blev taget hånd om alle forespørgsler og den usikre fik en støttende arm til toilettet.
Værelserne var rene og i god stand og der var alt hvad der skulle til for at man kunne føle sig velkommen og godt tilpas.
Morgenbordet var fint anrettet med mange små hjemmelavede anretninger.
Vores fødselsdagsselskab var 8 personer i alderen 26-89 år.
Hvis man ønsker et behageligt ophold med afslappet atmosfære i smuk naturskønt område, så er Lyng Dal stedet.

Reply from Lyng Dal Hotel og Restaurant
Vi vil gerne give vores bedste…
Vi vil gerne give vores bedste anbefalinger af Lyng Dal Hotel og Restaurant. Vi havde det skønneste ophold med to overnatninger og her var servicen helt i top. Maden var lækker, efter sæson og meget af den var hjemmelavet. Tilmed var den serveret med stor viden om vinen og ikke mindst blev vi imponeret over, at vi kunne få ølmenu til deres lækre 9 retters aftenmenu. Det er ikke mange steder der har dette - oftets er der “blot” en vinmenu. Vi kommer gerne igen.

Reply from Lyng Dal Hotel og Restaurant
Fra vi ankom til vi rejste en super oplevelse
Vi kom vandrende til hotellet på en varm dag. Vi havde dårligt nok sat rygsækken før der var isvand til alle. Super opmærksomme medarbejdere. Gode værelser i dejlige omgivelser, med middagen .... uden tvivl sommerens kulinariske højdepunkt. Maden og vinvalget helt i top! Nu skal vi bare finde en undskyldning for snart at komme tilbage.

Bryllup
Vi har lige holdt vores bryllup hos Lyng Dal familien og alt om menu, vin, planlægning var perfekt.
Tak fordi I var med til at skabe et magisk bryllup i vidunderlige rammer.
I er simpelthen fantastiske og jeres service er verdensklasse 😍

Reply from Lyng Dal Hotel og Restaurant
Personale og maden var en positiv oplevelse
Omgivelserne, personalet og maden.
Det hele var en oplevelse og helt igennem fantastisk personale. Stor ros til dem. Der er ikke en finger at sætte på noget, maden var en kanon oplevelse.

Personalet, maden og omgivelserne
Dejligt, smilende personale der bød os velkommen. Fantastisk lækkert mad. Det hele magte himmelsk og var flot pyntet og anrettet. Vi måtte vælge lige den menu vi kunne tænke os. Virkelig hyggeligt lokale. Ligger i flot natur. Alt var i skønneste orden. I har fortjent mere end mine 5 stjerner. Kan varmt anbefale jer😃👍 for WHAUUU 😃👍

Fuldstændig fantastisk oplevelse
Omgivet af lyngmarker og en helt fantastisk natur hvor man sagtens kan bruge en masse tid! Restaurant og service var helt i top - virkelig god mad og fuldstændig gennemført betjening med en kæmpe viden om alt vi indtog, både mad og drikke. En kæmpe anbefaling herfra. Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer her 🙏🏼