Magichairdesign Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er blevet klippet ved Tayebeh Hussaini som gjorde et rigtigt godt arbejde og gav sig god tid og var venlig så du føler dig velkommen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ kommer helt sikkert igen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt magic hair design i nogle år til både lyse striber og klip og jeg er gået glad og tilfreds derfra hver eneste gang. Får altid en god behandling og der er en hyggelig atmosfære. Det e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget tilfreds med at være kunde hos Magic Hairdesign i Odense. Jeg har været kunde siden 1999 og har ingen planer om at skifte frisør Jeg har fået gode klipninger, og man bliver altid b... See more

1. Hair Product Store
  2. Hair Salon
  3. Hairdresser

Information provided by various external sources

Magic Hair Design frisørsalon ligger i Odense og tilbyder professionel hårpleje til fornuftige priser

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

18 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Verdens bedste salon og den sødeste…

Verdens bedste salon og den sødeste frisør som altid giver den bedste behandling. Har gået hos hende i mange år og har kun været mere end tilfreds! Jeg får altid den tid jeg ønsker hos hende selvom det er en travl salon. Men det er meget vigtigt for tayebeh at gøre alle sine kunder tilfreds.
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner ville jeg give det da hun er den bedste❤️❤️❤️

October 17, 2024

10/10♥️

Nu er jeg snart gået tilfreds og lækker hjem herfra i 10 år.
Ingen andre skal ordne mit hår 😀♥️

November 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget tilfreds med at være kunde…

Jeg har fået gode klipninger, og man bliver altid budt på kaffe i den hyggelige salon

Tayebeh er yderst professionel og meget dygtig indenfor sit fag, og hun er serviceminded og et rart menneske. Hun kommer også altid med gode råd indenfor hårpleje

Jeg giver Tayebeh og Magic Hairdesign 5 stjerner

November 27, 2024

Odenses bedste frisør

Odenses bedste frisør. Jeg har været kunde hos Magic Hairdesign i over 20 år og har altid været super tilfreds. Spændende frisurer og farver og god inspiration får man i salonen. Jeg har prøve permanent/krøller, farvet hår fra postkasserød til plantinblond, som ingen andre end Tayebeh kan udføre det

Kompetent og venligt personale med rigtig god service. Her er kunden i fokus, og man bliver altid hygget om med kaffe og en god snak

Jeg kan roligt give Magic Hairdesign og Tayebeh mine bedste anbefalinger

November 27, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde købt en deal

Jeg havde købt en deal, nogle gange glemmer man at tænke! Besøgte denne"salon" en af de sidste uger i juli, mener det var d.23.07 kl.14. Vild kaos og vand over alt i salonen besøg af datter og barnebarn, som havde åbnet for vandet og glemt at slukke. Har aldrig oplevet så snavset en salon, uha!!! Klippe kan hun da bestemt heller ikke, en tot her og en tot der.Fik heldigvis sagt at hun ikke sskulle klippe så meget af ved ørerne tog hun nogle gevaldige totter.Aldrig mere sætter jeg mine ben i denne "salon". Burde have nul stjerner!!!!

July 23, 2024

Glat hår med keratin

Jeg har for første gang besøgt magic Hair Design ifbm. keratin behandling. Mit hår er før behandlingen meget ødelagt og fra naturens side meget kruset.
Min oplevelse hos magic er at blive mødt af en professionel og varm frisør, som tydeligt brænder for sit fag.
Jeg gik fra frisøren med det fineste, glatte hår og som efter flere vask stadig er helt glat. Derudover var det ikke mindst en varm oplevelse og kommer gerne igen.

December 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Bedste omgivelser med den bedste frisør.

Jeg har igennem mange år kommet hos Magic Hair Design og fået lagt ansigts maske, ordnet øjenbryn og fået voks behandling. Det er altid i det bedste selskab med den sødeste frisør Tayebeh. Hun sørger altid for at man føler sig forkælet og gør et fantastisk stykke arbejde. Kan varmt anbefales herfra 💪🏼

February 3, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god service og der tages altid…

Rigtig god service og der tages altid godt hånd om en. Jeg har fået lavet extensions påsætning mange gange nu og håret og påsætningen er af absolut bedste kvalitet! Efter at have kommet i Magic hair salon, har jeg aldrig kommet andre steder . Går altid derfra glad og meget tilfreds!

February 3, 2022
Rated 1 out of 5 stars

HOLD JER LANGT VÆK FRA DET HER BESKIDTE STED…

HOLD JER LANGT VÆK FRA DET HER BESKIDTE SVINDLERSTED HVIS I HAR JERES HELDBRED OG PENGE KÆRE........

Blev klippet her første og absolut sidste gang nogensinde. Ikke nok med at håndværket er elendigt og super uprofessionelt, så er det en svinesti uden lige med gammelt hår, støv, og snavs aller vejene. Min allergi gik amok efter at have siddet og ventet i 20 min., trods en aftalt tid, og jeg var så tæt på at gå, hvilket jeg inderligt fortryder at jeg ikke gjorde nu.

Jeg er 1000% sikker på at ingen i denne amatørbiks er uddannet frisør eller kosmetolog som de ellers hævder.

Kommer aldrig nogensinde her igen.

October 28, 2021

Dejlig oplevelse

Har haft en dejlig oplevelse ved mit første besøg hos Magic har design.
Fik farvet bryn og vipper og rettet bryn med tråd meget behagelig og fint resultat.
Kommer snart igen og vil anbefale salonen til andre ☺️

July 22, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik vokset ben for første gang i…

Jeg fik vokset ben for første gang i tæt på 30 år. Har ellers fjernest med skraber. Jeg frygtede at det gjorde vildt ondt, sådan huskede jeg det. Den gang blev jeg også blå og gul op af begge ben.
MEN det gjorde som i overhovedet ikke ondt. Det var en hyggelig og dejlig fornøjelse, jeg kommer igen 👍❤️

May 5, 2021

Is this your company?