Malertilbud Kobenhavn Reviews 26

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Vaidas var meget imødekommende og havde en god og fair pris på vores hus på to etager i alt 188 kvm. Der dukkede to mand op, som hver dag efterlod et pænt hus. Der var ingen problemer, da vi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hurtige arbejdende malere - der mod ekstra betaling udførte arbejdet på en lørdag. Nænsomme mod nylakerede gulve. Meget ordentlige håndværkere - Thomas tog et ekstra rum med på dagen, hvilket ikke... See more

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

God service og gennemført malerarbejde

Vi har kun gode ting at sige om malerarbejdet og servicen hos Vaidas Arulis. Alt er kørt efter planen og der er udført et godt malerarbejde i vores nye lejlighed. Vi har tilmed oplevet en virkelig god service og har haft god kontakt både før og under deres arbejde. Stor anbefaling herfra!

April 2, 2026

Perfekt 👌 …

Havde købt deal til et rum- alt har fungeret perfekt 👌 de to malere - Thomas i spidsen - kom til tiden og alle aftaler overholdt i forhold til tid mm - fint malerarbejde - så meget tilfreds - bestiller gerne firmaet igen 👍

November 20, 2025

Kan klart anbefales

Super hurtig kommunikation med ejeren Vaidas. Maleren Tomas kom ud og besigtigede lejligheden, hvor vægge, lofter og alt træværk skulle males. Fik efterfølgende hurtigt et godt tilbud, der var svært at sig nej til. 3 malere på opgaven i 5 dage, mens jeg ferierede i udlandet. Lidt skønhedsfejl hist og pist, men det kom Tomas efterfølgende ud og ordnede 04-11-2025. Bl.a. havde de lukket døren til den ene stue, inden malingen var tør. Det bliver så ordnet 04-11-2025, og jeg får på SMS besked på, at døren ikke bør lukkes i 3 dage. Jeg lader døren står åben mere end 10 dage frem, og så lukker jeg den. Den bliver først åbnet igen 07-12-2025, hvor jeg til min gru opdager, at en del af malingen i kanten af døren er gået af. Jeg sender samme dag en mail til Vaidas vedhæftet et billede af døren, og forhører mig om ikke de vil komme ud og udbedre skaden. Efter lidt lang ventetid hører jeg så fra Vaidas. Tomas kommer så igen 2 gange 18-12 og 1 gang 19-12, og fixer det.
Så alt i alt en fin oplevelse til en yderst overkommelig pris.

November 4, 2025

Jeg varmt anbefaler dem

Bedste kundeservice, et pænt arbejde, dygtig, punktlig og hurtig maler, god kvalitet maling, Rigtig god pris.
Jeg varmt anbefaler dem

June 12, 2025

Alt har kørt snorlige

Alt har kørt snorlige, effektivt og efter planen - og samtidig er prisen så godt et tilbud, at man får lyst til at male hele sit hus om og fortælle alle sine venner, hvor de skal henvende sig, når de skal have malet.
Malerne ankom nærmest på klokkeslettet. Flot arbejde og pæn oprydning. Bestilling og dialog herom kørte også virkelig fint og effektivt fra firmaets side.

May 22, 2025

Super flot stykke arbejde

Super flot stykke arbejde. De to malere kom til aftalt tid og gik straks i gang med afdækning og med at male. Grundige og effektive. Flot resultat.
God og venlig kommunikation både med Vaidas og de to malere.
Bedste anbefalinger herfra. Kommer til at benytte mig af dem igen.

March 10, 2025
Malertilbud Kobenhavn logo

Reply from Malertilbud Kobenhavn

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med arbejdet, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Du er altid velkommen til at kontakte os igen. Hav en fantastisk dag!

Rated 5 out of 5 stars

Hurtige arbejdende malere med prima resultat

Meget ordentlige håndværkere - Thomas tog et ekstra rum med på dagen, hvilket ikke var aftalt på forhånd - hvilket var super. Nem korrespondance med firma.
Alt rydeligt og pænt ved aflevering. Superflotte lofter og vægge.
Kan varmt anbefales.

September 30, 2023

Professionelt og flot resultat

Jeg kan varmt anbefale Malertilbud-kobenhavn. De har malet hele vores hus ca. 140m2 og der er blevet så pænt. Det var nemt og effektivt at lave aftaler med Vaidas og det fungerede fint med at sende farvekoderne fra Dyrup et par dage inden de kom og malede. Alt i alt en professionelt firma og et flot resultat.

September 4, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vandalisme og hærværk

Vandalisme og hærværk!
Hold jer væk fra Malertilbud København!
En meget stresset Maler ved navn Thomas startede med at skælde ud over, at jeg havde bedt om en anden farve end deres standardfarver.
Ham og hans makker havde taget den forkerte vægfarve med til mine stue-vægge og de stoppede med at male, da jeg holdt fast på, at få malet væggene i den farve, jeg havde bestilt.
De ville hverken male lofter eller køkken færdigt, til trods for, at de var gået i gang og havde malingen med dertil.
Resultatet er, at jeg står tilbage med 3 rum, hvor intet er malet færdigt!
Lofterne er kun delvist blevet malet, loftmalingen hænger i guirlander ned af væggene og vægge i køkken er sjasket til med maling på midten af fladerne. Jeg har måtte rense maling af mine møbler, der ellers blev lovet afdækket inden start.

Maleren påstod også, at mine fuger v paneler var af silicone. Først da jeg viste ham fugebøtten måtte han erkende, at jeg havde ret i, at de var af acryl og hermed malbare.

Firmaets CVR No tilhører en enkeltmandsvirksomhed, men det var to ansatte der kom…

Bedste råd herfra - hold jer væk fra dem!

May 16, 2023
Malertilbud Kobenhavn logo

Reply from Malertilbud Kobenhavn

Kære Shanna Susanna Siff Nielsen
Beklager ulejligheden.
Som i ved alle vores aftaler er på skrift for at undgår misforståelser.

Vi har skrevet til jer..
I skal vælge en farve fra dyrup og sende farvekoden til mig så jeg kan købe maling minimum 2 dag før vores aftale

Malerne kunne ikke male vægerne hos dig da du ikke har sent farvekoden. Når de kom for at male har du givet forkerte farvekode.
Malerne maler hos os i over 12 år med farver og der har aldrig været problemer.
I denne sag malerne har lavet alt hvad de kunne og det er ikke malernes skyld at du ikke kunne finde den rigtig farvekode. Den har vi ikke fået farvekoden til den dag i dag

Super tilfreds

Fik malet stue, køkken og gang.
De var så flinke og jeg er meget tilfreds🙂
Alt var ryddet fint op efter endt arbejde, de var i øvrigt også hurtige men effektive.
Kan varmt anbefales 👍

December 21, 2021