Virkelig god kundeservice og gode…
Virkelig god kundeservice og gode produkter - også til hundene. Verdens hurtigste og samtidig personlig service. Jeg køber gerne derfra igen 👍

Reply from Mallesbeautyshop
Malles Beauty Shop er en passioneret og kundeorienteret skønhedsvirksomhed, der tilbyder nøje udvalgte produkter inden for beauty og personlig pleje. Med fokus på kvalitet, trends og kundetilfredshed stræber Malles Beauty Shop efter at give kunderne en tryg og inspirerende shoppingoplevelse. Virksomheden lægger vægt på god service, hurtig levering og produkter, der lever op til moderne skønhedsstandarder. Sortimentet er udvalgt med omhu for at sikre, at kunderne får adgang til populære og effektive produkter, uanset om de søger hudpleje, makeup eller andre beautyfavoritter. Hos Malles Beauty Shop er målet at skabe en positiv oplevelse fra bestilling til levering – med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og kundetilfredshed.
Syrenvænget 44, 7130, Juelsminde , Denmark

🌸 Anmeldelse til Malles Beauty Shop 🌸
Hvis skønhed kunne tappes på flaske og duftes i drømme – så ville Malene stå som hovedleverandør til hele himmelrummet. Malles Beauty Shop er ikke bare en butik, det er et eventyrland, hvor selv en tirsdag kan føles som en fredag aften med champagne og silkekåbe.
Malene selv? En sand tryllekunstner med øje for detaljer og et hjerte, der slår i rytme med rosenduft og selvforkælelse. Hun har ikke bare fundet de lækre produkter – nej nej, hun har nærmest opdaget dem i en hemmelig, skønhedsmættet galakse og bragt dem hjem til os dødelige.
Lækkert er et fattigt ord – vi taler voldsomt lækkert. Hudpleje så god, at selv min vintertrætte hud brød ud i sang og takkede mig med glød og glæde.
Hver gang jeg åbner en af hendes produkter, føler jeg mig som Belle i Skønheden og Udyret, der opdager det fortryllede slot – bare med flere plejende ingredienser og færre dansende tekander.
Tak, Malene, fordi du får os til at føle os som hovedpersonen i vores egen wellness-film.
Jeg kommer igen – og igen – og så lige én gang mere for en sikkerheds skyld.
✨ Med kærlighed, glød og lidt glimmer på næsen
[Irene – Håndmassør & Negleteknikker]