Malmö Elektriker (Eljour, Elinstallationer, Laddbox) Reviews 7

1. Electrician
  2. Electrical Engineer
  3. Electrical Installation Service

Written by the company

Vi är elfirman med Malmös främsta certifierade elektriker & elinstallatörer! Vill du ha hjälp av en lokal elfirma som erbjuder dig förmånliga priser, erfarenhet, kompetens och förstklassig service? Då har du hittat rätt! Vi utför alla typer av elarbeten, för privatpersoner och företag i Malmö, där våra elektriker och elinstallatörer är redo att hjälpa dig med alla omfattningar av jobb, stora som små. Nyttja ROT eller grön teknik och få avdraget direkt på din faktura! 30% nedsättning på arbetskostnad vid ROT eller 50% avdrag på material OCH arbetskostnad vid installation av en laddbox!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Se upp för Malmö Elektrikers bolag Elligan

Vi kontaktade Malmö Elektriker för att vi ville genomföra en elöversyn i vårt hus. De skickade då elektriker på bolaget Elligan, som är ett mycket oseriöst bolag som tar ockerpriser för undermålliga tjänster. Vi anlitade företaget för en elöversyn, där elektrikern från Elligan var på plats i knappt två timmar. Översynen var enbart okulär (några mätningar gjordes inte) och rapporten vi fick var väldigt översiktlig på knappt en halv sida. För detta debiterades vi 5,000 kronor. Dessutom har andra elektriker som varit på plats upptäckt fler brister i huset som elektrikern från Elligan inte upptäckte.

Av den anledningen kan jag absolut inte rekommendera användningen av Malmö Elektriker, dels eftersom risken finns att de skickar någon från Elligan och dels eftersom de fortsätter ha samröre med Elligan.

April 29, 2025
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Nöjd med installation av spishäll

Nöjd med installation av spishäll. Fick hjälp snabbt, hantverkaren kom i tid och arbetet var perfekt. Rekommenderas!

November 4, 2024

Reply from Malmö Elektriker (Eljour, Elinstallationer, Laddbox)

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med installationen av din spishäll och att du uppskattade vår punktlighet och kvalitet på arbetet. Tack för rekommendationen – hör gärna av dig om du behöver hjälp igen i framtiden!

Vänligen, Malmö Elektriker

Rated 5 out of 5 stars

Trevligt bemötande och ett mycket bra…

Trevligt bemötande och ett mycket bra jobb

November 15, 2024

Reply from Malmö Elektriker (Eljour, Elinstallationer, Laddbox)

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och att du är nöjd med jobbet vi utförde. Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen i framtiden!

Mvh, Malmö Elektriker

Toppbetyg

Elektrikern var utmärkt, kompetent och hjälpsam, men bokningssystemet var lite bökigt och det var svårt att veta vem man var i kontakt med.

October 27, 2024

Reply from Malmö Elektriker (Eljour, Elinstallationer, Laddbox)

Stort tack för din feedback och för att du uppskattade vår elektrikers arbete. Vi är glada att höra att du upplevde henne som kompetent och hjälpsam!

Vi tar också din feedback om bokningssystemet på stort allvar och kommer att se över hur vi kan göra det enklare och tydligare för våra kunder. Din input hjälper oss att bli bättre. Tveka inte att kontakta oss om vi kan hjälpa dig igen i framtiden!

Malmö Elektriker

Grymt duktiga

Vi skickade in ett ärende via Malmö Elektriker och blev kontaktade av Patrik på El Ligan. Båda elektrikerna var kunniga och extremt professionella. Såg alltid till att vi hängde med på det som behövde göras. Kan absolut rekommendera dem och skulle det behövas så kommer vi kontakta Patrik igen.

June 9, 2024

Reply from Malmö Elektriker (Eljour, Elinstallationer, Laddbox)

Tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt arbete och att våra elektriker var kunniga och professionella. Det är viktigt för oss att våra kunder är välinformerade genom hela processen. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen om behovet uppstår.

Malmö Elektriker

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look