Erg blij met de Maris Glow Crème. Het pakketje kwam netjes en verzorgd verpakt aan en er zat zelfs een lief kaartje bij, wat het extra persoonlijk maakte. De crème zelf is heel fijn in gebruik: v... See more
See what reviewers are saying
Erg blij met de Maris Glow Crème
De crème zelf is heel fijn in gebruik: voedend voor de huid maar trekt tegelijkertijd snel in, waardoor je geen vettig gevoel krijgt. Mijn huid voelt zacht, goed gehydrateerd en ziet er echt stralend uit.
Wat mij betreft een prachtige crème en een heel mooi merk met oog voor kwaliteit en detail.
Maris Glow, fluweel voor je huid 🤍
Ik mocht de producten van Maris Glow testen. En echt, vanaf het eerste moment was ik oprecht verrast! Zo’n fijne verwennerij voor je huid. Het ruikt zo heerlijk zacht en fris. Mijn huid werd zo lekker zacht ervan. Echt een geluksmomentje om ‘s morgens je huid te verzorgen en ‘s avonds mocht het dan weer. Ik was oprecht teleurgesteld toen de bodem van de potjes in zicht kwamen… Maris Glow, wat een heerlijke producten hebben jullie samengesteld! Ik ben een echt strand/zee meisje misschien dat deze lijn mij daarom extra aantrok, mij heeft verrast. Een pareltje onder de gezichtsverzorging 🤍☘️
Heerlijke kennismakings set!
Dit was mijn eerste kennismaking met de producten van Maris Glow! Een heus ontdekkingspakket gevuld met een hele skincare routine, ideaal als je wilt proberen of iets bij je past! Ik heb mijn setje meegenomen op vakantie, en gut ik ben zo te spreken over deze producten. Ik heb zelf een aardig reactieve, gevoelige huid en ben zeer vatbaar voor verschillende temperaturen (kou, hitte, verwarming etc). Het is ten eerste een ware sensatie en verwennerij om de producten aan te brengen, de geur is fris en verkwikkend. Je waant je eigenlijk direct aan zee🌊. Maar stuk voor stuk zijn de producten mild en hydraterend. Ik heb voor nu een favoriet en dat is bij uitstek het masker! Die heb ik in 2 keren opgemaakt, zo lyrisch was ik erover! Het serum is alsmede superfijn, en ik ben razend benieuwd wat het op de langere termijn kan betekenen voor mijn huid!
Voor een mooie glow
Als je huid toe is aan hydratatie, kalmte en een mooie glow. Dan sluit dit merk perfect aan bij jouw self-care routine. Hele fijne producten met een aangename geur. Mooi verpakkingen die mooi in je badkamer staan. Verder goed verpakt en snelle verzending.
Ik had de proef sample gekregen
Ik had de proef sample gekregen. Wat een fijn product. Zacht om te smeren, ruikt lekker.
Geen allergische reactie maar een zachte mooie huid.
Het masker is er lekker
De producten van Maris Clow zien er prachtig uit
De creme ruik ook lekker
Ik had wat kleine drogen plekjes onder me ogen
Die zijn weg
Erg fijn
Ik vind het masker erg lekker
Zijn echt heerlijke produkten
Maak je gezicht ook lekker zacht
Is genieten er van elke dag weer 🥰
Wat een mooi merk!
Wat een mooi merk zeg!
De producten ruiken heerlijk en zijn heel fijn in gebruik. Maar het allerbelangrijkste ze werken 100%.
Ik heb een droge huid met pigmentvlekken en rosasea. Mijn huid is nu gehydrateerd, ik ervaar geen enkele irritatie en ik heb een super mooie glow.
En nog een ander pluspunt: snelle reactie en uitgebreide informatie bij vragen.
Ik mocht de luxe skincare van Maris…
Ik mocht de luxe skincare van Maris Glow 7 dagen testen en ik snap echt waarom dit merk zo’n “glow”-reputatie heeft. Vanaf het eerste gebruik voelt het alsof je je huid nét wat meer aandacht geeft: rijke texturen, een verzorgde finish en dat spa-gevoel in je eigen badkamer.
De afgelopen tijd heb ik lijn van…
De afgelopen tijd heb ik lijn van Marisglow mogen proberen. Ik vond het een hele beleving en het zorgde écht even voor een selfcare momentje. De cleanser is ontzettend fijn en laat je huid gehydrateerd voelen, de mist geeft een fijne boost. De Cream smeert super fijn en geeft een fijn gevoel en een mooie glow. Het masker vind ik echt een go-to voor de avondroutine! Mijn huid heeft er een fijne boost van gekregen.
Ik heb de afgelopen periode de…
Ik heb de afgelopen periode de producten van Maris Glow mogen gebruiken en ik vind ze heerlijk! Ze voelen heel soepel en licht aan op mijn huis. Geen geglim of het gevoel dat er een laagje op je huid ligt; het wordt meteen opgenomen. Ze ruiken heerlijk fris. Het masker geeft me echt een goede boost met dit droge winterweer. Tussendoor gebruik ik ook regelmatig de mist om mijn huid te hydrateren, zeker op mijn kantoor waar de luchtvochtigheid laag is. Een heerlijke set aan producten die ik precies nodig had!
Wat een fijne lijn
Wat een fijne lijn! De producten hebben een heerlijke geur en de verpakkingen zien er luxe uit. De cleanser droogt mijn huid niet uit en de mist verdeelt heel mooi. Het serum is licht en niet vet, waardoor de dagcrème direct daarna zorgt voor een gezonde glow. Ik gebruik het masker zelfs als 'overnight' treatment voor extra resultaat. Topkwaliteit met ingrediënten uit de zee!
Ik heb de creme en de cleanser
Ik heb de creme en de cleanser. De cleanser werkt heel goed! De creme smeert lekker uit. Een klein beetje is voldoende. De geur is echt heerlijk. Niet overheersend.
Mijn huid is echt opgeknapt sinds ik Maris Glow gebruik.
De crème en mist zijn heerlijke…
De crème en mist zijn heerlijke producten met een fijne geur.
Luxe producten, gemaakt van wieren uit mijn achtertuin de prachtige zilte Oosterschelde.
Fijne producten met een mooi verhaal
Fijne producten met een mooi verhaal. De dagcrème gebruikt en deze is heel fijn. Ik ga zeker de andere producten ook proberen.
De kracht van de zee
Dit is een geweldige crème die gelijk intrekt en niet zwaar geparfumeerd is maar subtiel geurend …ik vind de cleanser fantastisch ….. het droogt je huid niet uit maar geeft juist een zacht gevoel en al deze flesjes staan fantastisch in mijn badkamer als eyecatchers! Een mooie reminder aan de zee elke dag weer als je het gebruikt… daar word ik echt blij van !
Top crème!
Super fijne crème trekt snel in en ruikt heerlijk! Je huid voelt zijde zacht aan en heerlijk verzorgd! Een echte aanrader, zeker ook met mijn gevoelige huid.
Fijne volle producten met een glow aan je huid
Ik heb de hele lijn van Maris Glow enger producten zijn zo vol. De cleanser is erg fijn in gebruik en het masker voedt erg goed.
De misk is niet plakkerig en het serum en crème trekken fijn in. Het zijn hele volle producten en mijn huid heeft een mooie glow! Echt een aanrader.
Heel blij mee!
Wat een fijne producten en daarnaast ziet het er ook nog eens mooi uit!
De cream en cleaner zijn heerlijk om te gebruiken, het trekt snel in en voelt zacht op de huid, en dit voel je de rest van de dag. Mist alleen nog maar 1x geprobeerd, voelde heerlijk fris en staat dus op mijn lijstje om als volgende te bestellen.
Petra Kostense
Mist
Nooit gedacht dat ik een product zou vinden dat zo direct helpt bij een opvlieger, maar de Mist van Maris Glow is echt een must-have. De subtiele, zilte geur doet je meteen aan de zee denken en maakt het perfect om tussendoor even op te frissen.
Ik heb een vette huid, en veel producten blijven bij mij vaak op de huid liggen zonder echt in te trekken.
Bij Maris Glow voelt het juist heerlijk licht aan en trekt alles moeiteloos in, zonder plakkerig gevoel.
Na gebruik voelt mijn huid fris, zacht en energiek.
Een frisse Oosterschelde duik in mijn dagelijkse routine.
Echt geweldige producten
Ik had het serum en de mist een tijdje geleden op een feestje in Bruinisse in een opwelling gekocht. Ik heb een zeer gevoelige huid en heb jaren nodig gehad om een product te vinden dat ik verdraag. Daarom was ik niet alleen verrast door het Maris Glow Serum en de mist, maar ook helemaal enthousiast. Zowel het serum als het dingetje hebben een fantastisch frisse geur en ontspannen de huid onmiddellijk bij het aanbrengen. De mist werkt bovendien verfrissend. Mijn gezicht voelt veel zachter aan en ik vind dat het ook iets meer straalt☺️ Ik heb meteen nog een keer het serum en de nu verkrijgbare gezichtscrème besteld. Ik blijf zeker bij deze producten en zal ze ook graag aan mijn moeder cadeau doen. Echt geweldige producten.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.