Hos martinellomode bliver tøjet fremvist pænt på flere størrelser kvinder, når der sendes live via fb Dét rart se om tøjet sidder pænt på både én str. 36 eller str 52 Personalet er ærlige om s... See more
Martinello
See what reviewers are saying
Personalet er altid venlige og søde og hjælpsomme. Bytter med et smil og har en fantastisk humor på deres live - noget de virkelig er gode til at lave ❤️❤️❤️❤️❤️
Elsker Martinello Så har jeg lige set morgen live fra Martinello og endnu engang glædet mig over den skønne, energiske, humoristiske og dejlige stemning der hersker, alt imens der vises det fines... See more
Kan kun anbefale at handle hos Martinello , altid søde og hurtig levering og nemt at returnere og fantastisk tøj til en pris vi alle kan være med på og man kan altid skrive til dem i messenger Har... See more
Information provided by various external sources
Martinello importerer og sælger italienske smykker. Sortimentet spænder over halskæder, øreringe, armbånd, brudesmykker, charms til armbånd og smukke Murano glassmykker. Gratis fragt på alle smykkeordrer og 30 dages fuld returret
Vemmingbundstrandvej 111, 6310, Broager
- info@martinello.dk
- www.martinello.dk
People also looked at
Let køb - hurtig levering
Jeg er meget tilfreds med processen fra køb til levering. Alt fungerer nemt og smidigt.
Ok service fine produkter
Alt ok, men jeg savnede en rigtig smykkeæske i stedet for pap.
Superstar service!
Lynhurtig, effektiv behandling af ordrer samt levering - super kvalitets varer.
Anbefales A++++
Fantastisk hurtig levering og flot æske
Blev leveret dagen efter bestilling i æske med lille sten på og de svarede perfekt til forventing.
Smukke smykker, god service
Velfungerende hjemmeside med smukke smykker. Nemt at bestille og hurtig levering. Et smykke jeg havde købt gik i stykker, og det var overhovedet intet problem at få det byttet.
Super hurtig ekspedition
Bestilte varen om eftermiddagen. 5 minutter senere kom besked om, at varen var afsendt. Fik varen med posten næste formiddag - super, hurtig ekspedition.
Super service og smukke smykker.
Jeg har flere gange handlet hos Martinello og det er forløbet helt uden problemer. Også når det handler om bytteservice.
Og så er smykkerne helt fantastisk smukke.
Lynhurtig
Har handlet min. 6 gange hos Martinello. Altid hurtig ekspedition, aldrig fejl i leveringen - super betjening !
Man bliver glad, når man som novice m.h.t. nethandel oplever noget så professionelt og betryggende som handelen hos Martello. Og hurtigt - og smuk indpakning!
Smukt smykke. Smuk indpakning og hurtig levering. Og prisen ? Forekommer billig!
Super kvalitet
Flot hjemmeside.
Smykker lever fuldt op til billede matr. på websiden.
Flot kvalitet som lever op til min forventning.
Enkelt & flot indpakning.
Hurtig levering.
Ikke sidste gang jeg handler her.
Fin og hurtig handel.
Jeg modtog nogle meget kønne smykker, fint pakket ind.
Jeg er meget tilfreds!
Hurtig og rigtig god service!
Hurtig og rigtig god service! Ingen problemer da en halskæde skulle byttes!
Suveræn ekspedition - hurtig og ukompliceret handel.
Jeg har købt glassmykker som gave hos Martinello.dk. Det er hverken første eller sidste gang, jeg gør det. De har en fin hjemmeside, hvor det er let at finde det, som man ønsker. Når man modtager smykkerne, er de lige så smukke som på billederne i webshoppen og er pakket solidt og smukt ind.
Det kan bare ikke gøres bedre. BRAVO.
God service!
Flotte smykker! Hurtig levering! Og hurtige ekspedition da jeg gerne ville bytte mine smykker. God service!! Vil absolut anbefale Martinello til andre :-)
Super flotte smykker
Super flotte smykker som lever helt op til hvad du ser på hjemmesiden. Hurtig levering. Kan varmt anbefale andre at handle hos Martinello
Perfekt forretning.
Altid fine og lækre varer og det faktum at varerne, sælgerne og servicen er helt i TOP, kan kun få mig til at vende tilbage og iøvrigt anbefale Martinello til alle.
ps. Som køber ,er det også dejligt med den superhurtige levering.
Nemt og bekvemt
Købte en sølv-vire halskæde. Pakken kom dagen efter. Perfekt!
Mange smukke smykker til fair priser. Desuden gratis fragt. Dét er service fra martinello.dk
Hurtig levering, kvalitetsvarer og god service
Jeg købte halskæde og armbånd.
Flot kvalitet og lever fuldt op til mine forventninger.
Handler gerne hos martinello igen.