Matthijsplantenpaleis Reviews 5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Verkeerd geleverde plantensoort

2 jaar terug heb ik een bepaalde soort gele pioenroos besteld. Soms duurt het een jaar of twee voordat een pioenroos bloeit. Dit jaar heeft hij voor het eerst gebloeid en blijkt het een hele andere soort te zijn (donker roze). Heb ondertussen 2-3 mails gestuurd om te vragen of de juiste product geleverd kon worden maar steeds geen gehoor. Dit valt mij zwaar tegen voor iemand die zo in de spotlights staat op social media/tv. Ik herken mij ook in de andere reviews qua aflevertijd. Toen duurde het een paar weken voordat de planten werden geleverd en heb ik toen ook meerdere keren mails gestuurd. Ik zou deze webwinkel hierdoor niet aanraden door de nazorg en door het feit dat er geen enkele reactie komt vanuit dit bedrijf. Gemiste kans.

September 25, 2025

Slechte planten

Een dure cadex plant gekocht. Ondanks instructies komt er na de rust periode komen er geen uitlopers. Hulpvraag wordt ook na rappel niet beantwoord. Matthijs is erg druk met marketing maar geeft geen aftersales. Mijn advies, koop geen planten bij hem!

June 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Mijn advies - niet bestelen hier

Ik heb planten besteld en betald .. Verzending staat binnen 5-7 dagen. Na 2 weken heb ik een e-mail gestuurd, daarna nog èèn, maar geen reactie. 4 telefoontjes en nog steeds geen planten of geld. Na twee maanden kreeg ik mijn geld terug, maar pas nadat ik aangifte had gedaan bij de politie.

June 23, 2025

Rozen besteld.

Rozen besteld.
Op Website 5/7 dagen levertijd.
Zijn nu 15 dagen een paar mails en telefoontje verder.Geeft totaal geen gehoor hier aan.
Waardeloos.....kleine moeite om te reageren.

Eindelijk 11-5-2025 de rozen ontvangen.
Geen bloemen....zien er goed uit.Mooi verpakt.
Geen bericht ontvangen van Matthijs.
Wel van PostNL........toch jammer,dat er geen communicatie is geweest.
Zal geen bestellingen meer plaatsen.

June 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Lang wachten en dode plant..

Plant liet bijna een maand op zich wachten en kwam al in slechte staat aan. Vragen gesteld via contact om uitleg en evt. hulp omdat de plant niet beter werd. Geen reactie... Plant niet meer te redden dus geld ging gelijk de prullenbak in helaas

January 17, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look