Bedankt Mecona wij zijn zeer tevreden met jullie service en onze voordeur supermooi geworden topkwaliteit !!! Bedankt wij raden jullie zeker aan TOP !!!! Lakridi -Ripani
See what reviewers are saying
WAARDELOZE FIRMA Geen garantie , zeer slechte kwaliteit en afwerking. Bijna 18000€ betaald en ik erger mij er elke dag aan. EEN ECHTE SCHANDE. Onze horren sloten niet correct aan en werden voor de... See more
Beste, Ik zou Mecona graag bedanken voor de vlotte en toffe samenwerking. Ik heb verschillende bedrijven gecontacteerd na de inbraak om een bestek te laten maken. Maar iedereen vertelde me dat... See more
10j geleden ramen en deuren laten plaatsen, alles wat er mis ging was mijn fout, terwijl ze het zelf zijn komen opmeten. De verkopen joel leeft onder een grote paraplu. Dan nog eens een offerte laten... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Weg blijven
Weg blijven.
Meerdere keren gebeld, gemaild…je wordt gewoon genegeerd.
Willen de prijs aanpassen met de kleine lettertjes en geven geen service.
In 1 woord ‘Bedrog!!’
Alstublieft, blijf er van weg!!! Het is ongezien wat wij allemaal meegemaakt hebben (en nog steeds meemaken) met dit bedrijf bij onze nieuwbouw woning. Offertes en mondelingen verkoopspraatjes hebben ze heel snel. De ‘service’ is niet eens 1 ster waard. Wij worden uitgescholden als we wijzen op beloftes en garanties die contractueel vast liggen. Er zijn zo ontzettend veel fouten gebeurd waarvan ze meteen hun handen af houden en zich niet meer bereikbaar stellen. Verdelingen in ramen die ze anders leverde dan op papier vastgelegd stond, werd na veel discussie en uiteindelijk chantage langs hun kant ‘opgelost’. Als tegenprestatie eisten ze een positieve reclame spot van mij. WAT IK DUS IN GEEN GEVAL GEDAAN HEB!!! En dit is nog maar 1 klein voorbeeld…. Ze weten negativiteit online perfect te verwijderen door personeel van hun die dit in goede banen dienen te leiden. Wij kunnen een horror verhaal schrijven over onze ervaring met hun, terwijl wij rustige en begripvolle mensen zijn. Als we dit allemaal geweten hadden, dan had het ons veel slapeloze nachten bespaard.
Volledige vernieuwing ramen en achterdeur: Zeer tevreden
Voor een volledige renovatie van de ramen en achterdeur in onze woning hebben wij gekozen voor Mecona.
Voor ons had Mecona (in de omgeving) een uitstekende 'naam', welke vertrouwen en degelijkheid uitstraalt.
Dit hebben ze dan ook volledig waargemaakt. Het gegeven advies was goed en innovatief (met zonnepanelen in de rolluiken) .
Het eindresultaat (uitzicht woning en gebruiksgemak) nóg beter!!!
En wat we zeker niet mogen vergeten.
Ben en Tom hebben het geheel op een fantastische manier geplaatst en ons meegenomen in eventuele adviezen die ze uit hun jarenlange ervaring hadden.
Chapeau Ben en Tom en nogmaals onze dank. Jullie zijn GOUD waard voor Mecona.
Een tevreden familie uit Rotem
Goede rolluiken
Goede rolluiken
Fijne ervaring met plaatsen rolluiken. Alles in orde en prima service.
Zeer bekwaam bedrijf met heel goede…
Zeer bekwaam bedrijf met heel goede plaatsers
Nieuwe voordeur
Werken correct volgens afspraak.
Vakkundige arbeiders die de werken vlot en netjes hebben gedaan, ook de afwerking is professioneel.
Slechte dienst na verkoop
Een aantal jaren geleden een veranda laten plaatsen. Offerte was snel klaar, maar Dan begon de ellende. Meer dan een half jaar moeten wachten (was gezegd dat we 4 weken moesten wachten). Het was putje winter. Onze oude veranda was al afgebroken. We hadden zelfs geen buitendeur staan. Dan maar snel iets in elkaar gezet om de koude en regen buiten te houden. Na een half jaar en meerdere telefoons, hadden ze eindelijk een gaatje gevonden om de veranda te komen plaatsen. Toen hadden we problemen met een aantal ramen en regen die onder de deur binnen kwam. Na vele excuses zijn ze de ramen dan toch komen vervangen. Onze deur blijft in de zomer niet dicht maar daar komen ze niet naar kijken. De lampen die ze geplaatst hebben, hebben nooit goed gewerkt. In het begin van het jaar zijn we nog bij hen geweest voor een nieuw lampje. Tot op heden nog steeds niks gehoord. De dienst na verkoop is om van te huilen en ook de baas is gewoon niet vriendelijk. Wij raden deze firma zeker NIET aan.
Zeer slechte service eens betaald dan…
Zeer slechte service eens betaald dan laten ze u hagen komen zelfs niet eens kijken ik heb foto’s gemaakt ze leggen deze langs hun neer en beloven dit op te lossen nu al 2 jaar bezig
Echt nooit gezien een schande
Zonwering besteld
Zonwering besteld, zeer snel met meten en offerte opsturen. Vervolgens na het betalen van voorschot wachten.....Nog steeds geen zonwering geplaatst. Enkele malen gebeld, erg onbeschoft aan de telefoon. Zo behandel je geen klanten. Ik vind het jammer dat ik reeds een voorschot betaald heb. Zou hier nooit iets meer bestellen. Wegblijven bij deze firma.
Slechte firma Komt belofte niet na heb…
Slechte firma Komt belofte niet na heb slechte ervaring
Zou deze firma nooit
Onbeschofte zaakvoerder
Onbeschofte zaakvoerder, heel late levering en plaatsing. Geven geen juiste antwoord!!!
Teleurgesteld!
Een maand geleden langs geweest voor offerte maar tot op heden nog steeds niets gehoord! De offerte werd ons 2 weken na afspraak beloofd, ondertussen ook naar hun gemaild en nog steeds geen reactie!
Teleurstellend
Teleurstellend! Super snel voor opmeten en een eerste offerte, maar we zijn ondertussen 4 maand verder en hebben nog steeds geen aangepaste offerte ontvangen. Dit terwijl dat opnieuw beloofd werd via de telefoon. De mails worden daarentegen genegeerd. Jammer!
Chauffeur van Mecona rijdt omheining stuk
Chauffeur van Mecona het bedrijf wat bij onze buren de ramen plaatst. Rijdt half mijn omheining weg. Achja verzekerings kwestie.. tot je weet dat ze in eerste instantie zelf NIETS komen melden hiervan. Je vervolgens de verzekerings papieren wil in orde maken. Waarbij een zekere Ruth vraagt om tot op de bureau in genk te komen. Waarbij grote baas Joël ineens van het toneel verdwijnt. Uiteindelijk dan maar gezegd dat ik de politie zal bellen. Wordt er gevraagd om hiermee te wachten tot de middag pauze want hun werknemers worden wel is waar per uur betaald. Politie laten komen. Dan denk je nu zal die Ruth haar verstand wel eens gebruiken. Helaas! Opnieuw de zelfde eisen stellen bij de politie. Weet niet hoe dit bedrijf gerunt wordt maar er ooit ramen bestellen nooit?! Als ze deze wettelijke formulieren al niet ingevuld krijgen op een deftige manier dan vrees ik voor de rest van de service.
WAARDELOZE FIRMA
WAARDELOZE FIRMA
Geen garantie , zeer slechte kwaliteit en afwerking.
Bijna 18000€ betaald en ik erger mij er elke dag aan.
EEN ECHTE SCHANDE.
Onze horren sloten niet correct aan en werden voor de noodzakelijke aanpassingen en herstellingen door Mecona meegenomen. Na maanden heb ik bij de politie klacht moeten neerleggen voor misbruik van vertrouwen. Pas na een gerechtelijke tussenkomst zijn onze horren buiten ons weten tijdens een mistige nacht terug geplaatst geworden.
Ramen en deuren 14 jaar geleden door…
Ramen en deuren 14 jaar geleden door mecona laten plaatsen.
NOOIT MEER!!!!
slechte kwaliteit. En dan heb ik het nog niet over de service. We hebben een deur die knelt....hun antwoord was: daar komen we niet voor!
Echt schandalig!
Mecona raad ik ten zeerste af
Elektrische rolluiken en ramen gekocht bij Mecona, kwaliteit en services trekt op niks, rolluiken maken veel lawaai bij gebruik, opmerking gegeven , zeggen ze dat je de motors moet laten smeren ,onderhoud laten doen , techniekers hebben de rolluiken verkeerd ingesteld , waardoor 2 rolluiken niet meer volledig sluiten, gevraagd of ze de techniekers terug kunnen laten komen , dat kan maar aan betaling, ze maken fouten en dan is het nog eens voor je rekening, rolluiken maken nog steeds lawaai, bij verkoop heel vriendelijk , eenmaal de zakken gevuld kan je het vergeten dat je nog op ze kan rekenen, ze zijn dan ook nog eens zeer prijzig
ik ben opgelicht door Mecona...en heb er lang van wakker gelegen :-(
beste ,
blijf weg van Mecona ze beloven u de beste ramen en deuren tot dat je tekent...dan begint uw nachtmerrie...Leon is het hondje van de baas en gebuikt zeer schijnheilige verkoop trucjes...mijn ramen en deuren zijn zeer slecht geplaatst.5 van de 10 ramen zijn beschadigd door de installateur...de voordeur slot is helemaal geforceerd erin gestoken.de nieuwe deur profiel hebben ze helemaal ingeslepen om het elektrische slot toch maar erin te krijgen..was nochtans zo besteld..."nieuwe voordeur met elektrische slot".ik heb ook een schuifraam besteld maar ze zijn die nooit komen plaatsen..."afkitten" ook niet gebeurd..."deur hendel" ook niet geplaatst...ik heb wel alles betaald...Leon en die perekop van zijn baas zijn zelf nooit komen zien naar de afwerking dat zijn werknemers hebben geleverd...ben er meerdere malen geweest maar je wordt gewoon uitgelachen en ze zeggen "pak een advocaat kost het u lekker nog meer geld"...klootzaken zijn het...zelfs de firma's vanuit het buitenland werken niet op deze manier...echt een schande dat Mecona zich dan als Belgische firma profileer...alle materiaal komt van Polen...zijn gewoon oplichters...Let op van deze Firma u bent gewaarschuwd
vensterkleur brokkelt volledig af…
vensterkleur brokkelt volledig af hebben er voor gemaild maar garantie is verstreken zeggen ze.ik weet het is bijna 15 jaar geleden maar moet ik om de 15 jaar nieuwe vensters zetten alleen maar omdat de kleur afbrokkelt?ze zijn al 4 jaar geleden het al komen maken met een stukje nieuwe folie maar die brokkelt weeral af.dit kan toch niet!en het juist aan de voordeur waar iedereen het ziet!en ook aan de zon kant.
Wij hebben in 2015 voor heel den bouw
Wij hebben in 2015 voor heel den bouw, ramen en deuren besteld, hierover niet te klagen, maar de na service IS EEN GROTE SCHANDE
WIJ WACHTEN REEDS MEER DAN 1 JAAR OM EEN ROLLUIK TE HERSTELLEN.HEB VERSCHILLENDE MALEN CONTACT OPGENOMEN MET LEON, MAAR WILLEN GEWOONWEG NIET KOMEN.
wij wonen in Putte-Stabroek, ik heb een offerte getekend voor het vervoer, betaal ervoor, maar nog steeds weigeren ze om te komen. het is nu 5/2/2019
er zit niets anders op dan de advocaat in te schakelen. dus mensen pas op heel vriendelijk bij verkoop, maar GEEN SERVICES
NADIEN.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.